پارس آباد مغان ، اردبيل - نماينده مردم پارس آباد و بيله سوار در مجلس شوراي اسلامي گفت : همت و کار مضاعف از الزامات جامعه ي مترقي ‏و پويا است.
وکيل سپه ، روز چهارشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا ، اظهار داشت: نامگذاري امسال ‏به نام سال همت مضاعف ، کار مضاعف ، از سوي مقام عظماي ولايت ، بهانه و فرصت مناسبي براي خدمت بيشتر به ‏نظام و فتح قله هاي پيشرفت و تعالي کشور است.
وي با اشاره به ظرفيت ها و توانمندي هاي بالاي کشور، افزود: به ‏واسطه خدمات ارزنده دولت خدمتگزار ، منابع خدادادي و بسترهاي موجود ، نيروهاي انساني متعهد و ولايي، ‏شرايط و زمينه براي محقق شدن فرامين نوروزي رهبر معظم انقلاب اسلامي مهيا است.
وي با اعلام اينکه بدون کار ‏و تلاش زياد و همت بلند ، نبايد مترصد رشد و تعالي و افزايش بهره وري در عرصه هاي گوناگون شد ، ادامه ‏داد : با همت برتر و کار بيشتر مي توان در بسياري از بخش ها از جمله ، کشاورزي ، اقتصادي ، صنعتي ، علمي و ‏فضايي به خودکفايي رسيد.
او فرمايشات نوروزي مقام عظماي ولايت را بسيار مهم و جامع الاطراف توصيف کرد و ‏بيان داشت: مجلس شوراي اسلامي وظيفه سنگيني در راستاي جامه عمل پوشيدن به منويات و فرمايشات مقام ‏معظم رهبري دارد و بدون شک از طرح ها و لوايحي که به تحقق آن منتهي شود حمايت خواهد کرد. ‏
7121 /530

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1022861


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:54 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



کاشان - نماينده مردم شهرستان هاي کاشان و آران و بيدگل در مجلس شوراي اسلامي گفت:‌ مردم و مسئولان کشور با شرايط مهم و خاصي وارد سال 89 شده اند و بهترين و مناسبترين الگو براي آنها همت مضاعف و کار مضاعف است.
"علي اصغر گرانمايه پور" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا افزود: شايسته است همه اعم از قواي مجريه ، مقننه و قضائيه ، دست اندرکاران ،‌ برنامه ريزان ، پژوهشگران ، اقتصادانان ، کارگران ،‌ کسبه و کشاروزان کشور وارد عرصه شوند و با همتي بلند پيام نوروزي رهبر معظم انقلاب اسلامي را عملياتي کنند.
وي اظهار داشت:‌ با همت مضاعف و کار مضاعف چرخ هاي توليد و اقتصاد کشور به حرکت در مي آيد و کشور از وابستگي بي نياز مي شود.
وي، تبديل رکود به رونق اقتصادي ،‌ افزايش صادرات غيرنفتي ،‌ کاهش بيکاري ، اجراي اصل 44 قانون اساسي و مهار تورم را در پرتو همت و کار مضاعف در کشور دانست و گفت: مسئولان کشور و قشرهاي مختلف مردم بايد با همت ، کار و تلاش مضاعف کاري انجام دهند که بحران اقتصادي بطور کلي در کشور ريشه کن شود.
وي ابراز اميداوري کرد: با همت و پشتکار در پايان سال جديد شاهد شکوفائي شگفت انگيز حاصل از همت مضاعف و کارمضاعف دولت و مردم در کشور باشيم.
نماينده مردم کاشان در مجلس شوراي اسلامي رخدادهاي سال 88 کشور را يادآور شد و گفت:‌ کشور در سال گذشته از شرايط خاصي برخوردار بود، بحران جهاني همه کشورها را تحت تاثير قرار داد و زيان هايي نيز به کشور ايران وارد کرد.
به گفته وي ، با وجودي که فرزندان ميهن اسلاميمان در زمان جنگ به خودکفائي رسيدند و تلاش کردند تا ايران کمتر به بيگانگان وابسته باشد بحران جهاني بازهم بر اقتصاد کشور تاثير گذاشت.
گرانمايه پور تصريح کرد: از طرف ديگر شرايط خاصي پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بوجود آمد و لطمه هائي به اقتصاد و چرخ هاي توليدي کشور وارد کرد.
اين نماينده مجلس تصريح کرد: تهديداتي که دشمنان به سرکردگي استکبار جهاني عليه نظام و نغمه هائي که به خيال خود براي براندازي آن سردادند و تمامي توطئه ها و فتنه هاي آنها با هوشياري رهبر فرزانه انقلاب اسلامي خنثي شد و نظام مقدس جمهوري سلامي از همه اين سناريوها مصون ماند و عبور کرد.
وي حضور حماسي و شگفت انگيز مردم در نهم دي و يوم الله 22 بهمن سال گذشته را از يک طرف براي ايران اسلامي مايه تضمين ، ايمني و آسيب ناپذيري دانست و گفت:‌ اين حماسه فراموش ناشدني از سوي ديگر مايه ياس و نااميدي دشمنان شد.
ک/3
562

