صفحه نخست تماس با ما RSS 2.0

درباره ما

به وب سايت الگوي مصرف خوش آمديد . براي شما لحظات خوبي را آرزو ميكنم . بنده رضا عبدالملكي ، دانشجوي رشته كامپيوتر از دانشكده فني دورود هستم . ما را از نظرات گرم خود محروم نكنيد . با سپاس .

مدير سايت :رضا عبدالملكي
 

آمار سايت

بازديد : 157728
كل مطالب : 612
كل نظرات : 21
بروز رساني: دوشنبه 24 فروردین 1394 
» کاربر: Admin

اين وبلاگ را صفحه خانگي خود كن ! به مدير وبلاگ ايميل بزنيد ! ذخيره كردن صفحه! اضافه کردن اين وبلاگ به علاقه منديها! لينک RSS

site map site map ror html site map
Add to Technorati

طراح قالب و سرور وبلاگ

 

رسانه و الگوسازي مصرف

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

نقش رسانه در ساخت و معرفي الگوهاي مصرف امري كاملا شناخته شده و مورد اتفاق نظر اهل فن است . تذكر اين نكته درابتداي بحث كاملا لازم مي‌آيد كه قدرت رسانه برخلاف برخي باورها در همه حال محدود است . رسانه هم زماني قادر به انجام ماموريت‌هاي خود است كه بستر و يا بسترهاي لازم فراهم آورده شده باشد . در ميان رسانه‌ها رسانه‌هاي ديداري مانند تلويزيون و سينما و فرآوردهاي بصري ديگر ، به جهت جامعه شناختي آنها ، تاثير بسيار بيشتري برمخاطبان دارند. اين نقش و سهم را رسانه‌هاي ديداري از جمله با برانگيختن تمامي حواس مخاطبان كه از ويژگيهاي اين نوع رسانه هاست ، ايفا مي كنند كه در رسانه‌هاي ديگر محدود ، و از همين نظر است كه اتفاق نظر داريم الگوهاي معرفي شده از طريق رسانه‌هاي ديداري نقش و سهم بيشتر و عميق تري در تغيير باور و نهايتا تغيير رفتار مخاطب دارند .


 

طرحي براي اصلاح الگوي مصرف انرژي، افزايش توان صادرات انرژي و ايجاد اشتغال

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

1-وضعيت فعلي مصرف انرژي در ايران بسيار نامطلوب است و اينك همه كارشناسان بخش انرژي بر اين مسئله اتفاق نظر نظر دارند. در اين رابطه مقايسه ميزان مصرف انرژي ( حدود 4.2 ميليون بشكه معادل نفت‌خام در روز) با ساير شاخص‌هاي اقتصادي كشور اين مسئله را بخوبي انعكاس مي‌دهد. مهمترين شاخص جهت مقايسه وضعيت مصرف انرژي در كشورهاي مختلف شاخص شد انرژي است كه ميزان كل انرژي مصرفي به ازاء هر هزاردلار توليد ناخالص داخلي را منعكس مي كند . جدول زير اين شاخص را در ايران و چند كشور در حال توسعه مورد مقايسه قرارداده است و همانگونه كه ملاحظه ميشود شاخص شدت انرژي ايران حدود سه برابر متوسط جهان بوده و حتي از اقتصادهاي مشابه نيز بسيار بدتر است و اين مسئله اهميت و ضرورت سياست‌هاي كنترل مصرف را بخوبي آشكار مي‌نمايد و يكي از معضلات جدي كشور است كه رهبري هم در پيام سال نو خود قويا بر اصلاح آن تاكيد كرده‌اند . 2- ارزش انرژي مصرفي كشور كه در فوق به آن اشاره شد در قيمت‌هاي فعلي نفت ) حدود 50 دلار در بشكه) بيش از 77 ميليارد دلار در سال است. ارزش مستقيم يك صرفه‌جوئي 20 درصدي در آن كه در يك برنامه 2 تا سه ساله، به شرحي كه خواهد آمد قابل تحقق است، بيش از 15 ميليارد دلار در سال خواهد بود و البته پتانسيل صرفه‌جوئي بسيار بيشتر از آن است . ‌

 

آب، زیربنای هستی و حیات انسان است.

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

وقتی شیر آب را د‌ر خانه باز می‌کنید‌ و آب سرد‌ و زلالی جاری می‌شود‌، کمتر به کمبود‌ آن فکر می‌کنید‌ . متاسفانه د‌و پنجم از مرد‌م د‌نیا از آب سالم محروم‌اند‌، طبق اعلام سازمان جهانی بهد‌اشت، روزانه ۳۰ هزار نفر از مرد‌م د‌نیا به علت کمبود‌ آب سالم و بهد‌اشتی می‌میرند‌. د‌ر واقع مثل این است که د‌ر مجاورت و همسایگی من و شما هر روز مرد‌م یک شهر ۳۰ هزار نفری از نبود‌ آب بهد‌اشتی جان می‌سپارند‌! و برابر آمار سازمان جهانی بهد‌اشت ۸۰ ./. از بیماری‌هایی که مرد‌م د‌نیا از آنها رنج می‌برند‌، به طور مستقیم مربوط به نبود‌ تامین آب بهد‌اشتی و کافی است. خود‌ ما بزرگترین د‌شمن خویش هستیم زیرا همین آب های موجود‌ را نیز آلود‌ه و غیر قابل استفاد‌ه می‌کنیم و یا این ماد‌ه با ارزش برای حیات را با مصرف بی‌رویه هد‌ر می‌د‌هیم. این کار باعث تقسیم ناعاد‌لانه آب برای بشر شد‌ه و هستی تعد‌اد‌ی از افراد‌ بیگناه را به خطر می‌اند‌ازد‌ . با توجه به مطالب فوق، فرهنگ استفاد‌ه بهینه از آب باید‌ به یک برنامه پاید‌ار تبد‌یل شود‌ تا بتوان بحران کنونی کم‌آبی را با موفقیت پشت سر گذاشت، از این رو مصرف بهینه آب زمان خاصی ند‌ارد‌ و مشترکان باید‌ تمام مد‌ت سال الگوی مصرف را رعایت کنند‌ .