عملیات سایبری
زندگی زیباست اما شهادت زیباتر
                                    
درباره وبلاگ


نويسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 217173
  • تاريخ ايجاد وبلاگ :دوشنبه 16 فروردین 1389 
  • تعداد کل نظرات : 130
  • تعداد کل پست ها : 606
  • آخرين بروز رساني : سه شنبه 21 خرداد 1392 

کدبنر سایت یزد آوا
 سرويس‌هاي اطلاعاتي آمريكا و انگليس با جذب و استخدام اتباع افغاني، آنها را از طريق معابر مرزي وارد خاك جمهوري اسلامي ايران مي‌نمايند.
به گزارش جهان و بنا به گفته منابع آگاه، نظاميان آمريكايي و انگليسي مستقر در افغانستان با كمك قاچاقچيان انسان، اتباع فريب خورده افغاني جذب شده را پس از آموزش، به شهرهاي مختلف استان تهران منتقل كرده و براي حضور در برخي ناآرامي‌ها و انجام اقدامات از پيش برنامه‌ريزي شده و خرابكارانه مورد استفاده قرار مي‌دهند.

خبرها حكايت از افزايش فعاليت سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا و اروپايي در افغانستان و پاكستان دارد و گويا اين سرويس‌ها بنا دارند كه برنامه‌هاي عملياتي و اطلاعاتي بر عليه ايران، از اين مناطق هدايت و برنامه ريزي شود.
 
بر همين اساس جلسات مكرر عناصر منافقين، اشرار و گروهك‌هاي تروريستي با همكاري نيرو‌هاي خارجي در مناطق مرزي افغانستان و پاكستان هم گسترش چشمگيري يافته است.
 
گفتني است، چندي پيش نيز نيروهاي امنيتي تعدادي از عناصر گروهك منافقين كه از طريق مرزهاي افغانستان و پاكستان وارد كشور شده بودند را به همراه مقاديري سلاح و مهمات بازداشت كردند.


ادامه مطلب





 اخیرا فرقه ای نو ظهور تحت عنوان "حسین اللهی " با آغاز فعالیتهای خود عقاید جوانان خصوصا چهره های مومن و متدین را هدف قرار داده است.

یک منبع آگاه در گفتگو با جوان، ضمن اعلام این خبر محدوده فعالیت این فرقه انحرافی نو ظهور را برخی شهرهای جنوبی و مرکزی کشور عنوان کرد و افزود: این افراد با برگزاری برنامه های عزاداری افراطی در شبهای چهارشنبه و پنجشنبه به تبلیغ و ترویج فرقه خود در میان جوانان می پردازند.

این منبع آگاه اضافه کرد: از جمله ویژگی برنامه های این فرقه این است که افراد جذب شده باید در مراسم عزاداری ها طناب به دور گردن خود بسته و سر خود را به دیوار بکوبند و بدن خود را مجروح سازند.


ادامه مطلب






اصلي‌ترين پادزهر جنگ رواني دشمن در حال حاضر حمله به عقبه رواني و «نظام حساسيت‌هاي مادي» آن است. درست همان كاري كه حضرت روح الله(ره) كرد و حكيمانه فرمود: «اگر جهان خواران بخواهند در مقابل دین ما بايستند در مقابل تمام دنيايشان خواهيم ايستاد»



همزمان با امضاي معاهده كاهش زرادخانه‌هاي هسته‌اي بين ايالات متحده امريكا و روسيه تزاري و در آستانه تشكيل اجلاس بين المللي امنيت هسته‌اي كه قرار است 12 و 13 آوريل جاري در واشنگتن برگزار شود؛ دولت باراك اوباما - كه تنها ظرف يك سال گذشته موافقان آمریکاییش از 67 درصد به 48 درصد كاهش يافته و طبق نظرسنجي موسسه گالوپ از نيمه‌هاي دهه 30 تاكنون ركود دار افت محبوبيت اجتماعي به دليل عدم تحقق شعارها و برنامه‌هايش شده - اقدام به انتشار استراتژي جديد هسته‌اي 50 صفحه‌اي آمريكا كرد و «دست چدني پنهان در دستكش مخملي» خود را خيلي زودتر از انتظار استراتژيسین‌هاي عالم سياست رو نمود.

بر اساس استراتژي هسته‌اي پيشين آمريكا كه يادگار شوم دوران منحوس جنگ سرد بود تهديد به بكارگيري سلاح‌هاي هسته‌اي هم به عنوان ضربه نخست ( first strike ) و هم با نام عامل بازدارنده ( detterence )  و در راستاي ارتقای توان بازدارندگي هسته‌اي و حفظ «توازن وحشت» ( balance of terror ) مشروعيت داشت. ولي در بازنگري جديد استراتژي هسته‌اي به كشورهاي غير اتمي عضو پيمان، منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي ( NPT= Non Proliferation Treaty ) تضمين داده شده كه آمريكا به هيچ وجه عليه آنها از سلاح هسته‌اي استفاده نخواهد كرد. البته تصريح شده كه ايران و كره شمالي مستثني از دايره اين تضمين هسته‌اي هستند.