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1023040


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:50 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



خمين - نماينده مردم خمين در مجلس شوراي اسلامي گفت: توسعه همه جانبه کشور با تلاش، همت وکار مضاعف ميسر مي شود.
"محمدحسين مقيمي "روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اکنون شرايط کشور به گونه اي مهيا شده که با همت، کار وتلاش مضاعف مي توان قدم هاي بزرگي براي پيشرفت و توسعه برداشت.
وي با يادآوري راه اندازي تاسيسات زير بنايي در کشور بعد از انقلاب اسلامي گفت: اقدامات بسيار خوبي در ارتباط با زير ساخت ها انجام گرفته و با رشد کشور از نظر فناوري ودستاوردهاي علمي، موقعيت بسيار مناسبي براي تحول اساسي، جهش اقتصادي وتوسعه همه جانبه فراهم شده است.
وي افزود: وجود امکانات مناسب و نامگذاري امسال از سوي رهبرمعظم انقلاب، زمينه را براي کوشش وکار دوچندان براي توسعه همه جانبه همراه با عدالت فراهم کرده است.
وي گفت : همت و کار مضاعف بايد در استفاده از منابع ارزي ،سرمايه هاي انساني ، صندوق توسعه ملي ، اجراي اصل 44 قانون اساسي و هدفمند کردن يارانه ها مورد توجه قرار گيرد. ک/3
7276/559/508

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1023856


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:41 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



کرمانشاه- نماينده مردم شهرستان هاي کنگاور، صحنه و هرسين در مجلس شوراي اسلامي گفت:‌اجرا و تحقق عملياتي مصوبات سفر هيات دولت به استان هاي کشور،نيازمند به کار و همت مضاعف مسوولين دانست.
سيدجواد زماني پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: مقام معظم رهبري معمولا نامگذاري سالها را بر اساس نيازهاي کشور اعلام مي دارند و لذا هرکس پيرو واقعي ولايت است بايد اين پيام را آويزه گوش خود قرار دهد و براي آباداني و توسعه کشور همت و کار مضاعف انجام دهد.
وي ادامه داد:نامگذاري سال 89 تحت عنوان همت و کار مضاعف از سوي معظم له نشانه آن است که در اين سال ها همت و کار خوبي از سوي مردم و مسوولين کشور انجام شده اما قابليت ها و ظرفيت هاي معطل مانده چشمگيري نيز وجود دارد که در صورت بکارگيري و تحقق اين توانهاي بالقوه، مي توان اميدوار بود که کشور هرچه بيشتر رو به جلو حرکت کند.
وي بيان کرد:درصورتي که به تاسي از رهبري در سال جديد همت و کار مضاعف را سرلوحه قرار دهيم، اين اطمينان را مي توانيم به مردم بدهيم که در سالهاي آينده چيزي به نام خط فقر و يا بيکاري در کشور نخواهيم داشت به شرطي که همه بخواهيم و اراده داشته باشيم.
وي با بيان اينکه به باور من همت ملت ايران عالي است اما بايد تلاش کنيم آن را متعالي نماييم، افزود: ان شاالله در سال جديد شاهد آن باشيم که مسوولين پا به پاي مردم در ارائه کار مضاعف توام با همتي دوچندان موفق عمل کنند و کشور به سوي قله هاي توسعه و پيشرفت سوق داده شود.
زماني همچنين در خصوص نحوه اجرايي شدن اين پيام در استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه به دليل درگيري هشت ساله در جنگ تحميلي و تخريب زيرساختها و نيز نداشتن فرصت فعاليت هاي عمراني در اين دوره، در بسياري از شاخص ها از ميانگين کشوري عقب است لذا نمود واقعي پيام رهبري را در توسعه استان کرمانشاه در سال جاري بايد شاهد باشيم.
وي با اشاره به بلاتکليف ماندن و انجام نشدن بخش بزرگي از مصوبات سفرهاي هيات دولت به استان کرمانشاه، گفت: اغلب اين مصوبات داراي ماهيت زيرساختي هستند که در صورت بهره برداري از پروژه هاي موضوع اين مصوبات مي توان اميدوار بود که ايجاد صنايع پايين دستي و در نتيجه رونق کار و حذف بيکاري را در اين استان شاهد باشيم اما متاسفانه تاکنون بخش قابل توجه اين مصوبات روي زمين مانده است.
وي ادامه داد: شايسته است مسوولين استان کرمانشاه در سال 89 همت، اراده و کار مضاعف را براي تحقق مصوبات هيات دولت به خرج دهند و ضعفهاي موجود را برطرف نمايند.
571 / 675

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1023999


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:40 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



قم - عضو هيات رييسه مجلس خبرگان رهبري تاکيد کرد: حوزه علميه و طلاب و روحانيون بايد با همت والا ، کار و تلاش مضاعف را جدي بگيرند.
به گزارش روز پنج شنبه ايرنا به نقل از مرکز خبر حوزه علميه قم، آيت‌الله "سيد احمد خاتمي " افزود: نامگذاري سال‌ها از سوي مقام معظم رهبري، تنها يک تشريفات نيست،‌ بلکه تعيين کردن جهت‌گيري‌هاي سال در عرصه‌هاي مختلف سياسي و اجتماعي است.
وي ادامه داد: آنچه در اجراي سخن مقام معظم رهبري، مبني بر همت مضاعف و کار مضاعف مهم مي‌باشد اين است که ملت ايران نشان دهد که «ما مي‌توانيم» تنها يک شعار نيست، بلکه در عمل نيز مي‌توان آن را تجلي بخشيد.
وي تعامل مسئولان نظام را براي پيش‌برد همت و تلاش مضاعف بسيار مهم برشمرد و گفت: زماني که درباره پيشرفت ايران سخن مي‌گوييم، نياز به همکاري و تعامل تمامي مسئولان و مديران کشور است، تا موفقيت شايسته به دست آيد؛در يک کشور، دستگاه‌ها، اجزاي از هم گسيخته نيستند بلکه به هم پيوسته‌اند و بايد با تعامل با يکديگر، تجلي همت افزون و کار مضاعف باشند.
عضو هيات رييسه مجلس خبرگان رهبري، خطاب به مسئولان و اساتيد حوزه‌هاي علميه اظهار کرد: سهمي که از حوزه انتظار ميرود، آن است که همت والا و کار و تلاش مضاعف را جدي بگيرند.
خاتمي افزود: بنده به عنوان عضو شوراي عالي حوزه، از اين شورا و مديريت حوزه انتظار دارم که برنامه‌ريزي‌ها و طرح‌هايي را که دارند اجرايي کرده و همت و کار مضاعف را تجلي ببخشند.
وي اضافه نمود: شوراي عالي حوزه به گونه‌اي جدي، طرح‌‌‌ها و برنامه‌هاي خود را ادامه مي‌دهند و مديريت حوزه نيز با جديت در اجراي اين برنامه‌ها تلاش مي‌کند، اما انتظاري که مقام معظم رهبري در سال همت مضاعف وکار مضاعف دارند، اجراي سريع‌تر اين برنامه‌هاست.
عضور شوراي عالي حوزه افزود: اساتيد حوزه علميه، نقش مهمي در پيشبرد اهداف حوزه دارند؛ از همين رو، انتظار مي‌رود که آنها تجلي‌گر همت و کار مضاعف براي ايجاد تحول در حوزه باشند.
وي زياد بودن تعطيلي در حوزه‌هاي علميه را نوعي آسيب معرفي و بيان داشت: با اينکه در تعطيلي حوزه‌هاي علميه، طلاب به امور تبليغي مشغول مي‌شوند، اما بايد به تحصيل بيشتر اهميت داد و از تعطيلي‌هاي اضافي که آفتي در پيشرفت و تحول حوزه‌هاي علميه است، پرهيز نمود.
خاتمي، خاطرنشان کرد: مانع همت و کار مضاعف، بي نشاطي و تنبلي است؛ ما بايد با الهام از آيات قرآن و روايات ائمه اطهار(ع) که درباره عزم، نيت، کار و تلاش بيان شده است، فرهنگ همت و کار مضاعف را در سال جاري، نسبت به سال‌هاي گذشته بيشتر مورد توجه قرار دهيم.
امام جمعه موقت تهران، در پايان تأکيدکرد: مسئوليت تمامي نهاد‌ها و مؤسسات اين است که در پايان سال گزارش ملموسي ارائه دهندکه نشان دهد در عرصه کاري خود چندگام به جلو برداشته و چه کارهايي انجام داده‌‌اند و در اين مدت، چه دستاوردهايي کسب کرده و چه مقدار ديگر از راه مانده است.
ک/3
550/

