دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان با اشاره به حادثه منا گفت: آل سعود در این اتفاق بیش از پیش در جهان اسلام رسوا شد و در سراشیبی زوال قرار گرفته است.

علیرضا گرایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به حادثه منا و کشته شدن تعداد زیادی از هموطنان اظهار کرد: در دیدگاه نخست تنها تاسف و تاثر در وجود انسان زبانه میکشد که چگونه جان حجاج بیتالله در سایه بیتدبیری رژیمی خودکامه باید از دست برود.
وی تصریح کرد: پس از این اتفاق تلخ چیزی که در قلب مومنان تداعی میشود وعده صبح و پیروزی است؛ چرا که مسلمانان جهان بیدارتر از قبل برای رهایی کعبه شریف از چنگ صهیونیستهای آل سعود خواهند جنگید.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان با اشاره به نقش آل سعود در این جنایت افزود: عربستان سعودی با آغشته کردن دست ناپاکش به خون مسلمانان بحرین، یمن و سوریه وجهه خود را از دست داده و با اتفاقات مشکوک امسال در مراسم حج که دلایل برای عمدی بودنشان بسیار است بیش از پیش در جهان بیآبرو شد و دیگر باید رویای تبدیل شدن به دولت محوری و رهبر جهان اسلام را با خود به گور ببرد.
وی ادامه داد: سیر حرکتی آل سعود در سراشیبی زوال با سرعت ادامه دارد و به زودی دیگر از این رژیم منحوس اثری در جهان اسلام نخواهد ماند.
گرایی با تاکید بر لزوم پیگیری حقوقی و دیپلماتیک دولت درباره حادثه منا افزود: البته در این ماجرا توقع از مسئولان نیز این است که همچنان که مقام معظم رهبری فرمودند از هر گونه کمکی به برادران مسلمان سایر کشورها دریغ نکنند و تمام قد پیگیر احقاق حق کسانی که در این اتفاقات دچار زیان جانی شدند، باشند.
وی در پایان با تسلیت به بازماندگان این حادثه گفت: عزادارن این حادثه نیز باید بدانند که در این مصیبت همه ملت ایران شریک غم آنان هستند.
انتهای پیام/73008/ز20