تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:04 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
17 هزار راننده قمی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند

مدیرکل تامین اجتماعی قم گفت: 17 هزار راننده قمی در دو بخش رانندگان درون و برون شهری بیمه تامین اجتماعی بوده و از خدمات سازمان بهره‌مند هستند.

خبرگزاری فارس: 17 هزار راننده قمی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی قم، سید مجتبی موسوی با بیان اینکه 17 هزار راننده قمی زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: تعداد بیمه‌شدگان تبعی در این بخش حدود 49 هزار بیمه شده است که با احتساب بیمه‌شدگان اصلی، مجموع بیمه‌شدگان اصلی و تبعی رانندگان در قم به 66 هزار بیمه‌شده می‌رسد.

وی تصریح کرد: رانندگان برون شهری از تمام خدمات و تعهدات سازمان تامین اجتماعی به جز ایام بیماری و بیمه بیکاری برخوردار است.

مدیرکل تامین اجتماعی قم یادآور شد: نرخ حق بیمه رانندگان 27 درصد است که 13.5 درصد آن توسط بیمه شده و 13.5 درصد باقیمانده سهم دولت است که در قالب کمک دولت و از محل هدفمندی یارانه‌ها تامین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به علت حساسیت شغل رانندگی، معاینات اولیه و معرفی به کمیسیون پزشکی نیز از متقاضی انجام می‌شود.

انتهای پیام/2258/خ



نظرات 0