🌼🌸 چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟

http://uupload.ir/files/ng36_vxy_2.jpg

🌼🌸   چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان :

حاج آقا به ما بگوييد برويم به بي‌نمازها چطور توضيح بدهيم نماز بخوانند؟
شما عزيز نمي خواهد بروي به آنها بگويي كه چرا نماز بخوانند، خودت با نماز خواندنت چه گلي به سر خودت زده اي؟ حظّي كه از نماز خواندن بردي نشان بده به اهل عالم، همه نماز خوان مي شوند. هر چه بي نماز تو عالم هست تقصير نمازخوان هاست! چرا؟ چون به ما نگاه مي كنند و مي گويند: تو که مثلاً نماز خواندي چه كار كردي؟ چه فايده اي برايت داشته؟ نماز اخلاقت، رفتارت، كجاي وجود تو را آباد كرده است که بقيه جذب بشوند؟

📚  (چکیده ای از کتاب منبر و محراب ؛ از صفحه  49 تا 96 )




ادامه مطلب


[ سه شنبه 31 مرداد 1396  ] [ 1:22 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

سَبْک نماز شب آقای قاضی

http://uupload.ir/files/06ci_2.jpg

سَبْک نماز شب آقای قاضی

مرحوم حجه الاسلام آقا سیّد هاشم رضوی هندی (م ۱۳۷۱ هـ ش) از شاگردان مرحوم عارف کامل سیّد علی آقا قاضی (رحمه‌الله علیه) بود. ایشان نقل می‌کرد که سبک نماز شب آقای قاضی، همانند نماز شب خواندن رسول خدا صلی‌الله علیه و آله بود. آقای رضوی می‌گفت: «آقای قاضی شب‌ها کمی می‌خوابید، بعد برمی‌خاست و چهار رکعت نافله‌ی شب را می‌خواند سپس کمی می‌خوابید، باز برای مرتبه‌ی دوّم بیدار می‌شد و چهار رکعت دیگر می‌خواند. باز کمی می‌خوابید و برای بار سوّم بیدار می‌شد و سه رکعت بقیّه‌ی نماز را می‌خواند.» بعد فرمود: «من نیز مدّتی در نجف به این سیره نماز شب می‌خواندم.»

منبع:وب سایت وادی السلام




ادامه مطلب


[ دوشنبه 30 مرداد 1396  ] [ 12:44 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

نماز از ترس

http://uupload.ir/files/ad4e_2.jpg

نماز از ترس

عرب بیابانی به مسجد پیامبر آمد و حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام در مسجد حاضر بودند. عرب نمازی با سرعت و عجله خواند و مراعات هیچ‌گونه آداب از قرائت و ارکان و واجبات را ننمود.
بعدازآنکه خواست از مسجد بیرون رود، حضرت امیر علیه‌السلام او را صدا زدند که بیا نماز را دوباره از روی تأنّی و با آداب بخوان که این نماز را خواندی درست نبود. عرب از ترس نعلین (در کتاب لئالی الاخبار ۴/۶۲ تازیانه بجای نعلین آمده است.) حضرت، نمازی با آداب و با تأنّی خواند و مراعات قرائت و ترتیل و خضوع را نمود. بعد از تمام شدن نماز، امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: «ای عرب، این نماز که خواندی بهتر از نماز اولی نبود؟»
گفت: «به خدای قسم درست فرمودی یا امیرالمؤمنین، زیرا که نماز اول از ترس خدا بود و نماز دوم از ترس نعلین شما بود (حضرت خندید).»

(لطائف الطوائف، ص ۱۳۹)




ادامه مطلب


[ دوشنبه 30 مرداد 1396  ] [ 12:21 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

پنج سفارش از رسول خدا(ص )

http://uupload.ir/files/3m81_1.jpg

پنج سفارش از رسول خدا(ص )

مردى به نام (ابو ايوب انصارى ) محضر پيغمبر صلى الله عليه و آله رسيد و عرض كرد:
يا رسول الله ! به من وصيتى فرما كه مختصر و كوتاه باشد تا آن را به خاطر سپرده ، عمل كنم .
پيغمبر فرمود:
پنج چيز را به تو سفارش مى كنم :
1- از آنچه در دست مردم است نااميد باش ! چه اين كه ، براستى آن عين بى نيازى است .
2- از طمع پرهيز كن ! زيرا طمع فقر حاضر است .
3- نمازت را چنان بخوان كه گويا آخرين نماز تو است و زنده نخواهى ماند تا نماز بعدى را بخوانى .
4- بپرهيز از انجام كارى كه بعدا به ناچار از آن پوزش طلبى .
5- براى برادرت همان چيزى را دوست بدار كه براى خودت دوست دارى .(1)
(1) بحار: ج 74، ص 168.




ادامه مطلب


[ دوشنبه 30 مرداد 1396  ] [ 12:02 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]