تاريخ : یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  | 5:28 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

 

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی

» سرویس: سياسي - مجلس
1447742967741_1442914097754_HEMMAT KHAHI-26.jpg

لزوم پرداخت حقوق، مزایا و پاداش پایان خدمت معلمان و فرهنگیان و تسریع در پرداخت حقوق معوقه بازنشستگان صنعت فولاد از جمله تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) محمد دهقان عضو هیأت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان و مسئولان اجرایی را در پایان جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس به شرح زیر قرائت کرد.

دهدشتی نماینده آبادان به وزیر امور اقتصادی و دارایی: توضیح در مورد علت تعلل در پرداخت تسهیلات برای ساخت پنج سکوی حفاری دریایی در خرمشهر و آبادان توسط بانک صنعت و معدن.

سامری نماینده خرمشهر به وزیر راه و شهرسازی:‌ توضیح علت عدم تکمیل پل راه‌آهن خرمشهر.

مقیمی نماینده بهشهر به وزیر آموزش و پرورش: توضیح در مورد علت عدم پرداخت مطالبات فرهنگیان و به رئیس جمهور: توضیح در مورد علت عدم تخصیص اعتبارات مربوط به ماده 180 قانون بودجه کشور در سال 94 و لزوم تسریع در تامین و تخصیص اعتبار سازمان صدا و سیما و لزوم اعلام نقض برجام با توجه به کارشکنی گروه 1+5 در اجرای تعهدات و تسریع در پرداخت حقوق معوقه بازنشستگان صنعت فولاد.

محمدی نماینده قزوین به وزیر آموزش و پرورش: لزوم پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان، معوقات حق التدریسی‌ها و اضافه کار فرهنگیان، حقوق پیش دبستانی و کادر اداری و آموزشی مدارس مشارکتی به وزیر بهداشت و درمان: تسریع در اجرای قانون تعرفه گذاری نظام پرستاری.

نوری نماینده شوش به وزیر کشور: تسریع در کمک رسانی به سیل زدگان روستاهای حوزه انتخابیه.

سقایی نماینده نی‌ریز و استهبان به رئیس جمهور: لزوم تعیین خسارت و تامین اعتبار لازم برای پرداخت به کشاورزان سرمازده حوزه انتخابیه.

جعفرپور نماینده لارستان به وزیر خارجه: لزوم برخورد مقتدرانه دولت در موضوع اخراج ایرانیان از برخی شیخ‌نشین‌های کوچک حوزه خلیج فارس و حمایت از حقوق شهروندان ایرانی.

قاضی پور نماینده ارومیه، محجوب نماینده تهران و هاشمی نماینده سپیدان به وزیر کشور: تسریع در نوسازی حمل ونقل شهری.

قاضی پور و محجوب نمایندگان ارومیه و تهران به وزرای دادگستری و صنعت:‌ جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت برنج و به وزیر آموزش و پرورش جلوگیری از افزایش تعداد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیلات ابتدایی و دبیرستان و نظارت بیشتر و کارشناسانه بر کیفیت وسایل نقلیه عمومی و صلاحیت رانندگان برای ایاب و ذهاب فرهنگیان و دانش‌اموزان جهت جلوگیری از حوادث ناگوار رانندگی وزیر صنعت:‌ تسریع در تکمیل هشت طرح فولادی کشور، به وزیر نفت: تسریع در تحویل قیر برای راه‌های روستایی کشور به ویژه از سوی پالایشگاه تبریز به وزیر دفاع: صدور دستور به پالایشگاه تبریز برای تحویل مواد اولیه قیر آسفالت برای بهسازی روستاهای کشور، به وزیر راه و شهرسازی:‌ تسریع در اجرایی طرح ‌های بهسازی راه های روستایی کشور.

رستمیان، مرندی و شهریاری نمایندگان دامغان، تهران و زاهدان به وزیر صنعت: توضیح در مورد علت ارائه مجوز برای ساخت کارخانه های مواد دخانی.

عبدی نماینده خرم‌آباد به وزیر کشور:‌ توضیح در مورد علت عدم توجه کافی و رسیدگی لازم به آسیب‌دیدگان از وقوع سیل اخیر در استان لرستان و ایلام .

حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر به رئیس جمهور: تسریع در حل مشکل سهامداران شرکت پدیده شاندیز و اجرایی مصوبات هیأت مدیره جدید مبنی بر کاهش فشار دستگاه های دولتی.

