به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

لینک های سایت

 

بنابراين، اسلام براى همه مردم و در همه زمانها آمده است و احكام آن هم هيچ قابل تغيير نيست. كسى كه در اين امور شك كند، در ضروريات دين شك كرده است و انكار آنها نيز موجب ارتداد است. اين مسائل قابل مناقشه نيست. البته طرح سؤال اشكالى ندارد. اگر شبهه اى به ذهن كسى بيايد، بايد سؤال خود را مطرح كند. شبهه را هم به درستى تبيين كند تا جواب صحيح و كامل را دريافت كند. يكى از كارهاى مهمّ علما و روحانيون هم از اول تا آخر پاسخ به سؤالات بوده است. حتى گاهى خودشان شبهه اى را كه هنوز به ذهن ديگران نرسيده بود، ابداع و پاسخ آن را هم ارائه مى كردند. اين كه گاهى گفته مى شود روحانيون پاسخگوى سؤالات نيستند، سخن درستى نيست.

اين امر مباركى است كه جوانان اين زمان به واسطه رشد فكرى كه پيدا كرده اند، جستجوگر و پرسشگر شده اند. اين امر هم تا حد زيادى به بركت پيروزى انقلاب و تعطيل شدن مراكز فساد است كه موجب شد فهم جوانان بيشتر رشد كند. البته، اگر قدر آن را بدانيم و مجدداً شرايط زمان طاغوت را ايجاد نكنيم و عشرتكده ها را به اسم فرهنگسرا احيا نكنيم! اجراى احكام اسلامى و رواج فرهنگ اسلامى موجب شد كه امروز، جوانان ما از بعضى از پيرمردهاى سابق بهتر بفهمند و از ذهن فعال ترى برخوردار باشند. اين امر، بركت دارد. ما بايد از آن استقبال كنيم. ما هيچ ابايى نداريم از اين كه جوانان سؤال كنند و جواب آن را بخواهند. روحانيت هم وظيفه خود مى داند كه با كمال خوشرويى و با دقت به اين سؤالها جواب دهد.

پس طرح سؤال اشكال ندارد. اما كسانى كه اين شبهه را در ذهن اشخاص ايجاد مى كنند تا ايمان جوانان ما را نابود كنند، آنها شياطين هستند. اين هم تعبيرى است كه خود قرآن درباره آنها فرموده: «و كذلك جعلنا لكل نبى عدواً شياطين الانس»1. ابليس از شياطين جنى است. قرآن مى فرمايد ما شياطين انسى و هم چنين شياطين جنى را در مقابل انبيا قرار داديم. براساس نص قرآن كسانى كه اين شبهات را به قصد گمراه كردن جوانان ايجاد مى كنند، شيطان واقعى هستند و در رأس آنها شيطان بزرگ، آمريكا است. بسيارى از ايشان هم از همانجا تغذيه مى شوند، هم تغذيه فكرى و هم تغذيه مالى. رئيس جمهور فعلى آمريكا پيش از رياست جمهورى، به صراحت گفت كه كمك هاى مالى و تبليغاتى و حمايت هاى آمريكا در جهت تغيير شرايط ايران و فراهم كردن زمينه سقوط حكومت ولايت فقيه است. وى به كمك هاى مالى تصريح كرد. اگر اين افراد شيطان نيستند، پس چه كسى شيطان است؟ پس شياطين انس چه كسانى هستند؟ از اين رو بود كه حضرت امام(قدس سره) فرمود: «شيطان بزرگ آمريكاست.» آن بزرگوار اين تعبير را از قرآن گرفته بود. «شياطين الانس و الجن». آنچه ما نگران آن بوده و با آن مقابله مى كنيم، عملكرد اين شياطين است كه با سوء نيت قصد دارند ايمان جوانان را از بين ببرند اما كسانى كه پرسشگر هستند، سؤال دارند و جواب آن را مى خواهند بسيار قابل احترام هستند و ما با كمال خوشرويى و با آغوش باز، هم از طرح اين سؤالات استقبال مى كنيم و هم آمادگى جواب آنها را داريم.


1. انعام، 112

ادامه مطلب
یک شنبه 24 آبان 1394  - 10:18 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 108086
تعداد کل پست ها : 730
تعداد کل نظرات : 18
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 23 دی 1390 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 20 دی 1400 

نویسندگان

www.ziaossalehin.ir