علاوه بر این رييس جمهور رنگين پوست آمريكا در گفتگو با روزنامه نيويورك تايمز با بيان اين تغيير استراتژي ، بي‌شرمانه به تهديد هسته‌اي تلويحي جمهوري اسلامي ايران پرداخت تا در خام‌ترين ژست سياسي دوران زمام داري‌اش و با كليد زدن پروژه «جنگ رواني هسته‌اي» عليه دولت و ملت هوشمند و شجاع ايران ثابت كند «سگ زرد، برادر شغال و حتي گاهي مكارتر از آن است». و با این گاف راهبردی سیاسی همچون «گاو نه من شير ده» تمامي شعارهاي «تغيير طلبانه»‌اش را به مسلخ هميشگي انزواي سياسي- اجتماعي برد و تحقق عيني وعده الهي را در مقابل چشمان مومنين مويد به نصرت و بصيرت الهي به نمايش گذاشت كه «و مكروا و مكر الله و الله خيرالماكرين».

به نظر مي‌رسد نقطه كانوني «جنگ رواني هسته‌اي» جاري - كه به هيچ وجه نبايد نسبت به خطرات مرگ بار آن بي‌تفاوت بود - قلوب و روحيات توده‌هاي مردم و كارشناسان تصميم ساز و دولتمردان تصميم گير نظام است. پادزهرش را نيز دقيقا بايد همين جا جستجو كرد. به این بیان که در مواجهه با عمليات رواني فعال خصم ، نه شتابزدگي بي‌محاسبه كارساز است و نه احتياط زمين گير كننده. اینجا بي‌تفاوتي، معنايي جز بي‌غيرتي ندارد و خام عمل كردن حاصلي جز فروغلطيدن در دام دشمن. هر تهديدي فرصتي در دل دارد و صد البته هر چه تهديد استراتژيك‌تر، فرصت نيز عظيم‌تر. روشن است كه مردم و مسئولين عالي رتبه نظام جمهوري اسلامي ايران به هيچ وجه «جنگ طلب» نبوده و نيستند ؛ ولي دشمن در صورت «بي‌قانوني كردن» نبايد انتظاري جز «بي‌قانوني» و «دفاع همه جانبه فرامنطقه‌اي» داشته باشد كه «كلوخ انداز را پاداش سنگ است!»

علاوه بر اين باید دانست «حیات ما در گرو درگیری همه جانبه با کفر است » و همانگونه كه درگيري با صدام لعين موجب ثبت جهاني انقلاب و صدور شعارهاي رهايي بخش آن به عالم و تبديل ايران به قدرت بلامنازع منطقه‌اي شد ؛ قطعا درگيري با ايالات متحده امريكا در عرصه جنگ سخت نيز ثمره‌اي جز تسريع «پروسه تبديل ايران به قدرت بلامنازع جهاني» و فروپاشي تمدن مادي متكي به هواپرستي اجتماعي در دنياي غرب و ظهور «اتحاد جماهير اسلامي» به محوريت «سيدنا القائد» (مدظله العالي) نخواهد داشت.

اصلي‌ترين پادزهر جنگ رواني دشمن در حال حاضر حمله به عقبه رواني و «نظام حساسيت‌هاي مادي» آن است. درست همان كاري كه حضرت روح الله(ره) كرد و حكيمانه فرمود: «اگر جهان خواران بخواهند در مقابل دین ما بايستند در مقابل تمام دنيايشان خواهيم ايستاد» و خلف صالحش هوشمندانه آسيب پذير ترين نقطه قلوبشان را نشانه رفته و شجاعانه فرياد برآورد كه: «اگر آمريكاييها مي‌خواهند سربازانشان در اعماق خليج فارس مدفون شوند، بسم الله»

راه نجات همين جاست . اکنون چشم شكست ناپذيرترين سپاه هميشه تاريخ بشريت و شجاع‌ترين مدافعان جهاني پاك‌ترين انقلاب دوران غيبت سبزترين امام تاريخ ؛ به انگشت اشارت آسمانی امير جانباز قافله صبر و بصيرت است  و تا فتح کلیدی ترین سنگرهای جهان راهی نمانده . مباد كه لب‌تر كند . مباد ...

 








 به گزارش رهوا، گزارش‌ها حاكي از آن است كه دو كشيش كاتوليك به اتهام تعرض جنسي به كودكان در كشور دانمارك، دستگير شدند.

دولت دانمارك به دنبال تحقيقات گسترده در مورد رسوايي اخلاقي كشيشان كاتوليك، دو كشيش را دستگير كرد. اين درحالي است كه پاپ واتيكان براي مجازات كشيشان متعرض به كودكان، تحت فشار شديد از سوي مجامع بين المللي قرار دارد.

روزنامه "القدس" چاپ فلسطين در اين زمينه نوشت: يكي از اين دو كشيش متهم به تجاوز جنسي به نوجواني 17 ساله در سال 1989 ميلادي است. كليساي كاتوليك دانمارك اعلام كرد كه اين جنايت تنها يك شاكي داشت و براي مدتي به كشيش مزبور مرخصي استعلاجي داده شد تا در كليسا حضور نيابد.

اين كشيش متهم به تجاوز جنسي به يك كودك ديگر نيز مي‌باشد، اما هنوز در منصب خود باقي است. كشيش ديگر ادعا دارد كه هيچ عمل غيراخلاقي انجام نداده است و تنها، كودكان را در كليسا درآغوش مي‌كشيده است. كليساي كاتوليك دانمارك تصميم دارد تمامي موارد رسوايي اخلاقي كشيشان را در مركز پليس فاش كند.

گفته مي‌شود تا كنون 18 مورد تعرض جنسي به كودكان توسط كشيشان كاتوليك فاش شده است كه به دهه‌هاي 1970 و 1980 ميلادي باز مي‌گردد.
 


