تاريخ : دوشنبه 23 مرداد 1396  | 9:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

جنگ در رقه به روایت تصویر

مرحله نهایی مبارزه با تروریسم در سوریه برای پاکسازی رقه از لوث وجود تروریست‌های داعش از دو ماه گذشته آغاز شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه  گاردین؛ مرحله نهایی مبارزه نظامیان سوری، نیرو‌های سوریه دموکراتیک و یگان‌های مدافع خلق کُرد برای نابودی تروریست‌ها از رقه، پایتخت خودخوانده داعش از دو ماه گذشته آغاز شده است.

زندگی در بخش‌هایی از این شهر که از سلطه داعش خارج شده، به روال عادی خود بازگشته است.

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویرجنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

جنگ در رقه به روایت تصویر

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

وقایع شارلوتسویل گوشه‌ای از تفکرات نژادپرستانه آمریکایی‌ها

الجزیره در گزارشی نوشت از آنجا که با نژادپرستان در آمریکا برخورد نمی‌شود، آن‌ها ترسی از برداشتن نقاب از چهره‌های خود ندارند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، الجزیره در گزارشی نوشت: از آنجا که با معتقدان به برتری نژادی سفیدپوستان و نئونازی‌ها در آمریکا برخورد نمی‌شود، آن‌ها دیگر از نشان دادن چهره واقعی خود هراسان نیستند.

 بعدازظهر روز جمعه، گروهی از نژادپرستان سفیدپوست در محوطه دانشگاه ویرجینا با در دست داشتن مشعل و سر دادن شعار «جان سفیدپوستان اهمیت دارد» دست به تظاهرات زدند و گردهمایی برای روز شنبه را برنامه ریزی کردند. این گردهمایی که در اعتراض به حذف بناهای به جا مانده از دوران برده‌داری در آمریکا انجام شد، برترپنداران از جانب گروه‌های مختلف، به خصوص از جانب گروه  «کو کلاکس کلان»، نئونازی‌ها و اعضای گروه‌هایی که به راست افراطی مشهور شده اند را به خود جلب کرد.

این افراد که نقاب بر چهره نداشتند و هویت آن‌ها نیز قابل شناسایی بود، همانند نازی‌ها شعار سر می‌دادند و از وابستگی خود به این عقاید هراسی نداشتند. این گردهمایی نه تنها عادی شدن فزاینده جنبش طرفداران برتری نژادی سفیدپوستان در آمریکا را نشان می‌دهد، بلکه همزیستی نزدیک آن با مدیریت اداری و نهادی در  واشنگتن را نمایان می‌کند.

دونالد ترامپ – رئیس جمهور آمریکا – با ورود به عرصه سیاست، نژادپرستان در سراسر آمریکا را جسور کرده است. البته پشتیبانی از چنین ایدئولوژی در دوران مدرن امر جدید و بی‌سابقه‌ای نیست. یکی از استادان حقوق و یکی از اعضای کنگره نیز دست به چنین اقداماتی زده اند.

آن‌چه در این مسئله کاملا جدید و بی‌سابقه است، رفتار جسورانه معترضانی است که حمایت خود را از نژادپرستی به صراحت اعلام می‌کنند و از نشان دادن چهره‌هایشان ابایی ندارند. به نظر می‌رسد آن‌ها نسبت به لکه‌دار شدن وجهه‌های خود به عنوان نئونازی و نژادپرست نگران نیستند و احساس می‌کنند اکنون این ایدئولوژی بار دیگر بخشی از چشم‌انداز اصلی سیاست در آمریکا را تشکیل داده است.

فرضیه بی‌گناهی و بی‌تفاوتی نسبت به عقاید نژادپرستانه در حقیقت به دو محور اصلی برترپنداری سفید پوستان تبدیل شده است. حادثه اخیر در شارلوتسویل این برتری را به خوبی نمایان کرد؛ زیرا آن‌ها با در دست داشتن مشعل و اسلحه مشغول سر دادن شعارهای نژادپرستانه بودند و از عواقب آن نگرانی نداشتند. در عوض، آن‌ها در مورد وابستگی خود به گروه‌های نفرت بی‌اعتنا بوده و آمادگی خود را برای بازپس‌گیری آمریکا از سیاه‌پوستان، مهاجران، مسلمانان و هر فرد دیگری که در میان راه آن‌ها قرار گیرند، اعلام کردند.

