بروجردی: عربستان در جایگاهی نیست که برای حجاج ما شرط تعیین کند

» سرویس: سياسي - مجلس
erfan khoshkhoo-17-56.jpg

رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: عربستان در جایگاهی نیست که برای ما و حجاج ما شرط تعیین کند.

علاء‌الدین بروجردی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) ، اظهار کرد: ما هستیم که باید برای عربستان شرط بگذاریم چرا که تجربه نشان داده عربستان توان حفظ امنیت حجاج را ندارد و در شرایط عادی صلاحیت مسئولیت موضوع حج را ندارد.

وی افزود: اگر قرار است شرطی گذاشته شود ما باید شرط بگذاریم که عربستان آرامش و امنیت حجاجمان را تضمین کند و حجاج ما در کمال سلامت بتوانند به حج بروند.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران باید با جدیت موضوع حقوق زائران ایرانی را دنبال کند و انفعال در مقابل عربستان قابل قبول نیست و این کشور باید ضمانت‌های لازم را برای حفظ امنیت حجاج ما بدهد.

انتهای پیام

 



نظرات 0