تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 10:29 PM | نویسنده : LoverMohamad
تبلیغ مبتذل برخی شرکت‌های ایرانی +عکس
تبلیغ بعضا مبتذل برخی محصولات ایرانی در شبکه‌های ماهواره‌ای ضد انقلاب چندی است روند صعودی به خود گرفته و با وجود ممنوعیت‌های قانونی با سستی از سوی نهادهای مسئول مواجه شده است.

ادامه مطلب
نظرات 0
منشور معارف انقلاب اسلامی» از رهبر انقلاب آماده استفاده عموم

 کتاب «منشور معارف انقلاب اسلامی» پیام دهم خرداد 1369 حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای دام‌ظلّه به مناسبت نخستین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی قدس‌سرّه و شرح آن بر اساس: برگزیده‌ی بیانات حضرت امام قدس‌سرّه و رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در 262 صفحه به مبلغ 13 هزار تومان را در قطع رقعی با دو تصویر جلد متفاوت توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر و روانه بازار شد.

 

کتاب پیش رو حاوی متن پیام معظّمٌ‌له ــ در بخش اوّل ــ و ضمیمه‌ گزیده‌ بیاناتی از حضرت امام خمینی‌قدس‌سرّه و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای‌دام‌ظلّه بر اساس محورهای دوازده‌گانه پیام ــ در بخش دوّم ــ است.
 

به گزارش سراج24 ، این گزیده‌ها هم نشان‌دهنده‌ ثبات اندیشه و مبانی فکری و سیاسی انقلاب و نظام اسلامی در طول نزدیک به چهار دهه پس از پیروزی است، و هم تبیین‌کننده‌ معارف انقلاب اسلامی از زبان این دو امام و رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی می‌باشد.
 

 

 

 

این مجموعه، منشور معارف انقلاب اسلامی است برای همه کسانی که در مسیر تعالی جامعه، استقرار روزافزون نظام و توفیق حرکت بیداری اسلامی در سطح جهان اسلام احساس مسئولیّت می‌کنند و نیز همه کسانی که می‌خواهند اندیشه‌های راهبردی انقلاب اسلامی را دریابند. این اثر بخصوص برای نسل جوان و فرهیخته ما که خود را امانت‌دار بار مسئولیّتی می‌دانند که انقلاب و نظام بردوش آنان نهاده است و در مقاطع مختلف به حمایت و تلاش و مجاهدت برای استمرار و استقرار انقلاب و تعالی نظام اسلامی اهتمام دارند، یک منبع مختصر و گویا است.
 

امروز بازخوانی این پیام تاریخی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای‌مدظلّه یک نیاز ضروری است تا به‌عنوان منشور فکری و سیاسی نظام مورد توجّه و بهره‌برداری قرار گیرد و ابعاد گفتمان نوین اسلامی را ترسیم نماید.




نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 9:19 PM | نویسنده : LoverMohamad
هنرنمایی فرزندان روح‌الله در فضای مجازی +عکس
موجی به تازگی توسط فرزندان انقلابی ایران اسلامی در شبکه‌های اجتماعی با شعار «صفحه کوچک من در دنیای مجازی صدای رسای آرمان‌های امامم خواهد بود» به راه افتاده است.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 9:09 PM | نویسنده : LoverMohamad
افزایش جمعیت اروپا و آمریکا توسط هنرمندان ایرانی! +عکس
 
با گذشت زمان و پیشرفت در بخش های مختلف کشور، بخش سینمایی کشور هم به پیشرفت هایی رسید اما عملا بخش حاشیه ای سینما بر متن اصلی آن چیره شد و بازیگران بیشتر به فکر کیفیت حاشیه آن شدند تا کیفیت تولیدات سینمایی.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 9:05 PM | نویسنده : LoverMohamad
نظر بازیگر سینما درباره جوان و دین



 پویا امینی بازیگر جوان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با ستاد خبری دهه تکریم و غبارروبی مساجد ضمن بیان اینکه مسجد صرفاً، مکانی برای عبادت و مناجات نیست، بر نقش مهم آراستگی و زیبایی بصری مسجد در جذب جوانان تأکید کرد و گفت: آراستگی و نظافت مسجد اولین اقدام در تکریم و تقدیس مسجد است و می‌تواند در گام نخست مردم بخصوص نسل جوان را برای ادای فریضه نماز جماعت ترغیب و تشویق کند.

