حکمتانه
غیاث الدین بازگرد...
درباره وبلاگ

این وبلاگ یک وبلاگ فرهنگی،مذهبی،سیاسی هست و همون طور که از اسمش پیداست قراره نکات ناب و حکمت آمیزی از قرآن روایات و ... بگه.این وبلاگ کاملا فراجناحی و تابع ولایت فقیه است.
آرشيو مطالب
شهریور 1395
مهر 1395
مرداد 1394
شهریور 1394
مهر 1394
آذر 1394
بهمن 1394
آخرين مطالب
آیا سند زیارت عاشورا ضعیف است
مناجات باور نکردنی شهيد حاج علي محمدي پور
با قلم ها مسلسل ها را کنار بزنید
تقدیر و دیگر هیچ...
قرآن...شرمنده ایم
موریس بوکای که بود؟؟؟
تدبیر آل سعود در کشتار حجاج
احادیث تکاندهنده در مورد دانشمندان
تحریفات عاشورایی
ثار الله یعنی چه؟
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
كل بازديدها : 20511 نفر
تعداد نظرات : 1 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : شنبه 10 مرداد 1394  عدد
كل مطالب : 33 عدد
آخرین بروز رسانی : شنبه 17 مهر 1395 
امکانات وب
تدبیر آل سعود در کشتار حجاج

 

فاجعه منا...کاملاً عامدانه

حکومت در عربستان سعودی به صورت پادشاهی است و کلماتی مانند دموکراسی و انتخابات در این کشور هیچ معنا و مفهومی ندارد. سیستم انتخاب جانشین در این کشور از برادر به برادر است یعنی کسی که پادشاه می شود برادر بزرگ خانواده است و بعد از آن به ترتیب سن، برادران دیگر پادشاه می شوند. که البته این قانون گاهی هم نقض می شد و پادشاه فرد مورد نظر خود را ولیعهد میکرد که باعث اختلاف در خاندان سلطنتی شد. در حال حاضر هم بین نوه های عبدالعزیز(پدر شش پادشاه قبلی سعودی) جدل برای پادشاهی است چرا که همه ی آن ها پادشاهی را حق خود می دانند. با پیروی از قانون پادشاهی باید مقرن بن عبدالعزیز یعنی برادر دیگر پادشاه ولیعهد میشد. اما پادشاه کنونی عربستان( سلمان بن عبدالعزیز) در اقدامی عجیب این قانون را نقض کرد و مقرن را از ولایت عهدی عزل کرد و او را در یکی از کاخ های سعودی محبوس کرد. اتهام او همکاری برای ترور پادشاه بود که اثبات هم نشد.

سلمان برای اولین بار یکی از نوه های عبدالعزیز یعنی پسر برادرش را ولیعهد کرد.پسر نایف بن عبدالعزیز به نام محمد. او نمیتوانست پسر خود را ولیعهد کند چرا که با اعتراض عمومی مواجه میشد. ولیعهد در عربستان شخص قدرتمندی است.بسیاری از کارهای اجرایی کشور به عهده ی اوست که یکی از مهمترین مسئولیت هایش برگزاری حج است.او همچنین ریاست شورای سیاسی و امنیتی کشور را بر عهده دارد. کار عجیب تر پادشاه این بود که برای ولیعهد هم یک جانشین انتخاب کرد. و چه کسی بهتر از پسر خودش محمد بن سلمان که در عین حال وزیر دفاع هم هست.

اهداف سعودی ها از فاجعه منا:

یکی از دلایلی که عربستان جنگ با یمن را شروع کرد این بود که فضای کشور را امنیتی کند و توجه مردم و شاهزادگان را از مسأله پادشاهی به سمت جنگ ببرد تا مورد انتقاد نباشد . پادشاه قطعا به دنبال این است که قدرت بعد از خودش به پسرش برسد. برای این هدف باید دو کار را انجام دهد. اول این که پسر خودش را در افکار عمومی محبوب کند؛ دوم این که شخصیت سیاسی ولیعهد را خراب کند. پس جنگ با یمن را شروع میکند تا پسرش که وزیر دفاع است خودی نشان دهد و توجه مردم را به سمت پسرش جلب کند. کار دوم او تخریب شخصیت ولیعهد است.همان طور که قبلأ گفته شد ولیعهد در عربستان مسئول برگزاری حج است.با فاجعه حج امسال انگشتان اتهام به سوی ولیعهد دراز شده و همه او را مسئول این فاجعه میدانند. از سوی دیگر خود ولیعهد،  پسر پادشاه را مسئول این کشتار میداند چرا که دلیل بستن راه حجاج، عبور پسر پادشاه و همراهانش از مسیر حجاج بوده و این مسائل باعث اختلاف در خانواده سعودی شده.


