تاريخ : یک شنبه 12 مهر 1394  | 2:12 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کاهش 12 درصدی مرگ‌ و میر حوادث رانندگی در استان فارس

فرمانده پلیس راهور فارس گفت: با اینکه آمار 6 ماهه نخست امسال نمایانگر کاهش 12 درصدی مرگ‌ و میر حوادث رانندگی در استان فارس است اما هنوز تعداد جان‌باختگان در این زمینه بالا است.

خبرگزاری فارس: کاهش 12 درصدی مرگ‌ و میر حوادث رانندگی در استان فارس
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مصطفی عباسی ظهر امروز در حاشیه بازگشایی مرکز آموزش فرهنگ ترافیک در پارک ایرانی شیراز گفت: در این مرکز ضمن انجام آموزش‌های مقدماتی راهنمایی و رانندگی، کارت همیار پلیس نیز به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود.

وی افزود: کودکان با داشتن کارت همیار پلیس، به‌عنوان پلیس افتخاری هنگام سوار شدن به سرویس مدرسه و یا زمان حضور در خودرو والدین، به رانندگانی که حین رانندگی با تلفن همراه صحبت می‌کنند یا سرعت غیرمجاز دارند و نیز پشت چراغ‌قرمز توقف نمی‌کنند، تذکر می‌دهند.

فرمانده پلیس راهور فارس با بیان اینکه 124 هزار همیار پلیس در این استان وجود دارد، یادآور شد: در سال تحصیلی گذشته 112 هزار نفر از کودکان مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی و اول متوسطه را در دو مرکز آموزش ترافیک پارک ایرانی و پارک مروارید شیراز آموزش دادیم.

عباسی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: با اینکه آمار 6 ماهه نخست امسال نمایانگر کاهش 12 درصدی مرگ‌ و میر حوادث رانندگی در استان فارس است اما هنوز تعداد جان‌باختگان در این زمینه بالا است و به همین خاطر نیاز به فرهنگ‌سازی در زمینه حمل‌ و نقل به‌منظور کاهش تصادف‌های رانندگی وجود دارد.

در ادامه رئیس مرکز آموزش ترافیک پلیس راهور فارس نیز گفت: در آیین نمادین امروز کودکان یک مهدکودک از طریق نمایش عروسکی با فرهنگ ترافیکی آشنا شدند و نیز با استفاده از خودروهای شارژی برقی نحوه صحیح رانندگی را آموختند.

غضنفر عزیزی اظهار کرد: در برنامه امروز مطالبی درباره فرهنگ دوچرخه‌سواری نیز به کودکان آموزش داده شد.

انتهای پیام/2448/ط20



نظرات 0