لاریجانی: امنیت خاورمیانه با همکاری کشورهایش بدون دخالت غرب تامین می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران تاکید کرد: امنیت خاورمیانه با همکاری و دوستی کشورهای منطقه و بدون دخالت‌ قدرت‌های غربی تامین می‌شود.

خبرگزاری فارس: لاریجانی: امنیت خاورمیانه با همکاری کشورهایش بدون دخالت غرب تامین می‌شود
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در دیدار شماری از سردبیران و مدیران رسانه‌های مهم کشورهای عربی، بر لزوم تامین امنیت منطقه خاورمیانه از طریق همکاری و دوستی کشورهایش و بدون دخالت‌ غربی‌ها تاکید کرد.

روزنامه «الرأی» کویت که «ماجد العلی» سردبیر آن نیز در دیدار مذکور حضور داشت، نوشت: لاریجانی تاکید کرد که نگاه ایران به امت اسلامی یک نگاه استراتژیک در راستای تحقق عزت و اقتدار امت است.

لاریجانی با اشاره به تلاش برخی کشورها برای بر افروختن اختلافات بین ایران و کشورهای اسلامی، گفت:‌ فتنه انگیزی و بر افروختن اختلافات بین مسلمان با بهانه‌های واهی، به تامین منافع وسیطره کشورهای استکباری و رژیم صهیونیستی، کمک می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران تاکید کرد که ایران از ملت مظلوم و آرمان فلسطین دفاع می‌کند و برای همین است که امروزه دغدغه رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تلاش برخی‌ها در فتنه انگیزی بین شیعه و سنی گفت: هنگامی که ایران از حزب الله حمایت کرد، بعضی‌ها گفتند که ایران به خاطر اینکه حزب الله یک حزب شیعی است، از آن حمایت کرد. آنها حتی به اسرائیل اطلاعات می‌دادند. این در حالی است که موضوع شیعه و سنی نبود زیرا چنانچه این موضوع صحت داشت، چرا تهران از جنبش «حماس» حمایت می‌کند؟.

لاریجانی با بیان اینکه برخی قدرت‌ها سعی در ترویج ایران هراسی در کشورهای عربی داشته و اینکه ایران دارای توان نظامی بالایی است که مرزهای آن کشورها را تهدید می‌کند، سئوالی مبنی بر اینکه «ایران طی سال‌‌های گذشته به کدام کشورها حمله کرده است؟» را مطرح کرد.

وی با اشاره به حمایت‌های ایران از عراق، سوریه و افغانستان در مبارزه با تروریسم و تامین امنیت و پاسداری از حاکمیت آنها، گفت: ایران معتقد است که تنها راه حل بسیاری از مشکلات منطقه مانند سوریه و یمن، برگزاری گفت‌وگوهای داخلی است و دخالت‌های کشورهای دیگر در امور داخلی آنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در پاسخ به سئوالی درباره روابط ایران و عربستان سعودی تاکید کرد:‌ اختلافات (بین تهران و ریاض) درباره جزایر سه گانه نیست زیرا اسناد تاریخی آنها موجود است ولی بمباران یک کشور ضعیف مانند یمن (توسط سعودی‌ها) را قابل توجیه نمی‌دانیم. چرا یک کشور اسلامی یک کشور اسلامی دیگر را با موشک بمباران می‌کند؟.

انتهای پیام/



نظرات 0