ادامه مطلب

  سه شنبه 17 آذر 1394    9:22 PM   امین رضایی  
نظرات 0
احادیث تکاندهنده در مورد دانشمندان

امام صادق(ع): هر گاه دانشمند به دانش خود عمل نکند، اندرزهایش در دلها قرار نگیرد چنانکه باران بر سنگ صاف قرار نگیرد.

امام علی(ع): پشت مرا دو تن شکستند؛ عالمی که پرده‌دری می‌کند و نادانی که عبادت را پیشه خود کرده است.

امام باقر(ع): زکات علم آن است که بندگان خدا را بدان آگاه سازی.

پیامبراکرم(ص): فرمود شش گروه هستند که بخاطر شش چیز بدون حسابرسی به دوزخ وارد می‌شوند: پرسیدند ای پیامبر خدا اینان کیانند؟ فرمود: حاکمان به خاطر ظلم وستم ؛ عربها بخاطر تعصب؛ زمین داران بخاطر کبر ورزیدن؛ بازرگانان بخاطر خیانت؛ ده نشینان بخاطر نادانی و عالمان بخاطر حسادت.

هرگاه مردمان دانشی را بیاموزند و از عمل به آن سرباز زنند به زبان، اظهارِ علاقه کنند؛ و در دل دشمنی بورزند؛ و پیوندهای خویشاوندی را بگسلند، خداوند آنان را مورد لعن ونفرین قرار می‌دهد، گوشهایشان را کر و چشم هایشان را کور می کند.

با جرأت ترین شما در فتوا دادن گستاخ‌ترین شما در ورود به آتش دوزخ است.

پیامبر اکرم(ص): هر کسی دانشی را بیاموزد تا بدان همسنگ دانشمندان شود یا با نابخردان به جدال برخیزد یا مردم را متوجه خود گرداند خداوند او را در آتش وارد خواهد ساخت.

پیامبر اکرم(ص): هر کس علمی را مخفی بدارد خداوند بر دهان او لگامی از آتش خواهد نهاد.

پیامبر اکرم(ص): هر که بگوید من دانایم در واقع نادان است.

پیامبر اکرم(ص): وای بر دانشمند بد سیرت زیرا در آتش جای خواهد گرفت.


ادامه مطلب

  سه شنبه 17 آذر 1394    9:20 PM   امین رضایی  
نظرات 0
تحریفات عاشورایی

بسم رب شهدا والصدیقین

هر چند امام حسین (ع)هدفی جز احیای امر به معروف و  نهی از منکر و اصلاح امت رسول الله(ص) نداشت، اما باز هم عده‌ای در صدد تحریف رسالت این شهید و امام بزرگوار برآمدند.که سعی خواهیم کرد بیشتر این مسئله را بررسی نماییم.

معنی تحریف

تحریف که از مادۀ "حرف" در زبان عربی است ،یعنی متمایل کردن چیز ی از آن مسیر اصلی و وضع اصلی که داشته، یا باید داشته باشد.

انواع تحریف

تحریف انواع مختلفی دارد که مهم‌ترین آنها لفظی است و معنوی.

تحریف لفظی این است که ظاهر یک چیز را عوض کنند. مثلا شخصی به شما سخنی گفته است،شما چیزی از گفتۀ او کم کنید، یا یک چیزی به گفته اش اضافه کنید، ویا جمله های او را پس و پیش کنید که معنی‌اش فرق کند .بالاخره در ظاهر و لفظ سخن او تصرف کنید؛ این را می‌گویند ((تحریف لفظی)) .

اما تحریف معنوی این است که شما در لفظ تصرف نمی‌کنید ،ولی این لفظ را طوری می‌توان معنی کرد که همان معنی مستقیم آن است و مقصود گوینده نیز همین بوده است ،و یا اینکه طور دیگری معنی کرد که خلاف مقصود گوینده است. وقتی می‌خواهید این کلام را برای کسی شرح دهید آن را طوری معنی می‌کنید که مطابق مقصود شما باشد نه مقصود اصلی گوینده،که به آن تحریف معنوی گویند.

عوامل تحریف                                                              

1-اغراض دشمنان

دشمن برای این که به هدف و غرض خویش برسد،تغییر و تبدیل‌هایی در متن تاریخ می‌دهد ،یا توجیه و تفسیرهای ناروایی از تاریخ ارائه می‌دهد.در حادثه کربلا این نوع از عوامل دخالت داشت،یعنی دشمنان در صدد تحریف نهضت حسینی برآمدند.همان طوری که در دنیا معمول است دشمنان نهضت‌های مقدس را به افساد ،اخلال ،و ایجاد اختلاف متهم می کنند ، حکومت اموی خیلی تلاش کرد برای اینکه چنین رنگی به نهضت حسینی بدهد.

