با عرض سلام خدمت دوستان بزودی قرار است قالب طراحی شده اختصاصی 

در وب قرار داده شود بزودی دموی آن قابل مشاهده خواهد بود 


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 10:08 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

 

پیروزی در انتخابات چه تعداد رای می‌خواهد؟

در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۵۰,۴۸۳,۱۹۲ واجد شرایط رای دادن هستند.

 

 
طبق قانون انتخابات ریاست جمهوری، نامزدی در دور اول انتخابات پیروز خواهد شد که نصف به اضافه یک رای از مجموع آرا ماخوذه را به خود اختصاص داده باشد. بنابراین و با توجه به تعداد واجدین شرایط رای دادن اگر فردی در دور اول انتخابات بتواند 25،241،597 رای را به خود اختصاص بدهد قطعا پیروز انتخابات است. اما تجربه نشان داده است که هیچگاه همه افراد واجد شرایط در انتخابات شرکت نمی‌کنند. 

 


طبق آمار بیشترین درصد مشارکت مربوط به دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری با 85 درصد بوده است. در جدول حاضر درصد مشارکت در 10 دوره پیشین ریاست جمهوری آورده شده است و با فرض برابری مشارکت در انتخابات پیش رو با هر دوره، میزان رایی که نامزد‌ها برای پیروزی در دور اول به آن نیاز دارند محاسبه شده است.

همچنین در آخر ردیف، میانگین مشارکت در ده دوره پیشین محاسبه شده است و یک بار هم میزان رای مورد نیاز در صورت برابری مشارکت با میانگین محاسبه شده است.
 

دور انتخابات

درصد مشارکت

      میزان رای مورد نیاز برای پیروزی با فرض مشارکت برابر با این دوره

اول

68

17.128.948

دوم

64

16.215.202

سوم

74

18.744.410

چهارم

55

13.827.347

پنجم

55

13.779.388

ششم

51

12.787.393

هفتم

80

20.173.084

هشتم

68

17.106.230

نهم( دور اول)

63

15.816.385

نهم( دور دوم)

60

15.099.523

دهم

85

21.455.357

میانگین ادوار

66

16.555.963

* درصد میزان مشارکت در هر دوره گرد شده است.

 

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 10:06 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

 


به گزارش جهان، نخستین مسئله، فهم مسائل اصلی و فرعی در حوزه‌های مختلف است. به عبارت دیگر، در زمینه‌ی سیاست، اقتصاد، مدیریت کشور و علوم مختلف، ابتدا باید نخبگان مسائل اصلی و فرعی را برای مسئولان مربوط و مردم تبیین سازند. 

«دشمنانی که مایل نیستند پیشرفت و ترقی و رشد همه‌جانبه‌ی ملت ایران را ببینند، دو کار عمده در برنامه‌ی آن‌ها وجود دارد: یکی اینکه تا آنجایی که بتوانند مانع‌تراشی کنند که ملت نتواند به این پیشرفت‌ها و رشد دست پیدا کند؛ با تحریم، با تهدید، با مشغول کردن مدیران به کارهای درجه‌ی دو و فرعی، به منعطف کردن حواس ملت بزرگ ایران و نخبگان کشور به کارهایی که در فهرست کارهای اصلی آن‌ها قرار ندارد؛ یعنی مانع شدن عملی.» 

مقام معظم رهبری در بیانات ابتدای سال، در حرم رضوی، اشاره کردند یکی از نقشه‌های اصلی دشمن مشغول کردن نخبگان کشور به کارهای درجه‌ی دو و فرعی است. از این رو، شناخت اهم از مهم و تشخیص مسائل اصلی و فرعی یکی از وظایف نخبگان است که باید به آن توجه بسیاری شود. یکی از زمینه‌هایی که سالیان دراز مسیر علمی و پیشرفت کشورها را متأثر کرده است و انسان را از خداگرایی و آخرت‌طلبی دور کرده است، این است که غرب در علوم مختلف مسائل اصلی و فرعی را تغییر داده و رویکرد جدیدی را به اقتصاد، مدیریت، جامعه و... ارائه کرده است.
 

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 10:05 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ورامین: در دومین بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در باب شوراهای اسلامی شهر و روستا، به «وظایف شوراها» در سخنان ایشان می‌پردازیم.

