آرشيو وب
» فروردین 1390
» فروردین 1388


پيوندهاي وب

» سال جهاد اقتصادي 1390
» بشارت 90:سال جهاد اقتصادي
» جهاد اقتصادي - صلابت سياسي فرهنگي
» وبلاگ روابط عمومي راسخون
» راسخون - يار هميشه همراه
» طراح قالب

امکانات وب



درباره وب

  • English / Persian / Arabic / Türkçe / Français
  • .:. سامانه وبلاگ موسسه فرهنگي راسخون .:.

     



    ...:::| ارتباط رومينگ ايران با 110 كشور جهان برقرار شد

    بازديد از اين پست : مرتبه
    با پيوستن افغانستان به شبكه رومينگ اعتباري همراه اول؛
    ارتباط رومينگ ايران با 110 كشور جهان برقرار شد

    خبرگزاري فارس: با انعقاد قرارداد بين همراه اول و اتصالات افغانستان، دومين اپراتور افغانستان نيز به شبكه رومينگ اعتباري همراه اول پيوست.


    به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، با قرارداد منعقده ميان همراه اول و اتصالات افغانستان، مشتركان اعتباري هر دو اپراتور مي‌توانند از مزاياي يك ارتباط بين‌المللي بهره‌مند شوند.
    بر اساس اين گزارش، بهره‌بردار همراه اول ايران پس از 14 اپراتور از كشور‌هاي عربستان، عراق، تركيه، سوريه، پاكستان ، امارات متحده عربي، افغانستان، آذربايجان و روسيه، پانزدهمين برقراري خدمات رومينگ(خدمات دهي در كشور ميهمان) سيم كارت‌هاي اعتباري را بر اساس قرارداد همكاري انجام مي‌دهد.
    همراه اول توصيه كرده است با توجه به اينكه شارژينگ سيم كارت‌هاي اعتباري به صورت آنلاين انجام مي‌شود، ‌مشتركان به منظور مديريت بهتر هزينه‌هاي رومينگ بين‌الملل، در سفرهاي خارجي از اين سيم كارت‌ها استفاده كنند.
    همراه اول هم اكنون با 266 اپراتور در 110 كشور قرارداد رومينگ بين الملل دارد كه همگي به طور مستقيم و بدون واسطه منعقد شده‌اند.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : شنبه 6 فروردین 1390 ،9:45 PM

    ...:::| مصرف برق كشور كاهش و صادرات آن افزايش يافت

    بازديد از اين پست : مرتبه
    در نخستين روز از سال 90
    مصرف برق كشور كاهش و صادرات آن افزايش يافت

    خبرگزاري فارس: در نخستين روز از سال 90 كه به عنوان سال "جهاد اقتصادي " نام‌گذاري شده است، مصرف برق كشور در مقايسه با روز مشابه پارسال كاهش و صادرات برق افزايش يافت.


    به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس بر اساس آمارهاي وزارت نيرو، مصرف برق كشور در ساعت اوج روز دوشنبه (اول فروردين ماه جاري) به 21 هزار و 138 مگاوات رسيد كه اين ميزان در مقايسه با نخستين روز سال گذشته، يكهزار و 856 مگاوات كاهش نشان مي‌دهد.
    بنابراين گزارش، ميزان صادرات برق كشور نيز در روز گذشته به 906 مگاوات رسيد كه اين ميزان 294 مگاوات (نزديك به 50 درصد) در مقايسه با روز مشابه پارسال افزايش يافته است.
    ميزان ذخيره گردان و غيرگردان نيروگاه هاي كشور در روز يكشنبه 29 اسفند نيز به 14 هزار و 697 مگاوات رسيد كه بيانگر آمادگي صنعت برق براي تامين انرژي مورد نياز كشور است.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : شنبه 6 فروردین 1390 ،9:43 PM

    ...:::| قیمت گاز و برق در سه‌ماهه اول سال90 بالا نمی رود

    بازديد از اين پست : مرتبه

    عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ثابت ماندن قیمت حامل‌های انرژی از جمله برق و گاز در سه‌ماه اول سال 90 خبر داد و گفت: دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت این اقلام ندارد و با قانونی هم که مجلس درباره بودجه دو ماه نخست سال جاری تصویب کرد حتما قیمت حامل‌‎های انرژی ثابت می‌ماند.

     

    راسخون: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ثابت ماندن قیمت حامل‌های انرژی از جمله برق و گاز در سه‌ماه اول سال 90 خبر داد و گفت: دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت این اقلام ندارد و با قانونی هم که مجلس درباره بودجه دو ماه نخست سال جاری تصویب کرد حتما قیمت حامل‌‎های انرژی ثابت می‌ماند.
     

    به گزارش خبرگزاری مهر محمد دهقان با اشاره به تصویب تنخواه مالی 20 هزار میلیارد تومانی برای مخارج دولت در دوماه نخست سال 90، گفت: در قانونی که مجلس تصویب کرد دولت موظف شده است تا قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و عواید ناشی از آن را همانند سه ماه پایانی سال 89 در سه ماه نخست سال 90 ادامه دهد و این به معنای این است که در سه ماه نخست سال جاری به طور حتم افزایشی در قیمت گاز، برق، بنزین و سایر اقلام سوختی اتفاق نمی‌افتد.

     

    نماینده مردم چناران و طرقبه در مجلس افزود: تا جایی که در نشست‌های دولت و مجلس هم مطرح شده است دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت گاز و برق در ماه‌های نخست سال ندارد و مصوبه مجلس هم به عنوان قانون در این امر دولت را کمک می‌کند تا کار خود را طبق قانون انجام دهد.
     
     

    شیب افزایش قیمت سوخت باید اصلاح شود
     

     
    عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس به دنبال واقعی کردن قیمت سوخت در کشور ظرف مدت پنج سال بود، گفت: مجلس در قانون هدفمند کردن یارانه‌ها دولت را مکلف کرد که ظرف مدت پنج سال قیمت سوخت و انرژی را در کشور واقعی کند، نه اینکه در سال اول قیمت را تا نزدیک قیمت واقعی بالا ببرد.
     
     

    وی تصریح کرد: شیب افزایش قیمت سوخت و انرژی در کشور تند بود و همین موضوع موجب شد تا نگرانی‌های چشمگیری در بین مردم بوجود بیاید و بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی در شوک این افزایش قیمت با زیان مواجه شوند.
     
     

    عضو هیئت رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه شیب افزایش قیمت حامل‌های انرژی در کشور باید اصلاح شود، گفت: امیدورایم دولت در سال جاری با نگاه به تجربه سال گذشته قصد افزایش دوباره قیمت سوخت با شیبی تند را نداشته باشد.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : شنبه 6 فروردین 1390 ،9:27 PM

    ...:::| واريز يارانه مرحله سوم در اواخر فروردين و اوايل ارديبهشت 90

    بازديد از اين پست : مرتبه

    رئيس سازمان هدفمندي يارانه‌ها از واريز يارانه مرحله سوم در اواخر فروردين و اوايل ارديبهشت 90 و باز شدن سايت رفاهي از 20 اسفند ماه و بدون تعطيلي در ايام نوروز خبر داد و به برخي ابهامات خانوارها در اين رابطه پاسخ گفت.

     

    راسخون: رئيس سازمان هدفمندي يارانه‌ها از واريز يارانه مرحله سوم در اواخر فروردين و اوايل ارديبهشت 90 و باز شدن سايت رفاهي از 20 اسفند ماه و بدون تعطيلي در ايام نوروز خبر داد و به برخي ابهامات خانوارها در اين رابطه پاسخ گفت.

    بهروز مرادي رئيس سازمان هدفمندي يارانه‌ها پيش از اين در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پاسخ به اين پرسش كه چه زمان يارانه مرحله جديد واريز مي‌شود، گفت: يارانه مرحله سوم از اواخر فروردين و اوايل ارديبهشت 1390 به حساب سرپرست خانوار واريز مي‌شود.
     

    به گزارش فارس بر اساس اعلام قبلي از سوي مسئولان دولت يارانه نقدي در سال 90 همانند سال جاري به ازاي هر نفر ماهانه 44 هزار و 500 تومان شامل 40 هزار و 500 تومان يارانه انرژي و 4 هزار تومان يارانه نان واريز مي‌شود.
     

