عیدانه
تولید ملی باید نشان افتخار ایرانی گردد 
ایمیل مدیریت
نویسنده وبلاگ

به گزارش ایرنا، 'عباسعلی منصوری' عصر پنجشنبه در سومین هم اندیشی فرهیختگان حوزه و دانشگاه در آران و بیدگل اظهار داشت: فرهیختگان می توانند نقش مهمی در وحدت و حفظ انسجام مردم در راه توسعه همه جانبه این منطقه داشته باشند.

وی افزود: شایسته سالاری و بهره گیری از توانمندی نخبگان در فعالیت ها، موجب می شود، توسعه هر منطقه با سرعت بیشتر و بهتر محقق شود.

وی تاكید كرد: ظرفیت های مختلف و استعدادهای برتر در صورتی كه در كنار فعالیت های اجرایی مسوولان قرار بگیرد نتایج چشمگیری را در ابعاد توسعه اقتصادی و اجتماعی به همراه خواهد داشت.

امام جمعه موقت آران و بیدگل نیز در این همایش به جایگاه مذهبی این شهرستان اشاره كرد و گفت:پایبندی مردم آران و بیدگل به دستورات اسلام، رتبه نخست ایثارگری در كشور، حضور پرشور در قیام 15 خرداد، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و برپایی مراسم پرشور مذهبی در این شهرستان سند افتخار آران و بیدگل در زمینه پایبندی به اسلام و انقلاب است.

حجت الاسلام والمسلمین 'علی روحانی' افزود: توسعه بایستی به گونه ای برنامه ریزی شود كه افرادی كه به این شهرستان وارد می شوند تحت تاثیر فرهنگ اسلامی مردم و اعتقادات پاك آنان قرار گیرند.

سومین هم اندیشی فرهیختگان حوزه و دانشگاه آران و بیدگل در كانون فرهنگی تربیتی 'سردار شهید قاسم عربیان' این شهرستان با حضور 'سید جواد ساداتی نژاد'معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

 

منبع : http://www.irna.ir




[ جمعه 11 فروردین 1391  ] [ 11:36 AM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینكه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی كشور نقش مهمی در حمایت از تولید ملی دارند،گفت:این وزارتخانه برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سال 91 مسوولیت بزرگی بر عهده دارد.

'سید جواد ساداتی نژاد' عصر پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در آران و بیدگل افزود:تحریمهای مختلف در سال های اخیر سبب شده بسیاری از نیازهای كشور در حوزه علم و فناوری در داخل كشور و با كمك متخصصان بومی برطرف شود.

وی تاكید كرد: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام 'سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی'، جهش بزرگی در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی را در كشور به همراه دارد.

ساداتی نژاد به نقش مهم مردم در تحقق شعار حمایت از تولید ملی اشاره كرد و گفت: قشرهای مختلف مردم با ایثارگری در عرصه مصرف و ترجیح دادن كالاهای داخلی به مصنوعات خارجی، می توانند نقش مهمی داشته باشند.

وی تاكید كرد: مسوولان كشور نیز با برنامه ریزی و ارایه راهكارهای تخصصی می توانند به بازار مصرف كالاهای داخلی در كشور رونق بیشتری ببخشند.

معاون وزیر علوم برای شركت در سومین هم اندیشی فرهیختگان حوزه و دانشگاه در كانون فرهنگی تربیتی سردار شهید قاسم عربیان به آران و بیدگل سفر كرده است.

 

منبع : http://www.irna.ir




[ جمعه 11 فروردین 1391  ] [ 11:34 AM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

'محمد حسین مقیمی' روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شعار امسال رهبری مبتنی بر ' تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی ' افزود: برای تحقق این شعار باید به بازار تولیدات داخلی و سرمایه گذاری توجه ویژه ای شود.

وی گفت: با مشخص شدن این شعار توسط رهبری، وظیفه سنگینی بر عهده دولت قرار گرفته كه باید اقداماتش را از همین حالا شروع كند.

وی، تاكید كرد: دولت و به خصوص گروه های اقتصادی آن برای حمایت از سرمایه گذاران باید موانع پیش روی سرمایه گذاران را شناسایی و برای رفع آنها اقدام كند.

وی، خاطرنشان كرد: اقدامات دولت در این زمینه موجب كاهش بهای تمام شده، ارتقای سطح كیفیت كالاهای داخلی و رقابت در بازار جهانی خواهد شد.

