دشمنان اسلام در تلاشند واقعه عاشورا را بی‌‌اهمیت جلوه دهند

امام جمعه شهرستان قشم گفت: دشمنان اسلام با راه انداختن جنگ نرم در تلاشند واقعه عاشورا را بی‌اهمیت جلوه دهند اما مردم ولایی ایران اسلامی درس ایثار، شهامت و فداکاری را از امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) آموخته‌اند.

خبرگزاری فارس: دشمنان اسلام در تلاشند واقعه عاشورا را بی‌‌اهمیت جلوه دهند
 

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا جوکار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قشم با تسلیت ماه محرم اظهار داشت: برپایی عزاداری سیدالشهدا (ع) اختصاص به شیعیان ندارد و همانطور که دین اسلام دین وحدت، همدلی و با هم بودن است، ائمه معصومین و اهل بیت هم نه تنها متعلق به مسلمانان بلکه متعلق به تمام بشریت و آزادی‌خواهان هستند.

وی با بیان اینکه عزاداری امسال در قشم نسبت به سال‌های گذشته باشکوه‌تر برگزار شد، افزود: امیدواریم بتوانیم در کنار شور حسینی از اندیشه بالای حسینی و از معارف امام حسین (ع) استفاده کرده و درس‌ها، پیام‌ها و عبرت‌های عاشورا را برای همیشه در زندگی به کار ببریم. 

امام جمعه شهرستان قشم با بیان اینکه حضور جوانان و نوجوانان در مجالس امام حسین (ع) باعث بیمه شدن آنها در مقابل تهاجم دشمن و باعث حفظ اسلام خواهد شد، تصریح کرد: مردم شهر و روستاهای قشم اعم از شیعه و سنی نه تنها در کنار یکدیگر در عزای سیدالشهدا شرکت می‌کنند بلکه در کنار یکدیگر برپاکننده این جلسات هستند.

جوکار با اشاره به روایات تاریخ در کتاب‌های علمای بزرگ شیعه و سنی گفت: دو شخصیتی که مورد توجه خاص پیامبر اکرم (ص) و مورد احترام صحابه پیامبر بودند امام حسن (ع) و امام حسین(ع) ذکر شده‌اند.

وی اضافه کرد: در زمانی که امام حسین (ع) احساس کرد که مسیر دین اسلام دچار انحرافات شده و در حال تغییر است با تمام وجود و هستی و دارایی خود همه نزدیکان و اصحابش را برای مقابله با یزید آماده و در مقابل انحرافات ایستادگی کرد.

نماینده ولی فقیه در قشم با بیان اینکه ایستادگی در راه حق و ظلم‌ستیزی و ذلت‌ناپذیری از خصوصیات بارز سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) است، تاکید کرد: دشمنان اسلام و ایران اسلامی با راه انداختن جنگ نرم تلاش می‌کنند تا واقعه عاشورا و ایستادگی امام حسین (ع) را بی‌اهمیت جلوه دهند اما مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی درس ایثار، شهامت، جانبازی و فداکاری را از امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل عباس(ع) آموخته‌اند.

جوکار اظهار داشت: در مقابل یزید یا یزیدیان با اندیشه یزیدی و طاغوتی باید حسینی‌وار ایستادگی کرد و راه امام حسین را باید ادامه داد.

انتهای پیام/88011/غ30



نظرات 0