 

بازیگر مجموعه تلویزیونی «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» ادامه داد: در بحث بی‌توجهی به جایگاه رفیع مسجد، تنها یک گروه و یا نهاد خاصی مقصر نیست، بلکه این تقصیر متوجه همه اقشار جامعه است.
 

وی که به تازگی به کمپین سلامت و آرامش روان با پیام آیه شریفه «الا بذکر الله تطمین القلوب» پیوسته است، با اشاره به عدم حضور مداوم جوانان در مساجد، افزود: جوانان امروز از دین زده نشده‌اند، اما گاهی برخورد ناصحیح با جوانان از متولیان مساجد باعث دوری آن‌ها از مساجد می‌شود.
 

امینی بر ضرورت رفتار مناسب با جوانان در مساجد تأکید کرد و ادامه داد: در صورت مدیریت صحیح می‌توان با انجام فعالیت‌های متنوع فرهنگی هم در راه ترویج فرهنگ دینی قدم برداشت و هم شاهد استقبال و حضور پرشور جوانان در مساجد بود.
 

امینی مسجد را یکی از بهترین مکان‌ها برای فعالیت‌های فرهنگی دانست و گفت: با همبستگی میان مردم بخصوص جوانان و متولیان مساجد و با استمرار فعالیت‌های فرهنگی در مساجد، علاوه بر ترویج دین و مذهب می‌توان با جذب جوانان می‌توان به مساجد رونقی دوباره بخشید.
 

این بازیگر سینما و تلویزیون بر جایگاه اجتماعی مسجد تأکید کرد و افزود: روابط اجتماعی و انسانی در مسجد رنگ و بوی دیگری دارد، رابطه آدم‌هایی که در مسجد با یکدیگر آشنا می‌شوند از نوع انسانی است. به شخصه روابط انسانی و اجتماعی برایم مهم است و موضوع اولین فیلمم را نیز به همین موضوعات اختصاص دادم، گمان می‌کنم موضوع خانوادگی و تم اجتماعی آن می‌تواند خانواده‌ها را مجذوب کند.
 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تغییر رویه و حاکم شدن مدیریت صحیح، مسجد بار دیگر جایگاه ویژه خود در جامعه را به دست آورد.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:42 PM | نویسنده : LoverMohamad
مردان روانی به دنبال عمل زیبایی


دکتر نجات حسینی ، با اشاره به اینکه متاسفانه شمار مردان متقاضی این نوع عمل جراحی در مقایسه با سال های گذشته گسترش یافته است، افزود: اغلب این افراد به نوعی به اختلال شکل و فرم بدن در مغز مبتلا هستند و بروز این مشکل آنها را به انجام این عمل ها هدایت می کند.

وی یادآوری می کند: متخصصان حوزه جراحی پلاستیک و زیبایی باید به این موضوع مهم توجه جدی داشته باشند که در انجام عمل جراحی زیبایی بینی در قشر مردان وسواس و حساسیت بیشتری را اعمال کنند.

به گزارش ایرنا، حسینی با بیان اینکه پس از دریافت شرح حال مراجعه کننده مرد از سوی متخصص و تشخیص وجود اختلال روانی، بیمار باید برای رفع مشکل به روانپزشک مربوطه ارجاع داده شود، افزود: در مجموع عمل جراحی بینی فقط افراد مشکل داری را شامل می شود که متخصص مربوطه پس از بررسی های لازم و تایید آن به عمل مبادرت می کند.

وی تاکید کرد: وجود اختلال روحی تنها به مردان اختصاص ندارد بلکه در زنان نیز وجود دارد و این موضوع باید از سوی متخصصان و جراحان پلاستیک قبل از اقدام به عمل جراحی مورد توجه قرار گیرد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان ادامه داد: اگر مقایسه ای به لحاظ شمار مراجعه کنندگان مرد و زن برای انجام عمل جراحی زیبایی به مطب ها انجام شود، وجود اختلال روحی در مردان بیشتر است.