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1024135


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:34 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



تهران - نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي از تمامي مسوولان خواست منويات مقام معظم رهبري را در نامگذاري سال جديد(1389) به نام "همت مضاعف و کار مضاعف" سرلوحه فعاليت ها و اقدامات خود قرار دهند.
زهره الهيان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: از آنجا که در ابتداي دهه عدالت و پيشرفت هستيم براي تحقق اين دو اصل قاعدتا تلاش و همت عالي ضرورت دارد از اين رو مسوولان بايد منويات مقام معظم رهبري را در راس تمامي برنامه ها و فعاليت هاي خود قرار دهند.
وي گفت:‌ هر چند در دولت اصولگراي نهم و دهم نمونه هاي از همت و کار مضاعف همواره وجود داشته و در جاي جاي کشور ابعاد مختلفي از توسعه را شاهد بوده ايم اما هنوز با ايده آل ها فاصله بسياري وجود دارد و تا تحقق عدالت و رسيدن به ايده آل ها، بايد فعاليت و کوشش بيشتري صورت گيرد.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تاکيد مقام معظم رهبري درخصوص تعامل مجلس و دولت در اجراي طرح هدفمندسازي يارانه ها تصريح کرد: رسيدن به چنين تعاملي در راستاي فرمايش مقام معظم رهبري بويژه در طرح هدفمندسازي يارانه ها، نيازمند کار، تلاش و همکاري دو جانبه قواي مقننه و مجريه است.
الهيان با تاکيد بر اراده مجلس براي همکاري با دولت درخصوص اجراي اين طرح گفت: اگر دولت محترم طي جلساتي مشترک با مجلس بتوانند به راهکارهاي مناسبي برسد، مجلس نيز قاعدتا براي اجراي هر چه بهتر طرح هدفمندسازي يارانه ها با دولت همکاري خواهد کرد.
وي افزود: چنين عزمي در ساير کميسيون هاي مختلف مجلس شوراي اسلامي بويژه کميسيون هاي تخصصي وجود دارد، از اين رو اگر در سال جاري و در راستاي تاکيد مقام معظم رهبري جلسات مشترک ميان دولت و مجلس استمرار يابد و دولت نيز برنامه هاي خود را براي بحث هدفمندسازي يارانه ها ارائه دهد، بطور قطع مجلس نيز اين انگيزه را دارد که بستر مناسبي براي اجراي اين طرح هموار کند.

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1023295


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:30 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



