تاريخ : شنبه 4 دی 1395  | 11:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

عذرخواهی جواد خیابانی از دو بازیکن پرسپولیس

گزارشگر شبکه سه از اشتباه رخ داده در بازی پرسپولیس و سیاه جامگان عذرخواهی کرد.

به گزارش گروه وبگردی  باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد  خیابانی که در بازی روز گذشته پرسپولیس و سیاه جامگان نام حمید رضا طاهرخانی را به اشتباه صادق محرمی بیان کرد،در پیامی از این اتفاق عذرخواهی کرد. 
متن پیام خیابانی به شرح ذیل است: 
 سلام 
یک معذرت خواهی از دو جوان آینده دار فوتبال ایران  ... در صحنه تعویض طاهرخانی من حواسم به آن اتفاق نبود ، داشتم جای دیگر زمین که درگیری پیش آمده بود را نگاه می‌کردم  ، من اشتباه کردم  ... معذرت می‌خواهم ... شماره این دو جوان خوب خیلی به هم شبیه بود . 
من دقت نکردم و فقط شماره سمت راست یعنی ٧ را دیدم و فکر کردم که صادق محرمی است... یکی‌شان شماره ١٧ بود و دیگری ٣٧ انگار و من در آن صحنه شلوغ فقط شماره ٧ سمت راست را دیده و بلافاصله به لیست رجوع کردم و خب عجله هم کردم و هم اشتباهم را به همراه داشت . از هر دوی شان عذر می خواهم. از پیمان عزیز در استودیوی پخش که به خاطر گفته من اشتباه کرد هم عذر می خواهم. برای هر دو این جوان ها و برای همه جوانان این سرزمینم آرزوی موفقیت می‌کنم ... این دو جوان هم حتما در آینده از خوب های فوتبال ما خواهند شد . 
از مخاطبان خوب فوتبال ایران که این بازی را دیدند و اشتباهم را در گزارش را دیدند هم عذر می خواهم.» 
 
منبع: کاپ 
 
انتهای پیام/



نظرات 0