وی اظهار کرد: در اغلب موارد نیازی به عمل زیبایی مردان وجود ندارد، اما آنها به اصرار می خواهند این عضو صورتشان زیبایی بیشتری داشته باشد.

حسینی با اشاره به اینکه افزایش تعرفه های عمل های زیبایی در ماه های اخیر از سوی دولت اقدامی اثر گذار در کاهش شمار متقاضیان این نوع جراحی ها به شمار می رود، خاطرنشان کرد: افزایش نرخ در این حوزه از شمار مراجعه کنندگان و عمل های غیرمتعارف به میزان قابل توجهی می کاهد.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:35 PM | نویسنده : LoverMohamad
تاثیر سخنان سلحشور بر آنجلینا جولی!

 هفته نامه تماشاگران امروز در گزارشی نوشت: حدود سه سال پیش یک تهیه کننده از رایزنی برای حضور آنجلینا جولی بازیگر معروف سینمای هالیوود در یک فیلم ایرانی خبر داد؛ خبری که واکنش فرج الله سلحشور کارگردان سریال حضرت یوسف را به دنبال داشت. وی در یک گفت و گو با واژه های تندی از آنجلینا جولی یاد کرد. مساله به همین جا هم ختم نشد و او در حرف هایش حتی به بازیگران زن ایرانی هم رحم نکرد و جمع زیادی از آنها را از خود رنجاند.

 

حرف هایی که بیانیه ها و واکنش هایی را در پی داشت و... در نهایت سلحشور وادار به تغییر موضع و معذرت خواهی از بازیگران زن سینمای ایران شد. آن ماجرا این روزها به لطف جهانگیر الماسی دوباره بر سر زبان ها افتاده؛ او که در آیین نکوداشت 33 سال فعالیت هنری سلحشور سخن می گفت، بابت تاثیر حرف های آقای کارگردان روی رویه زندگی آنجلینا جولی و تغییر نگاه او در انتخاب فیلم هایی که بازی می کند و پوشش در این فیلم ها، به سلحشور تبریک گفت. انتشار این حرفا ها بازتاب گسترده ای در بین خوانندگان سایت ها و خبرگزاری های مختلف داشت و حتی در بعضی موارد تعجب و واکنش تند آنها را به دنبال داشت.
 

سلحشور که این روزها با بیماری سرطان ریه دست و پنجه نرم می کند درباره این حرف ها و اینکه آیا به نظر او هم آنجلینا جولی در رویه زندگی و کاری اش تغییر داده، گفت: «نه آنجلینا جولی یک صهیونیست است و تمام کره زمین هم گناه آلود بودن و فساد این زن را هم می دانند و هم دیده اند؛ آن وقت به نظر شما این فرد می تواند آدم شود؟» کارگردان سریال یوسف پیامبر در ادامه گفت: «حرف هایی که آقای الماسی گفتند نظر ایشان است؛ شاید برای اینکه اصلا فکر نمی کنند در سینما فساد وجود دارد اما تفکر من این نیست.»
 

او همچنین در پایان پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما اصلا حرف هایتان به گوش خانم جولی رسیده؟ گفت: «نه اصلا ایشان چطور می تواند حرف های من را خوانده باشد و برایش مهم باشد یا اصلا حرف های من چند درصد از شخصیت ایشان را شامل می شود که بخواهند جواب بدهند؟ آن نامه‌ای که به نام ایشان در پاسخ به من منتشر شد را چند نفر از بازیگران سینمای خودمان نوشته بودند و اصلا از طرف ایشان نبود.»



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 8:55 AM | نویسنده : LoverMohamad
واکنش غیر متعارف مدرسه به اشتباه یک دانش‌آموز
این داستان واقعی مربوط به دانش‌آموزی است که در تمام دوران تحصیل خود، کارنامه و سوابق تحصیلی و انضباطی مثبت و قابل قبولی داشته است.