رييس ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: همت مضاعف يعني تلاش در کاري که رضايت خدا و امام زمان (عج) را داشته باشد.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از دفتر ويژه رييس ستاد کل نيروهاي مسلح، سردار سرلشکر "سيدحسن فيروزآبادي" در مراسمي، با حضور مقامات لشکري و کارکنان ستاد نيرهاي مسلح با اشاره به فرمان مقام معظم رهبري و فرماندهي کل قوا که امسال را سال همت مضاعف و کار مضاعف قرار دادند، افزود: در متن فرمايشات ايشان آمده که کار جديد، کار بهتر، کار بيشتر، بهره‌وري بيشتر و اين مضاعف به معناي دقيقا دو برابر شدن فعاليت نيست که کسي بگويد من که 12 ساعت کار مي‌کردم حالا بايد 24 ساعت کار کنم، نه، منظور کمي نيست، منظور کيفي است.
وي ادامه داد: ممکن است شما فکرتان را به ‌کار بيندازيد، بهره‌وري کارتان را 10 برابر کنيد و نيت خود را اصلاح کنيد، ممکن است شما تصميم بگيريد به نوانديشي، بازنگري، اصلاح امور، ابتکار، ابداع و راه نو و اينها آثار چندين برابر در کارتان بگذارد.
فيروزآبادي افزود: اينها بي‌جهت نيست، حقيقت‌هايي است که در پيشگاه خداي متعال وجود دارد و اينکه حضرت رسول (ص) مي‌ فرمايد که شما سه تا تسبيحات اربعه بگوييد ثواب يک عمر دارد، زيارت حضرت اباعبدالله الحسين ثواب هزار حج دارد يا خداوند صدقات را مضاعف و ربا را نابود مي‌ کند، اينها حقيقت است.
سرلشکر فيروزآبادي در ارتباط با خصوصيت امامان معصوم اظهار داشت: معصومين (عليهم‌السلام) ويژگي‌ شان اين است که اراده‌ آنها منطبق بر اراده خداوند متعال است، يعني امام زمان(ع) مي‌فرمايند "قلوبنا اوعيه مشية الله"، قلب ما ظرف مشيت خداست و اين است که معصومند، چون اصلا کاري نمي‌کنند و به چيزي نمي‌انديشند جز آنچه خداوند متعال مي‌خواهد، چون عالم کامل به علم الهي و دين الهي هستند و صاحب اراده کامل و انسان کامل مي باشند.
وي تصريح کرد: بنابراين معصوم بودن آنها بديهي است، معصوم بودن يک چيزي نيست که خداوند متعال به ائمه اعطا فرموده باشد، بلکه به خاطر انسان کامل بودن، عالم بودن و قلبشان ظرف مشيعت الهي بودن است که معصومند، عملا معصومند و حرفي که مي‌زنند، حرف خداست و اينکه خدا واجب کرده که ما به حرف معصوم عمل کنيم به خاطر اين است که حرفي که معصومين (عليهم‌السلام) مي‌زنند همان حرف خداست و از اراده خدا برخاسته است.
وي با تاکيد بر اينکه تکاليف ديني مان را واجب است که از ولايت اهل بيت بگيريم، افزود: فقها از قرآن کريم و روايات اهل بيت استنباط مي‌کنند که تکليف انسان در يک شرايطي چيست و به خاطر اينکه مي‌روند، ببينند در مشيت الهي چه آنچه در کتاب الهي آمده، چه آنچه بر مشيت الهي که در قلب معصومين جاي داشته چه چيزي را نوشته‌اند، چه چيزي را فرموده‌اند، چه چيزي را امضا و چه رفتاري کرده‌اند و در مقابل چه گفتار، عمل و کرداري، بر اساس آن مشخص مي‌کنند که تکليف ما اين است.
وي خاطر نشان کرد: اينطور نيست که حالا يک کسي پيدا شود بي‌حساب و کتاب معلوم که نيست از کجا آمده و دارد کجا مي‌رود و به کجا وابسته است، حرف بزند، حکم بدهد، موضع و تصميم بگيرد و خيال کند که درست است.
وي تاکيد کرد: اين مربوط به معصومين است که قلوبشان ظرف مشيت الهي است و فقها هم بايد از کلام آنها و قرآن استنباط کنند و احکام الهي را صادر کنند، کس ديگري هم حق اين کارها را ندارد.
رييس ستاد کل نيروهاي مسلح در ادامه بيان داشت: ما بايد همه چيز را از سرچشمه‌اش بگيريم، يعني همت مضاعف و تلاش کنيم، ببينيم که خدا چه مي‌خواهد، امام زمان(عج) را چه چيز راضي مي‌کند، نايب امام زمان(عج) امروز از ما چه مي‌خواهد و سپس جهت‌گيري و نقطه هدفمان را آنجا بگيريم و به خدا توکل کنيم، از او کمک بگيريم، همه نيروي خود را بکار گيريم و به سمت هدف جهش کنيم، اين يعني همت مضاعف.
عضو شوراي عالي امنيت ملي همچنين در خصوص کار مضاعف در نيروهاي مسلح بيان داشت: کار مضاعف هم يعني استطاعتمان را افزايش بدهيم و هرکس هرطور مي‌تواند استطاعتش را افزايش بدهد و در روايات عمره آمده که هرکس در حرم پيامبر انفاق کند، خداوند 200 برابر به او پاداش مي‌دهد.
وي خاطر نشان کرد: در روايت ديگري ديدم که هرکس در حرم خدا در بيت‌الله ‌الحرام انفاق بکند هزار برابر پاداش دارد، بنابراين اگر در ميدان عبوديت خدا نيت و همت کردي هزار برابر کارت بهره‌وري پيدا مي‌کند، در ميدان پيامبر همت کردي 200 برابر و در ميدان امام زمان(عج) اقدام کردي چند صد برابر مي‌شود.
اين مقام ارشد نظامي کشور خاطر نشان کرد: اما اگر در ميدان محيط کار خواستي خودت را نشان بدهي، خبري نيست، در ميدان فاميل و خانواده باشد بدتر، در ميدان نفس باشد نزول مي‌کنيم.
وي افزود: عزت اين است که انسان جلوي چه عظمتي تعظيم کند، قرآن مي‌فرمايد: "الله العزه و لرسوله و للمومنين" (منافقون/ 8): عزت مخصوص خدا و رسول و اهل ايمان است. يعني هرکس عزت مي‌خواهد راهش اين است، مهم اين است که اين همت و کار مضاعف با چه نيتي در چه ميداني، به سوي چه هدفي و براي تعالي چه نظامي و در راه تبعيت از چه کسي و براي عبوديت چه الهي باشد.
سيام**9170**9103**