    در پاسخ به اين پرسش كه سايت رفاهي براي اعلام شماره حساب سرپرست خانوار كي باز مي‌شود، گفت: سايت رفاهي به نشاني www.refahi.ir از 20 اسفندماه باز مي‌شود، پذيرش حساب خانوارهاي جامانده حتي در روزهاي عيد و تعطيل نيز ادامه خواهد داشت و فعلا زماني براي بستن سايت در نظر نگرفتيم.
     

    رئيس سازمان هدفمندي يارانه‌ها در پاسخ به اين پرسش كه كساني كه تعداد اعضاي خانوارشان به دلايل مختلف تغيير كرده و يا اصلا ثبت‎نام نكرده‌اند، چه‎كار كنند، گفت: آنها كه ثبت‏نام نكرده‌اند، از 20 اسفندماه 89 ثبت‏نام كنند. اگر ايرادي نيز در تعداد اعضا و يا سرپرست خانوار وجود داشته اين سازمان بر اساس آخرين آمارهاي دريافتي از مركز آمار ايران، اصلاحات را اعمال كرده است.
     

    مرادي تأكيد كرد:‌ خانوارهاي جديد كه ازدواج كرده‌اند، بر اساس هر تعداد از اعلاميه‌هاي ازدواج كه به دست ما رسيده، در قالب خانوار جديد سازماندهي كرديم كه بايد سرپرست خانوار جديد شماره حساب در اختيار ما قرار دهد.
     

    رئيس سازمان هدفمندي يارانه‌ها در پاسخ به اين پرسش كه آنهايي كه قبلا جزو خانوار پدر و مادري بوده‌اند، اما ازدواج كرده و يارانه نگرفته‌اند، آيا يارانه دو مرحله قبلي را دريافت خواهند كرد، گفت: آنهايي كه قبلا پيش پدر و مادر بوده‌اند، يارانه مرحله قبل به پدر و مادر پرداخت شده و اگر ازدواج كرده بايد ثبت‏نام و شماره حساب جديد سرپرست خانوار جديد را ارائه كنند.
     

    مرادي در مورد كساني كه سرپرست خانوار را از دست داده يارانه نگرفته‌اند، گفت: در هر صورت اگر سرپرست خانوار فوت كرده باشد، بزرگترين (مسن‌ترين) فرد آن خانوار كه معمولا مادر خانواده است، شماره حساب خود را اعلام كرده و از اين پس يارانه به حساب سرپرست جديد واريز مي‌شود.
     

    وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا يارانه مرحله اول و دوم به حساب آنهايي كه سرپرست خانوار فوت كرده، پرداخت مي‌شود، گفت: آنهايي كه سرپرستشان فوت كرده در حساب سرپرست آنها واريز شده كه با يك مكانيسم مي‌توانند اين مبلغ را از بانك مربوطه دريافت كنند، اما از زماني كه شماره حساب به نام سرپرست جديد افتتاح شود يارانه از اين پس به حساب آنها واريز خواهد شد.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : شنبه 6 فروردین 1390 ،9:26 PM

    ...:::| جهاد اقتصادي بايد در جامعه عيني باشد

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه موقت كاشان:
    جهاد اقتصادي بايد در جامعه عيني باشد

    خبرگزاري فارس: امام جمعه موقت كاشان گفت: جهاد اقتصادي بايد از شعار خارج شده و توسط مردم و مسئولان به مرحله اجرا و عينيت برسد.

    به گزارش خبرگزاري فارس از كاشان،‌ محمدرضا اسماعيلي در خطبه‌هاي اين هفته نمازجمعه اين شهرستان با اشاره به نامگذاري سال جديد به عنوان سال جهاد اقتصادي اظهار داشت: همانطور كه مقام معظم رهبري لازمه تحقق اين مهم را داشتن روحيه جهادي، استحكام معنويت در جامعه و عدم ابتلا به مسائل حاشيه‌اي ذكر كردند بايد با عزمي جهادي و تقويت معنويت در جامعه و دوري از حاشيه‌هاي مخرب به تحقق اين هدف كمك كرد.


    وي همچنين با تبريك سال جديد، صله ارحام در ايام عيد را يكي از سنت‌هاي پسنديده ايرانيان كه ريشه در فرهنگ اسلامي دارد دانست و خاطرنشان كرد: آشتي‌دادن كساني كه به هر دليل با هم در قهر و اختلاف هستند يكي از اموري است كه باعث خشنودي خداي متعال مي‌شود و به تحكيم روابط در جامعه اسلامي كمك مي‌كند.


    اسماعيلي، به 12 فروردين روز جمهوري اسلامي نيز اشاره كرد و گفت: در اين روز توده ميليوني مردم با حضور در صندوق‌هاي آرا، به جمهوري اسلامي رأي داده و والاتربن و بالاترين رأي در نظام هستي را به جمهوري اسلامي دادند.


    امام جمعه موقت كاشان نقش امام خميني در راي ملت به جمهوري اسلامي را بسيار مهم ارزيابي كرد و تصريح كرد: امام راحل از همان ابتدا با رد هر نظام ديگري جز جمهوري اسلامي به نظر مردم جهت داده و بر ساير نظام‌ها و مكتب‌ها خط بطلان كشيد.


    اسماعيلي تحولات جديد منطقه و اعتراض‌هاي ملت‌هاي مسلمان به حكومت‌هاي ديكتاتورشان را نشانه پيروزي و موفقيت نظام جمهوري اسلامي ايران قلمداد كرد و گفت: استكبار و استعمار دنبال اين بودند كه خاورميانه جديد را تأسيس كنند حال آنكه با اين تحولات منطقه به سوي خاورميانه اسلامي سوق داده شده‌است.


    وي از تمام نيروهاي انتظامي و مراكز خدماتي كه امكانات سفر ايمن و راحت را براي مسافران نوروزي فراهم كردند قدرداني كرد.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:31 PM

    ...:::| براي رسيدن به جهاد اقتصادي بايد جهاد معنوي داشته باشيم

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه موقت كنگان:
    براي رسيدن به جهاد اقتصادي بايد جهاد معنوي داشته باشيم

    خبرگزاري فارس: ‌امام جمعه موقت كنگان گفت: براي رسيدن به جهاد اقتصادي بايد جهاد معنوي داشته باشيم.

    به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، حجت‌الاسلام ابراهيم سبحاني در خطبه‌هاي امروز نماز جمعه كنگان با توصيه خود و نمازگزاران به رعايت تقواي الهي اظهار داشت: تقوا و پرهيزگاري در تمام ايام سال امري لازم و واجب است و همه ما بايد خود را به پرهيزگار بودن عادت دهيم و بايد بدانيم كه تقوا كليد رستگاري است.


    وي با تبريك سال نو افزود: نوروز از مهم‌ترين اعياد ايرانيان است و مردم سرزمين ايران همواره در اين ايام به جشن مي‌پردازند و نوروز باستاني در فرهنگ ما اهميت زيادي دارد.


    امام جمعه موقت كنگان در ادامه بر لزوم صرفه‌جويي تاكيد و خاطرنشان كرد: براي وضو از يك ليوان و براي غسل از سه كاسه هم مي‌شود استفاده كرد و شما تصور كنيد كه براي وضو و غسل كردن چقدر آب مصرف مي‌‌كنيم.


    سبحاني تصريح كرد: آنقدر كه ما براي وضو گرفتن وقت صرف مي‌كنيم، آيا براي نمازمان هم همين‌قدر وقت صرف مي‌كنيم و در واقع بايد با جلوگيري از اسراف به سمت مصرف صحيح و بهينه حركت كنيم.


    وي در ادامه با اشاره به نامگذاري امسال به نام جهاد اقتصادي يادآور شد: همانطور كه مقام معظم رهبري امسال را سال جهاد اقتصادي نام‌گذاري فرمودند، بايد بكوشيم اين امر تحقق عملي يابد و همه مردم و مسئولان موظف به اين امر هستند.


    خطيب جمعه كنگان اضافه كرد: چيزي كه در دنياي امروز براي بشر اهميت دارد اقتصاد و رفاه اقتصادي است و وقتي اقتصاد مردم مطلوب باشد مردم به راحتي مي‌توانند زندگي كنند و هميشه گفته شده وقتي فقر وارد خانواده شود ايمان هم خارج مي‌شود و اگر مردم در رفاه باشند، به فقر كشيده نمي‌شوند و زمينه كفر هم فراهم نمي‌شود.


    سبحاني افزود: اقتصاد نياز هر جامعه است و اسلام هم به اين موضوع اهميت زيادي قائل است تا جايي كه از نگاه اسلام، كسي كه براي اقتصاد خانواده تلاش مي‌كند مانند كسي است كه در راه خدا جهاد مي‌كند.


    وي ابراز داشت: براي رسيدن به اقتصاد عالي نياز است است كه در مرحله نخست جهاد معنوي انجام بگيرد و اگر جهاد اقتصادي بر پايه جهاد معنوي باشد مي‌توان استقلال حكومت و نظام را تضمين كرد.


    اين مقام مسئول گفت: بدون ترديد، اقتصاد خالي از معنويات اقتصاد خاص مقام معظم رهبري نيست و به ويژه در شهرستان كنگان و استان بوشهر كه قطب اقتصادي كشور است بايد از فرهنگ اسلامي استفاده و در راستاي اقتصاد معنوي تلاش كنيم.


    سبحاني بيان داشت: ما نبايد جهاد اقتصادي را به يك سري تابلو و شعار اكتفا كنيم و بايد عملا براي تحقق اين مسئله تلاش كنيم و بايد جديت به خرج دهيم.


    وي با اشاره به زلزله اخير ژاپن عنوان داشت: زلزله ژاپن بايد براي همه ما درس باشد و به ياد داشته باشيم كه خداوند با كسي عهد نبسته كه هميشه و همه جا نگهدار او باشد و كشوري كه در صنعت حرف اول را در دنيا مي‌زد در چند ثانيه از بين رفت و خداوند قدرت خود را نشان داد پس نبايد مغرور شويم.


    امام جمعه موقت كنگان با اشاره به بودجه بالاي فرهنگي كشور گفت: مسئولان فرهنگي تلاش كنيد امسال بوجه فرهنگي بسيار مطلوب و در اختيار شما گذاشته شده است و هزينه‌هاي فرهنگي را در همايش‌ها و سمينارهاي پوچ و بي‌ارزش خرج نكنيم.


    سبحاني خاطرنشان كرد: هميشه اين توان و قدرت دست مسئول نمي‌ماند پس مسئولان عزيز بكوشيد برنامه‌هايي اجرا شود كه چند نفر جوان متنبه يا به راه راست هدايت شوند و بايد براي اجراي برنامه‌هاي فرهنگي تلاش بيشتري كنيم.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:31 PM

    ...:::| بزرگترين خدمت در عرصه جهاد اقتصادي نقد سازنده ضعف‌هاست

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه اردبيل:
    بزرگترين خدمت در عرصه جهاد اقتصادي نقد سازنده ضعف‌هاست

    خبرگزاري فارس: امام جمعه اردبيل گفت: بزرگ‌ترين خدمت در عرصه اقتصادي و عمل به پيام نوروزي مقام معظم رهبري نقد سازنده ضعف‌هاي اقتصادي دولت خدمتگزار است.

    به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجت‌الاسلام سيدحسن عاملي در خطبه‌هاي اين هفته نماز جمعه شهر اردبيل اظهار داشت: دولت بايد در اين عرصه دست از سياست انقباضي خود به ويژه در عرصه بانكي بردارد تا ظرفيت اشتغال، توليد و كار بيشتر در كشور فراهم شود.


    وي با بيان اينكه ملت ايران آبديده‌ترين ملت دنياست گفت: ملت ما در 32 سال گذشته انواع شيطنت‌ها و تهديدهاي دشمنان را با اقتدار و عظمت پشت سر گذاشته به گونه‌اي كه توانسته است نظام فكري غرب را به استيصال بكشاند.


    امام جمعه اردبيل خاطرنشان كرد: دشمن از هر راهي اعم از حمله نظامي، جنگ رسانه‌ها، سايبري، فرهنگي، محاصره تكنولوژي، اقتصادي، به وجود آوردن بلواهاي داخلي، اختلاف مذاهب، اقوام، جناح‌هاي سياسي، آشوب‌هاي انتخاباتي، ترور شخصيت‌ها، بمب‌گذاري‌ها و محكوميت در مجامع بين‌المللي وارد شده است در همه ساحه‌ها شكست سنگيني خورده است.


    عاملي گفت: مراكز تحقيقاتي دشمنان با داشتن بيش از 50 هزار كارشناس زبده عليه كشورمان طراحي‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي مختلفي انجام داده‌اند ولي در تمام اين عرصه‌ها با شكست مواجه شده‌اند.


    وي گفت: دشمن در مقطع حاضر بهترين راه را فشار اقتصادي و افزودن بر دامنه تحريم‌ها قرار داده است تا بتواند توان نظام ما را به تحليل بكشاند و از بروز جاذبه‌هاي جمهوري اسلامي ايران و مورد الگو قرار گرفتن اين نظام به هر وسيله‌اي ممانعت كند.


    امام جمعه اردبيل افزود: دشمن از اين راه مي‌خواهد قدرت نرم و امنيتي كشورمان را در منطقه مهار كند و با به استيصال كشيدن جمهوري اسلامي ايران باج‌خواهي كرده و به مطامع خود در بي‌هويت ساختن ملت آرمان‌خواه ايران دست يابد.


    عاملي اظهار داشت: مقام معظم رهبري در اين شرايط با تشخيصي دقيق حركت جهادي در حوزه اقتصادي را پيشنهاد كرد تا امسال متفاوت‌تر از سال‌هاي گذشته در اين عرصه همه مشاركت كنيم تا آخرين حربه از دست دشمن گرفته شده و عزت ملت ايران حفظ شود.


    وي عمل به فرمايش مقام معظم رهبري را لازم‌التابع و لازم‌الاجرا اعلام كرد و گفت: هر كس به وسع توان خود بايد در عمل به اين پيام مدبرانه تلاش كند و به يقين بر همگان واجب است كه در اين عزم ملي به صحنه آمده و فرصت را غنيمت بشمارند.


    به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، خطيب جمعه اردبيل گفت: اولين توصيه ما به دولتمردان است كه نقاط ضعف خود را با دلسوزي بشنوند و درصدد رفع آن برآيند.


    عاملي در ادامه تصريح كرد: ايجاد فرصت اشتغال براي دو ميليون 500 هزار بيكار در كشور كه عزم و اراده دولت در سال جاري است نيازمند شكستن سياست انقباضي بانك‌ها و توان مضاعف مديران و مسئولاني است كه بي‌ريا مي‌خواهند به اين ملت خدمت كنند.


    وي از مسئولان استان اردبيل خواست سهم اشتغال استان را از اين ميزان فرصت اشتغال در كشور طلب كنند تا بتوانيم بر اين غول غلبه كنيم.


    نماينده مردم اردبيل در مجلس خبرگان رهبري به ايجاد فرصت اشتغال يك ميليون 600 هزار نفري در سال 89 از سوي دولت اشاره كرد و افزود: براي ارزيابي تحقق واقعي اين ميزان اشتغال از صدا و سيما انتظار داريم مسئولان و مديران تامين اجتماعي را به رسانه ملي دعوت كرده تا با ارزيابي تعداد بيمه‌شدگان ابتدايي بتوانيم ميزان دقيق اشتغال محقق شده را در عمل مشاهده كنيم.


    عاملي افزود: در اين عرصه مسئوليت و رسالت مديران اجرايي بسيار سنگين است و نبايد در اين مسير خدمتگزاري با پرداختن به كارهاي بي‌ثمر فرست‌سوزي كرد.


    وي براي عموم مردم نيز به ويژه صاحبان سرمايه توصيه كرد؛ تا سرمايه‌هاي خود را بيشتر در عرصه توليد و اشتغال به كار گيرند.


    وي با بيان آيات و رواياتي از كلام الهي و انبيا و ائمه اطهار هرگونه كنز مال را كاري بيهوده و عبث دانست و گفت: در كنار انفاق در راه خدا ثروتمندان بايد سرمايه خود را به جاي راكد گذاشتن در بانك‌ها در عرصه توليد و اشتغال به كار گيرند چرا كه اين امر اولي‌تر از حج مكرر رفتن و جهاد در راه خداست.


    امام جمعه اردبيل اضافه كرد: براي عمل به فرمايش مقام معظم رهبري بايد همه احساس تكليف كنيم تا پيام نوروزي معظم‌له به غربت نيفتاده و با نوشتن شعارها و تبليغات ظاهري اصل موضوع و پرداختن به حقيقت مسئله دچار فراموشي نشود.



    *حفظ تقوا نشانه عقل مومن است


    به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، امام جمعه اردبيل در ادامه خطبه‌هاي نماز اظهار داشت: تقوا عامل برتري انسان‌هاست كه در كلام الهي همنشين عقل در ثواب و پاداش و مكافات و جزاي عمل از آن ياد شده است.


    عاملي تقوا را نشانه دينداري و عاقل بودن انسان مومن اعلام كرد و گفت: عقل به انسان حكم مي‌كند كه در اين دنيا كه گذرگاهي بيش نيست از تشريفات به دور باشد و با حزم و احتياط بيشتر كار كند.


    وي با يادآوري اينكه امر به معروف و نهي از منكر به عنوان يك اصل حقيقي در اسلام هيچ وقت نبايد به تيغ تيز عرف سپرده شود افزود: نقطه اختلاف ما با نظام غرب در اين است كه عرف جايگاه معصوم بودن ندارد بلكه در آن خطا و اشتباه نيز ديده مي‌شود كه انبيا و اوليا براي جهاد با عرف و تخطئه اين انديشه به ميدان آمده‌اند.


    امام جمعه اردبيل به تفكر برخي سكولارمآبان معاصر اشاره كرد و افزود: هرچند در عصر معاصر عرف را بري از هرگونه جهل و بي‌سوادي مي‌دانند و پيشرفت علوم را به ميان مي‌كشند اما در تمام عرصه‌ها ثابت شده است كه احكام ديني نبايد در سياست‌گذاري و تبيين و تعريف به عرف سپرده شود.


    عاملي با بيان اينكه دين هرگز از علم نترسيده بلكه در محيط علم رشد و نموي بهتر از محيط جهالت و خرافه‌پرستي داشته است گفت: علمي كه انسان را به فساد، بدبختي و گمراهي سوق مي‌دهد نه تنها علم هدايتگر نيست بلكه علم انزواطلب است.


    وي در پايان خطبه‌هاي نماز خاطرنشان كرد: هرچند در اجراي احكام الهي مي‌توان به نظر عرف و اكثريت جامعه توجه داشت كه اصل مشورت نيز از همين جا ناشي مي‌شود اما شايسته نيست در قانونگذاري احكام الهي به عرف مجال ميدان‌داري داد.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:30 PM

    ...:::| كاهش بيكاري نيازمند روحيه جهادي است

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه كازرون:
    كاهش بيكاري نيازمند روحيه جهادي است

    خبرگزاري فارس: امام جمعه كازرون ايجاد اشتغال و كاهش بيكاري را نيازمند روحيه جهادي دانست.

    به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، حجت‌الاسلام محمد خرسند در خطبه‌هاي نماز جمعه امروز كازرون با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري هنگام حلول سال جديد و در حرم مطهر رضوي اين بيانات را يكي از مهم‌ترين و جامع‌ترين سخنان معظم‌له در جمع‌بندي كلي اوضاع سال گذشته و روشن كردن مسير حركت انقلاب اسلامي در سال جديد دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در سه بخش جمع‌بندي سال گذشته، تبيين شعار سال جديد و وظايف همگان به ويژه مسئولان نظام و تحليل اوضاع منطقه نكات مهمي را ايراد كردند كه به فرموده معظم‌له شعار سال گذشته در طول سال مورد توجه قرار گرفت.


    وي با اشاره به دستاوردهاي كشور به ويژه در عرصه علم و فناوري و با تاكيد بر اطلاع‌رساني به طور كامل اين دستاوردها افزود: عرصه علم و فناوري در ايران خصوصيات خاص خود را دارد كه يكي از آنها به فرموده مقام معظم رهبري جوان بودن عالمان و دانشمندان ايراني است كه نشان مي‌دهد استعداد جوان مسلمان ايراني روز‌به‌روز بيشتر و بارور مي‌شود و خلاف تبليغات دشمنان مبني بر فرار مغزها است.


    خرسند با بيان اينكه امروز كشور در حال حركت به قله اوج عزت و افتخار در عرصه علم و فناوري است، اضافه كرد: عرصه ديگري كه همت مضاعف ‌و كار مضاعف در آن خودش را نشان داد عرصه اقتصادي بود كه يكي از آنها هدفمندي يارانه‌ها است و همكاري مردم و دولت در اين امر نيز بسيار عالي بوده است و همچنين علماي علم اقتصاد نسبت به انجام اين ‌كار معترف هستند.


    وي يكي از بركات هدفمندي يارانه‌ها را تغيير الگوي مصرف عنوان و خاطرنشان كرد: در سال گذشته در عين حال تحريم‌ها و قطعنامه‌ها نظام با قدرت به كار خود ادامه داد و اجراي هدفمندي يارانه‌ها نشانه قدرت نظام و پشتيباني ملت از تصميمات مسئولان است.


    نماينده ولي فقيه در كازرون با تاكيد بر حل مشكلات اقتصادي كشور به وسيله يك كار جهادي بيان داشت: ملت ما از اول انقلاب در هر جايي كه با روحيه جهادي وارد شده‌اند مشكلات نيز برطرف شده است.


    خرسند با‌ بيان اينكه مقام معظم رهبري بر نكته ديگري مبني بر استحكام معنويت و روح ايمان و تدين در جامعه به ويژه تدين جوانان اشاره كرد و گفت: كشور نبايد به مسائل حاشيه‌اي مبتلا شود و مسئولان نيز اختلافات را منطقي و كارشناسانه حل كنند و البته جرايد، روزنامه‌ها و پايگاه‌هاي خبري اختلافات و مشكلات را بزرگ جلوه ندهند.


    وي با تاكيد بر كاهش نرخ بيكاري به ويژه در استان فارس، ايجاد اشتغال و كاهش بيكاري را نيازمند روحيه جهادي دانست و تصريح كرد: به فرموده مقام معظم رهبري در مورد تحولات منطقه دو خصوصيت حضور مردم و سمت و سوي اين حضور در اين تحولات وجود دارد.


    امام جمعه كازرون با اشاره به خيزش كشورهاي اسلامي و با تاكيد بر شناختن مواضع دشمن گفت: آمريكايي‌ها به دنبال فرصت‌طلبي و شبيه‌سازي هستند كه نمونه آن در 25 بهمن شبيه‌سازي در ايران بود كه شكست خوردند و به فرموده رهبر معظم انقلاب سلسله شكست‌هاي آمريكا در خاورميانه ادامه پيدا مي‌كند.


    خرسند در ادامه مواضع جمهوري اسلامي را حمايت از ملت‌هاي مظلوم دانست و ادامه داد: رفتار دولت ليبي با ملت خود قابل تحمل نيست و جمهوري اسلامي اين حركت و تجاوز آمريكا و غربي‌ها را نيز محكوم مي‌كند.


    وي بيان داشت: نبايد اجازه داد به دليل شيعه بودن يك ملت را سركوب كنند.


    نماينده ولي فقيه در كازرون در بخش ديگري از سخنان خود با تبريك عيد نوروز و سال جديد و با تاكيد بر كمك كردن به فقرا، مستمندان و توجه ويژه به جانبازان و خانواده‌هاي معظم شهدا و حفظ منابع طبيعي و محيط زيست گفت: نوروز نبايد بهانه‌اي براي گناه و معصيت باشد.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:28 PM

    ...:::| بسيجي‌وار بايد براي جهاد اقتصادي حركت كنيم

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه آبدان:
    بسيجي‌وار بايد براي جهاد اقتصادي حركت كنيم

    خبرگزاري فارس: امام جمعه آبدان گفت: بسيجي‌وار بايد براي جهاد اقتصادي حركت كنيم.

    به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، حجت‌الاسلام احمد ارتفاعي در خطبه‌هاي امروز نماز جمعه در مسجد جامع آبدان با تبريك سال نو و با دعوت مردم به رعايت تقوا اظهار داشت: داشتن تقوا يك ويژگي ارزشمند براي هر انسان است و ما به عنوان مسلمان بايد در تذهيب نفس تلاش كنيم تا بتوانيم رستگار و سربلند شويم.


    وي در ادامه با اشاره به رسم و رسومات ايام نوروز افزود: مردم در تعطيلات به گشت و گذار و تفريح مي‌پردازند و از تعطيلات خود استفاده مي‌كنند و اين امر در واقع براي بيرون كردن خستگي كار و تلاش لازم است و البته بايد موارد لازم را نيز رعايت كنيم.


    خطيب جمعه آبدان با انتقاد از برخي از رفتارها در تعطيلات نوروز ‌به ويژه در سيزده نوروز خاطرنشان كرد: مردم به ويژه جوانان بايد در تعطيلات نوروز شئون اسلامي را رعايت كنند و رفتارهاي هنجارشكن و رفتارهايي كه دهن‌كجي به معنويات است نبايد صورت پذيرد و ما به عنوان مسلمان بايد به آيين اسلام احترام بگذاريم.


    ارتفاعي تصريح كرد: والدين و بزرگ‌ترها بايد مراقبت كنند تا خداي ناكرده گناه و حركات ناپسند در جامعه اتفاق نيفتد و بايد حجاب اسلامي به ويژه در سواحل رعايت شود تا قاطبه مردم از نگراني در بيايند.


    وي اضافه كرد: بعضا برخي از رفتارهاي ناپسند گزارش شده كه چهره شهر و استان‌ را نازيبا كرده است و البته بيشتر مردم و خانواده‌هاي استان بوشهر و مسافران نوروزي اين موارد را رعايت مي‌كنند و همان تعداد اندك نيز بايد توجيه شوند.


    ارتفاعي در ادامه با اشاره به پيام نوروزي مقام معظم رهبري گفت: در سال جهاد اقتصادي بايد از همه ظرفيت‌ها براي رشد و رونق اقتصاد كشور بهره بگيريم و بايد دستورات مقام معظم رهبري اجرايي شوند و بسيجي‌وار بايد براي جهاد اقتصادي حركت كنيم.


    وي عنوان داشت: در سال گذشته شاهد همت مضاعف مردم در تمام عرصه‌ها بوديم و با همكاري مردم و مسئولان رشد خوبي در كشور داشتيم.


    خطيب جمعه آبدان همچنين به بيداري اسلامي كشورها‌ اشاره و تصريح كرد: كشورهاي مسلمان منطقه با تاسي از انقلاب اسلامي ايران و با تكيه بر اسلام ‌عليه ديكتاتورها به پا خاسته‌اند و‌ پيروزي براي اسلام و مسلمين است.


    ارتفاعي بيان داشت: اين كشورهايي‌ كه الان مردمش ‌عليه حاكمانش به پا خاسته‌اند همان كشورهايي هستند كه در جنگ هشت ساله دفاع مقدس پول‌ها و تسليحات زيادي توي جيب صدام ريختند و همين اردن و عربستان و مصر و سودان، ميليون‌ها و ميلياردها پول به اضافه تسليحات نظامي مستقيما يا غير‌مستقيم‌ توي جيب صدام ريختند و‌ عليه ما جنگ كردند و جوان‌هاي ما را به شهادت رساندند ولي بحمدالله خداوند اين ناله‌ها و فريادهاي مادران شهدا را اينجا زنده كرده و اين جوشش خون شهداي ما كاري كرده كه همين مردم بلاي جان حاكمانشان شده‌اند.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:28 PM

    ...:::| شرايط كشور آماده جهاد اقتصادي است

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه ورامين:
    شرايط كشور آماده جهاد اقتصادي است

    خبرگزاري فارس: امام جمعه ورامين با بررسي شرايط اقتصادي كشور و نامگذاري امسال توسط مقام معظم رهبري تاكيد كرد: شرايط كشور آماده جهاد اقتصادي است.

    به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، آيت‌الله سيد مرتضي محمودي گلپايگاني در خطبه‌هاي نماز جمعه ورامين پس از توصيه همگان به تقواي الهي و رعايت ورع با برشمردن رذائل اخلاقي همچون حسد، تكبر، مقام پرستي، مال پرستي و … اظهار داشت: شيطان ۶ هزار سال خداوند را سجده كرد و با يك تكبر قلم روي تمام فضائل و عبادات خود كشيد، زبير نيز جزو ۱۲ نفري بود كه پس از غصب خلافت ايستاد و تا آخرين توان از حق اميرالمومنين (ع) دفاع كرد، اما در سال هاي آخر عمر در مقابل حق و حقيقت ايستاد.


    امام جمعه ورامين گفت: لذايذ دنيوي فريب دهنده هستند و انسان را در طي كردن فراز و نشيب دنيا به مخاطره مي‌اندازند، تاريخ از شواهد اين قضايا و اين فريب ها پر است، بپرهيزيد از رذايل اخلاقي و به خدا پناه بريد.



    *هر روزي كه گناه نكنيم عيد است


    نماينده ولي فقيه در شهرستان ورامين در ادامه با اشاره به حديثي از اميرالمومنين (ع) تاكيد كرد: هر روزي كه در آن خداوند سبحان معصيت نشود عيد است، فرقي نمي‌كند اين روز كدام روز از روزهاي سال باشد.


    وي در ادامه نسبت به غفلت از خداوند هشدار داد و افزود: سال ۹۰ فرا رسيده و سال‌هاي آينده نيز به سرعت مي‌آيد، لحظات در گذرند، تمام جهات اين عالم حادث هستند، ماه، سال و … به پايان مي رسد و سرانجام لحظه مرگ فرا مي‌رسد از حق‌الله و حق‌الناس غفلت نكنيد، بيش از ۵۰ حق اعم از حق همسر، فرزند، والدين، همسايگان و … بر گردن انسان است، مبادا غافل شويد.



    *آمريكا در سراشيبي سقوط است


    امام جمعه ورامين اوضاع منطقه و تحولات جهان را مورد اشاره قرار داد و عنوان كرد: وقايع اخير كشورهاي منطقه نشان از پايان دوران ستم و ظلم بر مردم دارد، امروز مسلمانان هوشيار شدند و اسلام واقعي را مي‌خواهند، البته در برخي كشورها حكام مستبد مقاومت مي‌كنند، مردم را مي‌كشند، بنابراين بنده به شما عرض مي‌كنم ديري نخواهد پاييد كه سرنگون مي‌شوند.


    محمودي گلپايگاني نابودي آمريكاي جهان خوار را دور از ذهن ندانست و خاطرنشان كرد: شواهد و قرائن از جمله انقلاب‌ها و تحولات منطقه نشان از اين دارند كه آمريكا در سراشيبي سقوط است، ملت‌ها بيدار شده‌اند و ديگر زور را تحمل نمي‌كنند، عمر استكبار جديد آمريكايي به سر آمده است، بايد آماده جهاني با ساختار جديد باشيم.



    *شرايط كشور آماده جهاد اقتصادي است


    وي با توجه به نامگذاري سال ۹۰ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي تشريح كرد: در سال پيش رو بايد همه‌ كوشش در زمينه اقتصادي كنند، البته اين به معنا نيست كه مسائل فرهنگي و اقتصادي را فراموش كنيم، خير بايد در تمام زمينه‌ها جدي و با صلابت گام برداشت ولي اهميت بيشتري به مسائل اقتصادي داده شود تا هم رفاه مردم بيشتر شود و هم دشمن از ضربه زدن به نظام مايوس شود.


    امام جمعه ورامين در پايان مسئله اقتصادي را از مسائل مهم‌ خواند و تاكيد كرد: به لطف خدا با توجه به هدفمندي يارانه دست دولت بازتر از گذشته است و شرايط خوبي براي يك جهش اقتصادي فراهم شده و اين جهش مستلزم جهاد اقتصادي است، امروز كشور ما شرايط جهاد را دارد و بايد همه دولت مردان و مسئولان و نيز آحاد مردم در راستاي تحقق خواسته هاي رهبري گام بردارند.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:27 PM

    ...:::| جهاد اقتصادي كشور را به سمت استقلال واقعي سوق مي‌دهد

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه نمين:
    جهاد اقتصادي كشور را به سمت استقلال واقعي سوق مي‌دهد

    خبرگزاري فارس: امام جمعه نمين گفت: جهاد اقتصادي در كشور سبب مي‌شود تا مملكت به سمت استقلال واقعي و قطع وابستگي‌هاي حقيقي حركت كند.

    به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجت‌الاسلام علي رحيمي در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته شهر نمين كه در مسجد جامع اين شهر برگزار شد اظهار داشت: اين پيام صريح و روشن همه ما را مكلف مي‌كند تا در اين جهاد واقعي بدون تعارف وارد ميدان شويم و بنا به وظيفه و تكليف خود سعي كنيم عرصه اقتصادي ايران را توانمندتر از گذشته و پرشتاب‌تر از سابق به چرخش درآوريم.


    وي هرگونه سهل‌انگاري در اين حركت شتاب‌آلود را برخلاف معيار و حقيقت طرح اين شعار اعلام كرد و گفت: دشمنان ما امسال به انقلاب اسلامي چشم دوخته‌اند تا با كوچك‌ترين نقص در اين حوزه شايعه‌پراكني و جوسازي كنند و چرخه پرشتاب اقتصاد كشورمان را راكد نشان دهند.


    امام جمعه نمين به تحولات اخير منطقه و كشورهاي مسلمان اشاره كرد و اظهار داشت: قتل عام مردم بي‌دفاع و شيعي بحرين بدون پاسخ نخواهد ماند و دست زنندگان به اين جنايت محاكمه مي‌شوند.


    رحيمي با تاكيد بر اينكه جنايات‌ بيرحمانه آمريكا و رژيم‌هاي مزدور آن را در بحرين محكوم كرد افزود: چهره ضدمردمي چنين حاكماني معلوم شده و به زودي سران مزدور آل‌سعودي و آل‌خليفه پاسخي دندان‌شكن از مردم خود دريافت مي‌كند.


    وي به سقوط حتمي آمريكا در منطقه اشاره كرد و گفت: تزلزل آمريكا در منطقه نتيجه حماقت‌هاي اين كشور در سال‌هاي اخير است كه خاورميانه را به باتلاق نابودي خود تبديل كرده است.


    امام جمعه نمين با يادآوري اينكه دشمن هرگز از چنين حركات بيرحمانه خود نتيجه نمي‌گيرد گفت: حركات ديوانه‌وار قذافي در ليبي و آل‌خليفه در بحرين جز نابودي آنها و محبوبيت مردمانشان چيزي را عايد آنها نخواهد كرد.


    رحيمي با اشاره به اينكه آل‌سعود از لشكركشي به كشور بحرين و قتل عام مردم اين منطقه پشيمان مي‌شود، اظهار داشت: اين پشيماني در حالي است كه ديگر براي آنها هيچ سود و ثمره‌اي را به دنبال نخواهد داشت.


    وي بيداري امت‌هاي اسلامي را برخواسته از آرمان‌خواهي ملت ايران دانست و گفت: ملت ايران در دفاع از حقوق مردم ستمديده كشورهاي مسلمان منطقه پيشتاز است.


    امام جمعه نمين عملكرد و موضع‌گيري وزارت امور خارجه كشورمان را در اين راستا ضعيف ارزيابي كرد و گفت: خواسته ما از وزارتخارجه ايران اين است كه با به رسميت شناختن انقلابيون در اين كشورها بيش از اين از حقوق مظلومان اين كشورها دفاع كرده و سكوت را جايز نداند.


    رحيمي در بخش ديگري از سخنان خود با تبريك عيد باستاني نوروز اين عيد را عيد ارزش‌ها و اعتقادات قلبي و افزودن بر محبت‌ها دانست و گفت: در عيد طبيعت شايسته است ما نيز همچون طبيعت تحول پيدا كنيم تا بتوانيم سال آينده را با يك روحيه‌اي مضاعف و شاد آغاز كنيم.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:24 PM

    ...:::| جهاد اقتصادي زمينه‌ساز پيشرفت در دهه چهارم انقلاب است

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه موقت اصفهان:
    جهاد اقتصادي زمينه‌ساز پيشرفت در دهه چهارم انقلاب است

    خبرگزاري فارس:‌ امام جمعه موقت اصفهان گفت: جهاد اقتصادي، رشد و شكوفايي مراكز علمي، دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه را به دنبال دارد و زمينه‌ساز پيشرفت در دهه چهارم انقلاب است.

    به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، آيت‌الله سيد ابوالحسن مهدوي ظهر امروز در نماز جمعه اين هفته اصفهان با اشاره به نام‌گذاري سال 90 به عنوان جهاد اقتصادي اظهار داشت:‌ جهاد به معني بذل تلاش و سعي و جديت و نهايت تلاش انسان است.


    وي به دلايل اين نامگذاري از سوي رهبر معظم انقلاب اشاره و خاطرنشان كرد: ‌استكبار جهاني درصدد متهم كردن نظام اسلامي به ناكارآمدي و ناتواني است كه شكوفايي اقتصادي انقلاب نقشه دشمن را خنثي مي‌كند.



    * استقلال اقتصادي از اهداف انقلاب است


    امام جمعه موقت اصفهان با بيان اينكه يكي از عوامل خيزش‌هاي اخير خاورميانه، رشد اقتصادي در ايران است، اضافه كرد:‌ مردم برخي از كشورهاي منطقه به الگوگيري از نظام اسلامي اشاره كرده‌اند.


    آيت‌الله مهدوي تصريح كرد: شكست‌هاي اقتصادي استكبار در طي دو سال گذشته سبب نمايان شدن رشد اقتصادي و اهميت يافتن جهاد اقتصادي است.


    وي با بيان اينكه يكي از اهداف انقلاب رسيدن به خودكفايي و استقلال بوده است، گفت: انقلاب با رشد و شكوفايي در اقتصاد به اين اهداف نزديك‌تر مي‌شود.



    *‌ رشد اقتصادي سبب مهار تورم مي‌‌شود


    امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اينكه تحريم‌هاي مختلف، حربه‌اي براي دشمن و استكبار در بحث اقتصادي است، بيان داشت:‌ جهاد اقتصادي مبارزه‌اي با تحريم‌هاي گوناگون غرب از جمله در مسئله هسته‌اي محسوب مي‌شود.


    وي ادامه داد:‌ رشد اقتصادي سبب مهار تورم مي‌شود.


    آيت‌الله مهدوي با بيان اينكه رشد اقتصادي سبب رشد فرهنگي، ديني، صنعت، كشاورزي و صنايع نظامي مي‌شود، اظهار داشت:‌ تمام فعاليت‌هاي كشور نياز به بودجه دارند.


    وي خاطرنشان كرد:‌ رشد و جهاد اقتصادي زمينه‌ساز تحول و پيشرفت در دهه چهارم با عنوان دهه‌ پيشرفت و عدالت مي‌شود.



    *‌ مراكز علمي با جهاد اقتصادي شكوفا مي‌شوند


    امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اينكه جهاد اقتصادي سبب رفع معضل بيكاري در جامعه است، ادامه داد:‌ جهاد اقتصادي رشد و شكوفايي مراكز علمي، دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه را به دنبال دارد.


    وي تصريح كرد: ‌سرمايه اصلي جامعه، دانشمندان، علما، نخبگان و خواص جامعه هستند.


    آيت‌الله مهدوي با اشاره به اينكه عدم وابستگي به صادرات نفت يكي از اهداف مهم نظام اسلامي است، گفت:‌ بايد در اجراي شعار امسال، شعار دو سال گذشته يعني اصلاح الگوي مصرف و همت مضاعف، كار مضاعف را در نظر داشت.


    وي ادامه داد: براي عمل به شعار امسال نياز به ايجاد روحيه جهادي است.



    *‌ مسئولان در جهاد اقتصادي پيش‌قدم شوند


    امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اينكه نيت در جهاد اقتصادي بايد الهي باشد، اظهار داشت:‌ اين جهاد اقتصادي بايد در طول زمان ادامه پيدا كند و در غير اين صورت با موفقيت همراه نيست.


    وي با بيان اينكه رفع موانع اقتصادي از اقدامات ضروري است، تصريح كرد: كشور نبايد مشغول مسائل حاشيه‌اي شود.


    آيت‌الله مهدوي افزود: ‌جهاد اقتصادي نياز به برنامه‌ريزي دارد و مسئولان بايد در اين زمينه پيش‌قدم شوند.


    وي با اشاره به اينكه در جهاد اقتصادي حمايت از بخش خصوصي بايد صورت گيرد، اضافه كرد:‌ رسانه‌هاي گروهي به ويژه صدا و سيما نقش خود را در آگاهي‌بخشي به مردم به انجام برسانند.



    * غرب درصدد حفظ نظام‌هاي موجود منطقه است


    امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به 12 فروردين روز جمهوري اسلامي خاطرنشان كرد:‌ جمهوريت و اسلاميت در نظام اسلامي وجود دارد و در حقيقت مردم‌سالاري ديني معناي ديگر جمهوري اسلامي است.


    وي با بيان اينكه قيام‌هاي اخير منطقه، اسلامي و مردمي هستند، افزود:‌ دشمن در ابتدا هيچ‌گونه تحليلي از اين حركت‌ها نداشت و گيج بود.


    آيت‌الله مهدوي با اشاره به اينكه دشمن سعي در حفظ ديكتاتورهاي نشسته بر مسند قدرت دارد، اضافه كرد:‌ دشمن در صورت سقوط ديكتاتورهاي منطقه درصدد حفظ نظام موجود و بر سركار آمدن اشخاص ديگر است.


    وي با بيان اينكه هدفمندي يارانه‌ها نبايد به قشر ضعيف جامعه ضربه وارد كند، ‌ادامه داد:‌ هزينه مردمي كه در استفاده از منابع انرژي مديريت كرده‌اند نبايد بيش از يارانه دريافتي آنها باشد.


    امام جمعه موقت اصفهان با بيان اينكه نوروز فرصتي براي دعا و معنويت است، گفت: نبايد به عنوان پذيرايي از مهمانان نوروزي اصل امر به معروف و نهي از منكر فراموش و خدشه‌دار شود.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:23 PM

    ...:::| مهم‌ترين راهكار اجرايي براي تحقق جهاد اقتصادي افزايش بهره‌وري است

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه بستان‌آباد:
    مهم‌ترين راهكار اجرايي براي تحقق جهاد اقتصادي افزايش بهره‌وري است

    خبرگزاري فارس: امام جمعه بستان‌آباد گفت: مهم‌ترين راهكار اجرايي براي تحقق جهاد اقتصادي افزايش بهره‌وري است.

    به گزارش خبرگزاري فارس از بستان‌آباد، حجت‌الاسلام سيدرضا رضوي امروز در نخستين نماز جمعه سال جديد در اين شهرستان با اشاره به به نامگذاري سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادي از سوي رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: همانگونه كه محور موفقيت و پيروزي ما در جهاد سازندگي و همچنين در دوران دفاع مقدس، جهاد و تقوا و ديانت و خداخواهي جوانان متعهد و مردم انقلابي اين مرز و بوم بودند، امروز نيز بايد جوانان در سال جهاد اقتصادي و تحقق اين موضوع مهم به ميدان بيايند.


    وي ادامه داد: نامگذاري امسال به اين عنوان مهم تنها به منزله كار و توليد و فعاليت اقتصادي نيست بلكه اهتمام آحاد مختلف مردم متدين و ولايتمدار و مسئولان خدوم ايران اسلامي به يك جهاد و تلاش مقدس براي توسعه و رونق اقتصادي جامعه است.


    رضوي اضافه كرد: يكي از خصوصيات مهم رهبر معظم انقلاب آن است كه ايشان هر زمان رهنمودي اعلام مي‌فرمايند، راهكار اجرايي براي تحقق درست آن نيز ارائه مي‌كنند.


    خطيب نماز جمعه بستان‌آباد گفت: مهم‌ترين راهكار اجرايي ارائه شده توسط مقام معظم رهبري براي تحقق كامل نامگذاري سال‌جاري به عنوان سال جهاد اقتصادي، افزايش بهره‌وري است.


    وي با بيان اينكه شعار جهاد اقتصادي بايد منجر به استقلال اقتصادي و خودكفايي كامل ايران اسلامي شود، تصريح كرد: هدف از اين شعار رسيدن به خودكفايي و استقلال اقتصادي در كنار استقلال فرهنگي و سياسي كشور است.


    رضوي در بخش ديگري از سخنان خود لشكر كشي آمريكا و متحدانش را به منطقه خاورميانه از نوع دموكراسي غربي خواند و افزود: به جاي كمك به مردم ليبي هر روز شاهد ريختن بمب بر سر مردم بي‌گناه اين كشور هستيم.


    وي، بيداري اسلامي ملت‌هاي آزاديخواه جهان را ناشي از استقرار نظام جمهوري اسلامي در ايران بيان كرد و اظهار داشت: برخلاف تمام تصورات واهي، هم اكنون خاورميانه‌اي به نام بيداري اسلامي در جهان ايجاد شده كه سرمنشا آن نظام جمهوري اسلامي ايران است.


    رضوي با اشاره به عيد نوروز و تبريك سال جديد از مردم و مسئولان شهرستان خواست در سال جديد با تلاش و همت مضائف براي آباداني شهرستان قدم بردارند و بهترين عيد را براي مردم همان آباداني و پيشرفت جامعه خواند.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:22 PM

    ...:::| پيام نوروزي رهبر انقلاب تكليف مسئولان را سنگين‌تر كرد

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه بيله‌سوار:
    پيام نوروزي رهبر انقلاب تكليف مسئولان را سنگين‌تر كرد

    خبرگزاري فارس: امام جمعه بيله‌سوار گفت: پيام نوروزي مقام معظم رهبري در ارتباط با جهاد اقتصادي تكليف مسئولان و مديران اجرايي را سنگين‌تر از گذشته كرده است.

    به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجت‌الاسلام كريم قياسي در نخستين خطبه نماز جمعه امسال شهر بيله‌سوار اظهار داشت: تحقق اين شعار تنها با محوريت دولت امكان‌پذير نيست بلكه عينيت بخشيدن به آن همراهي مجلس و تمام دستگاه‌ها و قواي نظام را مي‌طلبد كه در كنار آن اصل مهم همراهي و همقدم شدن مردم است.


    وي بيان داشت: در شرايطي كه دشمن هر سال بر تحريم‌هاي اقتصادي عليه نظام ما مي‌افزايد طرح چنين شعاري مبين اقدامي پيشگيرانه در مواجهه با ترفندهاي دشمن در اين حوزه است.


    امام جمعه بيله‌سوار افزود: در دهه 90 و در مسير رسيدن به چشم‌انداز نظام ما نيازمند تحرك و تحول عظيم در حوزه اقتصادي هستيم تا بتوانيم به عنوان برترين كشور منطقه اهداف خود را عينيت بخشيم.


    قياسي اظهار داشت: اگر در تحقق شعار سال گذشته رضايت ولي امر مسلمين را جلب كرديم امسال نيز بايد با تواني مضاعف به گونه‌اي عمل كنيم تا در پايان سال اين رضايتمندي دوچندان و بيشتر از گذشته باشد.


    وي در ادامه سخنان خود به مهم‌ترين تحولات منطقه اشاره كرد و عنوان داشت: امروز جبهه استكبار با همراهي دولت‌هاي اروپايي به ظاهر براي مقابله با رژيم ديكتاتوري قذافي وارد ليبي شده است اما هدف آنها جز مهار انقلاب‌هاي منطقه نيست.


    امام جمعه بيله‌سوار افزود: حمله سران غرب به كشور ليبي آن هم با هدف دفاع از حقوق ملت اين كشور حركتي بي‌پايه و اساس است و آنها مطامع و خواسته‌هاي نامشروع خود را در اين منطقه دنبال مي‌كنند.


    قياسي با يادآوري اينكه اين حركت‌ها منطقه را به التهاب و راه افتادن يك جنگ تمام عيار سوق مي‌دهد، بيان داشت: در اين ميان آنچه بيشترين خسارات و هنگفت‌ترين ضرور و زيان را مي‌بيند مردم بي‌دفاع منطقه است كه هم بايد شاهد چپاول‌گري ثروت خود و هم ناامن بودن كشورشان باشند.


    وي از سازمان ملل و اعضاي شوراي مشورتي جهان اسلام خواست تا راهكار مناسب و مطمئني را براي پايان دادن به بحران‌هاي منطقه‌اي اتخاذ كنند تا در اين بين ملتي متضرر نشوند.


    ‌امام جمعه بيله‌سوار همچنين به حادثه هولناك زلزله و سونامي كشور ژاپن اشاره كرد و گفت: كمك‌رساني به مردم آسيب‌ديده از اين حوادث طبيعي بر همگان واجب است و بايد به عنوان يك تكليف ديني و شرعي و انساني به وظيفه خود در اين راستا عمل كنيم.


    قياسي در ادامه نمازگزاران را به رعايت تقواي الهي و حفظ اصول و حدود شرعي دعوت كرد و اظهار داشت: تقوا در حقيقت به معناي پرهيز كردن از حرام الهي و پرداختن به واجبات و حلال الهي است كه در اين صورت براي انسان پروا از گناهان يك حقيقت دروني به شمار مي‌رود.


    وي در پايان خطبه‌ها خاطرنشان كرد: در سال جديد بايد مومنان با حساب و كتاب بيشتر زندگي كنند تا مبادا در مسير گناه و خطا دچار لغزش شوند.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:22 PM

    ...:::| قواي سه‌گانه سال جهاد اقتصادي را جدي بگيرند

    بازديد از اين پست : مرتبه
    امام جمعه خورموج:
    قواي سه‌گانه سال جهاد اقتصادي را جدي بگيرند

    خبرگزاري فارس: امام جمعه خورموج گفت: قواي سه‌گانه سال جهاد اقتصادي را جدي بگيرند.

    به گزارش خبرگزاري فارس از دشتي، حجت‌الاسلام عبدالحسين مصلح در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته خورموج اظهار داشت: با رواياتي كه از امام جعفر صادق (ع) نقل شده است روز عيد نوروز عيد ما اهل بيت (ع) است به خاطر تقارن معرفي اميرالمومنين در جريان غديرخم در هيجده ذالحجه سال آخر عمرگرامي پيامبر اسلام(ص) و تغيير و تحول در عالم طبيعت در سال اول شمسي است.


    وي ادامه داد: روايت داريم كه عيد نوروز يكي از روزهايي است كه مسلمانان انتظارفرج امام زمان (عج) را دارند.


    امام جمعه خورموج با اشاره به نامگذاري سال 90 به نام سال جهاد اقتصادي توسط مقام معظم رهبري تصريح كرد: مقام معظم رهبري با فرمايشات حكيمانه خود و با در نظر گرفتن موقعيت كنوني اقتصاد كشور جديد طبق سنت بسيار ارزشمندچندين سال است هر سال را به‌خاطر حساسيت موضوعي مطلبي را به‌عنوان اولويت اول در كشور مطرح مي‌كنند.


    مصلح افزود: همانطوري كه تاكنون ايران اسلامي در موضوعات مختلف با وجود تحريم‌ها توانسته موفق باشد مقام معظم رهبري اين رهبر حكيم و فرزانه امسال را به عنوان سال جهاد اقتصادي نامگذاري كردند.


    مصلح يادآورشد: مقام معظم رهبري توصيه فرمودند كه اين پيام‌هايي كه من مي‌دهم و اين اولويت‌هايي كه تعيين مي‌كنم اين‌ها درحد پارچه نويسي، پلاكارد نوشته، بنرنويسي و تبليغات نباشد بلكه در عمل هم بايد نشان دهيم.


    مصلح خاطر نشان كرد: هرآن چه مربوط به قواي سه گانه مي‌شود در بحث جهاد اقتصادي، مجلس بايد قانونگذاري كند، قوه مجريه بايد در ميدان اجرا كار و تلاش فوق العاده‌اي انجام دهد.


    وي تصريح كرد: با ديدن افق‌هايي كه در چشم انداز بيست ساله كشور توسط مقام معظم رهبري ابلاغ شده است قواي سه گانه و همه دست اندركاران و مردم سال جديد جهاد اقتصادي را جدي بگيرند.


    امام جمعه خورموج حفظ دينداري وايمان را مورد تاكيد قرار داد و گفت: ما تجربه خوبي از كار توسعه و اقتصادي بدون رعايت عدالت اجتماعي را نداريم بلكه توصيه مهم حضرت آقا اين بوده است كه توسعه جهاد اقتصادي، رعايت عدالت اجتماعي، عدالت محوري و وحدت ميان همه قوا مد نظر باشد.


    امام جمعه خورموج با اشاره به ادامه خيزش‌هاي اسلامي در منطقه يادآورشد: رهبر معظم انقلاب بر دو محور در پيام نوروزي تاكيد كردند يكي اين كه دنيا بداند اين حركات حركات مردمي است، حزب،گروه و ارتشي دست اندركار نيست، دوم اسلامي بودن اين حركت است.


    مصلح گفت: با نمازهاي جماعات و جمعه‌اي كه در ميدان تحرير مصر و تونس و در محل خيزش مردم مسلمان برگزار مي‌شود قطعا اين حركات حركات اسلامي است و سران استكبار به دنبال سو استفاده از اين كار هستند.


    وي با اشاره به حضور كاروان‌هاي راهيان نور به مشعل شهدا در مناطق عملياتي جنوب افزود: توصيه مي‌كنيم اگر فرصتي در اختيار آن‌ها قرار گرفت در اين مناطق حضور يابند زيرا در اين مناطق گنج بي پايان دفاع مقدس است و مي‌تواند بهترين تاثيرات را در روحيه اقشار مختلف مردم به ويژه جوانان، دختران و پسران ايجاد كند.


    خطيب نماز جمعه خورموج يادآورشد: جمع زيادي از مردم استان‌هاي كشور در اين مناطق حضور پيدا مي‌كنند كه از استان بوشهر و شهرستان دشتي نيز عده كثيري به اين مناطق اعزام شده‌اند.


    وي هفتم فروردين روز تئاتر را به هنرمندان و همه پرسي تغيير رژيم شاهنشاهي به نظام مقدس جمهوري اسلامي را به ملت ايران اسلامي تبريك گفت و افزود: حضرت امام خميني (ره) فرمودند كه نظام را با تمام وجود حفظ كنيد كه حفظ نظام از اوجب واجبات است.

     

    نويسنده:  اسماعیل جوادی | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : جمعه 5 فروردین 1390 ،5:21 PM

    .:. آخرين مطالب ارسال شده .:.




    امروز :

    منوي اصلي وب
    صفحه اصلي وب
    سامانه وبلاگ راسخون
    رايانامه وب
    Add To Favorites

    آر اس اس وب

    نويسنده و معرفي وب

    مدير وب:اسماعیل جوادی «
     
    نام شما :
    ايميل شما :
    نام دوست شما:
    ايميل دوست شما:



    موضوعات وب

    » پيام نوروزي رهبر انقلاب 

    » كارت پستال عيد نوروز 

    » پيام نوروزي رئيس جمهور محترم 

    » بيانات رهبري درباره اقتصاد 

    » مقالات جهاد اقتصادي 

    » نظريات درباره جهاد اقتصادي 

    » چشم اندازهاي سال جهاد اقتصادي 

    » اخبار سال جهاد اقتصادي 

    » پيامك هاي سال جهاد اقتصادي 

    » اقتصاد كلان و بودجه 

    » بازرگاني و تعاون 

    » اقتصاد بين الملل 

    » بورس 

    » بيمه و بانك 

    » صنعت و معدن و اشتغال 

    » نفت و انرژي 

    » آرايش جهادي اقتصاد كشور 

    » سخن مديرعامل يار هميشه همراه  

    » نظريات ائمه جمعه درباره جهاد اقتصادي 

    » هدفمندي يارانه ها 

    » حوزه ارتباطات و فن آوري اطلاعات 

    » شیوه نامه اجرایی کار گروه تحولات اقتصادی 

    » حوزه ادبيات و كتاب جهاد اقتصادي 

    » پوسترهاي سال جهاد اقتصادي 

    » نقش تبليغات در اقتصاد  

    » احكام اقتصادي 

    » حكومت داري حضرت علي (عليه السلام) در تاريخ و نهج ا 

    » دعاها و مناجات هاي اهل بيت در باب اقتصاد 

    » وقف و اقتصاد  

    » احاديث اقتصادي اهل بيت در كتب اصلي و معتبر شيعه 

    » اقتصاد اسلامي در مباني ومنابع اصلي اسلامي از جمله  


    ساعت وب



    آمار وب

     تعداد بازديد ها : 19855

    تعداد پست ها :150

    تعداد نظرات : 7

    تاريخ آخرين بروز رساني : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 

    تاريخ تأسيس وبلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 


    لوگوي وب



    صفحات وب

    »   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  



    Copyright ©2011:1390 By خيزش بزرگ اقتصادي . POWERED BY : Rasekhoon.Net & DestinyBlog™