از همان روزهای نخست چنین تبلیغاتی شروع شد .مسلم که به کوفه آمده بود یزید ضمن ابلاغی برای حکومت کوفه به ابن زیاد این گونه می‌نویسد؛ (( مسلم به کوفه آمده برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان، او را سرکوب کن.)) وقتی که مسلم اسیر می‌شود و او را به دارالامارۀ ابن زیاد میبرندابن زیاد همین جمله‌ها را به او می‌گوید ((ای پسر عقیل  این شهر وضع آرامی داشت ، اما تو دراین شهر فتنه انگیزی وایجاد اختلاف کردی.))

بعد هم حکومت اموی برای اینکه در این واقعه تحریف معنوی کرده باشد ،از این جور قضایا زیاد گفت،ولی تاریخ اسلام تحت تاثیر این تحریف قرار نگرفت. شما یک مورخ یا صاحب نظر  پیدا نمی‌کنید که این گونه اظهار نظر کرده باشد و گفته باشد حسین بن علی "العیاذ بالله "قیام نابجایی کرد ،آمد تا اتحاد را از بین ببرد ؟ خیر،این تحریف اثر نکرد که نکرد.پس دشمن نتوانست در حادثه کربلا تحریفی ایجاد کند. در حادثه کربلابا کمال تاسف هر چه تحریف شده است ،از ناحیۀ دوستان است.

2-تمایل بشر به اسطوره سازی

عامل دوم، تمایل بشر به اسطوره سازی و افسانه سازی است.در بشر یک حس قهرمان پرستی وجود دارد، حسی که دربارۀ قهرمان‌های ملی و دینی افسانه می‌سازد.

حاجی نوری این مرد بزرگ،در کتاب لولو و مرجان انتقاد می‌کند،می‌گوید :برای شجاعت ابوالفضل در جنگ صفین-که اصل شرکت حضرت هم معلوم نیست، اگر هم شرکت کرده یک بچۀ پانزده ساله بوده است-نوشته‌اند ابولفضل العباس هشتاد نفر رابه هوا پرتاب کرد،هشتادمی را که پرتاب کرد ، هنوز اولی به زمین نیامده بود .

در حادثه کربلا ،یک قسمت از تحریفاتی که صورت گرفته است معلول حس اسطوره سازی است.و در این رابطه مبالغه‌ها و اغراق هایی شده است.


ادامه مطلب

  سه شنبه 17 آذر 1394    9:17 PM   امین رضایی  
نظرات 0
ثار الله یعنی چه؟

معنی ثارالله چیست؟

این اشتباه بزرگی است که بعضی "ثار" را خون معنی کرده‌اند زیرا "ثار" هیچگاه در لغت عرب به معنی خون نیامده است بلکه به معنی خونبهاست ( و در لغت عرب به  "خون دَم"  هم اطلاق می‌شود )

اولاً ثارالله یعنی «ای کسی که خون‌بهای تو متعلق به خداست و او خون‌بهای تو را می‌گیرد» یعنی تو متعلق به یک خانواده نیستی که خون‌بهای تو را رئیس خانواده بگیرد و نیز متعلق به یک قبیله نیستی  که خون‌بهای تو را رئیس قبیله بگیرد تو متعلق به جهان انسانیت می‌باشی و همچنین تو فرزند علی بن ابیطالب ع هستی که شهید راه خدا بود و خونبهای او را نیز خدا باید بگیرد.

ثانیاً اگر متشابه شده باشد (مانند واژۀ یدالله) ، منظور این نیست که - نعوذ بالله-  حسین ع  خون خدا باشد؛ بلکه اجر الهی، خون‌بهای امام حسین ع است .


ادامه مطلب

  سه شنبه 17 آذر 1394    9:14 PM   امین رضایی  
نظرات 0

فهرست اصلی
صفحه نخست
رایانامه
نسخه موبایل
آرشیو
ایران نقش
موضوعات
امامت
مهدویت
نجوم
پزشکی
بیوگرافی و زندگینامه
شعر
حدیث
قرآنی
شبهه
سیره
لینک دوستان
وبلاگ مذهبی علمدار کربلا
وبلاگ مذهبی اهل نور
جونم فدای حیدر
مذهبی دانلود
راسخون
Designed By: M-QaLeB & copyright 2012 حکمتانه