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:05 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



قم - مدير حوزه علميه قم عصر شنبه در جلسه شوراي اداري استان قم گفت: قم در سال "همت مضاعف و کار مضاعف"، بايد الگو براي ساير استان هاي کشور باشد.
به گزارش ايرنا، آيت الله "مرتضي مقتدايي" با اشاره به نامگذاري امسال به نام سال همت مضاعف و کار مضاعف از سوي مقام معظم رهبري افزود: امسال قم بايد دراين زمينه الگو و حجت باشد.
وي گفت: همه بايد در اين استان اين اصل را مورد توجه قرار داده و برنامه ريزي هاي خوبي براي تحقق اين شعار داشته باشند.
مقتدايي با اشاره به تحولات و جريانات سال گذشته گفت: دشمنان اسلام در طول 30 سال گذشته نقشه هاي فراواني براي سقوط نظام و منحرف کردن اعتقادات مردم دادند اما به نتيجه نرسيدند و در مرحله آخر تلاش داشتند که 30 سال عقده هاي خود را خالي کنند.
وي افزود: آنها ائتلافي در داخل و خارج درست کردند که فتنه عظيمي بود تا تضعيف نظام و رهبري را با شدت دنبال کنند اما با لطف خداوند، عنايت هاي حکيمانه رهبر معظم انقلاب اسلامي و حضور مردم، فتنه آنان به نتيجه نرسيد.
وي گفت: در اين راستا نظام جمهوري اسلامي نه تنها ضعفي پيدا نکرد بلکه قدرتش بيش از پيش بيشتر شد.
مدير حوزه علميه قم در بخش ديگري از سخنان خود، قم را حرم اهل بيت عصمت و طهارت (ع) دانست و گفت: مسوولان بايد بيش از پيش در جهت عمران و توسعه آن اقدام کنند.
مقتدايي افزود: خوشبختانه حرکت خوبي در قم شروع شده که بايد بيش از پيش گسترش يابد.
وي اضافه کرد: در سال همت مضاعف و کار مضاعف بايد کار و تلاش بيشتري صورت گيرد تا عقب ماندگي هاي قم جبران شود.
وي ادامه داد: در اين راستا وظيفه سنگيني بر دوش مسوولان است که بايد به وظيفه الهي و شرعي خود عمل کرده و رسيدگي به کار مردم تلاش کنند.
مقتدايي گفت: همه ما بايد در سال همت مضاعف و کار مضاعف در خدمت مردم باشيم. ک/2
شبد**550**1456

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1034043


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:02 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



