واکنش توییتری ترامپ به آزمایشهای موشکی اخیر کرهشمالی/ با حرف زدن به نتیجه نمیرسیم!
رئیسجمهور آمریکا در پیامی توئیتری از سیاست گذشته آمریکا در قبال کرهشمالی انتقاد کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت: «آمریکا 25 سال با کره شمالی حرف می زند و به آنها باج می دهد. با حرف زدن به نتیجه نمی رسیم.»
روز سهشنبه، کره شمالی یک موشک میان برد هواسونگ-12 را آزمایش کرد. این موشک پیش از برخورد به منطقهای در حدود 12000 کیلومتری در شرق جزیره ژاپنی هوکایدو، بر فراز ژاپن به پرواز درآمد.
پیشتر، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، گفته بود تازه ترین آزمایش موشکی این کشور «نخستین گام عملیات نظامی ارتش کره شمالی و مقدمهای برای هدف قرار دادن جزیره گوام بوده است.»
کره شمالی اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد قصد دارد موشک هایی را نزدیک جزیره گوآم در اقیانوس آرام پرتاب کند. اما پس از بالا گرفتن تنشها رهبر کره شمالی اعلام کرد که حمله موشکی به جزیره گوآم فعلا به حالت تعلیق درآمده است.
آزمایش های موشکی کره شمالی در چند ماه گذشته و لفاظی های رئیس جمهور آمریکا به تشدید تنشها در شبه جزیره کره منجر شده است. آمریکا و کره جنوبی از دوشنبه هفته گذشته یک رزمایش نظامی مشترک 100 روزه در واکنش به این آزمایش های موشکی پیونگ یانگ آغاز کرده اند.
انتهای پیام/