 

امام خامنه ای (مدظله العالی) در پیام به نشست منتخبان دومین دوره شوراهاى اسلامى شهر و روستا ۱۳۸۲/۰۲/۰۶ فرموده اند:

مهمترین توصیه‌ى اینجانب اولاً مربوط به سیاست‌ها و برنامه‌هاى کارى شما و سپس درباره‌ى گزینش مدیریت شهر و روستا است. تسهیل زندگى مردم در کارهایى که به شهرداریها مربوط است، برطرف کردن معضلات شهر و روستا، سالم‌سازى محیط زیست، حفظ اصالت اسلامى و ملى در ساخت و سازها، استقرار بخشیدن به جو اسلامى و فرهنگىِ سالم، پرداختن به نیازهاى فورى‌تر در عین اهتمام به کارهاى زیربنایى، اولویت دادن به مناطق مستضعف‌نشین، تأثیرناپذیرى از نفوذ ثروتمندان و جاذبه‌ى ثروت، رعایت دقیق قوانین و عدم تخطى از آن با حیله‌هاى شبه قانونى، رعایت ویژه‌ى محرومان، آلوده نشدن به اسراف و هدر ندادن بیت‌المال با تجملات زائد و سفرها و مراسم غیرلازم، و در یک کلمه رعایت تقوا و تدبیر و پشتکار، و بهره‌گیرى از دانش و تجربه، مواد عمده‌ى توصیه‌ى نخست اینجانب است.

منبع: فرمانداری ورامین


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 10:05 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

گزیده‌ای از بیانات و توصیه‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره انتخابات ریاست جمهوری در «كتابچه‌ی انتخاباتی KHAMENEI.IR» منتشر شد.
این كتابچه چهارده فصل دارد. «ویژگی نامزد اصلح، نقاط قوت و ضعف دولت نهم و دهم، شنبه‌ی بعد از انتخابات، پایبندی به سیاست‌های كلی نظام، نقش رئیس‌جمهوری در تحقق برنامه‌ی پنج ساله، ریاست جمهوری و چشم‌انداز ۲۰ ساله، وظایف شورای نگهبان در انتخابات، تاكتیك‌های دشمن، تجربیات انتخابات ۸۸، اصول رقابت سیاسی، اهمیت شورای نگهبان، بایدها و نبایدهای رسانه‌ها در انتخابات، وظیفه مردم در انتخابات و اهمیت انتخابات ریاست جمهوری».


http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22684/smpf.jpg

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR با انتشار این كتابچه تلاش دارد در چهارده بخش ضمن معرفی شاخص‌های نامزد اصلح از نگاه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاكتیك‌ها و اهداف دشمن برای این انتخابات را شناسایی كند و با ارائه‌ی دستورالعمل‌هایی به مخاطبینش، به عنوان یك دفترچه راهنما، عبور از امتحان انتخابات را تسهیل كتد.
این كتابچه را با حجم ۶ مگابایت 
از اینجا دریافت كنید.

منبع : KHAMENEI.IR


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 10:02 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

 

وزیر کشور با بیان اینکه در این دوره از انتخابات 50.483.192 نفر واجد شرایط اخذ رای هستند، گفت: از این میان 1.631.206 نفر رای اولی داریم.

 

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی باز انتخابات، مصطفی محمد نجار در حاشیه نشست خود با استانداران و معاون امنیتی استانداری های کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 17 روز تا انتخابات زمان داریم گفت: این جلسه به منظور آخرین هماهنگی ها میان استانداری ها و به منظور مروری بر فرایند اجرایی انتخابات برگزار شد. وی با بیان اینکه تنها مر قانون در دستور کار وزارت کشور قرار دارد گفت در این دوره از انتخابات 130هزار صندوق در نظر گرفته شده است که این امر کار و هماهنگی های سنگینی را می طلبد.

وزیر کشور با اشاره به تعداد واجدین شرایط اخذ رای گفت: 50.483.192 نفر واجدین شرایط اخذ رای هستند که از این میان 1.631.206 نفرشامل  رای اولی هستند و از این تعداد رای اولی ها 799.562 نفر زن و 831.644 نفر مرد هستند.

وی همچنین با بیان اینکه از 16 خردادماه نیز تبلیغات انتخابات چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز آغاز می شود گفت: تاکنون نسبت به رفتار داوطلبان شکایت قابل توجهی نداشته ایم به جز دو سه مورد گزارش تخلف که آن هم مورد خاص و ویژه ای نبوده است و تاکنون نیز داوطلبان قانون را رعایت کردند و ما هم به آنان توصیه می کنیم این اخلاق مداری را تا روز انتخابات ادامه دهند.

وی همچنین در مورد تمهیدات در نظر گرفته شده برای اخذ رای از هموطنان خارج از کشور گفت: 285 مرکز در کشورهای مختلف برای اخذ رای در نظر گرفته شده و برنامه ریزی های لازم نیز در این خصوص صورت گرفته است تا هموطنان و ایرانیان خارج از کشور هم بتوانند رای خود را به صندوق ها بیندازند.

نجار همچنین با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای دو مرحله ای شدن انتخابات گفت: اگر انتخابات در 24 خرداد نهایی نشود طبق قانون در جمعه بعد مرحله دوم برگزار می شود و وزارت کشور نیز تمام تمهیدات لازم را در این خصوص انجام داده اند.

پایگاه خبری، تحلیلی باز انتخابات

 


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 خرداد 1392  | 9:46 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

تعداد کل صفحات : 5 :: 1 2 3 4 5