قالب بلاگdownload قالب وبلاگقالب وبلاگGames

سرگرمی، لطیفه، طنز، تست‌هوش
سرگرمی، لطیفه، طنز، تست‌هوش، مطالب جالب و دیدنی و ... در این وبلاگ
نويسندگان

تست‌هوش هفتاد و پنجم:

 

 معمای تصویری, رئیس زندان

شبی قرار است عازم یک سفر شوید. از آنجایی که زمان زیادی برای جمع کردن وسایل سفر ندارید، سریعا چیزهایی که به ذهنتان می رسد را درون چمدان می گذارید. همینکه قصد دارید سوار مانشینتان شوید، ناگهان به خاطر می آورید که فراموش کرده اید با خودتان جوراب بردارید و حداقل به یک جفت جوراب احتیاج دارید.

سریعا به منزل باز می گردید اما از بخت بد، همان لحظه برق می رود و مجبور می شوید در تاریکی مطلق (!) و به زحمت وارد اتاقتان شده، بر سر کشوی لباس هایتان می روید، می دانید که همه جورابهایتان مدل یکسانی دارند اما از بین آنها، 10 جفت جوراب سفید، 10 جفت جوراب مشکی و 12 جفت جوراب سورمه ای دارید و البته همگی درهم و بر هم هستند.

آیا می توانید مشخص کنید حداقل چند جوراب باید بردارید که با خیال آسوده به سفر بروید؟
 

 

جواب معما:
چهار عدد.
با وجودی که تعداد هر رنگ زیاد است از آنجایی که همه یک مدل دارند، و هدف یافتن حداقل یک جفت همرنگ است، پس اگر 4 جوراب برداریم (کلا سه رنگ وجود دارد.) بر طبق اصل لانه کبوتری، حداقل دوتا از این جوراب ها، هم رنگ خواهند بود.
 




 
 
[ دوشنبه 30 آذر 1394  ] [ 1:50 AM ] محمدعلی ايلخانی
نظرات 0

درباره وبلاگ

کپی برداری از این وبلاگ با ذکر منبع بلامانع است.
آرشيو مطالب
آخرين مطالب
آمار وبلاگ
  کل بازدید : 222205 نفر
  كل مطالب : 264 عدد
  كل نظرات : 6 عدد
  تاریخ ایجاد وبلاگ : شنبه 28 آذر 1394 
  آخرین بروز رسانی : سه شنبه 16 آذر 1395 
پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون