غرق شدن 12 نفر در ویلاهای ساحلی
۱۲ نفر در ویلاهای ساحلی مازندران غرق شدند.
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مدیرکل امور اجتماعی وفرهنگی استانداری مازندران تعداد غرق شده های خارج از مناطق ممنوعه را ۱۲نفر در شهرک ها ویلاهای خصوصی، ۱۶ نفر در مناطق مجاز شنا و چهار نفر خارج از پوشش اعلام کرد.
عیسی قاسمی طوسی تعداد غریق در منطقه ممنوعه را از آغاز طرح ساماندهی سواحل ۱۷ نفر اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه ساعت ارائه خدمات ناجیان غریق از ۸ صبح تا ۸ شب درنظرگرفته شده است، تعداد غرق شده ها خارج از ساعت شنا شش نفر از بابلسر، پنج نفر در نوشهر، سه نفر نور، سه نفر محمودآباد و یک نفر چالوس بوده است.
وی گفت: آمار غرق شدگان در دریای خزر در تابستان امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 65 درصد کمتر شد.
مدیرکل دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری مازندران افزود: از ابتدای طرح سالمسازی در ساحل خزر در مازندران49 نفر در دریا غرق شدند که این آمار برای مدت مشابه سال قبل 64 نفر بود.
انتهای پیام/