۵۳ درصد مردم انگلیس کوربین را نخست وزیر آینده این کشور می‌دانند

بیش از نیمی از شرکت کنندگان یک نظرسنجی در انگلیس جرمی کوربین رهبر جدید حزب کارگر را نخست وزیر آینده کشورشان دانستند.

خبرگزاری فارس: ۵۳ درصد مردم انگلیس کوربین را نخست وزیر آینده این کشور می‌دانند
 

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بر اساس نظر سنجی‌های شبکه خبری «اسکای نیوز» 53 در صد مردم انگلیس «جرمی کوربین» را نخست وزیر آینده انگلیس می‌دانند.

بر پایه این گزارش، کوربین در اولین سخنرانی خود توانسته است موافقت زنان رای دهنده انگلیس را جلب نماید. همچنین کوربین شخص محبوب رای دهندگان زیر 34 سال انگلیس است.

از سویی دیگر 66% شرکت کنندگان در همه پرسی اسکای نیور موسوم به «اسکای پالس» جرمی کوربین را «رهبری خوب» برای حزب کارگر انگلیس برشمردند.

جرمی کوربین بیشترین موفقیت خود را در هنگام مباحث درباره سوریه کسب کرد . وی همچنین درباره مشارکت ایران در امور سوریه گفته بود ، در نهایت باید راهکار سیاسی با مشارکت ایران و همه کشورها پیدا شود.

کوربین همچنین امروز در سخنانی قابل توجه گفت که بمباران سوریه راه حل مناسبی در این کشور نیست.

انتهای پیام/م



نظرات 0