اقتصادمقاومتی
اقتصادمقاومتی سرلوحه زندگی
نويسندگان
فرزاداشرفی

برای ورود رسانه‌ها به عرصه اقتصاد مقاومتی در گام اول نیاز به کسب شناخت درباره این مفهوم از سوی رسانه‌ها است. اگر آگاهی درست از اقتصاد مقاومتی در رسانه‌ها وجود نداشته باشد، بعید است که حرکت مهم و جدی و مستمر در رسانه‌ها برای اقتصاد مقاومتی صورت بگیرد.

اقتصاد مقاومتی


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:24 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

مسعود میرکاظمی رئیس کمیسیون انرژی مجلس، در گفتگو با فارس، نسبت به اظهارنظرهای صورت گرفته از سوی دولتمردان انتقاد کرد.

وی معتقد است که برخی از وزرا، معاونانشان و برخی از مدیران به علت آنکه از فضای اجرایی کشور دور بوده‌اند، شرایط جدید به خصوص تحریم‌ها را به درستی نمی‌شناسند و برای همین در اظهارنظرها اشتباه عمل می‌کنند.

میرکاظمی به مصداقی اشاره نکرد اما تاکید کرد: در ابتدا باید شرایط تحریم را شناخت و در گام بعدی راهکارهای مقابله با آن را اندیشید.

وی چارچوب اقتصاد مقاومتی را راه‌کار مقابله با تحریم دانست و گفت که باید دولتمردان ابتدا به اقتصاد مقاومتی اعتقاد پیدا کنند و سپس آن را دنبال کنند.


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:22 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

رکن اصلی بخش تولید سیاست‌های صنعتی است. در کشور ما تاکنون چند سند و برنامه برای صنعت و توسعه صنعتی تدوین شده است. اما هیچ دوره‌ای را در تاریخ صنعت کشور نمی‌توان یافت که سیاست‌های صنعتی مشخص (فارغ از درستی یا نادرستی آن) مبنای عمل و تصمیم‌گیری مدیران صنعتی قرار گرفته باشد. در حالی که بسیاری از کارشناسان توسعه و اقتصاد معتقدند برای توسعه بخش‌های اقتصادی دولت باید با برنامه‎ریزی مشخص، هدفگذاری، تصمیمات هوشمندانه و استفاده از ابزارهای حاکمیتی برای هدایت این بخش به سمت اهداف حرکت کند و تنها به ابزارهای پولی و مالی اکتفاء ننماید.

سیاست صنعتی با لوگو


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:20 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

با وجودی که نوآوری و اختراع به وفور در عرصه های علمی کشور وجود دارد اما این اختراعات زمانی که به مرحله تجاری سازی می‌رسند با استقبال مواجه نمی شوند. برای اینکه به تجاری سازی برسیم ناچاریم از مبتکران و مخترعات و نخبگان حمایت کنیم.

مسأله‌ی اصلی تحقق اقتصاد دانش بنیان در واقع مسأله‌ی نهایی شدن و رسیدن به نقطه‌ی تجاری سازی است. با مطرح نمودن این سؤال کلیدی که، اقتصاد کلان کشور چه وامی از شرکت‌های دانش بنیان می‌گیرد و نیم نگاهی به اقتصاد کشورهای پیشرو در حوزه صنعت و فناوری، می‌توان اهمیت ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش و پاسخ این سؤال را دریافت.

تجاری سازی
به زعم بسیاری از مدیران پارک‌های علم و فناوری و کارشناسان علم اقتصاد، امروزه اکثر کشورهای پیشرفته و مدعی، صنعت و اقتصاد خود را بر تجارت صنایع دانش بنیان بنا نهاده‌اند. حصول ثروت از دانش می‌تواند منابعی نامحدود از علم را در اختیار صاحبان فناوری‌های دانش بنیان قرار دهد، که استفاده از این منابع دانشی نه تنها موجب کاهش اندوخته‌ها نخواهد شد، بلکه با ایجاد هم افزایی بر ارزش‌ افزوده‌ی این اندوخته‌ها کمک می کند..

 


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:18 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه متن برنامه پنجم با شرایط کنونی اقتصادی کشور بیگانه است،‌گفت: ‌اقتصاد موجود کشور برون‌زای درون ‌گراست که باید تغییر کند.

مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور در هشتمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور با اشاره به نقشه راه اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اگر سیاست‌ها، برنامه‌ها در قالب یک چارچوب و کادر مشخص ترسیم نشده باشد سیاست‌هایی که اتخاذ می‌شود یا خنثی‌کننده بوده و نیز در تعارض با یکدیگر قرار می‌گیرند.

مسعود نیلی- مشاور رئیس جمهور


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:17 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتصاد مقاومتییک الگوی دورن گرا و عدالت محور است که تاوت های بنیادینی با اقتصاد ریاضتی دارد.

محمد جواد ایروانی صبح امروز در کارگاه یکروزه علمی ـ آموزشی اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اقتصاد ریاضتی به دنبال کاهش هزینه ها است و یک برنامه جبرانی بدون هدف است.

محمد جواد ایروانی


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:15 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

در وهلۀ اول باید چینش ها به نحوی تغییر کنند تا به یک اقتصاد «تولید محور» دست پیدا کنیم. باید کاری کرد تا هرگونه افزایش ارزش و تولید ثروت در اقتصاد کشور از طریق «تولید» صورت بگیرد. این در حالی است که در شرایط حال حاضر کشور، ساز و کارهای دستگاه اقتصاد کشور به نحوی رقم خورده است که «صرفۀ اقتصادی» فعالیت های «غیر تولیدی» از فعالیت های «تولیدی» بیشتر است.


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:13 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید براینکه حمایت از تولید و واگذاری امور به مردم شاه‌بیت اقتصاد مقاومتی است، افزود: ایجاد، توسعه و حفظ آموزشگاه‌های آزاد در کنار دیپلماسی مهارت در خارج از کشور را از وزارت امورخارجه خواستاریم.

عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با حضور در همایش خصوصی سازی، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، کلید اشتغال پایدار با بیان اینکه حدود 12 هزار آموزشگاه آزاد با حدود 40 هزار مدیر و مربی در کشور مشغول فعالیت است، بیان کرد: یکی از معضلات اصلی جامعه بیکاری فارغ التحصیلان فاقد مهارت است که نقش آموزشگاه‌های آزاد در آموزش مهارتی حائز اهمیت است.

عبدالرضا عزیزی


ادامه مطلب

 
 
[ پنج شنبه 20 شهریور 1393  ] [ 8:11 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

جلسه شورای اقتصاد به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد و برنامه وزارت صنعت ،معدن وتجارت برای تحقق اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید.

در اين جلسه وزيرصنعت، معدن و تجارت گزارشی از اهداف، سیاستها و برنامه های اين وزارتخانه ارائه كرد و پس از بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادات اعضای شورا، این برنامه به تصویب رسید.

article


ادامه مطلب

 
 
[ چهارشنبه 19 شهریور 1393  ] [ 9:51 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

وزیر نفت در مورد افزایش تولید و صادرات فراورده‌های نفتی از طریق احداث پالایشگاه‌ها گفت: ظرفیت نفت خام را به 2 میلیون بشکه در روز و میعانات را به یک میلیون بشکه می‌رسانیم و با افزایش پالایشگاه‌ها در عسلویه ظرفیت پالایش کشور را به 3 میلیون بشکه در سال می‌رسانیم.

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت در جلسه علنی امروز مجلس (18 خرداد) و در تشریح برنامه‌های وزارت نفت در جهت تحقق اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اولین برنامه وزارت نفت در جهت اجرا و تحقق اقتصاد مقاومتی، برنامه برای افزایش ظرفیت تولید نفت خام با تأکید بر برداشت از میادین مشترک است.

زنگنه


ادامه مطلب

 
 
[ چهارشنبه 19 شهریور 1393  ] [ 9:49 AM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By Rasekhoon :.

تعداد کل صفحات : 6 ::      1   2   3   4   5   6  

درباره وبلاگ

باتوجه به بیانیه سال رهبرکبیرانقلاب اسلامی برآن شدم تاقدم کوچکی درراه ارتقاء سطح اقتصادی بردارم لذادرتدوین این وبلاگ اهتمام ورزیدم.
آخرين مطالب
آمار سایت
كل بازديدها : 52526 نفر
كل مطالب : 174 عدد
کل نظرات : 23عدد
آخرین بروز رسانی : شنبه 21 اسفند 1395