تاريخ : سه شنبه 7 مهر 1394  | 9:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
روسیه حریم هوایی خود را به روی اوکراین می‌بندد

مسکو در پاسخ متقابل به ممنوعیت حریم هوایی اوکراین برای هواپیماهای روسی، حریم هوایی خود را از روز 25 اکتبر به روی این کشور می‌بندد.

خبرگزاری فارس: روسیه حریم هوایی خود را به روی اوکراین می‌بندد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روسیه طی اقدامی در واکنش به ممنوعیت حریم هوایی اوکراین برای هواپیماهای روس، حریم هوایی خود را به روی این کشور می‌بندد.

بنابه گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام رسمی وزارت حمل و‌ نقل هوایی روسیه طی اظهاراتی اعلام کرد: «روسیه تصمیم دارد از روز 25 اکتبر در پاسخ به اقدام دولت کی‌یف در ممنوعیت حریم هوایی اوکراین برای دو شرکت هواپیمایی روس، حریم هوایی خود را به روی شرکت‌های هواپیمایی اوکراینی ببندد.»

وی افزود: «طبق دستور «دیمیتری میدویدیف» نخست‌وزیر روسیه، وزارت حمل و نقل هوایی روسیه از آژانس فدرال حمل‌ونقل هوایی خواسته به شرکت‌های هواپیمایی اوکراینی اطلاع دهند که از روز 25 اکتبر پرواز هواپیماهای آنها در حریم هوایی روسیه ممنوع خواهد بود. این اقدام در پاسخ به تصمیم مقامات اوکراینی در اعلام ممنوعیت حریم هوایی اوکراین برای شرکت‌های هواپیمایی روسیه به ویژه شرکت‌های ایروفلوت و ترانسائرو از همین تاریخ صورت می‌گیرد.»

این تصمیم متقابل از جانب روسیه در حالیست که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) قطع ارتباط هوایی میان روسیه و اواکراین را اقدامی دیوانه‌وار دانسته است.

انتهای پیام/م



نظرات 0