


همانطور كه از حديث امام باقر (ع) استفاده شد :«فجمع بها عقولهم و كملت احلامهم» عصر حضرت مهدي (ع) عصر علم و فكر است آن هم دور از هر شائبه نيرنگ و فريب ،علمي كه مستقيمأ از كانال وحي و از طريق خاندان عصمت و طهارت(ع) رسيده است.آنچه از اضافات در تفاسير قرآن وكتب فقهي موجود است كنار گذاشته شده و فقط به تفاسير روايت شده از ائمه (ع) پرداخته خواهد شد.
در عصر امام زمان (ع) علم صحيح در هر خانه اي وارد مي شود و كانونهاي تحصيل و تدريس براي مردان و زنان همه جا تشكيل مي گردد تا آنجا كه امام باقر(ع) مي فرمود: «در دوران حضرت مهدي (ع) حكمت به شما داده خواهد شد در حدي كه زن در خانه ي خودش نشسته باشد و از روي كتاب خدا و سنت رسول خدا (ص) قضاوت كند.»
يكي از مسائل مهم جامعه ي انساني ما مشكل اقتصادي و آنچه اطراف آن دور مي زند از قبيل كمبود مواد غذايي و بي عدالتي در توزيع است. شك نيست اكثر جرائم و جناياتي كه در دنيا رخ مي دهد به خاطر فقر و ضعف اقتصادي است و همينطور نزاعهاي خانوادگي و امراض و بيماريهايي كه مخصوصأ در مناطق فقر نشين عالم در اثر سوءتغذيه بوجود مي آيد همگي از آثار فقر است. ولي در عصر حضرت مهدي سلام الله عليه فقر ريشه كن مي شود همچنانكه جد بزرگوارش رسول خدا (ص) وعده داده است.
*******
مژده باد به مهدي (ع) كه او مال و ثروت را عادلانه و مساوي بين مردم تقسيم مي كند تا اينكه امر مي فرمايد منادي ندا دهد كه آيا محتاجي هست كه به من رجوع كند؟
كسي رجوع نمي كند مگر يك نفر و سپس امام مهدي(ع) امر مي فرمايد كه به سراغ كليد دار بيت المال رود، آن مرد نزد خزانه دار حضرت مي رود و مي گويد من رسول حضرت مهدي (ع) براي تو هستم تا به من مال و ثروت بدهي ، او پاسخ مي دهد كه در اختيار بگير عطاي حضرت را، آنقدر به او مي دهد كه قدرت حمل آن را ندارد.
الامام مهدي(ع)، ص 606



رسول اکرم (ص) فرمودند: «پس از من خلفایی بر سر کار خواهند آمد؛ بعد از خلفا، امرایی و پس از امرا، پادشاهان و پس از آنان جباران و ستمگران. سپس مهدی (عج) ظهور می کند.»
همان حضرت (ص) می فرمایند: «ای علی! ظهور مهدی (عج) در هنگامی است که شهرها دگرگون شده، بندگان خدا ضعیف می شوند و از فرج و ظهور مهدی مایوس می گردند. در این هنگام مهدی قائم (ع) از فرزندان من ظاهر می گردد.»
امیرمومنان علی (ع) می فرمایند: «به خدا قسم، به خدا قسم! آن کس را که انتظارش می کشید، نمی بینید مگر آنگاه که خدا را جز با اشاره دست و ابروی خود [نتوانید] بخوانید، و از زمین چیزی در اختیار نداشته باشید، جز همان جای گام های خود و جنگ افزارتان بر پشت هایتان باشد. در آن روز مرا یاری نمی رساند مگر خداوند به وسیله فرشتگان خود و کسانی که بر [صفحه] دلشان ایمان نقش بسته است.»
امام کاظم (ع) می فرمایند: «هر گاه آن بیابانگرد زشت روی را در میان لشکری انبوه دیدی، برای خود و شیعیان مؤمنت در انتظار فرج باش. هر گاه خورشید گرفت چشم به آسمان دار و بنگر که خداوند عزّ و جلّ با مجرمان چه می کند. »
امام صادق (ع) نیز فرمودند: «خروج سه کس: قیام خراسانی و سفیانی و یمانی، در یک سال و در یک ماه و یک روز خواهد بود و در این میان، هیچ پرچمی به اندازه پرچم یمانی، به حق و هدایت دعوت نمی کند.»
همچنین، امیرمومنان علی (ع) درباره نشانه های ظهور می فرمایند: «آنگاه که خاطب به هلاکت درمی افتد و امامِ عصر از دیدگان پنهان می شود و دل هایی شاداب و دل هایی دیگر فسرده می گردند، آرزومندان نابود می شوند و از هم فرو می پاشند و مؤمنان باقی می مانند که شمارشان اندک است، سیصد نفر یا بیشتر. در رکاب این مؤمنان دسته ای [از فرشتگان] می جنگند که روز بدر در کنار پیامبر خدا صلی الله علیه و آله جنگیدند که نه کشته شدند و نه مردند.»
منبع: قدس آنلاین
برگرفته از مشرق نیوز.
ک جمعه ی دیگر هم غروب کرده . . .

گفتم: دلم گرفته و ابرهای اندوهش سیل آسا می بارد. آیا نمی خواهی با آمدنت پایان خوشی بر دلتنگیم باشی.
گفتی بگو:❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣
گفتم: اگر امید آمدنت نبود، اگر روز خوش ظهور در ذهنم تجلی گر نبود، هیچ گاه روزگار انتظار را برنمی تابیدم. آیا نمی خواهی به خاطر تنها دلخوشی دل غمدیده ام بیایی؟
گفتی بگو:❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣
گفتم: روز آمدنت نبودم، روز رفتنت هم نبودم،
اما حالا با التماس از تومی خواهم که روز ظهورت باشم؟
گفتی بگو:❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣
گفتم: تو که گفتی با غم شیعیانت دلتنگ می شوی، اما من سوختم و از تو خبری نشد؟
گفتی: بگو: ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣
گفتم: چه روزها و چه شبها این دعا را زمزمه کرده ام اما تو نیامدی.
گفتی: صدای تپش های قلبت را بشنو، اگر از جان برایت عزیزترم با هر صدای تپش قلبت باید
زمزمه کنی❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣
و من به عقب بازگشتم و دیدم که چه سالها قلبم تپیده و برای آمدنت دعای فرجنخوانده ام، ای عزیزتر از جانم