ادامه مطلب





 رژيم صهيونيستي در راستاي يهودي‌سازي بيشتر شهر اشغالي قدس امروز اعلام كرد كه يك معبد و مدرسه صهيونيستي در بخش شرقي اين شهر احداث مي‌كند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، راديوي رژيم صهيونيستي اعلام كرد كه شهرداري قدس براي موافقت با ساخت يك معبد و يك مدرسه در زمين‌هاي مصادره شده فلسطيني‌ها در منطقه موسوم به "گيلو " در بخش شرقي قدس آماده مي‌شود.
اين اقدام رژيم صهيونيستي پس از آن صورت مي‌گيرد كه اين رژيم قصد دارد هزاران فلسطيني را از كرانه باختري خارج كند.
ارتش رژيم صهيونيستي فرمان نظامي جديدي را صادر كرد كه بر اساس آن مقامات اين رژيم مي‌توانند هزاران فلسطيني را از كرانه باختري بيرون كرده و آنها را به اتهام ورود غيرقانوني به كرانه باختري به دادگاه معرفي و تا هفت سال مجازات بازداشت براي آنها در نظر گرفته شود.
اين راديو افزود: اين پروژه روز پنجشنبه اين هفته موافقت كميسيون نقشه‌برداري و ساخت‌وساز در شهرداري قدس را كسب خواهد كرد.
"كوبي كالون " رئيس كميته ياد شده به راديوي رژيم صهيونيستي گفت كه اين پروژه در سال 1993 ميلادي آغاز شد اما به علت مشكلات مالي اجرايي نشد.
رژيم صهيونيستي اخيرا نيز معبد صهيونيستي موسوم به "الخراب " را در نزديك مسجدالاقصي در شهر اشغالي قدس افتتاح كرد كه با موج محكوميت‌ها در جهان اسلام روبرو شد.
اشغالگران صهيونيست برخلاف قوانين و موازين بين‌المللي و خواسته جامعه جهاني به شهرك‌سازي، مصادره زمين‌هاي فلسطيني‌ها، تخريب خانه‌هاي شهروندان فلسطيني و آواره كردن آنها براي يهودي‌سازي بيشتر كرانه باختري بويژه شهر اشغالي قدس ادامه مي‌دهد.
موسسه "قدس " فلسطين اخيرا اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي در سال 2009 ميلادي بيش از 103 واحد مسكوني فلسطينيان را تنها در بخش شرقي شهر اشغالي قدس تخريب و ساكنان آن را آواره كرد.
در مقابل، شهروندان فلسطيني در شهر اشغالي قدس با بسيج امكانات محدود خود به مقابله با اين دسيسه اشغالگران پرداخته‌اند.


ادامه مطلب





 
جهان: فيلم كمدي توهين‌آميز و ضد ديني «كافر» جمعه گذشته با همکاری بهاییان و صهیونیستها در سينماهاي انگلستان به نمايش درآمد.
 
به گزارش روزنامه يو ‌اس ‌اي تودي، فيلم سينمايي «كافر» كه جمعه گذشته در سينماهاي انگلستان اكران شد، قرار است تا اواخر ماه ميلادي جاري در جشنواره فيلم "تربيكا" نيز به نمايش درآيد.
 
فارس به نقل از این روزنامه نوشت:اين فيلم كه خشم بسياري از مسلمانان را برانگيخته، داستان شخص مسلماني به نام «محمود نصير» است كه در پي يك اتفاق در‌مي‌يابد كه پدر و مادرش، او را به فرزندخواندگي پذيرفته‌اند و او در واقع در خانواده‌اي يهودي متولد شده است.
 
نقش اصلي اين فيلم را يك ايراني بهايي به نام «اميد ‌جليلي» بازي كرده و «ايگال نائور» ديگر بازيگر اين فيلم، اسرائيلي است.
 


ادامه مطلب





چهارشنبه 25 فروردین 1389  :: نويسنده : یاران 313
 به گزارش شیعه آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، دختر نوجوان روسی به دست شیطان ‌پرستان به قتل رسیدو سپس خورده شد.

خبرگزاری "ریانووستی" نوشت: دوعضو یک گروه شیطان‌پرست در روسیه یک دختر نوجوان را به بهانه گرسنگی و تشنگی بسیار زیاد کشتند و او را خوردند.

براساس این گزارش، دو جوان 20 ساله روسی با هویت مشخص به اتهام کشتن، مثله کردن و خوردن یک دختر نوجوان به نام کارینا باردوچیان، 16ساله از سوی پلیس دستگیر و به حبس ابد محکوم شدند.

دوست این دختر 16ساله در این ربطه گفت: "ما در مهمانی این دو پسر جوان شرکت کرده بودیم. آنجا بود که یکی از متهمان از کارینا خواستگاری کرد، اما نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که همان شب صدایی از حمام خانه به گوش رسید، اما من که برای بررسی به طبقه بالا رفتم، متوجه چیز غیر‌عادی نشدم".

این دختر نوجوان خاطر‌نشان کرد: "روز بعد هنگامی که به خانه آمدم این دو جوان یک غذای گوشتی همراه با سیب‌زمینی سرخ کرده به من دادند، ‌اما من متوجه نشدم غذای مذکور از گوشت‌ کارینا تهیه شده است".

این دو جوان پس از دستگیری در دادگاه به جرم خود اعتراف کرده و گفتند: "مابقی جسد قربانی را در باغچه حیاط منزلشان دفن کردیم و از شدت گرسنگی و تشنگی اقدام به کشتن و خوردن گوشت بدن کارینا نمودیم".