گردهمایی 6000 نفره این افراد، هرگونه ترس و دلهره را از آن‌ها دور کرد. بدتر از آن، تایید پنهانی این عقاید در داخل دولت ترامپ است. اکنون برترپنداری سفیدپوستان در واشنگتن به صراحت قابل مشاهده است و آن را می‌تواند در ساختار  دولت‌های پیشین آمریکا نیز دنبال کرد. زیرا که افرادی که در شارلوتسویل دست به تظاهرات زدند تنها چهره‌های اندکی از جنبش بزرگتری هستند که از چشم‌های ما مخفی است اما در جامعه کنونی آمریکا ریشه دوانده است.

به این ترتیب، نژادپرستان نمود ظاهری بخشی از جامعه آمریکا هستند که علاقمند به بازگشت آپارتاید آمریکایی اند. با این‌که گفتمان اصلی سیاسی آمریکا برای دهه‌ها آن‌ها را اینگونه بار آورده است، تظاهرات در شارلوتسویل نشان داد پیاده‌نظام‌های  درگیر در این ایدئولوژی، به قدرت حکومتی و سیاست‌هایی که به دنبال از میان بردن اقدامات مثبت، سرکوب جوامع رنگین‌پوست، اعمال ممنوعیت علیه مسلمانان و محدود کردن مهاجرت به افراد انگلیسی زبان به شدت وابسته هستند.

در ادامه این مطلب آمده است: متاسفانه رفتار تاریخی و کنونی با برترپنداران سفیدپوست موجب می‌شود افرادی که در شارلوتسویل دست به تظاهرات زدند دلیلی برای شرمساری نداشته باشند. آمریکا به عنوان یک کشور برای از میان برداشتن تفکر نژادپرستانه به اندازه کافی تلاش نکرده است. در عوض، حمایت از این جریان در آمریکا اجازه داده است تا این افراد اقدامات خود را به صورت افسار گسیخته انجام دهند.

پرچم موتلفه – نمادی که طرفداران برتری سفیدپوستان در گردهمایی شارلوتسویل در دست داشتند – مثالی گواه بر این ادعاست. اهمیت تاریخی این پرچم به دلیل نمادین بودن آن از گروهی است که از اتحادیه آمریکا خارج شدند و برای باقی ماندن برده‌داری، برتری سفیدپوستان و بهره‌کشی از سیاه‌پوستان جنگ داخلی آمریکا را به راه انداختند.

علی‌رغم تاریخی که در پس این پرچم نهفته است، استفاده از این نماد در آمریکا منع قانونی ندارد و حتی در پرچم برخی از ایالت‌ها از آن استفاده شده است.

این در حالی است که پس از پایان رایش سوم در جنگ جهانی دوم در آلمان، استفاده از پرچم‌ها، نشان‌ها و نمادهای مربوط به نازی‌ها ممنوع اعلام شد. اکنون استفاده از نمادهای نازی‌ها در آلمان جرم کیفری محسوب می‌شود.

یک افسانه آمریکایی از فرسایش نژادپرستی با گذشت زمان حکایت می‌کند. با این‌حال، حقیقت این را نشان می‌دهد که نژادپرستی به طور دائم خود را با هنجارهای سیاسی آمریکا وفق داده است. رویدادهای شارلوستویل و حرکت صریح و بی‌شرمانه برترپنداران سفیدپوست نشان می‌دهد نژادپرستی مدرن در حال بازگشت به دورانی است که افراد آشکارا عقاید خود را نمایان می‌کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

استعفای مدیرعامل شرکت داروسازی مِرک از «شورای تولید» ترامپ

مدیرعامل یک شرکت داروسازی آمریکایی به سبب واکنش رئیس‌جمهور این کشور به حادثه شارلوتسویل از عضویت «شورای تولید» ترامپ کناره‌گیری کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ایندیپندنت، کِنت فریزیر، مدیرعامل «مِرک»، شرکت داروسازی معروف آمریکایی، به سبب واکنش بحث‌برانگیز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، به حادثه شارلوتسویل از  عضویت «شورای تولید» ترامپ کناره‌گیری کرد.