دزفول - دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: همت مضاعف و کار مضاعف شعار بسيار حکيمانه اي است که با شرايط تاريخي ما کاملا" سازگاري دارد.
"محسن رضايي"، پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در دزفول افزود: با توجه به فرمايشات حکيمانه مقام معظم رهبري، ملت ما بايد به سمت سختکوشي و تلاش بيشتر پيش رود تا بتوانيم مسير انقلاب را که تا به امروز با موفقيت پيش برده ايم ادامه دهيم.
وي اظهار داشت: بعد از اينکه دشمنان ما در شکست دادن جمهوري اسلامي ناموفق شدند و خودشان شکست خوردند تمام همت خود را بکار بردند تا جلوي پيشرفت ملت ايران را بگيرند.
رضايي گفت: ما اگر بخواهيم در اين مرحله نيز ملتي موفق باشيم بايد تلاش مان را چند برابر کنيم .
وي ادامه داد: در اين رابطه وظيفه مسوولان مهمتر و سخت تر از مردم است و مردم به مسوولان نگاه مي کنند و اگر تلاش بيشتر در آنان ببيند آنها هم انگيزه بيشتري پيدا مي کنند و راغب مي شوند تا تلاش هاي خود را در اين رابطه بيشتر کنند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، در سفر به دزفول از سردشت در شمال اين شهرستان ديدن و نيز در گلزار شهيدآباد دزفول بر مزار شهداي دفاع مقدس حضور يافت و با قرائت فاتحه ياد شهدا را گرامي داشت.
538/645/ 642

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1024026


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:01 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



