تاريخ : شنبه 11 مهر 1394  | 3:37 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
بازگشت نخستین گروه از زائران قزوینی حج تمتع

بازگشت نخستین گروه از زائران قزوین حج تمتع امروز با ورود به فرودگاه امام خمینی صورت می‌گیرد.

خبرگزاری فارس: بازگشت نخستین گروه از زائران قزوینی حج تمتع
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین نخستین گروه از زائران حج تمتع استان قزوین امروز از طریق فرودگاه امام خمینی وارد کشور می‌شوند.

این گروه از زائران قزوینی حج تمتع که در سال جاری در جریان حوادث و اتفاقات قرار داشتند با مدیریت حسین ملکی‌ها با شماره پرواز 5095 به سفر معنوی حج اعزام شده بودند.

کاروان 5095 زائران قزوینی حج تمتع با تعداد 165 نفر اعزام شدند که بدون تلفات، امروز به کشور باز می‌گردند؛ علاوه بر این سایر کاروان‌های حجاج قزوینی نیز بدون حادثه و تلفات جانی بوده که در دوره‌های دیگر برنامه بازگشت خود را دنبال می‌کنند.

مطابق برنامه‌ریزی صورت گرفته برای برنامه بازگشت حجاج به کشور در شش کاروان صورت می‌گیرد که کاروان شماره 1505 به مدیریت حسن خانبان  نخستین گروه از حاجیان باقی مانده قزوینی است که در تاریخ 12 مهر ماه به میهن  را تشکیل می‌دهد.

فرج‌الله فصیحی‌رامندی با شماره کاروان 5150 و مسعود پیله‌چی با شماره 5023 از دیگر مدیران کاروان استان قزوین هستند که در روز 13 مهر ماه به کشور وارد می‌شوند.

محمدعلی جباری با شماره 1539، احمد توکل‌زاده 1543 به ترتیب در روزهای 16 و 17 مهر ماه از فرودگاه جده پرواز می‌کنند؛ اصغر رحمانی با شماره کاروان 5656 که مردم شهرستان تاکستان را به همراه دارد به عنوان آخرین کاروان مردم استان قزوین در حج تمتع است که در روز 18 مهر ماه وارد کشور می‌شود.

مطابق نظر مسئولان حج و زیارت، عموم زائران حج تمتع از استان قزوین تاکنون آسیب ندیده و بدون مشکل از عربستان سعودی خارج می‌شوند.

مسئولان حج و زیارت استان قزوین، مدیران کاروان حجاج قزوینی را جزو افراد برجسته و توانمند استان دانسته که نسبت به قوانین و مقررات و نیازهایی که حجاج دارند، آگاهی کافی داشته و به نحو مطلوب توانستند اقدامات لازم را برای تأمین رفاه و آسایش زائران انجام دهند.

این مسئولان علاوه بر تلاش‌های صورت گرفته که منجر به تأمین نیازهای زائران و رفع دغدغه‌های حجاج می‌شود بر لزوم تداوم برنامه اجرایی مدیران کاروان‌های حج و پیگیری امور تا رسیدن حاجیان به استان قزوین تأکید دارند.

مسئولان حج و زیارت استان قزوین ابراز امیدواری کردند تا بازگشت سایر زائران از سفر حج تمتع سال جاری هیچ‌گونه حادثه و اتفاقی نیافتد و زمینه حضور معنوی آن‌ها بین مردم فراهم شود.

انتهای پیام/77017/گ30/



نظرات 0