تاريخ : سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  | 11:13 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

 

دامن‌زدن به اختلافات مانع شکل‌گیری یک مجلس توانمند است

» سرویس: سياسي - مجلس
1435142314085_Nadimi-3.jpg

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دامن زدن به اختلاف میان حامیان لاریجانی و حامیان عارف به شکل‌گیری یک مجلس توانمند در یک فضای عقلانی و منطقی کمکی نمی‌کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تصریح کرد: در شرایطی که پس از انتخابات امید در جامعه ایجاد شده و یک انتخابات آرام پشت سر گذاشته شده دامن زدن به اختلافات بر سر انتخاب رئیس مجلس از سوی هیچ جریانی قابل قبول نیست و امروز باید همه این اختلافات را کنار بگذاریم و بر مسائل اساسی و بنیادی کشور تمرکز داشته باشیم.

 

وی افزود: نیازهای آینده کشور و انتظارات از مجلس آینده روشن و مشخص است و باید تمام جریان‌ها دنبال پاسخگویی به این نیازها و انتظارات باشند و این‌که زودهنگام برای عضویت در کمیسیون‌ها و ریاست مجلس فضای جامعه را درگیر کنیم مطلوب نیست؛ لذا باید رسانه‌ها از دامن زدن مسائل اختلافی پرهیز کنند و بیشتر روی نیازهای جامعه و مطالباتی که از مجلس آینده وجود دارد، متمرکز شوند.

 

انتهای پیام

 



نظرات 0