تاريخ : یک شنبه 5 مهر 1394  | 11:04 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
ضرورت بازسازی انشعابات آب شهر سرچشمه

فرماندار رفسنجان بر ضرورت بازسازی انشعابات آب شهر سرچشمه تاکید کرد.

خبرگزاری فارس: ضرورت بازسازی انشعابات آب شهر سرچشمه
 

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حمید ملانوری صبح امروز در حاشیه جلسه بررسی مشکلات شهر سرچشمه با اشاره به معضلات شهرستان رفسنجان اظهار داشت: در سال‌های اخیر به واسطه پسته و مس ما را برخوردار تلقی کرده‌اند و این امر سبب کاهش اعتبارات این شهرستان شده است.

وی ادامه داد: حدود 19 میلیارد تومان اعتبار برای رفسنجان جوابگوی این همه مشکلات و عدم زیرساخت‌ها نیست، از طرفی 60 هزار تبعه بیگانه نیز در این شهرستان وجود دارد که می‌طلبد نگاه ویژه‌ای به رفسنجان شود.

ملانوری در ادامه با اشاره به جلسات قبل در مورد آب شهر سرچشمه تصریح کرد: شبکه آب این شهر نیاز به تعمیر داشت که باید پیگیری شود.

وی با اشاره به هدررفت آب تصریح کرد: شهر سرچشمه 400 هکتار آب دارد که بیشتر آن برای 250 هکتار فضای سبز صرف می‌شود، لذا باید ورودی و خروجی آب کنترل شود.

فرماندار رفسنجان افزود: تا یک ماه آینده تمام کنتورهای شهرک باید چک شود و توسط شهرداری و مجموعه مس این مهم بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورت لزوم تمام شبکه‌ها بازسازی و تا پایان سال همه انشعابات نیز توسط مس بازسازی و تعویض شود.

فرماندار رفسنجان با بیان اینکه مردم نسبت به پرداخت پول آب کاهلی دارند، اما پول خدمات و انشعاب را می‌دهند، متذکر شد: با توجه به کمبود اعتبارات دولت، مس باید این هزینه‌ها را بپردازد.

انتهای پیام/80016/ع20



نظرات 0