تاريخ : پنج شنبه 2 مهر 1394  | 5:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
یادواره مشق عشق در قم آغاز به کار کرد

یادواره مشق عشق به همت پایگاه شهدای آذر حوزه شهید ورزنده ناحیه امام حسین(ع) در بوستان شهدای آذر برگزار شد.

خبرگزاری فارس: یادواره مشق عشق در قم آغاز به کار کرد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، یادواره مشق عشق بزرگداشت شهدای خیابان آذر قم همزمان با هفته دفاع مقدس و به مدت 9 شب از سوی پایگاه شهدای آذر حوزه شهید ورزنده ناحیه امام حسین(ع) و با همکاری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، سپاه امام علی بن ابی طالب(ع)، پدافند هوایی حضرت معصومه(س) ارتش جمهوری اسلامی، نیروی انتظامی استان قم، شهرداری قم، بنیاد شهید و امور ایثار گران، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، صدای و سیمای مرکز قم، موسسه مالی و اعتباری کوثر استان قم و شرکت آب و فاضلاب برگزار می‌شود.

در این مراسم، حجت‌الاسلام روح‌الله فاطمی‌نسب مشاور رسانه‌ای تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به جایگاه والای شهیدان گفت: بهترین خریدار عالم خدا است که فقط با مومنین معامله می‌کند. انسان مومن هم به چند دلیل فقط با خدا معامله می‌کند، اولا هرچه داریم از خدا است پس بهتر است به خدا بفروشیم، ثانیا خدا اندک را هم از ما می‌خرد و ثالثا عیب‌ها را اصلاح می‌کند و در آخر اینکه بهای جان مومنین بهشت است.

وی با بیان اینکه شهدا در دفاع مقدس این موضوع را فهمیدند و جان و مال خود را فدا کردند افزود: مراسم یادواره شهدا مثل مراسم ختم نیست و نباید صرفا یاد و خاطره شهدا مد نظر باشد بلکه باید با برگزاری این یادواره‌ها اولا از مقام شهدا حسرت بخوریم، زیرا شهدا تمام دارایی خود را معنوی کرده و حسرت‌های دنیا را به عقبی تبدیل می‌کنند.

فاطمی‌نسب ادامه داد: امام علی(ع) دارای مقام‌ها و فضایلی چون مولود کعبه، دامادی پیغمبر، جانشین پیغمبر و... است اما ایشان همیشه یک حسرت داشتند و آن منازل الشهدا بود که در محراب مسجد کوفه فرمودند: رستگار شدم.

وی در تبیین دومین ویژگی یادواره‌های شهدا گفت: همان طور که در محرم غصه امام حسین(ع) را می‌خوریم باید در یادواره شهدا غصه خورد. همه شهدا از همین محله‌ها به جبهه رفتند و امروز می‌بینیم در محله‌ها عکس شهدا در موضوعات مختلف عمل می‌شود که باید غصه خورد و نتیجه این غصه‌ها امربه معروف و نهی از منکر و غیرت مندی نسبت به خون شهدا است. این نوعی رسالت زینبی گونه است.

انتهای پیام/2258/ل/



نظرات 0