رسیدگی به این پرونده ادامه دارد و احتمال زیاد حبس ابد در انتظار این دو نفر است.


ادامه مطلب





عید مستغاثی رئیس انجمن منتقدان سینمایی در وبلاگ خود ضمن تشریح نفوذ صهیونیسم در هالیوود و  نقد و بررسی فیلم "اواتار "، این فیلم را وابسته به فرقه "کابالایی "که از فرقه های منحرف صهیونیستی است می داند. لذا درنظر گرفتیم در دو گزارش، ابتدا به تشریح این فرقه منحرف پرداخته و سپس در گزارش دوم تحلیل مستغاثی را درباره فیلم "اواتار" بخوانیم.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر جهان، مستغاثی در تشریح اعضای  فرقه "کابالا" و رئیس این فرقه می نویسد:
پیش از این پال اسکات در نشریه معتبر "دیلی میل" در سال 2004 پس از پیوستن برخی از هنرپیشه ها و سینماگران هالیوود به فرقه کابالا، از فعالیت های شدید این فرقه صهیونیستی و رهبر 75 ساله آن به نام فیووال کروبرگر یا "فیلیپ برگ" پرده برداشته و تاکید کرده بود که فرقه کابالا عملا بر هالیوود حکومت می کند.
 
فیلیپ برگ برای اوّلین بار در سال 1969 دفتر فرقه خود را در اورشلیم (بیت‌المقدس) گشود و سپس کار خود را در لس‌آنجلس ادامه داد. دفتر مرکزی فرقه کابالا در بلوار رابرتسون، واقع در جنوب شهر بورلی هیلز (در حومه لس‌آنجلس و در نزدیکی هالیوود)، واقع است. این رهبر «خودخوانده» فرقه کابالا فعالیت خود را بر هالیوود متمرکز کرد، در طی دو سه سال از طریق جلب هنرپیشگان و ستاره‌های هالیوود و مشاهیر هنر غرب به شهرت، ثروت و قدرت فراوان دست یافت؛ خانه‌های اعیانی در لس‌آنجلس و منهتن خرید و شیوه زندگی پرخرجی را در پیش گرفت.
 
امروزه، شبکه فرقه "برگ" از توکیو تا لندن و بوئنوس‌آیرس گسترده است و این سازمان دارای چهل دفتر در سراسر جهان می باشد. در سال 2002 دارایی فرقه برگ حدود 23 میلیون دلار تخمین زده می‌شد ولی در سال 2004 تنها در لس‌آنجلس 26 میلیون دلار ثروت داشت.
 
فرقه کابالا ادعا می‌کند که دارای سه میلیون عضو است. سازمان برگ خود را "فرا دینی" می‌خواند و مدعی است که کابالا "فراتر از دین، نژاد، جغرافیا، و زبان است" و با این تعبیر ، درهای خود را به روی همگان گشوده است. اعضای فرقه، فیلیپ برگ را "راو" می‌خوانند. "راو" همان"رب" یا "ربای" یا "ربی" است که به خاخام‌های بزرگ یهودی اطلاق می‌شود. 

/مدونا نیز به فرقه صهیونیستی می پیوندد/
 
درادامه مطلب این منتقد آمده است:
 فعالیت فرقه "کابالای برگ" در سال 2004 به‌ناگاه اوج گرفت و با اعلام پیوستن مدونا ( خواننده مشهور آمریکایی) به این فرقه در رسانه‌ها بازتابی جنجالی داشت. بسیاری از خاخام های سنت گرای یهودی ، عقاید فیلیپ برگ و فرقه اش را منشأ گرفته از جادوگران و ساحران مصر باستان و حتی شیطان پرستی یا پاگانیسم دانستند. 

واقعیات نشان می‌دهد که برگ تنها نیست. کانون‌ها و رسانه‌های مقتدری در پی ترویج فرقه او هستند و مقالات جذاب و جانبدارانه‌ درباره‌اش می‌نویسند. "کابالا هالیوود را فرا گرفته است" عنوانی است که مدتهاست در این نشریات به چشم می‌خورد.

/از الیزابت تایلور تا دیوید بکهام /
 
تایمز لندن در سال 2004 گزارش مفصلی درباره پیوستن مدونا به فرقه کابالا منتشر کرد. گزارش تایمز همدلانه بود و تبلیغ به‌سود فرقه برگ به‌شمار می‌رفت. به‌نوشته تایمز، در جشن یهودی پوریم، که در دفتر مرکزی فرقه کابالا برگزار شد، صدها تن از مشاهیر لس‌آنجلس و هالیوود حضور داشتند. یکی از مهم‌ترین این افراد ، مدونا بود که از هفت سال پیش از آن در مرکز فوق در حال فراگیری کابالا بود و اکنون رسماً کابالیست شده بود. نه تنها او بلکه بسیاری دیگر از مشاهیر سینما و موسیقی جدید غرب، از پیر و جوان، به عضویت فرقه کابالا درآمدند: از الیزابت تیلور 72 ساله و باربارا استریسند 62 ساله تا دیان کیتون، دمی مور، استلا مک‌کارتنی، بریتنی اسپیرز، اشتون کوشر، ویونا رایدر، روزین بار، میک جاگر، پاریس هیلتون (وارث خانواده هیلتون، بنیانگذاران هتل‌های زنجیره‌ای هیلتون) و دیگران.
 