مدیرعامل مرک در بیانیه‌ای اعلام کرد: سران آمریکا باید با احترام به ارزش‌های بنیادین ما نفرت، تعصبات کورکورانه و نژادبرترپنداری را که در تضاد با جامعه ایده‌آل آمریکا -جامعه‌ای که در آن همه انسان‌ها با هم برابر هستند- محکوم کنند.

ترامپ در پیامی توئیتری به استعفای مدیرعامل مِرک واکنش نشان داد و نوشت:  حالا که کِن فریزیر از شورای تولید ریاست‌جمهوری استعفا داده است، زمان بیشتری برای کاهش بهای نجومی دارو در اختیار خواهد داشت.

 

استعفای مدیرعامل شرکت داروسازی مِرک از «شورای تولید» ترامپ / حمله توییتری ترامپ به فریزیر

 تظاهرات نژادپرستان در شهر شارلوتسویل ایالت ویرجینیای آمریکا در 21 مرداد ماه سال جاری (شنبه) پس از اعتراض گروه‌های مخالف نژادپرستی به این اقدام، به خشونت کشیده شد. در پی بالا گرفتن تنش ها و درگیری میان طرفداران برتری نژادی سفیدپوستان و مخالفان آن‌ها، در شهر شارلوتسویل ایالت ویرجینیا وضع فوق  العاده اعلام شد. همچنین در همان روز، یک دستگاه خودرو با سرعت زیاد، شماری از معترضان به تجمع نژادپرستان را زیر گرفت. بر اثر این حادثه، یک نفر کشته و  21  نفر نیز زخمی شدند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 مرداد 1396  | 9:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

واشنگتن و بازسازی مجدد داعش

پس از ناپدید شدن ابوبکر البغدادی و شباهت شرایط داعش به القاعده پیش‌بینی می‌شود گروه‌های جدیدی با عناوین متفاوت از این گروه تروریستی تشکیل شود.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از الوطن، به نظر می رسد پس از ناپدید شدن ابوبکر البغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به دنبال بازسازی دوباره داعش است.

زمانی که اسامه بن لادن، سرکرده گروه تروریستی القاعده کشته شد القاعدهالظواهری را به عنوان جانشین وی انتخاب کرد. همچنین القاعده ارتشی برای جنگ  با حزب الله تشکیل داد و این اشتباه است که فکر کنیم واشنگتن مانع از گسترش گروه های تروریستی خود شود.

داعش از القاعده پدید آمد و بیشترین سود را برای آمریکا و هم پیمانانش در منطقه داشت. وزارت دفاع آمریکا در گزارشی که در آوریل 20122 منتشر شد از تشکیل گروهک‌هایی تروریستی نزدیک مرزهای عراق و سوریه خبر داد تا اینگونه بتواند براین مناطق تسلط یابد و سوریه را در دستور کار خود قرار داد و پول و سلاح تروریست های سوریه را از ثروت برخی از همپیمانان خود مانند عربستان و ترکیه تامین کرد. برای این کار از القاعده و سایر گروه های تروریستی حاضر در سوریه  استفاده کرد تا شمار بیشتری از تروریست ها را گرد هم آورد تا بتواند داعش را به عنوان یک گروه مستقل معرفی کند، اما پس از اینکه تروریست ها در نبرد با نیروهای ارتش سوریه در تدمر وحلب شکست خوردند  این شکست ها ادامه یافت.

در 30 اکتبر 2014، زاخ مکون، گزارشی با عنوان ( آیا آمریکا همان کشوری نیست که داعش را ایجاد کرد) نوشت و در آن به سخنان رئیس سابق سازمان اطلاعات مخفی انگلیس اشاره کرد که کشور عربستان برای حمایت از هرگونه اقدام نظامی علیه شیعیان آماده است و واشنگتن از این شرایط استفاده می کند تا ثروت عربستان را در عراق و سوریه هزینه کند.

