برخورد کامیون با وانت پیکان در کرمانشاه 2 کشته و 9 مجروح به جا گذاشت
کرمانشاه - ایرنا - مسئول روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی استان کرمانشاه گفت: در پی برخورد کامیون با وانت پیکان 2 نفر از هموطنان جان خود را از دست داده و 9 نفر دیگر هم مجروح شدند.
اکبر آزادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این حادثه مقارن ساعت 6:10 دقیقه صبح امروز و در مسیر کامیاران - ورله (روستایی از توابع بخش مرکزی کرمانشاه) رخ داد.
وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع به مرکز فوریت های پزشکی استان، همکاران ما با تجهیزات و امکانات مناسب به محل حادثه اعزام و نسبت به انتقال فوت شدگان به سردخانه و مجروحان به بیمارستان اقدام کردند.
آزادی ادامه داد: مجروحان حادثه که 9 نفر بودند توسط آمبولانس های مرکز حوادث و فوریت های پزشکی به بیمارستان طالقانی کرمانشاه انتقال داده شدند.
مسئول روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی استان کرمانشاه از شهروندان خواست هرگونه حادثه را در سریعترین زمان ممکن به شماره 115 اورژانس اطلاع دهند.
2077/7458/8066
انتهای پیام /*