شهردار شیراز گفت: در چهارمین آئین بهرهبرداری از طرحهای عمرانی شهرداری در سال جاری، همزمان 50 طرح عمرانی، خدماتی و فرهنگی بااعتباری افزونبر 230 میلیارد ریال افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، علیرضا پاکفطرت ظهر امروز در آئین بهرهبرداری از تقاطع غیرهمسطح شهید ترابی طی سخنانی اظهار داشت: هدف از اجرای تقاطع غیرهمسطح شهیدان ترابی اتصال آن از بلوار مدرس به پل و تقاطع شهیدان اوجی، تونل سعدی 45 متری در حال احداث و در نهایت اتصال به جاده خرامه است.
وی خاطرنشان کرد: احداث نمازخانه در بوستان شهرک سعدی، پل عابر پیاده بر روی رودخانه خشک، بهسازی بوستان علوی، دو دستگاه پل در بزرگراه کمربندی شهرک بهاران و احمدآباد، فضای سبز بلوار چمران، آبنما، نقاشی دیواری و ساخت المان از جمله طرحهایی بوده که به بهرهبرداری رسیده است.
شهردار شیراز تصریح کرد: راهاندازی سامانه ارتباطات وایرلس مناطق دهگانه شهرداری، پرتال شهرداری شیراز و سامانه ارزشیابی 360 درجه کارکنان شهرداری، سامانه یکپارچه کنترل ناوگان شهری «ای ام سی» و احداث کتابخانه از جمله این طرحهاست.
پاکفطرت با اشاره به اینکه اگر اقتصاد شهر پویایی نداشته باشد، اجرای طرحهای عمرانی بهطور کامل اجرایی نمیشود، افزود: در راستای پویا کردن اقتصاد شهر باید توجه جدی به صنعت گردشگری داشت تا زمینه ورود گردشگران به این شهر افزایش یابد و اشتغال پایدار ایجاد شود.
وی بیان داشت: طرحهای عمرانی و خدماتی باید بهصورت متمرکز در شهر شیراز با استفاده از ظرفیتهای موجود اجرایی شود که در این راستا شاهد بهرهبرداری مستمر از اینگونه طرحها هستیم.
شهردار شیراز اضافه کرد: تا پایان سال آینده نیز فاز 2 خط یک قطار شهری شیراز به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/2448/ب20