با شباهت شرایط داعش به القاعده پیش بینی می شود گروه های جدیدی از داعش  با نام داعشی های متوسط تشکیل شود.   

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب
نظرات 0

هند از طرح اخراج مسلمانان روهینگیا ساکن این کشور خبر داد

یک مقام ارشد دولتی در هند مدعی شد این کشور قصد دارد همه 40 هزار مسلمان روهینگیایی را که در این کشور زندگی می‌کنند، اخراج کند.

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز ، یک مقام ارشد در دولت هند روز دوشنبه گفت همه 40 هزار مسلمان روهینگیایی که در این کشور زندگی می کنند ، مهاجران غیرقانونی به شمار می روند و این کشور قصد دارد همه آنها، حتی آنهایی را که در آژانس پناهجویان سازمان ملل ثبت نام کرده اند، از هند اخراج کند.

 

کایرن ریجیجو معاون وزیر کشور هند هفته گذشته در پارلمان گفت دولت مرکزی به مقامات ایالتی دستور داده است همه مهاجران غیرقانونی از جمله روهینگیاها را شناسایی و از این کشور اخراج کنند. روهینگیاها در کشور میانمار که اکثریت آن را بودایی ها تشکیل می دهند با آزار و اذیت روبرو هستند. 


کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل برای حدود 16 هزار و 500 روهینگیایی ساکن هند اوراق هویت صادر کرده است که بنا به اعلام این سازمان به آنها کمک می کند از «آزار و اذیت، بازداشت های بی دلیل و اخراج از کشور در امان بمانند.»


ولی ریجیجو که از افراد بسیار مطرح در دولت ملی گرای نارندرا مودی نخست وزیر هند به شمار می رود در مصاحبه ای گفت این اقدام کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل بی مورد است. وی گفت:«آن ها این کار را انجام میدهند و ما هم نمی توانیم جلوی ثبت نام آنها را بگیریم. ولی ما پیمان مربوط به پناهجویان را امضا نکرده ایم. تا جایی که به ما مربوط می شود، روهینگیاها همگی مهاجران غیرقانونی هستند و هیچ حقی برای زندگی در این جا ندارند. هر کسی که مهاجر غیرقانونی است اخراج خواهد شد.»


دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در هند روز دوشنبه اعلام کرد اصول بازنگرداندن مهاجران به جایی که آنها با تهدید مواجه هستند بخشی از حقوق بین الملل است و اجرای آن برای همه کشورها فارغ از عضویت آنها در کنوانسیون پناهجویان،‌ الزام آور است. 


روهینگیاها در هند در معرض اظهارنظرهای خصمانه ای قرار دارند و در طول ماه های گذشته، تظاهرات متعددی علیه آنها در هند برگزار شده است. 


هند روز جمعه اعلام کرد این کشور گفتگوهایی را با مقامات بنگلادش و میانمار درباره طرح اخراج روهینگیاها برگزار کرده است. 


اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار که لقب تحت آزارترین اقلیت را در جهان دارد  سالیان سال است از حقوق اساسی از قبیل حق شهروندی، آزادی در تردد و سایر حقوق اساسی خود در این کشور محروم هستند. 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

توان بالای روسیه،ایران،عراق و سوریه در مبارزه با تروریسم

سفیر روسیه در عراق اعلام کرد روسیه ، ایران ، سوریه و عراق برای افزایش همکاری علیه تروریسم، توان بالایی دارند.

توان بالای روسیه،ایران،عراق و سوریه در مبارزه با تروریسمبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ به نقل از اسپوتنیک، «ماکسیم ماکسیموف» سفیر روسیه در عراق روز دوشنبه گفت: روسیه ، ایران ، سوریه و عراق برای افزایش همکاری علیه تروریسم براساس مرکز همکاری چهار جانبه بغداد ، توان بالقوه  بسیاری دارند.