ادامه مطلب
نظرات 0
حمایت شاعرانه از مردم مظلوم یمن/ این آل‌سعود است که در حال سقوط است
محسن کاویانی شاعر جوان و انقلابی کشورمان در راستای حمایت از مردم مظلوم یمن، شعری زیبا سروده که در ادامه مطلب باهم میخوانیم.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 8:25 AM | نویسنده : LoverMohamad
ارتباط جدی حضور زوجین در شبکه‌های اجتماعی با مسأله طلاق
یک روانشناس و استاد دانشگاه گفت: براساس بررسی‌های انجام شده هر چه حضور زوجین در شبکه‌های اجتماعی پررنگ تر باشد، آنها خواسته یا ناخواسته به سمت طلاق و جدایی گام برمی‌دارند.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 8:21 AM | نویسنده : LoverMohamad
تصحیح نماز2
در این فایل صوتی آموزش اذکار نماز مانند خواندن حمد و سوره و تسبیحات اربعه و تشهد و سلام آموزش داده شده است.


نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 8:10 AM | نویسنده : LoverMohamad

💖سلام صبح بخیر دوستان💖


حیفم آمد صبح را با نفس خوب خدا "ها" نکنم


بیت بی معنی "من بودن" را با غزلهای صدا "ما" نکنم


حیفم آمد که در این روز دل انگیز خدا…


گره ی کوچکی از قلب کسی وا نکنم


حیفم آمد که در این روزگه زودگذار …


اینهمه مهر که به من بخشیدند …


عاقبت در نگه منتظری جا نکنم


💕باآرزوی بهترینهاروزتون لبریزازعشق وشادي وامید💕



💞Loversavadkoh💘

💞💗💞💗💞💗💞💗



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:50 AM | نویسنده : LoverMohamad
زن مشهور داعشي شيعيان عربستان را به قتل عام تهديد كرد


 یک زن داعشی تهدید کرد که به زودی، به همراه برادرش، انفجارهای تازه ای ضد شیعیان عربستان ترتیب خواهد داد.


به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ندا معیض" خواهر "عبدالهادی معیض القحطانی" است که به نام "جلیبیب المهاجر" معروف است.

خواهرِ جلیبیب در صفحه اش بر روی تویتر اعلام کرد که قصد دارد عملیاتی انتحاري ضد شیعیان عربستان انجام دهد.

به نوشتۀ پایگاه خبری رأی الیوم، خواهرِ جلیبیب، یکی از معروف ترین زنانی است که به داعش پیوسته اند. وی که پیش از این به سبب فعالیت های امنیتی، بارها بازداشت شده بود، در سال 2013، از طریق ترکیه به سوریه رفت تا به داعش بپیوندد، اما سفر او بدون مَحرم، خشم برخی گروه های تندروی تکفیری را برانگیخت. وی در پاسخ به این گروه ها فاش کرد که به همراه برادرش جلیبیب مسافرت کرده است و او از یک سال پیش در سوریه به سر می برد.

وزارت کشور عربستان احتمال می دهد که جلیبیب المهاجر، به صورت غیرقانونی به عربستان برگشته باشد. سرلشکر "منصور الترکی" سخنگوی امنیتی وزارت کشور در این خصوص گفت: اطلاعاتِ ما حاکی از آن است که جلیبیب در خارج از کشور است، اما بعید نیست که به شیوه ای غیرقانونی به کشور برگشته باشد.

از سوی دیگر، شبکه العربیۀ عربستان، فهرستی 16 نفره از کسانی را منتشر کرد که به دست داشتن در انفجار مساجد شیعیان در شهرهای دمام و قطیف مظنون هستند. در این فهرست، نام جلیبیب المهاجر نیز به چشم می خورد به همین سبب خواهر جلیبیب المهاجر، ضمن تهدیدهای خود ضد شیعیان، تهدید کرد که شبکه العربیه را هم منفجر می کند.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:47 AM | نویسنده : LoverMohamad
سال 2030 انسان چگونه است؟


به نقل از باشگاه خبرنگاران، اخیرا CNN از پیش بینی Ray Kurzweil رئیس مهندسی گوگل،در مورد نسل جدید انسان ها در سال 2030 خبر داد.


 

وی پیش بینی کرد که تا سال 2030،مغز انسان با قابلیت اتصال به ابر های نانوبوت، قابلیت اتصال به کامپیوتر ها یی را دارد که هوش انسان را چندین برابر می کنند.

 

نانوبوت عبارت است ربات هایی که از DNA ساخته شده و مغز انسان را به کامپیوتر متصل می کنند که هرچه بیشتر و پیچیده تر باشند، هوش انسان بیشتر خواهد بود.


وی افزود: تا اواخر دهه 30 و اوایل دهه 40  مغز انسان ترکیبی از بیولوژیک و فناوری خواهد شد و حتی قادر خواهیم بود از آن Back-UP بگیریم.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:41 AM | نویسنده : LoverMohamad
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟

در فرآیند خشک کردن، بخش قابل‌توجهی از ویتامین C سبزی‌ از بین می‌رود، اما بیشتر املاح آن‌ حفظ می‌شود. این در حالی است که منجمد کردن سبزی البته به شرط این که زمان زیادی از چیدن آن نگذشته باشد، باعث حفظ ویتامین‌ها، ریزمغذی‌ها و املاح موجود در آن می‌شود.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:40 AM | نویسنده : LoverMohamad
نارسایی قلبی، تهدید جدی بیماران انسداد ریوی مزمن


 به نقل از ایرنا، محققان تا امروز بر این باور بودند که بیماری انسداد ریوی مزمن با سکته مغزی یا آمبولی در ارتباط است؛ ولی تحقیقات نشان می دهد که مرگ ناشی از نارسایی قلبی در این بیماران بیشتر دیده می شود.

 

بیماری انسداد ریوی مزمن (COPD) اصطلاحی برای توصیف بیماری های پیشرونده ریوی از جمله آسم، برونشیت مزمن، آمفیزم یا ترکیبی از این اختلالات است. تنگی نفس مهمترین نشانه این بیماری هاست. ممکن است علایم بیماری تا میانسالی بروز نکنند و به مرور زمان ظاهر شوند.

 

تنگی نفس، سرفه های مکرر (معمولا سرفه های خشک و بدون خلط)، خس خس کردن و احساس سفتی (Tightness) در ناحیه قفسه سینه، از مهمترین علایم این بیماری محسوب می شوند. سیگار، عوامل محیطی و فاکتورهای ژنتیکی، مهمترین عوامل خطر بیماری انسداد ریوی مزمن هستند.

 

به گزارش موسسه ملی خون، ریه و قلب آمریکا، بیماری انسداد ریوی مزمن سومین علت عمده مرگ و میر در آمریکا محسوب می شود. استعمال دخانیات و عدم تحرک از مهمترین عوامل تشدید این عارضه هستند.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:37 AM | نویسنده : LoverMohamad
بیماری که مغزتان را به اندازه 8 سال پیر می کند


 به نقل از ایرنا، محققان آمریکایی با انتشار برخی نتایج یک تحقیق طولانی مدت می گویند: بروز هر سکته در انسان سبب تحلیل و زوال حافظه و قدرت شناخت مغز به مدت هشت سال می شود. از این بیماری به عنوان پیر شناختی و زوال ناگهانی حافظه بیش از سن شناسنامه ای فرد یاد می شود.

 

محققان دانشگاه میشیگان آمریکا با اجرای سلسله آزمایش های مختلف پزشکی بر روی 5 هزار نفر زن و مرد بالای 65 سال از سال 1998 تاکنون، به این نتیجه رسیدند که هر فردی که یک سکته را تجربه می کند قدرت و توان ذهنی و حافظه اش به مدت هشت سال پیرتر می شود.

 

محققان این تحقیق می گویند:این تحقیق 17 ساله همچنین در پی شناخت اثرات منفی سکته و تفاوت آثار در سالمندان سیاه پوست نسبت به سالمندان سفیدپوست است اما هنوز پاسخ علمی دقیقی برای این موضوع به دست نیامده است و به همین دلیل این تحقیقات همچنان ادامه دارد. هرچند که نتایج و آثار منفی آن بسیار زیاد است.

 

براساس نتایج ثبت شده در این مرحله حتی برخی آزمایش ها نشان داد که میزان تخریب قدرت مغز پس از هر سکته در برخی سالمندان سیاه پوست در بسیاری موارد تا دو برابر سالمندان سفید پوست است اما برای نتیجه گیری در مورد علت آن هنوز آزمایش های زیادی باید انجام شود.

