تاريخ : سه شنبه 21 مهر 1394  | 10:12 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
قضاوت پورباقر برای وحدت الوند همدان و شهرداری بوشهر

از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال در چارچوب هفته دوم لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌های کشور محمدباقر پورباقر برای دو تیم وحدت الوند همدان و شهرداری بوشهر قضاوت خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: قضاوت پورباقر برای وحدت الوند همدان و شهرداری بوشهر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، فصل جدید مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه‌های ایران به هفته دوم خود رسیده که در این هفته 20 مسابقه در شهرهای مختلف کشور برگزار خواهد شد.

تیم وحدت الوند نماینده دسته دومی فوتبال استان همدان نخستین میزبانی خود را باید در این هفته تجربه کند و برابر تیم شهرداری بوشهر به میدان برود.

الوندی‌ها امسال دست به کار بزرگی زدند و با استفاده از داشته‌های بومی با حدود 70 درصد از بازیکنان مستعد و آینده‌دار استان پا به لیگ دسته دوم گذاشتند، این تیم شرایط خوبی را از نظر آمادگی بدنی برای حضور در مسابقات دارد.

نماینده دسته دومی فوتبال همدان فراز و نشیب‎های بسیاری را به خود دیده، اما با قول مساعد مسئولان ورزش استان مبنی بر کمک مالی، قرار شد این تیم با حمایت خانواده قره‌باغی در همدان ماندگار شود.

هر چند در گام اول شاگردان منوچهر بیگم‌جانی در رشت و مصاف با تیم مدعی سپیدرود نتوانستند با امتیاز بازگردند، اما به اعتراف بیشتر کارشناسان فوتبال در بازی ابتدایی عملکرد خوبی داشتند و اگر علی شاهسوند کاپیتان الوندی‌ها از بازی اخراج نمی‌شد، شرایط به گونه دیگری رقم می‌خورد.

در هفته دوم در گروه 4 این مسابقات که الوند با 9 تیم دیگر هم‌گروه است، پنج بازی برگزار می‌شود که طی آن وحدت الوند همدان در ورزشگاه شهید حاجی بابایی مریانج از تیم شهرداری بوشهر پذیرایی می‌کند، داربی گیلان بین دو تیم سپیدرود رشت و رهپویان رضوانشهر برگزار می‌شود، فولاد نوین در اهواز به مصاف صنعت ساری می‌رود، پیام وحدت کاشمر خراسان و خلخال دشت اردبیل برابر هم به میدان می‌روند و در آخرین بازی شهرداری‌چی‌های ارومیه‌ای در کیش برابر نماینده جزیره صف‌آرایی خواهند کرد.

بنابر اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال در چارچوب هفته دوم تیم داوری این مسابقه انتخاب و معرفی شده که محمدباقر پورباقر(داور وسط)، محمود گوهری‎نژاد و داوود احدی (کمک داور) و محمد امین‎نژاد (داور چهارم) برای دو تیم وحدت الوند همدان و شهرداری بوشهر قضاوت خواهند کرد.

همچنین داوود فطانت‎خواه به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال بر اجرای این مسابقه نظارت خواهد داشت.

در چارچوب هفته دوم رقابت‌های فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه‌های کشور، روز چهارشنبه 22 مهرماه از ساعت 15:30 دو تیم وحدت الوند همدان و شهرداری بوشهر در ورزشگاه شهید حاجی بابایی مریانج برابر هم به میدان خواهند رفت.

گفتنی است مسئولان تیم فوتبال وحدت الوند به مناسبت شهادت سردار سرلشگر حسین همدانی برنامه ویژه‎ای برای بزرگداشت این شهید گرانقدر در نظر گرفته‌اند.

انتهای پیام/89020/ب30



نظرات 0