دیابت لطف خداست برای شروع یک زندگی سالم

صفحه اصلی تماس با من راسخون

خوراکی‌هایی برای اصلاح تغذیه از دیدگاه طب گیاهی

خوراکی هایی برای اصلاح تغذیه، از دیدگاه طب اسلامی

دکتر حسن اکبری، دانشیار پاتولوژی که در بحث داروهای گیاهی و طب اسلامی و سنتی مقالات بسیاری ارائه کرده است در گفت و گو با خبرنگار سینانیوز گفت: «باید دید فردی را که چاق صدا می‌زنیم از لحاظ علمی واقعاً چاق است یا نه. کسی که از لحاظ ژنتیکی تنومند است و دارای استخوان بندی درشت است را نباید چاق نامید. باید افراد تنومند و افراد چاق که بیمار محسوب می‌شوند را جدا کرد.»

دکتر اکبری افزود: «از لحاظ پاتولوژی چاقی یک نوع اختلال سلولی است. در تمام سطح سلولی بدن میلیونها گیرنده و پمپهای خاص وجود دارد که دائما و به طور هوشیارانه در حال فعالیت هستند تا سلولهای بدن ظاهر نرمالی داشته باشند و در باطن به درستی به وظیفه خود عمل کنند. تقریبا تمام این گیرندها و پمپ ها، وابسته به انرژی هستند و این انرژی را از طریق مولکول ATP بدست می آورند ATP از مصرف غذا حاصل می‌گردد.»

وی درباره دلیل ایجاد شکم در بین افراد جامعه تصریح کرد: «ایجاد شکم در افراد چیزی نیست جز ورم سلولی. چون بافت‌های شکم شل می‌شوند و در نتیجه قدرت مقابله با فشار شکم را ندارند. این مسئله باعث می‌شود که شکم در بدن ایجاد شود. تنها راه مقابله با ایجاد شکم اصلاح تغذیه‌ای است.»


ادامه مطلب


[ سه شنبه 18 شهریور 1393  ] [ 1:51 PM ] [ الماس ] [ نظرات(1) ]

پیاز و خواص درمانی و معجزه آسای آن

هوالشافی

پیاز و خواص درمانی و معجزه آسای آن

پياز گیاهي است دو ساله داراي برگهاي توخالي و استوانه اي شكل، ساقه پياز تا ارتفاع يك متر هم مي رسد كه آن هم استوانه اي و توخالي است. گلهاي پياز برنگ سفيد يا بنفش بصورت چتر در انتهاي ساقه ديده مي شود .

پياز انواع مختلف دارد مانند  پياز سفید،پياز بنفش، پياز قرمز و يا مخلوطي از قرمز و بنفش که بصورت یك گل پیاز و پوستی به ضخامت یك كاغذ دیده می‌شود، مزه تندی دارد. همچنین پیازها در سایز، رنگ و مزه بسته به نوعشان با هم متفاوتند.

هرچه پوست پیاز، زیادتر و كلفت تر باشد، زمستان طولانی تر و سخت تر خواهد بود. این امر یعنی كه طبیعت برای حفظ گیاه پیاز از سرمای سخت زمستان، از پوشش های ضخیم برای پوشاندن پیاز استفاده می نماید.

رسول اکرم(ص): وقتی که وارد شهر و محلی شدید، از پیاز آنجا بخورید تا بیماری آن محل را از شما دور سازد.


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 13 شهریور 1393  ] [ 12:32 PM ] [ الماس ] [ نظرات(0) ]

بوقناق را چطور مصرف کنیم ؟

هوالشافی

بوقناق را چطور مصرف کنیم؟

بوقناق یا ایرینجیوم (نام علمی: Eryngium) یک گونه از گیاهان گل دار از خانواده Apiarene است که حدود دویست و پنجاه گونه را شامل می شود. این گیاه می تواند بصورت طبیعی و یا در محیط های باغی رشد نماید و اثرات درمانی زیادی برای آن ذکر نموده اند.

موارد استفاده:

از اثرات درمانی این گیاه می توان به درمان مرض قند به وسیله فعال کردن سلول های پانکراس و تحریک تولید انسولین از این سلول ها، اشاره نمود که این امر موجب کاهش قند خون و درمان دارویی مرض قند می گردد، البته لازم به ذکر است که درمان اصلی دیابت، اصلاح تغذیه به معنای واقعی و کامل آن و ورزش و تغییر الگوهای غلط زندگی است، که در نهایت می تواند موجب می شود که حتی عرق بوقناق نیز از روند درمان فرد دیابتی حذف گردد، زیرا با اصلاح تغذیه و الگوهای زندگی، سلول ها می توانند به حالت طبیعی ژنتیکی خود باز گردند و در این حالت دیگر نیازی به دخالت داروهای شیمیایی و گیاهی نخواهد بود.

نحوه مصرف عرق بوقناق:


ادامه مطلب


[ دوشنبه 3 شهریور 1393  ] [ 10:16 AM ] [ الماس ] [ نظرات(2) ]

درباره وبلاگ

]


ما از خدا طلب نداریم فقط باید بپذیریم که خیلی اوقات بنده های ناشکری بودیم تا قبل از اینکه بچه هامون مریض بشن نمی دونستیم که باید برای کوچکترین چیزها شکر کنیم ما تا قبل از دیابت فاطمه ، هیچ گاه برای انسولین بدنش از خدا تشکر نکرده بودیم و حالا از خدا ممنونم که یادمون انداخت باید شکر گزارش باشیم.

نویسندگان

الماس

آمار وبلاگ

کل بازدید : 84037
تعداد کل پست ها : 68
تعداد کل نظرات : 22
تاریخ آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 28 مرداد 1395 
تاریخ ایجاد بلاگ : سه شنبه 17 دی 1392 

آرشیو ماهانه

مرداد 1395
فروردین 1394
تیر 1394
مهر 1394
اردیبهشت 1394
مرداد 1394
شهریور 1394
خرداد 1394
دی 1393
تیر 1393
اردیبهشت 1393
مهر 1393
اسفند 1393
شهریور 1393
خرداد 1393
آبان 1393
آذر 1393
بهمن 1393
مرداد 1393
دی 1392
بهمن 1392
اسفند 1392

پیوندها

دیگر امکانات

[ طراح قالب : آوازک | Theme By : Avazak.ir ]