مقیمی، با اشاره لزوم به موقع پرداخت اعتبار و تسهیلات به تولید كنندگان داخلی، افزود: دولت با تجدید نظر در كار ارگان هایی مانند بانك، بیمه و گمرك موجب دلگرمی تولیدكنندگان داخلی می شود و مشكل بیكاری نیز از این طریق ریشه كن خواهد شد.

منبع : ایرنا




[ جمعه 11 فروردین 1391  ] [ 11:32 AM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

' صادق مهر دوست'، روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینكه تولید ملی با بهره گیری از دانش فنی خارج از كشور و انطباق آن با فرهنگ ایرانی و اسلامی امكان پذیر است، افزود: تحقق پیام نوروزی رهبری بدون توجه به صنعت و تكنولوژی میسر نیست.

وی، اظهاركرد: حمایت از كار و سرمایه ایرانی نیز نیازمند ایجاد بستر و فراهم كردن زیر ساخت های مناسب برای توسعه روز افزون در حوزه های مختلف است.

این استاد دانشگاه، با بیان اینكه در زمان حاضر نظام اسلامی با تحریم های های متعددی ار سوی كشورهای بیگانه مواجه شده است، افزود: لزوم توجه به تولید ملی و برنامه ریزی هدفمند برای ایجاد ظرفیت های جدید و اقدامات تاثیر گذار بسیار ضروری است.

وی، ایجاد فرصت های شغلی كسب كار را در سایه ساماندهی سرمایه های سرگردان در جامعه عنوان كرد و گفت: تسریع در این امر به سرمایه گذاری داخلی، ایجاد فرصت های شغلی و در نهایت تولید ملی منجر می شود.

مهردوست، خاطر نشان كرد: افزایش تولید ملی به بومی سازی و كاهش وابستگی كشور در ابعاد گوناگون منجر می شود.

وی، همچنین مشاركت سرمایه گذاران ایرانی در حوزه های مختلف را در حمایت و تضمین فعالیت آنان از سوی متولیان امر عنوان كرد و گفت: این امر به نوبه خود ایجاد اشتغال و تولید ناخالص ملی را در كشور به همراه دارد.

 

منبع خبر : ایرنا




[ جمعه 11 فروردین 1391  ] [ 11:31 AM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

خبرگزاری فارس: سرپرست فرمانداری دلفان گفت: نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری پاسخ محکمی به تحریم‌ها و تهدیدهای دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.


ادامه مطلب

[ جمعه 11 فروردین 1391  ] [ 11:12 AM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

یکی از وظایف رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران، تعیین سیاست‌های کلی نظام است؛ به نظر می‌رسد آن‌چه باعث نام‌گذاری خاصی برای یک سال توسط رهبری می‌گردد، ضرورت‌های ملی، بین‌المللی، فرهنگی، اقتصادی و ... باشد.

 

 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 10 فروردین 1391  ] [ 7:12 PM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: توجه به تولید ملی، كار و سرمایه ایرانی بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی در كشور را از بین می برد.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 10 فروردین 1391  ] [ 7:06 PM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

ارومیه - نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: حمایت از تولید، كار و سرمایه ایرانی به منزله صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی یك وظیفه شرعی، ملی و همگانی است.


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 10 فروردین 1391  ] [ 7:03 PM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اين‌كه نام گذاري سال 91 بيشتر رويكرد مبارزه با تحريم را تعقيب مي‌كند، گفت:‌ مسئولان بايد از توليدگران داخلي به عنوان سربازان اقتصادي نظام حمايت كنند.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 10 فروردین 1391  ] [ 6:51 PM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه گاهی بحث های سیاسی باعث غفلت از اقتصاد می شود، گفت: حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی به هدف مشترک مردم و مسئولان تبدیل شود....

 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 10 فروردین 1391  ] [ 12:47 PM ] [ احمد مداح ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By R A S E K H O O N :.

تعداد کل صفحات : 17 ::      1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >  

درباره وبلاگ

سلام من احمد، نویسنده این وبلاگ هستم. امیدوارم وقتي لبخند دنبال جايي براي نشستن ميگردد، لبانت آن نزديكي باشد
آمار سایت
کل بازدید : 127079 نفر
كل مطالب : 281 عدد
کل نظرات : 28 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : یک شنبه 28 اسفند 1390 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 31 فروردین 1391