 

پژوهشگران می گویند: 7.5 درصد از سالمندان سیاه پوست و 6.7 درصد از سالمندان سفید پوستی که در 12 سال گذشته عمر خود یک سکته را تجربه کرده اند نشان داد که این افراد در هر دو گروه پس از سکته دچار پیری شناختی و ضعف قدرت حافظه مغز به مدت 7.9 سال شدند.

 

به همین دلیل این محققان می گویند همه شواهد علمی نشان می دهد که تمام اقدامات بهداشتی را باید برای جلوگیری از بروز هر نوع سکته در افراد انجام داد تا از پیری شناختی و زوال شدید حافظه آن هم در این مقیاس وسیع جلوگیری کرد.

 

طبق این گزارش:نتایج گروه دیگری از آزمایش ها در خلال این سالها نشان داد که طیف وسیعی از عوامل می تواند سبب کاهش توانایی شناختی مغز در افراد شود. ابتلا به بیماری های قلبی، عروقی، کیفیت پایین آموزش های مرتبط با توانمندی ذهنی سالمندان و همچنین عوامل ژنتیکی و بیولوژیکی در پیری زودرس مغز نسبت به سن شناسنامه ای آنها تاثیر دارد، اما تاثیر سکته بر قدرت ذهن به طور شگفت انگیزی مخرب است که باید از وقوع آن جلوگیری کرد.

 



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 18 خرداد 1394  | 7:35 AM | نویسنده : LoverMohamad
پرورش اندام کامل در آزمایشگاه


 به نقل از ایسنا، دستاورد محققان بیمارستان عمومی ماساچوست همچنین نشان داد که این رویکرد را می‌توان بر روی اندام نخستی‌ها (میمون‌ها و انسان) نیز اعمال کرد. اندام‌ها شامل عضلات، استخوان، غضروف، عروق خونی، رباطها و اعصاب هستند که هر کدام از آن‌ها باید بازسازی شده و نیازمند به ساختار پشتیبان خاصی موسوم به ماتریکس هستند.

 

محققان نشان دادند که می‌توان ماتریکس همه بافتها را در ارتباط طبیعی‌شان با یکدیگر حفظ کرد. همچنین می‌توان کل ساختار را در دوره‌های زمانی طولانی‌مدت کشت کرده و سیستم عروقی و عضلات را تکثیر کرد. به گفته دانشمندان، اگرچه فناوری پروتز بطور قابل توجهی پیشرفت کرده، اما دستگاهها هنوز هم از لحاظ عملکردی و هم ظاهر با محدودیت‌هایی روبرو هستند.

 

از سوی دیگر، عضلات و عروق، پیش از این با سلول‌های بنیادی در آزمایشگاه پرورش داده شده و این رگها به بیمار انسانی پیوند زده شده بودند. استفاده از مواد ژنتیکی خود بیمار باعث کاهش خطر رد اندام پیوندی توسط سیستم ایمنی بدن فرد شده و نیاز به استفاده از داروهای سرکوب‌کننده ایمنی را از بین می‌برد. اگرچه این رویکرد با مشکلاتی روبرو است که اصلی‌ترین آن، پرورش کل اندام است، زیرا کل اندام بسیار پیچیده بوده و از بخشهای بیشتری نسبت به یک بافت ساده برخوردار است.

 

برای پرورش اندام جدید، چارچوب ماتریکس که شامل اندام جلویی پاکسازی شده موش از سلول بود، در محفظه‌ای موسوم به راکتور زیستی برای فرآیندهای شیمیایی زیستی قرار گرفت. سلول‌های عروق به رگ اصلی اندام و سلول‌های پیش‌ساز عضله نیز درون پوشش‌های ماتریکس که موقعیت عضله را تعیین می‌کردند، تزریق شدند.

 

راکتور زیستی سپس با یک حلال مغذی پرای پرورش سلول ها پر شد. پس از پنج روز، محرکهای الکتریکی برای ارتقای شکل‌گیری عضلات اعمال شدند. پس از دو هفته، اندام از این راکتور خارج شد و محققان دریافتند که سلول‌های عروق و عضلات بدرستی اندام را پر کرده‌اند و همچنین تا 80 درصد مشابه اندام یک حیوان تازه متولد شده انقباض دارند. این دستاورد در مجله Biomaterials منتشر شده است.

 



نظرات 0

تعداد کل صفحات : 32 :: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32