وی گفت: روسیه به آمریکا پیشنهاد کرده که از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که در آن تحریم تجاری و اقتصادی داعش اعلام شده و به عنوان موثرترین راه برای قطع منابع مالی تروریست ها شناخته می شود ، به طور مشترک حمایت کند.

ماکسیموف خاطر نشان کرد من اطمینان دارم که پس از ضربه های جدی به تروریست ها در سوریه و عراق ، همکاری براساس فعالیت های این مرکز برای خنثی سازی گروه های غیر فعال داعش (که مترصد انجام عملیات هستند) بسیار مورد نیاز است.گروه هایی که در این دو کشور تشکیل شده اند و تروریست ها را راهی دیگر کشورها کرده اند.

وی تصریح کرد اقدامات تحت نظر مرکز همکاری چهارجانبه  بغداد نه تنها ارزش  خود را نشان داده است بلکه توان بالقوه چشمگیری برای افزایش همکاری در زمینهمبارزه با تروریسم را دارد.

مرکز به اشتراک گذاری و تحلیل داده های اطلاعاتی اوضاع خاورمیانه ، به ویژه درباره تروریست ها در منطقه ،‌سال 2015 توسط چهار کشور در بغداد تشکیل شد.

برخی کارشناسان می گویند حیدر عبادی نخست وزیر عراق احتمالا نگران بن بست ایجاد شده بین ترامپ و ایران به عنوان همپیمان و شریک عراق است.

علاوه بر این این کارشناسان یادر آور می شوند که در صورتی که ترامپ با کشورهای اسلامی مانند ایران و عراق و همچنین روسیه همکاری نکند نمی تواند اقدام به نابودی داعش کند.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

گابریل: اظهارات ترامپ در مورد « آتش و خشم» نامناسب و اشتباه است

وزیر خارجه آلمان در سخنانی گفت واکنش و اظهارات دونالد ترامپ در مورد تنش با کره شمالی و « آتش و خشم» نامناسب و اشتباه است.

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  خبرگزاری شین هوا، زیگمارگابریل ،  وزیر خارجه آلمان در مصاحبه‌ای تاکید کرد کره شمالی و آمریکا باید در مقابل تحولات جاری، مسئولیت پذیر باشند و در هر حال، واکنش و اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مورد « آتش و خشم» در باشگاه گلف، نامناسب و اشتباه است. 

 

در حالیکه جنگ لفظی میان آمریکا و کره شمالی تشدید شده است، زیگمار گابریل بر میانجی‌گری میان واشنگتن و پیونگ یانگ تاکید کرد.

 

گابریل روز دوشنبه به نقل از هلموت اشمیت، صدر اعظم پیشین آلمان که گفته بود «یکصد روز مذاکره بهتر از یک دقیقه جنگ است»، در مصاحبه با رسانه‌های آلمانی اعلام کرد :« اینکه چنین لفاظی‌های جنگ طلبانه ای وجود دارد، به خودی خود بد است.» 

 

وزیر امور خارجه آلمان که معتقد است رفتار عجولانه ترامپ باعث به خطرافتادن نظم بین المللی شده است تاکید کرد :« من به صراحت می پذیرم که این فقدان مسئولیت پذیری مرا شوکه کرده است.»

 

اظهارات زیگمار کابریل یک هفته پس از تشدید روابط میان کره شمالی و آمریکا مطرح شد. 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

حضور گسترده نیروهای بسیج مردمی عراق در عملیات آزادسازی تلعفر

سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراق اعلام کرد 90 درصد از یگان های بسیج مردمی عراق در عملیات آزادسازی تلعفر شرکت خواهند کرد.

حضور گسترده نیروهای بسیج مردمی عراق در عملیات آزادسازی تلعفربه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ به نقل از المیادین، «احمد الاسدی» سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراق تأکید کرد  90  درصد از یگان های وابسته به این نیروها در عملیات آزادسازی تلعفر در استان نینوا از چنگال گروه  تروریستی داعش شرکت خواهند کرد.

