خطیب نماز جمعه کربلا با اشاره به اینکه باید دستگاه قضا در این کشور اصلاح شود تأکید کرد که مبارزه با گروه تروریستی داعش نیز یک نبرد سرنوشتساز است.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مرجعیت دینی عراق امروز در جریان خطبه های نماز جمعه تأکید کرد که باید برای اصلاح سرویس قضا در این کشور اقدام کرد.
به گزارش شبکه خبری «السومریه نیوز»، «احمد الصافی» نمیانده آیت الله «سید علی سیستانی» در کربلا درباره مبارزه با گروه تروریستی داعش گفت: «جنگ اصلاحات نباید جنگ با داعش را از یاد ما ببرد».
وی با اشاره به اینکه جنگ با داعش به معنای واقعی کلمه «سرنوشتساز» است، تصریح کرد: «جنگ شدید نیروهای مسلح، افراد داوطلب و عشایر [با تروریستهای داعش] شریف ترین جنگ است... و برای دفاع از وجود و آینده ما صورت میگیرد».
الصافی همچنین تأکید کرد که باید حمایت از نیروهای مسلح و افراد داوطلب نیز در راستای جنگ اصلاحات باشد.
انتهای پیام/