تاريخ : جمعه 22 بهمن 1395  | 4:48 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

اضمحلال آمریکای مستکبر نزدیک است

خبرگزاری فارس: اضمحلال آمریکای مستکبر نزدیک است

امام جمعه باغین گفت: آمریکای مستکبر دستانش بسته است و به اضمحلال نهایی‌اش و تحقق شعار پرشور مرگ بر آمریکا نزدیک شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت یوم‌الله 222 بهمن و یاد و خاطره امام و شهدا گفت: حضور عزت‌بخش و غرورآفرین شما مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان دهنده این است که این امت آزادیخواه و استقلال‌طلب است.

وی ادامه داد: ملت ایران همواره با ایستادگی و مقاومت خویش تا پای جان به آرمان‌ها و فضائل ناب انقلاب اسلامی پایبند است و شما مردم بار دیگر با ملت بزرگ ایران برای تجدید بیعت با آرمان‌های مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و در لبیک به فرمان ولی‌امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای حماسه‌ای دیگر آفریدید.

محی‌الدینی تاکید کرد: این حضور در پاسخ به دریدگی‌های ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود و ملت ایران ثابت کرد، این آمریکا مستکبر است که دستانش بسته است و به اضمحلال نهائی‌اش و تحقق شعار پرشور مرگ بر آمریکا نزدیک شده است.

وی بیان داشت: حضور مردم در صحنه به مسئولان نظام این را یادآوری می‌کند که ضمن قدرشناسی در خدمت‌رسانی همه‌جانبه کشور را به ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی تلاش و کوشش کنند.

امام جمعه باغین از مردم درخواست کرد که بار دیگر با حفظ وحدت ملی و انسجام دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی را ناامید کنند و بدانند که راه رسیدن به سعادت و پیشرفت تکیه به خداوند و اعتماد به قدرت اوست.

 محی‌الدینی ابراز داشت: 22 بهمن مظهر زنده بودن انقلاب و نماد اقتدار و ایستادگی ملت ایران است که باید از حضور شما مردم در مراسم راهپیمایی تشکر کرد.

 امام جمعه باغین با تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) گفت: این بانوی بزرگوار اولین شهیده راه ولایت و شخصیت برجسته ایست که در بین زنان همانند مهتاب آفرینش روشنایی عالم تابی را از خود نشان داده است و او افتخار خاندان وحی و الگوی شایسته‌ای برای همگان است و به همین مناسبت مراسم عزاداری آن حضرت در روز شهادت ایشان همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام رفیعی در مصلای باغین برگزار می‌شود.

 وی از مردم درخواست کرد با همین حضور و اتحادی که امروز از خود نشان دادند در انتخابات سال آینده شرکت کنند و از جوانان خواست با حضور در عرصه انتخابات شوراها ایده‌های خود را مطرح و از عدم حضور برخی مسئولان و چهره‌ها در راهپیمایی امروز به شدت انتقاد کرد.

انتهای پیام/2446/خ30



نظرات 0