تاريخ : پنج شنبه 2 مهر 1394  | 5:23 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
عید قربان زیباترین جلوه بندگی در برابر خالق عالم است

فرماندار پیشوا گفت: عید قربان زیباترین جلوه بندگی در برابر خالق عالم است.

خبرگزاری فارس: عید قربان زیباترین جلوه بندگی در برابر خالق عالم است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران به‌نقل از روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان پیشوا، عباس ملکوتی‌خواه، فرارسیدن عید قربان را به ملت ایران به خصوص مردم شهرستان پیشوا تبریک گفت.

فرماندار شهرستان پیشوا اظهار داشت: عید قربان زیباترین جلوه بندگی در برابر خالق عالم و جشن رهایی از اسارت نفس و وابستگی‌ها است.

وی عنوان کرد: این روز یادآور آزمایش سنگین الهی از حضرت ابراهیم خلیل‌الله است و او نیز با اثبات بندگی و قربانی کردن نفس خود توانست سربلند این آزمون باشد و به پاس این بندگی، عید قربان چشم روشنی آسمان‌ها شد.

ملکوتی‌خواه در ادامه افزود: امتحان حضرت ابراهیم(ع) یکی از بزرگ‌ترین امتحانات الهی در طول تاریخ بود، امتحانی که هدفش تهی کردن قلب وی از مهر غیرخدا بود تا عشق الهی را در سراسر قلب او متبلور سازد و درس عبودیت واقعی و جهاد در راه خدای بزرگ را به نسل‌های بعد بیاموزد.

وی با اشاره به نماز پرشکوه امت اسلامی در روز عید سعید قربان، عنوان کرد: نمایش عظیم و بالنده امت اسلامی در نماز عید سعید قربان تجلی وحدت و همدلی مسلمانان است که همه ساله پویاتر و باشکوه‌تر از گذشته برگزار می‌شود و آینده‌ای روشن را برای امت اسلامی بشارت می‌دهد و مردم ولایی و متدین شهرستان پیشوا نیز هرساله با حضور پررنگ خود در این نماز پرصلابت، امید و اقتدار را فریاد می‌زنند.

فرماندار شهرستان پیشوا در پایان افزود: اینجانب عید سعید قربان را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، خدمتگزاران دولت تدبیر و امید و ملت شریف به خصوص مردم شهرستان پیشوا تبریک و تهنیت عرض کرده و موفقیت همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

انتهای پیام/2462/ذ



نظرات 0