تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:01 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
این بانوی روشندل ‌می‌تواند‌

بانوی روشندل مازندرانی گفت: هفت میلیون تومان بدهی به دانشگاه بابت شهریه دارم و این سبب شد تا نتوانستم مدرک کارشناسی خود را بگیرم.

خبرگزاری فارس: این بانوی روشندل ‌می‌تواند‌
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نوشهر، ملیحه اسلامی بانوی مازندرانی از شهرستان نوشهر نمونه بارز یک بانوی با اراده و عزمی راسخ برای دست‌یابی به قله‌های ترقی و پیشرفت است.

وی در شرایطی که از نابینایی رنج می‌برد تا سن 20 سالگی از نعمت سواد محروم بود اما به ‌یکباره ‌اراده پولادین و عزم راسخ خود را جزم کرد تا نشان دهد که برای طی کردن پله‌‌های ترقی هرگز دیر نیست.

با این بانوی روشندل نوشهری گفت‌وگویی انجام دادیم که تقدیم خوانندگان می‌شود.

ملیحه اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شهرستان نوشهر با اشاره به اینکه از سن بیست سالگی از طریق کلاس‌های نهضت شروع به تحصیل از رده ابتدایی کردم، گفت: از زادگاهم روستای «چلندر» در حوزه بخش مرکزی شهرستان نوشهر به گرگان رفتم و به مدت 12 سال دور از خانواده در آنجا در مرکز تحصیلی مخصوص کم‌بینایان و نابینایان مشغول به فراگیری علم و دانش شدم.

وی با اشاره به اینکه در سال 84 به قائم‌شهر آمدم و در مدرسه استثنایی‌های این شهر دیپلم خودم را گرفتم، اظهار کرد: بعد از آن در رشته آموزش ابتدایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس ادامه تحصیل دادم.

اسلامی شرایط دانشگاه آزاد چالوس را برای ادامه تحصیل مطلوب توصیف کرد و افزود: سر کلاس دانشگاه، اساتید درس می‌دادند و من صدای استاد را ضبط می‌کردم و سپس در خانه آن را گوش می‌دادم و از این طریق موفق به ادامه تحصیل شدم.

این بانوی روشندل مازندرانی تصریح کرد: برای امتحانات دانشگاهی‌ام منشی گرفتم و امتحاناتم را دادم تا اینکه در نهایت موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته آموزش ابتدایی شدم و اکنون نیز برای آزمون کارشناسی ارشد شرکت کردم.

وی خاطرنشان کرد: از طریق بهزیستی تخفیف‌هایی در شهریه دانشگاه داده شد و البته رئیس دانشگاه آزاد واحد چالوس نیز تخفیف‌های خیلی خوبی به من دادند و این به من در ادامه تحصیلاتم از نظر مالی کمک زیادی کرد.

اسلامی ادامه داد: البته با همه این تخفیفات هنوز هفت میلیون تومان بدهی به دانشگاه بابت شهریه دارم و این سبب شد نتوانستم مدرک کارشناسی خود را بگیرم و نمی‌دانم چه باید بکنم و تمامی هزینه‌های تحصیل و ایاب و ذهاب را از آغاز تا زمان اخذ مدرک کارشناسی را از جیب پرداخت کردم و اگر چه این مسئله برای من بسیار سخت بود اما شوق، علاقه و اراده و انگیزه‌ام برای ادامه تحصیل سبب شد تمامی این هزینه‌های سخت را به جان بخرم.

این بانوی روشندل نوشهری درباره کمک مسئولان نسبت به رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه تحصیل وی، گفت: به هر سختی و زحمتی بود تحصیلاتم را ادامه دادم اما اکنون مسئولان به فکر اشتغال ما باشند، مگر تا کی پدر و مادرمان زنده‌اند، مسئولان ما را درک کنند و باور داشته باشند که ما هم توانایی‌های زیادی داریم که می‌توانیم برای جامعه مفید واقع شویم.

انتهای پیام‌/‌86019/ش30/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
خبر قبولی‌ام در کنکور سراسری را در خبرگزاری فارس خواندم

رتبه دوم گروه علوم انسانی کنکور 94 گفت: خبر قبولی‌ام در کنکور سراسری را در لینک خبرگزاری فارس که از طریق تلگرام برایم ارسال شد، خواندم.

خبرگزاری فارس: خبر قبولی‌ام در کنکور سراسری را در خبرگزاری فارس خواندم
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، روز گذشته روز‌ خاص و پر التهابی برای کنکوری‌های امسال بود، چرا که با اعلام نتایج کنکور 94 برخی از کنکوری‌ها خوشحال و برخی از کنکوری‌ها نیز از اعلام نتایج کنکور ناراحت شده‌اند، برخی از افراد با شرکت در کلاس‌های کنکور و برخی نیز با سعی و تلاش خود در آزمون کنکور موفق شده‌اند، برخی از دانش‌آموزان برای موفقیت در کنکور سراسری از پشتکار فراوانی برخوردار هستند و با نا‌امید نشدن خود در این عرصه به نتیجه خوبی دست پیدا می‌کنند و سبب افتخار خود و خانواده‌های خود برای کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شوند، دانش‌آموزان اصفهانی نیز هر ساله با موفقیت در عرصه کنکور سبب افتخار‌آفرینی خود و پایتخت فرهنگ و تمدن اسلامی در سطح کشور می‌شوند.