این موج، ورزشکاران را نیز فرا گرفت: دیوید بکهام (فوتبالیست انگلیسی) و همسرش ویکتوریا، آخرین مشاهیری بودند که در ماه مه 2004، به عضویت فرقه کابالا درآمدند. شواهد و قرائن موجود و برخی خبرها حاکی از آن است که جیمز کامرون نیز در سال 2005 به این فرقه صهیونیستی پیوسته و گفته می شود از همان زمان کلید تولید فیلم "اواتار" زده شد. چنانچه برای اولین بار خبر تولید فیلم "اواتار" تحت عنوان "پروژه 880" در ژوئن 2005 در مجله هالیوود ریپورتر به طور رسمی انتشار یافت. 


ادامه مطلب





ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا استراتژی خطرناکی را برای آواره کردن هر چه بیشتر ملت فلسطین وضع کرده که یادآور فاجعه اشغال 1948 است.
 
به گزارش مهر، تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در سایه سکوت جامعه جهانی این روزها به شدیدترین وجه ممکن ادامه دارد. رژیم صهیونیستی این روزها به کشتار، نقض حقوق اسرای فلسطینی، یهودی سازی قدس و از بین بردن مقدسات اسلامی اکتفا نکرده بلکه به تجزیه کردن مناطق فلسطینی و آواره کردن آنها از کرانه باختری روی آورده است.

استراتژی جدید برای آوارگی ملت فلسطین

ارتش رژیم اسرائیل اخیرا یک دستور نظامی صادر کرده که از هفته جاری به اجرا درآمده است. طبق این قانون هزاران فلسطینی ساکن کرانه باختری در معرض آوارگی قرار دارند و به اتهام ورود غیر قانونی به اراضی کرانه باختری به 7 سال زندان محکوم خواهند شد.

این توطئه در مرحله نخست در مورد فلسطینی هایی به اجرا درخواهد آمد که یا خودشان و یا فرزندانشان در نوارغزه به دنیا آمده اند. همچنین این طرح شامل افراد خارجی که با فلسطینی ها ازدواج کرده اند می شود. به محض اجرای این توطئه هزاران فلسطینی در کرانه باختری وضعیتشان تغییر خواهد کرد و به شهروندانی تبدیل خواهند شد که اقامتشان در این منطقه غیر قانونی است.

بنابراین چنین توطئه ای زندگی هزاران فلسطینی را که با هدف ازدواج یا تحصیل در کرانه باختری اقامت کرده اند تهدید می کند.

واکنش به توطئه جدید

توطئه مذکور با مخالفت های گسترده ای مواجه شده است. "عمر عبدالرزاق" نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین اظهار داشت: هر فلسطینی ساکن کرانه باختری و نوارغزه با این توطئه بدون هیچ دلیلی زندانی خواهد شد و علاوه بر این تردد ساکنان نوارغزه به کرانه باختری و بالعکس ممنوع خواهد شد.

جنبش حماس در بیانیه ای اعلام کرد: این طرح بیانگر اهداف خبیثانه رژیم صهیونیستی در راستای آواره کردن ملت فلسطین است. این جنبش در عین حال مقاومت ساکنان کرانه باختری برای مقابله با این طرح را خواستار شد.



مرکز حقوق بشر فلسطین نیز در بیانیه ای ضمن محکوم کردن توطئه مذکور اعلام کرد که این تصمیم یادآور فاجعه اشغال 1948 است.موسسه الاقصی نیز از تمامی نهادهای قانونی فلسطین و جامعه جهانی خواست که مانع از اجرای طرح مذکور شوند.

دولت منتخب فلسطین نیز به سرانجام اجرای طرح مذکور هشدار داد و از کشورهای عربی خواست که برای متوقف کردن سیاست جدید رژیم صهیونیستی اقدام قاطعی اتخاذ کنند.

نقض قوانین بین الملل

توطئه جدید رژیم صهیونیستی همچون دیگر اقدامات تجاوزکارانه این رژیم آشکارا قوانین حقوق بشر را نقض می کند چرا که طبق قوانین بین الملل هر فردی حق دارد محل اقامت خود را در سرزمین مادری و وطن خویش انتخاب کند. علاوه براین چنین طرحی ماده 49 توافقنامه ژنو را صراحتا نقض می کند. طبق ماده 49 این توافقنامه مسئولان اشغالگر حق ندارند ساکنان اصلی اراضی اشغالی را به شکل فردی یا گروهی اخراج کنند.

تصمیم جدید رژیم صهیونیستی بیانگر استراتژی جدید این رژیم برای جدا کردن اراضی فلسطینی از یکدیگر است.از سوی دیگر این تصمیم به روشنی ثابت می کند صهیونیست ها نه تنها به دنبال صلح و حل و فصل مسائل اصلی مورد مناقشه به ویژه موضوع آوارگان فلسطینی نیستند بلکه با این توطئه به دنبال آواره کردن هر چه بیشتر ملت فلسطین به شکلی جدید هستند.

نکته تاسف آور این است که رهبران سیاسی تشکیلات خودگردان فلسطین به جای رفع اختلافات داخلی خود همچنان به دنبال سراب صلح با صهیونیست ها هستند و این در حالی است که تصمیمات نژادپرستانه رژیم صهیونیستی به ویژه در دولت افراطی "بنیامین نتانیاهو" رو به افزایش است.

