تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 4:54 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سازمان​‌های نظارتی بر مقوله املاک جدیت به خرج دهند

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: سازمان​‌های نظارتی بر مقوله املاک جدیت به خرج دهند.

خبرگزاری فارس: سازمان​‌های نظارتی بر مقوله املاک جدیت به خرج دهند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، حجت‌​الاسلام قربان‌علی سعادت‌​نیا ظهر امروز در مراسم کلنگ​‌زنی سرای محله کوی فرهنگیان اهواز اظهار کرد: شهرداری و شورای شهر اهواز با وجود فضای درآمدی محدود ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه شهر دارند که نیاز است در این زمینه برنامه‌ریزی مطلوبی صورت گیرد.

وی افزود: وجود بارگاه علی‌بن مهزیار اهوازی در این شهر خود ظرفیت فرهنگی و معنوی مطلوبی است که باید با توجه مضاعف به آن به امر توسعه شهری بیش از پیش پرداخت.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز اضافه کرد: توجه به حوزه فرهنگ و حقوق شهروندی امری بسیار مهم و ارزشمند است که باید در راس امور فرهنگی قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به مسائل مربوط به تصرفات و تغییر کاربری اراضی خاطرنشان کرد: در برخی مسائل مانند مقوله املاک لازم است کمی جسارت به خرج داد و سازمان​‌های نظارتی نیز باید با قدرت بیشتری فعالیت کنند.

*اختصاص 3 میلیارد تومان اعتبار

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این مراسم اظهار کرد: سرای محله کوی فرهنگیان قرار است تا یک سال آینده به بهره​برداری برسد.

جمشید سلحشور افزود: 3 میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده که این نشان از توجه شهرداری به مسائل فرهنگی دارد.

انتهای پیام/72001/ح20

 



نظرات 0