حسینی، کوثری، افخمی و سالک نمایندگان قزوین، تهران،‌ملکان و اصفهان به رئیس جمهور: توضیح در مورد علت اجرای مصوبه مجلس راجع به رزمندگان معسر مربوط به پرداخت حقوق و معوقات آن‌ها.

بشیری نماینده پاکدشت به وزیر آموزش و پرورش: تسریع در احتساب سنوات خدمتی حق التدریسی هایی که قبل از سال 90 به استخدام آموزش و پرورش درآمدند.

حسن پور نماینده سیرجان به وزیر نفت:‌ توضیح در مورد علت توقف احداث جایگاه های عرضه بنزین و ارائه خدمات بین راهی به وزیر آموزش و پرورش : توضیح در مورد علت عدم محاسبه بخشی از حقوق بازنشستگان فرهنگی با وجود احکام صریح قانونی، به وزیر جهاد کشاورزی:‌ لزوم حل مشکلات موجود در حوزه خرید شیر دامداران و مناقصه های شرکت خدمات حمایتی کشاورز، صندون توسعه کشاورزی و دامپروری، خرید نهاده های دامی، تنظیم بازار مرغ و انتصابات برخی مسئولان.

رحمانی نماینده تاکستان به وزرای دادگستری، کشور، جهاد کشاورزی و اقتصاد: لزوم رسیدگی جدی و برخوردقانونی برای جبران خسارات وارده به باغداران شهرستان تاکستان.

خضری نماینده پیرانشهر به وزیر کشور: تسریع در پرداخت قانونی با تخلف آشکار فرماندار سردشت در خصوص تضییع حق و حقوق کسبه و اصناف و بازاریان.

سودانی نماینده اهواز به رئیس جمهور : توضیح در مورد علت حذف اعتبارات مهار ریزگردها در لایحه بودجه 95 و تسریع در جبران خسارات وارده به مردم سیل زده به خصوص کشاورزان و دامداران و صدور دستور برای رفع مشکلات پرداخت حقوق بازنشستگان صنعت فولاد، به وزیر نیرو: تسریع در رسیدگی به وضعیت آب شرب مردم شهرستان کارون.

آصفری نماینده اراک به وزیر جهاد کشاورزی: جلوگیری از برخورد ناشایست سازمان منابع طبیعی با روستاییان به وزیر اقتصاد: جلوگیری از بی توجهی بانک‌ها از پذیرش ضمانت وام بانکی بازنشستگان بالای هفتاد سال .

خجسته نماینده همدان به وزیر آموزش و پرورش : لزوم ارسال لایحه جامع جهت رفع تبعیض ناروای حقوق فرهنگیان و پرداخت معوقات و پاداش پایان خدمت در اسرع وقت.

فاطمه رهبر نماینده تهران به رئیس جمهور: لزوم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های الگوی مصرف و ممنوعیت خرید کالاهای خارجی دارای نمونه مشابه داخلی توسط دستگاه های دولتی.

موسوی لارگانی به وزیر کار و رئیس جمهور: لزوم برنامه ریزی دقیق برای پرداخت منظم و به موقع حقوق مستمری بازنشستگان صنعت فولاد در سال 95

طبیب زاده نماینده تهران به وزیر علوم: توضیح در مورد علت انتصاب مشاور دفتر امنیتی آمریکا در دبی به عنوان سرپرست همکاریهای بین‌المللی وزارت علوم.

سالک نماینده اصفهان به رئیس جمهور: لزوم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای رفع رکود اقتصادی.

صلاحی نماینده تفرش به وزیر ورزش و جوانان: توضیح در مورد علت عدم برخورد قاطع وزارت ورزش و جوانان نسبت به خواسته های غیرمنطقی حکام آل سعود راجع به عدم برگزاری مسابقات فوتبال در جمهوری اسلامی ایران .

منظری توکلی نماینده بافت به وزیر خارجه: حل مشکل مصادره دو میلیارد دلار دارایی ایران توسط غاصبان و دژخیمانانان آمریکایی .

دهدشتی نماینده آبادان، جلیلی نماینده مسجد سلیمان و بهمئی نماینده رامهرمز به وزیر کشور: اظهارات سخیف و غیر کارشناسی استاندار یزد در خصوص برداشت آب از سرچشمه های کارون.

انتهای پیام

 



نظرات 0