تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 4:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تولید سالانه 50 هزار تن خارک، رطب و خرما در آبپخش

بخشدار آبپخش از تولید سالانه 50 هزار تن خارک، رطب و خرما در آبپخش خبر داد.

خبرگزاری فارس: تولید سالانه 50 هزار تن خارک، رطب و خرما در آبپخش
 

به گزارش خبرگزاری فارس از آبپخش، علی مردانلو ظهر امروز در بازدید از آئین رطب‌چینی در نخیلات آبپخش اظهار داشت: توسعه اقتصادی آبپخش از اولویت‌های مهمی است که مسئولان دولتی به آن توجه دارند و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشاورزی منطقه در این زمینه تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: بخش آبپخش سطح هشت هزار هکتاری از نخیلات را در خود جای داده است و بیش از چهار هزار آبپخشی در عرصه کشاورزی و تولید خرما فعالیت دارند.

بخشدار آبپخش با اشاره به وجود بیش از 1.2 میلیون اصله نخل در این بخش خاطرنشان کرد: گونه غالب نخیلات در سطح نخلستان‌های آبپخش از واریته کبکاب است که خرمایی مرغوب و با کیفیت دارد.

مردانلو بیان داشت: آبپخش یکی از قطب‌های مهم تولید خرما در کشور است و سالانه شاهد تولید بیش از 45 هزار تن خرما در سطح نخیلات این بخش هستیم.

وی اضافه کرد: علاوه بر میزان خرمای تولیدی در آبپخش سالانه شاهد برداشت بیش از پنج هزار تن خرما در نخیلات منطقه آبپخش هستیم که به نقاط مختلف کشور صادر می‌شود.

بخشدار آبپخش با اشاره به بازارهای مصرف خرمای تولیدی بخش آبپخش گفت: بخشی از خرمای تولیدی نخلستان‌های آبپخش روانه بازارهای داخلی و بخش دیگر به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه و اوکراین صادر می‌شود.

مردانلو اذعان داشت: استفاده اقتصادی از نخل تنها برداشت خرما نیست و جاذبه‌های گردشگری نخیلات و صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی است که برای پویایی آبپخش باید به آن توجه داشته باشیم.

وی افزود: برگزاری جشنواره ملی خرما با رویکرد گردشگری در آبپخش از اقدامات مهمی است که برای توسعه گردشگری نخلستان در استان بوشهر و با محوریت بخش آبپخش شاهد آن خواهیم بود.

انتهای پیام/2451/و20/پ3003

 



نظرات 0