تاريخ : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  | 4:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

 

ولادت، حیات و شهادت امام حسین(ع) "سلام" است

» سرویس: معارف و حقوق - دين و انديشه
1449164999282_photo_2015-12-03_09-04-34.jpg

امام جمعه مسجدسلیمان گفت: ولادت، حیات و شهادت امام حسین(ع) همگی "سلام" است، زیرا همگی برای خدا و در راه خداوند است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان، با اشاره به نقش قیام امام حسین(ع) اظهار کرد: امام حسین (ع) فرمودند که "اگر دین جدم پیامبر اکرم(ص) جز به شهادت من پا برجا نخواهد بود، پس ای شمشیرها مرا دریابید" و این نشان می‌دهد که دین و رسالت پیامبر اکرم(ص) در گرو شهادت امام حسین(ع) بوده است.

 

وی افزود: در صورتی که امام حسین(ع) قیام نمی‌کردند و علیه ظلم و استکبار شمشیر نمی‌کشیدند و به شهادت نمی‌رسیدند، قطعا دین پیامبر اکرم(ص) از بین می‌رفت.

 

امام جمعه مسجدسلیمان عنوان کرد: شهادت امام حسین(ع) چهره منفور بنی‌امیه را برای مردم آشکار کرد؛ قیام امام حسین(ع) تبیین‌کننده چهره منفور بنی‌امیه بود و پس از آن بود که مردم بصیر شدند.

 

وی ادامه داد: پس از شهادت امام حسین(ع) قیام توابین و قیام مختار علیه بنی‌امیه به وجود آمد و حتی بنی‌عباس نیز پس از به حکومت رسیدن، جهت خون خواهی امام حسین(ع) علیه بنی‌امیه قیام کردند.

 

امینی با اشاره به حادثه کربلا و هدف امام حسین(ع) از امر به معروف و نهی از منکر گفت: قوام هر جامعه‌ای به امر به معروف و نهی‌از منکر است و در صورتی که انجام نشود، آن جامعه قوام نخواهد داشت ولو این‌که آن جامعه، جامعه غربی و یا حتی جامعه کفر باشد.

 

وی افزود: اسلام قانون دارد، شریعت نیز قانون است. در صورتی که کسی به امور شریعت پایبند نباشد، باید او را امر به معروف و نهی از منکر کرد. بنابراین قوام هر جامعه آن است که اوامر و معروف‌های آن پابرجا باشد. امام حسین (ع) نیز فرمودند که من برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم و وظیفه دارم یزید را سرزنش کرده و با او و عمر و عبیدالله بجنگم و از آنان بخواهم تا به شریعت پیامبر اکرم(ص) عمل کنند.

 

وی با اشاره به آزادگی که از ویژگی‌های بارز شخصیتی امام حسین(ع) است، بیان کرد: امام حسین(ع) در جمله زیبایی فرمودند که من در یک نقطه بین دو چیز از جمله شهادت و ذلت قرار گرفته‌ام، یا باید کشته شوم یا ذلت بکشم. امام حسین(ع) میان این دو، شهادت را پذیرفتند و فرمودند: "هیات من الذله" من هرگز ذلت را قبول نخواهم کرد.

 

امینی ادامه داد: این موضوع، آزادگی و آزادمرد بودن سیدالشهدا(ع) را می‌رساند؛ ایشان در راه خدا آزادگی کرده و در راه خدا به شهادت رسیدند و حاضر به پذیرفتن ذلت نشدند.

 

 

انتهای پیام

 



نظرات 0