تهران - چهره ماندگار و الگوي عملي در هر مقطع و موضوع به فرد يا افرادي اطلاق مي شود که در برهه اي از زمان با رفتار، منش، اخلاق، عمل و تلاش خستگي ناپذير خود تحولاتي عظيم و اقداماتي ماندگار و اثر گذار از خود بر جاي مي گذارند.
سال 89 درحالي از سوي رهبر معظم انقلاب به نام سال "همت مضاعف و کار مضاعف" نام گذاري شد که آقاي "محمود احمدي نژاد" رييس جمهوري به عنوان يکي از الگوهاي عملي اين شعار بزرگ، از ابتداي سال و در روزهايي که بيشتر مسئولان از زمان تعطيلات براي استراحت کردن استفاده مي کنند، او از ابتداي صبح تا پاسي از شب مشغول کار و تلاش است.
به نظر مي رسد رييس جمهوري قبل از مزين شدن اين سال به نام همت مضاعف و کار مضاعف از سوي رهبر فرزانه انقلاب،خود يک مظهر و الگوي تمام عيار اين واژگان است.
رييس جمهوري از ابتداي سال نيز همين روند را ادامه داد و همت و تلاش مضاعف خود را براي خدمت به مردم دو چندان کرده است.
احمدي نژاد با تلاش پيوسته و شبانه روزي، گفتمان کار و تلاش بي وقفه را با 2شناسه "انقلابي" و "مردمي" نهادينه کرده است.
احياي گفتمان انقلاب، تلاش در جهت حاکميت ارزش ها، حرکت بر مسير عدالت، کار و تلاش خستگي ناپذير، حضور دولت در مناطق محروم، استکبار ستيزي، شجاعت و ايجاد روحيه خودباوري، فعاليت هاي عمراني، توسعه صنعت و کشاورزي از جمله اقداماتي است که احمدي نژاد را به عنوان پرکار ترين رييس جمهور معرفي مي کند.
انجام فعاليت 20 ساعت در شبانه روز، استفاده از ايام تعطيل براي سفرهاي کاري و ديدار با مردم، حضور در مجامع عمومي توسط احمدي نژاد، تنها گوشه اي از تلاش ها و فعاليت هاي رييس دولت هاي نهم و دهم است که اين فعاليت ها به طور معمول بيش از دو برابر فعاليت هاي يک رئيس‌جمهور به طور عادي است.
در اين ميان عده اي به دليل برخي حسادت ها، خدمات، دستاوردها و اقدامات رييس جمهور در طول اين سال ها را زير سوال برده و تلاش کردند اقدامات خوب دولت را به نحوي ديگر جلوه دهند،درحالي که رييس جمهور تنها با کار و تلاش و روحيه خستگي ناپذير خود به آنان بي صدا و در ميدان عمل، پاسخ مي دهد.
سفرهاي استاني به تمام شهرستان ها و بخش ها، روستاها و مناطق محروم و دور افتاده کشور، جلوه و نمونه اي از همت و کار مضاعف رييس جمهوري است که با ايمان به خداي متعال و عشق و ارادت ويژه به نظام و مردم همه وجود خود را صرف خدمت به مردم و اعتلاي کشورش مي کند.
احمدي نژاد در دهه سوم انقلاب بار ديگر گفتمان عدالت و عزت،خدمت به محرومان جامعه و ايستادگي در برابر دشمنان نظام را احيا کرد و وزرا و کابينه دولت را به ميان اقشار جامعه کشاند، تا نشان دهد روحيه خدمت بي منت به مردم به ويژه اقشار محروم جامعه که مورد تاکيد دين مبين اسلام، امام راحل و رهبر معظم انقلاب است،‌در دولت او موج مي زند.
از همين امروز که نزديک به سه سال به انتخاب رييس جمهوري يازدهم باقي مانده، اين فرهنگ و مطالبه فراگير مردم واضح و مبين است که رييس دولت آينده کاري سخت و دشوار در پيش روي خواهد داشت، چون او ناگزيز است که روحيه جهادي، خدمت به مردم و فرهنگ ايستادگي در برابر دشمن و بدخواهان نظام را به عنوان مطالبه و خواسته واقعي و حقيقي نظام و مردم با جديت ادامه دهد.
احمدي نژاد که به باور دوست ها و دشمنانش از هوش و ذکاوت بالايي برخوردار است، همواره و در زمان هاي مقتضي به برخي از فشارها، هجمه ها و جنگ هاي تبليغاتي و رسانه اي مخالفان و دشمنان خود پاسخ مي دهد.
در روزهاي پاياني سال سفرش به قم و ديدار با برخي از مراجع عظام تقليد و برخي از شخصيت هاي ديني تاثيرگذار مويد اين هوش و زمان سنجي دقيق رييس جمهور براي انجام چنين ديدار هايي است.
احمدي نژاد با آيات عظام، نوري همداني، مکارم شيرازي، سبحاني، آيت الله يزدي و مصباح يزدي ديدار و گفت و گو هايي انجام داد تا هم به برخي شبهه افکني ها پاسخ دهد و هم ارادت و علاقه شخصي خود به مراجع و علما را به همگان نشان دهد.
اکنون يکي از مهمترين دغدغه ها و دلمشغولي هاي رييس جمهوري کوشنده و ساعي، اجراي هدفمند کردن يارانه ها است که دو طيف با دو ديدگاه متفاوت مخالف نظر رييس جمهوري درخصوص نحوه اجراي آن هستند.
يک عده از سر دلسوزي و نگراني هايي که درخصوص نحوه اجراي هدفمند کردن يارانه ها دارند و طيف ديگر با اغراض سياسي و مخالفتي که با دولت دارند، نمي خواهند اين دولت و اين رييس جمهور اجرا کننده اين طرح بزرگ و ملي باشد.
اما به فضل خدا با روحيه خستگي ناپذير و تلاش و همت طاقت فرسايي که تاکنون همگان از احمدي نژاد مشاهده کرده اند و با توکل به خداي متعال و هدايت هاي مدبرانه رهبر معظم انقلاب و همراهي همه دلسوزان نظام،اين مرحله نيز به سلامت پشت سر گذاشته مي شود و فصلي جديد و نو در زندگي مردم پديد مي آيد.
به هر حال احمدي نژاد با روحيه اي که مخالف واژه خستگي است، سال جديد را نيز با سرکشي به شيرخوارگاه شهيد ترکماني منطقه 17 تهران،گفت وگوي زنده با مردم و سفر به شهر کرد و آبگيري بزرگترين سد بتوني کشور (کارون 4) و برگزاري جشن جهاني نوروز با حضور روساي جمهور چهار کشور،نمونه هايي از تلاش خستگي ناپذير و "همت مضاعف و کار مضاعف" رييس جمهور است که همچنان ادامه دارد...
گفتني است در دهم فروردين ماه جاري طي مصاحبه اي که خبرنگاران گروه سياسي ايرنا با جمعي از مردم تهران داشتند، به خاطر تلاش ها و مجاهدت هاي خستگي ناپذير رييس جمهوري، احمدي نژاد را الگوي عملي "همت مضاعف و کار مضاعف" در بين مسوولان مي دانستند.
سيام/9121

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1029612


 نگاشته شده توسط مهدی رجعتی در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 10:00 AM
نظرات 0 | لینک مطلب




  • تعداد صفحات :4
  •    
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  

POWERED BY RASEKHOON.NET