طرح مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر با قاطعیت اجرایی شود

فرماندار کهگیلویه خواستار قاطعیت در اجرای طرح مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر در شهرستان شد.

خبرگزاری فارس: طرح مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر با قاطعیت اجرایی شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، علی پوزش ظهر امروز در نشست شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان که در سالن کنفرانس فرمانداری دهدشت برگزار شده بود با بیان این‌که قبح مواد مخدر در جامعه از بین رفته است این عامل را موجب فراگیر شدن بیماری اعتیاد خواند و اظهار داشت: مبارزه با بلای خانمان‌سوز اعتیاد بحث فردی نیست و نباید انتظار داشت دستگاه یا نهاد خاصی متولی این قضیه شود.

فرماندار کهگیلویه با تاکید بر لزوم مشارکت همگانی در مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: همکاری همه دستگاه‌های اجرایی با نیروی انتظامی در این راستا ضروری است.

پوزش مشارکت مردم در مبارزه با مواد مخدر را مهم خواند و افزود: مردم بازوی اجرایی برای مسئولان در این زمینه هستند.

وی با بیان این‌که گزارشات مردمی در کشف و شناسایی عوامل مرتبط با مواد مخدر باید مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: این توجه باعث ایجاد انگیزه برای همکاری گسترده مردم با دستگاه‌های مسئول در این زمینه شد.

رئیس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه راه‌اندازی کمپ‌های ترک اعتیاد را مورد اشاره قرار داد و گفت: سرکشی منظم و مستمر مسئولان از این کمپ‌ها در ارائه هر چه بهتر خدمات موثر است.

پوزش با اشاره به اجرای طرح‌محوری مبارزه با خرده‌فروشی مواد مخدر شناسایی روزانه سه نفر در این حوزه را لازم خواند و خاطرنشان کرد: اگر این طرح به درستی اجرا شود بسیاری از نقاط آلوده پاکسازی خواهد شد.

فرماندار کهگیلویه خواستار شناسایی و پاکسازی مکان‌های امن برای توزیع مواد مخدر در شهرستان شد و افزود: گزارش‌های مردمی در ایجاد مزاحمت عوامل توزیع در مناطقی ارائه شده که باید مورد پیگیری قرار گیرد.

انتهای پیام/82016/ک20



نظرات 0