اقتصادمقاومتی
اقتصادمقاومتی سرلوحه زندگی
نويسندگان
فرزاداشرفی

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه اصناف در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نقش مهم و تاثیرگذاری دارند گفت: ۴ محور سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مربوط به بازرگانی داخلی است.

قائم مقام وزیر صنعت ، معدن و تجارت در امور تجارت افزود : نظام توزیع ما شفاف نیست و با کمک اتحادیه ها و اصناف باید مشکلات را پیدا کرده و آن را حل کنیم.

خسروتاج بر آموزش واحدهای صنفی تاکید کرد و گفت : استفاده از تجربیات جهانی و حل مشکلات مالیاتی و ارزش افزوده باید با کمک خود اصناف اتفاق بیفتد .

خسروتاج

خسروتاج اضافه کرد : برترین سرمایه اقتصاد نیروی انسانی است و باید امیدوار باشیم با همین سرمایه فضا برای تحقق اقتصاد مقاومتی مهیا شود.


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:45 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتصاد مقاومتییک الگوی دورن گرا و عدالت محور است که تاوت های بنیادینی با اقتصاد ریاضتی دارد.

وی افزود: اقتصاد ریاضتی یک برنامه برون گرا است همراه با استقراض های خارجی اجرا می شود، یک الگوی عقب گشت از الگوی سرمایه داری جهان و یک بسته کوتاه مدت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اقتصاد ریاضتی یک واکنش ناعادلانه و عدالت گریز است و یک بسته برای مقابله با بحران های است که در اتحادیه اروپا در دستور کار قرار گرفت و به کشورهای دیگر مانند یونان و پرتغال دیکته می شود.

ایروانی با اشاره به برتری های اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی یک الگوی برای رشد اقتصادی پایدار است که به استعدادها برای دستیابی به رشد اقتصادی توجه دارد که آگاهانه اهداف رسیدن به سند چشم انداز را دنبال می کند.


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:43 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

در وهلۀ اول باید چینش ها به نحوی تغییر کنند تا به یک اقتصاد «تولید محور» دست پیدا کنیم. باید کاری کرد تا هرگونه افزایش ارزش و تولید ثروت در اقتصاد کشور از طریق «تولید» صورت بگیرد. این در حالی است که در شرایط حال حاضر کشور، ساز و کارهای دستگاه اقتصاد کشور به نحوی رقم خورده است که «صرفۀ اقتصادی» فعالیت های «غیر تولیدی» از فعالیت های «تولیدی» بیشتر است.


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:39 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

رهبر انقلاب در بیانات ابتدای سال 1393 در جوار حریم رضوی جمله ای طلایی بکار بردند که نشان از دغدغه ایشان نسبت به استقلال اقتصادی کشور است.


ایشان فرمودند:ما در بسیاری از مسائل دیگر هم در عین تحریم توانستیم به نقطه‌های بسیار برجسته و بالا دست پیدا کنیم، یک مثال آن "تولید علم" است، یک مثال صنعت و فناوری است. در این‌ها ما تحریم بودیم اما الان هم تحریم هستیم. در مورد علم دانش‌های پیشرفته و روز، درهای مراکز مهم علمی دنیا به روی دانشجوی ایرانی بسته است اما در عین حال در نانو، سلول‌های بنیادی، در صنایع دفاعی و در صنایع پهپاد و موشکی به کوری چشم دشمنان پیشرفت کردیم.

**چرا در اقتصاد نتوانیم پیشرفت کنیم؟ اگر در این عرصه هم عزممان را جزم کرده و دست به دست هم دهیم می توانیم اقتصاد را شکوفا کنیم، چشممان به دست دشمن نباشد که کی تحریم را بر‌می‌دارد. به درک. نگاه کنیم ببینیم خودمان چه کار می‌توانیم انجام دهیم.


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:35 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: از آنجا که عمده تکیه در بازارهای مالی بر سیستم بانکی است و بانکها تأمین کننده اصلی پروژه های کلان اقتصادی هستند می توانند در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی از نقشی تعیین کننده برخوردار باشند.
 
به گزارش افکارنیوز، حسنعلی قنبری عضو هیأت علمی و معاون مالی اداری پردیس دانشگاه شهید بهشتی است که سمتهای اجرایی و مدیریتی همچون عضو هیأت مدیره پست بانک، مدیرعامل بانک سپه و... را در کارنامه کاریش دارد. وی دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه پونا هندوستان است.
 

 


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:33 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

جایگاه اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت، معدن و تجارت

کمرنگ شدن مفهوم مرزهای ملی کشورها بواسطه جهانی شدن منجر شده است تا اقتصادهای ملی در معرض نوسان های داخلی و خارجی بسیاری قرار داشته باشند. امروزه بازارهای مالی، سرمایه، پول و … درهم تنیده شده است و اختلالات و عدم تعادل های یک کشور یا منطقه اقتصادی می­تواند به‌راحتی به دیگر مناطق یا کشورها سرایت کند.

ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:30 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0
کوثری گفت: دشمن شناسی یکی از ارکان مهم رهبری رهبران دینی است که همه ما را نیز به آن توصیه می‌کنند.
صراط: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید مراقب سیاست‌ها و تصمیمات ضد و نقیض درمورد اقتصاد مقاومتی باشد.

به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج دانشجویی، اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جمع دانشجویان شرکت کننده در دوره خط امام (ره) ویژه مسئولین فرهنگی و سیاسی دانشگاه‌های کشور گفت: آگاهی، مقاومت، فعال بودن و خستگی ناپذیری از عناصر اصلی حرکت مستمر در مسیر انقلاب است.

 


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:28 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0

دکتر مسعود درخشان:
منظور از اقتصاد مقاومتی واقعی یک اقتصاد مقاومتی فعال و پویاست نه یک اقتصاد منفعل و بسته

دکتر مسعود درخشان که از جمله اساتید مطرح در حوزه اقتصاد اسلامی است که در همایش ملی «اقتصاد مقاومتی» در اردیبهشت ماه امسال به سخنرانی پرداخت. به بهانه تاکید مجدد رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی متن سخنرانی این استاد برجسته باز نشر داده می شود:
دکتر درخشان واژه اقتصاد مقاومتی را دلیلی بر وجود فشارها و ضربه‌های اقتصادی از سوی نیروهای متخاصم می داند که سد راه پیشرفت جامعه هستند و آنها را به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می کند که شامل تحریم اقتصادی است که در رأس فشار های خارجی قرار دارد و در بخش داخلی نیز فشار همه نیروهایی که زمینه و بستر مناسب را برای تحقق اهداف سیاستهای فشار خارجی‌ها فراهم می‌کنند، دانسته است.

 


ادامه مطلب

 
 
[ دوشنبه 17 شهریور 1393  ] [ 1:24 PM ] [ فرزاداشرفی ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By Rasekhoon :.

تعداد کل صفحات : 6 ::      1   2   3   4   5   6  

درباره وبلاگ

باتوجه به بیانیه سال رهبرکبیرانقلاب اسلامی برآن شدم تاقدم کوچکی درراه ارتقاء سطح اقتصادی بردارم لذادرتدوین این وبلاگ اهتمام ورزیدم.
آخرين مطالب
آمار سایت
كل بازديدها : 52504 نفر
كل مطالب : 174 عدد
کل نظرات : 23عدد
آخرین بروز رسانی : شنبه 21 اسفند 1395