تاريخ : چهارشنبه 8 مهر 1394  | 4:00 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
دومین مرحله جشن عاطفه‎ها در مدارس خراسان جنوبی آغاز شد

همزمان با سراسر کشور دومین مرحله جشن عاطفه‎ها با شعار مهر در انتظار همدلی در مدارس خراسان جنوبی آغاز شد.

خبرگزاری فارس: دومین مرحله جشن عاطفه‎ها در مدارس خراسان جنوبی آغاز شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی صبح امروز در مراسم نمادین زنگ جشن عاطفه‌ها که در مدرسه راهنمایی شاهد دختران بیرجند برگزار شد، با بیان اینکه در این مرحله 825 پایگاه جشن عاطفه‎ها در مدارس استان برپا شده است، اظهار داشت: برای برگزاری این جشن 86 هزار پاکت ویژه جشن عاطفه‎ها، ابتدای مهر در مدارس استان توزیع شد تا دانش‎آموزان کمک‎های خود را در این پاکت‎ها بگذارند و امروز در جشن عاطفه‎ها اهدا کنند.

سید جواد رضوی با بیان اینکه کمک‎های جمع‎آوری شده در هر آموزشگاه، برای دانش آموزان نیازمند همان آموزشگاه هزینه می‎شود، افزود: سال گذشته دانش‎آموزان خراسان جنوبی مبلغ 930 میلیون ریال در جشن عاطفه‎ها کمک کردند.

وی با بیان اینکه مراسم جشن عاطفه‎ها امسال در دو نوبت برگزار شده است، گفت: مرحله نخست این جشن 26 و 27 شهریورماه (قبل از بازگشایی) مدارس برگزار شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی ادامه داد: در این دو روز مبلغ 671 میلیون تومان کمک نقدی از مردم خیر استان جمع‎آوری شد که با اولویت مناطق محروم بین دانش آموزان توزیع شد.

رضوی تصریح کرد: مرحله دوم جشن عاطفه‎ها امروز همزمان با سراسر کشور با شرکت دانش‎‏آموزان به صورت نمادین برگزار شد زیرا جمع‎آوری کمک برای دانش‎آموزان نیازمند در طول سال ادامه دارد.

انتهای پیام/69008/س20



نظرات 0