چنین طرح ها و توطئه های خطرناکی از سوی رژیم صهیونیستی تنها زمانی متوقف خواهد شد که رهبران سیاسی فلسطین از خواب غفلت بیدار شوند و برای احیای حقوق غصب شده خود به قدرت های بزرگ حامی اسرائیل در عرصه جهانی دل نبندند بلکه مقاومت را به عنوان یک گزینه استراتژیک ملی برای مقابله با توطئه های رژیم صهیونیستی در پیش بگیرند.
 


ادامه مطلب





 
ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا استراتژی خطرناکی را برای آواره کردن هر چه بیشتر ملت فلسطین وضع کرده که یادآور فاجعه اشغال 1948 است.
 
به گزارش مهر، تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در سایه سکوت جامعه جهانی این روزها به شدیدترین وجه ممکن ادامه دارد. رژیم صهیونیستی این روزها به کشتار، نقض حقوق اسرای فلسطینی، یهودی سازی قدس و از بین بردن مقدسات اسلامی اکتفا نکرده بلکه به تجزیه کردن مناطق فلسطینی و آواره کردن آنها از کرانه باختری روی آورده است.

استراتژی جدید برای آوارگی ملت فلسطین

ارتش رژیم اسرائیل اخیرا یک دستور نظامی صادر کرده که از هفته جاری به اجرا درآمده است. طبق این قانون هزاران فلسطینی ساکن کرانه باختری در معرض آوارگی قرار دارند و به اتهام ورود غیر قانونی به اراضی کرانه باختری به 7 سال زندان محکوم خواهند شد.

این توطئه در مرحله نخست در مورد فلسطینی هایی به اجرا درخواهد آمد که یا خودشان و یا فرزندانشان در نوارغزه به دنیا آمده اند. همچنین این طرح شامل افراد خارجی که با فلسطینی ها ازدواج کرده اند می شود. به محض اجرای این توطئه هزاران فلسطینی در کرانه باختری وضعیتشان تغییر خواهد کرد و به شهروندانی تبدیل خواهند شد که اقامتشان در این منطقه غیر قانونی است.

بنابراین چنین توطئه ای زندگی هزاران فلسطینی را که با هدف ازدواج یا تحصیل در کرانه باختری اقامت کرده اند تهدید می کند.

واکنش به توطئه جدید

توطئه مذکور با مخالفت های گسترده ای مواجه شده است. "عمر عبدالرزاق" نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین اظهار داشت: هر فلسطینی ساکن کرانه باختری و نوارغزه با این توطئه بدون هیچ دلیلی زندانی خواهد شد و علاوه بر این تردد ساکنان نوارغزه به کرانه باختری و بالعکس ممنوع خواهد شد.

جنبش حماس در بیانیه ای اعلام کرد: این طرح بیانگر اهداف خبیثانه رژیم صهیونیستی در راستای آواره کردن ملت فلسطین است. این جنبش در عین حال مقاومت ساکنان کرانه باختری برای مقابله با این طرح را خواستار شد.



مرکز حقوق بشر فلسطین نیز در بیانیه ای ضمن محکوم کردن توطئه مذکور اعلام کرد که این تصمیم یادآور فاجعه اشغال 1948 است.موسسه الاقصی نیز از تمامی نهادهای قانونی فلسطین و جامعه جهانی خواست که مانع از اجرای طرح مذکور شوند.

دولت منتخب فلسطین نیز به سرانجام اجرای طرح مذکور هشدار داد و از کشورهای عربی خواست که برای متوقف کردن سیاست جدید رژیم صهیونیستی اقدام قاطعی اتخاذ کنند.

نقض قوانین بین الملل

توطئه جدید رژیم صهیونیستی همچون دیگر اقدامات تجاوزکارانه این رژیم آشکارا قوانین حقوق بشر را نقض می کند چرا که طبق قوانین بین الملل هر فردی حق دارد محل اقامت خود را در سرزمین مادری و وطن خویش انتخاب کند. علاوه براین چنین طرحی ماده 49 توافقنامه ژنو را صراحتا نقض می کند. طبق ماده 49 این توافقنامه مسئولان اشغالگر حق ندارند ساکنان اصلی اراضی اشغالی را به شکل فردی یا گروهی اخراج کنند.

تصمیم جدید رژیم صهیونیستی بیانگر استراتژی جدید این رژیم برای جدا کردن اراضی فلسطینی از یکدیگر است.از سوی دیگر این تصمیم به روشنی ثابت می کند صهیونیست ها نه تنها به دنبال صلح و حل و فصل مسائل اصلی مورد مناقشه به ویژه موضوع آوارگان فلسطینی نیستند بلکه با این توطئه به دنبال آواره کردن هر چه بیشتر ملت فلسطین به شکلی جدید هستند.

نکته تاسف آور این است که رهبران سیاسی تشکیلات خودگردان فلسطین به جای رفع اختلافات داخلی خود همچنان به دنبال سراب صلح با صهیونیست ها هستند و این در حالی است که تصمیمات نژادپرستانه رژیم صهیونیستی به ویژه در دولت افراطی "بنیامین نتانیاهو" رو به افزایش است.

چنین طرح ها و توطئه های خطرناکی از سوی رژیم صهیونیستی تنها زمانی متوقف خواهد شد که رهبران سیاسی فلسطین از خواب غفلت بیدار شوند و برای احیای حقوق غصب شده خود به قدرت های بزرگ حامی اسرائیل در عرصه جهانی دل نبندند بلکه مقاومت را به عنوان یک گزینه استراتژیک ملی برای مقابله با توطئه های رژیم صهیونیستی در پیش بگیرند.
 


