طرح امنیتی فوق العاده ارتش اردن در مرز شمالی این کشور با سوریه

با آغاز عملیات هوایی ارتش روسیه در سوریه و آمادگی برای عملیات ارتش سوریه در درعا؛ اردن تدابیر شدید امنیتی در مرز شمالی خود با سوریه اتخاذ کرده است.

خبرگزاری فارس: طرح امنیتی فوق العاده ارتش اردن در مرز شمالی این کشور با سوریه
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دولت اردن طرح امنیتی فوق العاده‌ای در مرزهای خود با سوریه آغاز کرده است.

پایگاه خبری «عربی 24»، گزارش داد که این طرح امنیتی در پی آمادگی ارتش سوریه برای بازپس گیری شهر درعا و احتمال تلاش تروریست‌های موجود در این منطقه برای نفوذ به اردن صورت گرفته است.

یک منبع نظامی اردنی گفته با آغاز عملیات هوایی ارتش روسیه در سوریه و احتمال فرار تروریست‌ها از سوریه به مرزهای شمالی اردن تدابیر شدید امنیتی اتخاذ شده است.

اردن این تدابیر امنیتی را در مسیر 375 کیلومتری مرز شمالی خود با سوریه اتخاذ کرده و طی چند روز گذشته «عبدالله دوم» پادشاه اردن از این منطقه بازدید کرده بود.

انتهای پیام/ب



نظرات 0