مبارزان فوعه و کفریا تجهیزات گروههای تروریستی را منهدم کردند

مبارزان دو شهرک «فوعه» و «کفریا» ضمن دفع حمله گروه‌های تکفیری علیه این شهرک‌ها، تجهیزات وابسته به آنها را منهدم کردند.

خبرگزاری فارس: مبارزان فوعه و کفریا تجهیزات گروههای تروریستی را منهدم کردند
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، در ادامه حملات گروه‌های مسلح وابسته به ائتلاف تروریستی «جیش الفتح» از جمله «جبهه النصره» و «احرار شام» علیه شهرک‌های شیعه نشین «کفریا» و «فوعه» در ریف ادلب، کمیته‌های دفاع مردمی این دو شهرک ضمن دفع حملات عناصر مسلح تکفیری، تجهیزات نظامی آنها را منهدم کردند.

براساس جدیدترین گزارش‌های رسیده از کفریا و فوعه، نیروهای دفاع مردمی این دو شهرک که چند روز پیش موفق شده بودند، دو تانک وابسته به گروه‌های تکفیری را منهدم کنند، روز گذشته (دوشنبه) نیز موفق شدند، دو دستگاه بولدوزر وابسته به این گروه‌ها را طی دفع حمله گسترده این تکفیری‌ها به محور مزارع الصواغیه منهدم کنند.

اگرچه پس از این حمله کفریا و فوعه که وارد پنجمین ماه محاصره خود توسط جیش الفتح می‌شوند، روز نسبتا آرامی را پشت سرگذاشت.

طی این مدت اهالی این دو شهرک شلیک بیش از 2هزار 300 موشک و خمپاره علیه مناطق مسکونی‌شان را تحمل کردند.

منابع محلی تاکید می‌کنند که در اثر این حملات خمپاره‌ای و موشکی 50 درصد شهرک فوعه تخریب شده و این شهرک همچنان در بی‌آبی به سر می‌برد.

انتهای پیام/



نظرات 0