ادامه مطلب





چهارشنبه 25 فروردین 1389  :: نويسنده : یاران 313
 اخیرا بوگیرهایی به شکل X و به رنگ قرمز و مشکی در سطح بازار توزیع شده و در داخل خیلی از ماشین ها دیده شده که نمادی از فرقه انحرافی به نام صهیونی – ماسونی است.

به گزارش ایران، جدیدا فرقه ای به نام کابالا در ایران به صورت زیرزمینی تشکیل شده که مشغول جذب اعضا برای خود هستند. کابالا نامی است که به تصوف یهودی اطلاق می شود و تلفظ اروپایی لغت عربی کبّاله است (در ایران با اسم قباله نیز آن را می شناسیم ) و به معنی کهن و قدیمی است.

از نظر یهودیان کابالا کتابیست رمز گونه که از سوی خداوند به پیامبران آدم، نوح، ابراهیم و عیسی نازل شده و حاوی دانش پنهانی قوم بنی اسرائیل است. آنها اعتقاد دارند که کابالا نظامی است که در بت پرستی ریشه داشته و قبل از تورات نیز موجود بوده و بعد از آشکار شدن تورات در یهودیت گسترش یافته است.

بیشتر یهودیان ارتودوکس به آئین کابالیسم اعتقاد دارند. بر اساس اعتقاد هواداران و معتقدین به این آئین، کابالا فهمیدن و درک رموز مخفی این آئین است و باعث می‌شود تا انسان بصورت روحانی‌وار به خدا نزدیکتر شود و بدین ترتیب بشریت، قدرت والایی از رموز مخفی خدا که برای دیگر انسان ها پوشیده است را پی می‌برد.

در آئین یهودیت تنها کسانی می توانند به این دین بپیوندند که دارای پدر و مادری یهودی باشند، بر خلاف مسلمانان و مسیحیان که از هر قوم و نژادی، با هر دینی که باشند می توانند مسلمان یا مسیحی شوند. تعداد یهودیان جهان با گذشت 3000 سال حدود 14 میلیون نفر است که در مقابل تعداد مسلمانان و مسیحیان مقدار ناچیزی است و مایه ی عذاب و یک جور سر افکندگی.

یهودیان با ابداع فرقه کابالا سعی بر جبران این نقص خود دارند و عضو گیری از طریق این فرقه می تواند کمبودها و خلاهای موجود در آئینشان را جبران کند تا از این راه یهودیت را با نامی دیگر در جامعه هایی که در آن ها تسلط ندارند، گسترش دهند.

مردم ما از این گونه فریب آگاهی ندارند و اغلب آنها به خاطر نازل بودن قیمت و فراوانی بسیار و شاید هم کمی به خاطر تبدیل شدن آن به مد، این بوگیرها را تهیه کرده و استفاده می کنند.

حال باید بدانیم که آیا مردمی که از روی ناآگاهی و آن که از فکرهای شوم پشت سر این کار هیچگونه اطلاعی ندارند، مقصرند یا دستگاه های مسوول که از توزیع و خرید آن جلوگیری نمی کنند و منشا آن را کشف و ضبط نمی کنند.

صهیونیست ها می دانند که با فرهنگ سازی و هزینه های هنگفت می توانند خلا کمیت خود را جبران کنند و هیچ قداستی برای آن ها مهم نیست.


ادامه مطلب





چهارشنبه 25 فروردین 1389  :: نويسنده : یاران 313
 ر برخي مناطق شهر تهران عده اي ضمن توزيع سي‌دي‌هايي، اقدام به ترويج دين مسحيت كرده اند.

سياست روز نوشت: اين افراد كه هويت نامعلوم دارند 2 حلقه سي دي بين مردم توزيع مي كنند كه محتواي شامل نسخه آمريكايي فيلم حضرت مسيح (ع) است. براين اساس، پس از اتمام فيلم فردي به صحنه آمده و به زبان فارسي با دعوت و ترغيب مردم به كنار گذاشتن دين اسلام و گرويدن به دين مسيحيت عنوان مي كند: "مسيح با فدا كردن خود كفاره گناهان ما را داده است، پس به سمت ما بياييد".

نكته قابل توجه آنكه اين سي‌دي‌ها در زمان خلوتي كوچه‌ها و معابر با بسته‌بندي مخصوص به داخل منازل انداخته مي‌شود.

تبليغ اين آئين مسيحيت از مدتي پيش در برخي دانشگاهها خصوصا واحدهاي يك دانشگاه غير دولتي بطور آشكار و پنهان آغاز شده است
 


ادامه مطلب





چهارشنبه 25 فروردین 1389  :: نويسنده : یاران 313
 
مراسم قرائت دعای ندبه و کمیل از سوی حجج اسلام شهیدی و محمدپور با حضور منتظران مهدی موعود (عج) در مسجد جمکران برگزار می شود. به گزارش خبرگزاري شبستان، حجت الاسلام مهدوی نیا 24 فروردین ساعت 21 و 15 دقیقه در مسجد جمکران سخنرانی می کند و حجت الاسلام میرزا محمدی ساعت 22 به قرائت دعای توسل می پردازد.

دعای کمیل این هفته نیز 26 فروردین ساعت 21 از سوی حجت الاسلام محمدپور قرائت می شود و حجت الاسلام سمیعیان ساعت 20 و 40 دقیقه سخنرانی و سلسله مباحث مهدوی را بیان می کند.