احمد الاسدی در کنفرانس خبری گفت: هواپیماهای ائتلاف در نبرد علیه داعش به درخواست دولت عراق حضور دارند.

وی تأکید کرد نیروهای بسیج مردمی به هیچ حمایتی نیاز ندارند.

الاسدی حضور هرگونه نیروی نظامی زمینی آمریکا را برای شرکت در عملیات آزادسازی تلعفر تکذیب کرد و گفت: یگان هایی که در سوریه می جنگند نقش  بزرگی در جلوگیری از رسیدن تروریسم به عراق ایفا می کنند.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 مرداد 1396  | 9:33 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

22 کشته و زخمی در پی واژگون شدن اتوبوس در ترکیه

بر اثر واژگون شدن یک دستگاه اتوبوس مسافربری در پایتخت ترکیه، دست کم چهار نفر کشته و 18 تن دیگر نیز مصدوم شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ به نقل از شین هوا، امروز بر اثر واژگون شدن یک دستگاه اتوبوس مسافربری در آنکارا، پایتخت این کشور، دست کم چهار نفر کشته و 18 تن دیگر نیز مصدوم شدند.

روزنامه صباح چاپ ترکیه نوشت: این حادثه در بزرگراه قونیه به آنکارا و زمانی روی داد که یک دستگاه اتوبوس از استان «بالیک اسیر» در شمال شرق ترکیه عازم استان جنوبی «هاتای» بود. 

براساس این گزارش، این اتوبوس حامل 49 مسافر بود که راننده در حین رانندگی کنترل خود را از دست داد و اتوبوس از بزرگراه منحرف شد.

بلافاصله پس از این حادثه، چندین دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

مقامات ترکیه احتمال می دهند شمار کشته ها همچنان افزایش یابد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 23 مرداد 1396  | 9:33 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

اوکراین: هرگز به کره شمالی موتور موشک نفروخته‌ایم!

پس از اتهامات روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر احتمال دستیابی کره شمالی به موتور موشک تولیدی اوکراین، کی‌یف این موضوع را به شدت تکذیب کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، اوکراین امروز (دوشنبه) هر گونه فروش فناوری دفاعی به کره شمالی را تکذیب کرد. پیش‌تر  روزنامه نیویورک تایمز در مقاله‌ای نوشته بود احتمال دارد کره شمالی از کارخانه اوکراینی "یوژماش" موتور موشک خریداری کرده باشد.

اوکراین: هرگز به کره شمالی موتور موشک نفروخته‌ایم!

بر این اساس، "الکساندر تورچینوف" رییس شورای امنیت و دفاع اوکراین اعلام کرد  کی‌یف هیچگاه موتور موشک یا هر نوعی از فناوری موشکی را به کره شمالی نفروخته است.

کارخانه دولتی یوژماش نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد از سال 1991 که اوکراین از شوروی سابق استقلال یافت، این کارخانه موشک‌های بالستیک نظامی تولید نکرده است.

در این بیانیه آمده است: در سال‌های استقلال اوکراین، کارخانه یوژماش تولید خود را متوقف کرده است. این کارخانه دیگر موشک و سامانه‌های موشکی را تولید نکرده است.

نگرانی‌ها از دستیابی کره شمالی به موشک‌هایی با کلاهک هسته‌ای‌ که توان رسیدن به خاک آمریکا را دارد، باعث افزایش تنش‌های جهانی در هفته‌های اخیر شده‌ است. با این وجود، آمریکا یکی از حامیان کلیدی اوکراین محسوب می‌شود.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در روزهای اخیر به کره شمالی درباره هر گونه  اقدام غیرعاقلانه در حمله به گوام به شدت هشدار داد.

در مقابل مقامات پیونگ یانگ رییس جمهور آمریکا را متهم کردند شبه جزیره کره را در آستانه یک جنگ هسته‌ای قرار داده است. روز گذشته (یکشنبه) رییس آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرد پس از دو آزمایش موشکی کره شمالی در ماه ژوئیه، متعجب نخواهد شد که این کشور اقدام به آزمایش موشکی دیگری کند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 20 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >