جهان آفرینش دارای قوانینی است که آن قوانین را آفریننده ی جهان وضع نموده است. آفریننده ای که حکیم است و هیچ کاری را بیهوده و بدون حکمت انجام نداده است. در سراسر این جهان که می نگریم چیزی جز عظمت و بزرگی خالق نمی بینیم. قوانینی که وضع کرده و سنتهائی که قرار داده، هیچکدام دارای کمترین نقص و نارسائی نیست و دانشمندان و اندیشه وران در تحلیل و کشف علل این قوانین در تکاپو می باشند. به رمز و راز برخی از این پدیده ها پی می برند ولی در تحلیل بسیاری از اسرار آفرینش و رموز هستی ناتوان می مانند.

ادامه مطلب
قال رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم :
یَا فَاطِمَةُ كُلُّ عَیْنٍ بَاكِیَةٌ یَوْمَ الْقِیَامَةِ إِلَّا عَیْنٌ بَكَتْ عَلَى مُصَابِ الْحُسَیْنِ فَإِنَّهَا ضاحِكَةٌ مُسْتَبْشِرَةٌ بِنَعِیمِ الْجَنَّة (بحار الأنوار ج44، ص: 293)
اى فاطمه! هر چشمى فرداى قیامت گریان است غیر از چشمى كه در مصیبت حسین گریه كند ؛ صاحب آن چشم خندان است و مژده نعمتهاى بهشت به وى داده خواهد شد.

ادامه مطلب
از آنجا که مرجعیت ، روحانیت و فرهنگ عاشورا و شهادت طلبی از عناصر مهم پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی و جنبش های ضد استعماری است ، غرب تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا با سست کردن این دو ، ضربۀ نهایی را به انقلاب اسلامی وارد کند . در همین راستا به تازگی کتابی به نام نقشه هایی برای جدایی مکاتب الهی در امریکا انتشار یافته که در آن گفت گوی مفصلی با « دکتر مایل برانت » ، یکی از معاونان سابق سیا انجام شده است . او در این زمینه می گوید : « بعد از مدتها تحقیق به این نتیجه رسیدیم که قدرت رهبر مذهبی ایران و استفاده از فرهنگ شهادت در ایرا ن تاثیر گذار بوده است .

ادامه مطلب
اکثر محدثین و مورخین شیعه و سنی در کتب خود این واقعه را با کمی اختلاف نقل کرده اند که حاصل گفتار آنها چنین است : چون لشکر ابن زیاد ملعون در کنار دیر راهب منزل کرد ، سر حضرت امام حسین (ع) را در صندوق گذاشتند ، و به روایت قطب راوندی آن سر را بر نیزه کرده ، دور او نشسته و از آن حراست می کردند . پاسی از شب را به شرب و خمر مشغول ، و شادی می کردند ، آنگاه سفره ی غذا گستردند و مشغول خوردن شدند ، ناگاه دیدند دستی از دیوار دیر بیرون آمد و با قلمی از آهن این شعر را بر دیوارنوشت :
ادامه مطلب
زیارت به نیابت از شما در کربلا
شیعیان کشمیر در تدارک ماه محرم/ تصاویر
پرچم حرم امام حسین (ع) بر فراز بارگاه حضرت معصومه(س)/ تصاویر
خنثی سازی ۳۵۰ بمب در مسیر بغداد-کربلا
استانبول صحنۀ عزاداری اهل تسنن برای اباعبدالله
دروازه کربلا پیش از دهم محرم از تروریستها پاکسازی میشود
طرح عراق برای تأمین امنیت عزاداران حسینی (ع)
نصب پرچم عزا بر گنبد حرم امام حسین علیهالسلام
نصب پرچم عزا بر گنبد حرم امام حسین علیهالسلام
آیین طشتگذاری اوغورآبادیهای مقیم تهران/ تصاویر 