دعای ندبه این هفته مسجد جمکران هنگام طلوع آفتاب 27 فروردین از سوی حجت الاسلام شهیدی در مسجد جمکران قرائت می شود.
 


ادامه مطلب





 
قرآن موسوم به امام زمان(عج) از سوی كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی برای ارايه در بيست و سومين نمايشگاه كتاب منتشر می‌شود. به گزارش خبرگزاری شبستان، قرآن موسوم به امام زمان(عج)، يكی از نفيس‌ترين قرآن‌های خطی موجود در گنجينه موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی است كه به صورت چاپ عكسی تا قبل از برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران منتشر می شود.

اين قرآن از سوی بيگلر بيگی وقف امام زمان (عج) شده تا توسط وراث تلاوت شود و با ظهور امام زمان(عج) به دست مبارك ايشان برسد و به همين دليل به قرآن تلاوت امام زمان(عج) معروف شده است.

هم‌اكنون مراحل انتشار اين قرآن خطی در حال انجام است و به زودی صحافی و نهايی شدن انتشار آن نيز آغاز شود.

قرآن موسوم به امام ‌زمان(عج) كه در زمان صفويه تا اوايل قاجاريه به خط احمد نيريزی كتابت شده و بيگلر بيگی آن را وقف كرده است تا توسط وراث به دست مبارك امام زمان(عج) برسد، يكی از نفيس‌ترين نسخه‌های قرآن است.

از ويژگی های برجسته اين قرآن خط آن است كه متعلق به ميرزا احمد نيريزی از پيشگامان خوشنويسی اواخر دوره صفويان است. تذهيب سرفصل قرآن كه 2 صفحه است در سوره فاتحةالكتاب و ابتدای سوره بقره بسيار زيبا است كه به دوران صفويه باز می‌گردد. اين قرآن از نظر جنس كاغذ، كتابت و تذهيب بی‌نظير بوده و جلدی عالی دارد.

تذهیب این قرآن هنر نقاشان چیره‌دست دوره صفوی است ولی اسم تذهیب‌کار و تاریخ آن مشخص نیست. تذهیب صفحات سرفصل نیز متعلق به دوره صفوی است و همه صور سبک خاصی دارد. وقف‌نامه‌ای توسط واقف اصلی به خط نستعلیق نوشته شده و بعدها تذهیب قاجاری روی آن صورت گرفته است. این قرآن دو بار وقف شده و متن وقف‌نامه در ابتدای قرآن آمده که در چاپ جدید این وقف‌نامه‌ها به انتهای قرآن منتقل شده است تا اهمیت، اصالت و اولویت قرآن کریم حفظ شود.
 


ادامه مطلب





چهارشنبه 25 فروردین 1389  :: نويسنده : یاران 313
 

بوگیرهای «X» نماد شیطان پرستی است

اداره اماکن عمومی حسب وظیفه ذاتی و قانونی در صورت ادامه واردات قاچاق و یا تولید غیرمجاز همچنین فروش این گونه نمادها و علائم با هماهنگی مقامات قضایی با این موضوع برخورد می‌کند.

معاون اجتماعی و اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به این که استفاده از علائم ناشناخته خارجی زیبنده مردم نیست، گفت: بوگیرها با شکل حرف انگلیسی «X» از نماد برخی فرقه‌های شیطان پرستی است.

سرهنگ رضا غنی‌لو، معاون اجتماعی و اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: بنا بر بررسی‌های صورت گرفته توسط پلیس امنیت اخلاقی بوگیرهایی که به شکل حرف انگلیسی X به عنوان آویز در برخی از خودروها مورد استفاده قرار می‌گیرد، از نمادهای «کابالیست‌ها» یا «مکتب حروفیون» در غرب است، همچنین برای این حرف در زبان لاتین اثر جادویی بوده و از آن به عنوان نماد اسرار استفاده می‌شده است. به گفته وی این علامت از نمادهای بعضی از فرقه‌های شیطان پرستی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه افزود: بر اساس تحقیقات غیرمحسوس به عمل آمده بالغ بر 99 درصد از افرادی که از این نماد استفاده می‌کنند، بی‌اطلاع از این موضوع بوده و تنها نیاز به بوگیر، همچنین فروش این مدل در سطح شهر را علت استفاده از آن عنوان کرده‌اند.

معاون اجتماعی و اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: به فروشندگان لوازم و تجهیزات داخل خودرو، داروخانه‌ها و خرازی‌ها توصیه می‌شود که به منظور پرهیز از شبهات، اشکال دیگری از بوگیرها را به منظور فروش ارائه کنند، تا ندانسته مروج تبلیغاتی فرقه‌های انحرافی نشوند.

سرهنگ غنی‌لو گفت: اداره اماکن عمومی حسب وظیفه ذاتی و قانونی در صورت ادامه واردات قاچاق و یا تولید غیرمجاز همچنین فروش این گونه نمادها و علائم با هماهنگی مقامات قضایی با این موضوع برخورد می‌کند.

وی اظهار کرد: همچنین طبق ماده «207» آیین‌نامه‌ تخلفات راهنمایی و رانندگی نصب هر نوع علائم و پلاک‌های متفرقه و همچنین الصاق یا نصب هر نوع آگهی، نوشته، عکس، نوشتن عبارات و ترسیم نقوش روی شیشه‌ها یا بدنه درونی و بیرونی وسیله نقلیه به منظور تجارت، تبلیغ، نمایش و مانند آن ممنوع است.



ادامه مطلب








( کل صفحات : 24 )    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >