نبی اکرم(ص)
ما را سری است با تو که گر خلق روزگار *** دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم

بنام خدا

واقعه‎ای که مبدا تاریخ اسلام شد - بخش سوم

مشركین قریش چه كردند؟

قریش آن شب را تا به صبح پشت دیوار خانه پاس دادند(یعنی شب لیلة المبیت) و از آنجا كه نمى ‏توانستند آسوده بنشینند و كینه و عداوتشان با رسول خدا(صلی الله علیه و آله) مانند آتشى از درونشان شعله مى‏ كشید گاه گاهى سنگ روى بستر پیغمبر مى ‏انداختند و حضرت على(علیه السلام) آن سنگ‎ها را بر سر و صورت و سینه خریدارى مى‏ كرد اما حركتى كه موجب تردید آنها شود و یا بفهمند كه دیگرى به جاى محمد(صلی الله علیه و آله) خوابیده است نمى‏ كرد.


ادامه مطلب
شنبه 29 اسفند 1394  | 6:40 AM | نویسنده : شیردل شیروانی انارک |نظرات 0

بنام خدا

هجرت رسول خدا(ص) واقعه‎ای که مبدا تاریخ اسلام شد - بخش دوم

مصادره اموال

روز به روز بر تعداد مهاجرین افزوده مى‏ شد و تدریجا مكه از مسلمانان خالى مى‏ گردید. مشركین با خطر تازه‏اى مواجه شده بودندكه پیش بینی آن را نمی کردند.

زیرا تا به آن روز فكر مى‏كردند با شكنجه و تهدید و اذیت و آزار مى توان جلو پیشرفت اسلام را گرفت ،  

 اما با گذشت زمان دیدند كه این شكنجه و آزارها و شدت عمل ها نتوانست جلوى تبلیغات رسول خدا(صلی الله علیه و آله) را بگیرد.


ادامه مطلب
جمعه 28 اسفند 1394  | 9:17 PM | نویسنده : شیردل شیروانی انارک |نظرات 0

بنام خدا

هجرت رسول خدا (ص) واقعه ای که مبدا تاریخ اسلام شد - بخش اول

با پیشرفت ‏سریع اسلام در شهر مدینه، مقدمات هجرت رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و مسلمانان مكه به آن شهر فراهم شد. زیرا مشركین مكه روز به روز دایره فشار و شكنجه را به مسلمانان تنگ تر كرده و آنها را بیشتر مى ‏آزردند تا جایى كه به گفته مورخین بعضى را از دین خارج كردند.

رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نیز در مشكل عجیبى گرفتار شده بود از طرفى حضرت ابوطالب و حضرت خدیجه، دو پشتیبان و حامى داخلى و خارجى خود را از دست داده و این دو حادثه دشمنان را نسبت ‏به آن حضرت بى باك‏تر و جسورتر ساخته بود و از طرف دیگر، دیدن و شنیدن  

این مناظر رقت  بارى را كه مشركین نسبت‏ به پیروانش انجام مى‏ دادند طاقتش را كم كرده و از جانب خداى تعالى نیز مامور به تحمل و صبر بود.


ادامه مطلب
پنج شنبه 27 اسفند 1394  | 2:54 PM | نویسنده : شیردل شیروانی انارک |نظرات 0

بنام خدا

سفید بخت ترین عروس دنیا

در هر کوی و برزن، تنها نام او بر سر زبانها می چرخید. هر کجا سخن از راستی و پاکی بود نام او آذین زبانها می شد.

آقای مدینه بود با اینکه مال ومکنتی نداشت.با بردگان همانگونه رفتار می کرد که با آزادگان.

آوازه درستکاری و امانتداریش تا سرای با شکوه خدیجه، پرشوکت ترین و غنی ترین زن آن روز مکه، رسیده بود.

بانوی ثروتمند مکه آن روز در سرای خویش با دانشمندی یهودی گرم گفتگو بود که ناگهان ان جوان خوشنام شهر از میان کوچه گذشت.

 


ادامه مطلب
چهارشنبه 26 اسفند 1394  | 6:28 AM | نویسنده : شیردل شیروانی انارک |نظرات 0

رسول اکرم حضرت محمد صلي الله عليه و آله وسلم فرمودند:

"المَهديُ رَجُلٌ مِن وُلدِي وَجهُهُ كَالكَوكَبِ الدُّرِّيِّ ؛ "

"مهدى مردى است از فرزندان من كه چهره اش چون اختر تابناك است ."

( میزان الحکمه : ح 1164)

 


ادامه ندارد
سه شنبه 25 اسفند 1394  | 6:43 AM | نویسنده : شیردل شیروانی انارک |نظرات 0

بنام خدا

حضرت محمد (ص) در عهدین - بخش چهارم

ادامه مطالب پست های قبلی......

- حضرت یحیى‏ علیه السلام به دنبال بررسى‏هاى هیئت اعزامى، آشكارا اعلام كرد كه پیامبر دیگرى در راه خواهد بود. شان و جلال او در پیشگاه قادر متعال آنچنان است كه او - یحیى - حتى شایسته بازكردن بند كفش‏هایش نیست. بدیهى است كه آن پیامبر، با چنان مشخصاتى، حضرت عیسى‏ علیه السلام نبود; زیرا اگر حضرت عیسى‏ علیه السلام «آن نبى‏» بود، حضرت یحیى ‏علیه السلام مانند یك شاگرد و مرید و حوارى باید دنباله‏ رو او مى‏ شد و البته حضرت یحیى‏ علیه السلام هرگز در مورد حضرت عیسى‏ علیه السلام چنین نكرد. او بدون آنكه كوچك‏ترین توجهى به حضور پسر خاله‏ اش، حضرت عیسى ‏علیه السلام، در یهودیه و جلیلیه داشته باشد، موعظه مى‏ كرد و همچنان مردم را تعمید مى‏ داد و شاگرد و حوارى جدید مى‏ پذیرفت. (25)


ادامه مطلب
دوشنبه 24 اسفند 1394  | 6:35 AM | نویسنده : شیردل شیروانی انارک |نظرات 0
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

ای رسول خدا! به خدایی که تو را به پیامبری برگزید و در جای جای قرآنش به این انتخاب خود بالید و افتخار کرد و برای آرامش دل تو سوره نازل کرد و برای دلنگرانی هایت قبله را تغییر داد و برای غصه هایت بشارت های همراهی اش را فرستاد، تمام سرمایه ی ما دوست داشتن شما و اهل بیت شماست و خدا خودش خوب می داند که اگر همه چیزمان را از ما بگیرند حاضر نیستیم عشق به شما و اهل بیتتان را کنار بگذاریم.
لينک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 315934 نفر
كل مطالب : 2345 عدد
آخرين بروز رساني : جمعه 25 آبان 1397 
امکانات وب