به دنبال این موضوع خبرنگار فارس با سید ابوالفضل میر‌رضی نفر دوم گروه آزمایشی علوم انسانی کنکور 94 گفت‌وگویی انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

فارس: لطفا خودتان را بیشتر معرفی کنید؟

میر‌رضی: سید ابوالفضل میر‌رضی متولد 1375 از رهنان اصفهان هستم و رتبه دوم کنکور سراسری علوم انسانی را به دست آورده‌ام و در دبیرستان استعداد‌های درخشان شهید اژه‌ای اصفهان تحصیل کرده‌ام.

فارس: نحوه درس خواندن شما برای کنکور سراسری به چه صورت بوده است؟

میر‌رضی: برنامه روزانه‌ای برای درس خواندن خود نوشتم و بر اساس اهمیت دروس نسبت به خواندن دروس علوم انسانی اقدام کردم، البته برخی از دروس مانند تاریخ، جغرافیا، تاریخ ادبیات و در مجموع دروس مفهومی برایم دشوار‌تر بودند که زمان بیشتری را برای خواندن دروس مفهومی اختصاص دادم.

فارس: از چه زمانی درس خواندن برای کنکور سراسری را آغاز کردید؟

میر‌رضی: بنده تا سال سوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک تحصیل می‌کردم اما در تابستان سال گذشته در المپیاد ادبیات شرکت کردم و سپس در پایان تابستان سال گذشته نیز تغییر رشته دادم و از مهر ماه سال گذشته نیز درس خواندن برای کنکور سراسری در رشته ادبیات و علوم انسانی را آغاز کردم.

فارس: میزان مطالعه شما برای موفقیت در کنکور سراسری چند ساعت بوده است؟

میر‌رضی: میزان درس خواندنم برای کنکور سراسری متفاوت با شرایط زمانی متغیر بود اما در ابتدا روزانه چهار ساعت برای کنکور درس می‌خواندم و در زمان‌های نزدیک به کنکور نیز روزانه 10 ساعت درس می‌خواندم.

فارس: در زمان درس خواندن بیشتر به کیفیت اهمیت می‌دادید یا کمیت؟

میر‌رضی: به صورت قطعی کیفیت درس خواندن برای من بسیار مهم است و بیشتر تمرکز خود را روی کیفیت درس خواندن گذاشته بودم اما کمیت درس خواندن نیز برایم مهم بوده است.

فارس: آیا در کلاس‌های فوق برنامه نیز برای موفقیت در کنکور سراسری شرکت کرده‌اید؟

میر‌رضی: خیر، در کلاس‌های فوق برنامه به هیچ عنوان شرکت نکرده‌ام و تنها زیرپوشش آموزش‌های کلاس‌های مدرسه قرار گرفته‌ام و هیچ نیازی به حضور در کلاس‌های فوق برنامه برای موفقیت در کنکور نداشتم.

فارس: در چه زمانی از خبر قبولی خود در کنکور سراسری مطلع شدید؟

میر‌رضی: یکی از دوستان از رادیو شنیده بود که خبر قبولی‌ام در کنکور سراسری را به من اطلاع داد و سپس نیز لینک خبر خبرگزاری فارس مبنی بر افراد قبول شده در کنکور سراسری را برای من در یکی از شبکه‌های مجازی ارسال کردند که خبر قبولی‌ام در کنکور سراسری را خواندم و آن را از سوی سازمان سنجش مطلع نشدم، البته شاید سازمان سنجش نیز با من تماس گرفته باشد که به دلیل در دسترس نبودن تلفن همراهم نتوانسته باشم این خبر را از سوی سازمان سنجش بشنوم.

فارس: انتظار کسب این رتبه را در کنکور سراسری داشته‌اید؟

میر‌رضی: بله، پس از کنکور با توجه به مشاهده کلید سئوالات احتمال کسب رتبه خوب و تک‌رقمی را دادم و کسب این رتبه برایم غیر‌منتظره نبود.

فارس: پس از مطلع شدن از خبر کسب رتبه دوم کنکور سراسری علوم انسانی چه احساسی داشتید؟

میر‌رضی: از شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم و خدا را شکر کردم و هیچ واکنش غیر‌عادی از خود نشان ندادم.

فارس: کدام یک از اعضای خانواده‌تان برای نخستین بار از خبر قبولی شما در کنکور سراسری مطلع شد؟

میر‌رضی: برادرم نخستین فردی بود که از قبولی‌ام در کنکور سراسری مطلع شد اما در این زمان پدر و مادرم در منزل نبودند که طی یک تماس تلفنی خبر قبولی‌ام در کنکور سراسری را به آنها اطلاع دادم و آنها نیز از این موضوع بسیار خوشحال شدند.

فارس: آیا برنامه‌ای برای آینده خود دارید؟

میر‌رضی: یک برنامه کلی مشخص کردم و تلاش می‌کنم که به اهداف خود دست پیدا کنم اما هنوز تصمیم قاطعی برای رشته تحصیلی خود نگرفته‌ام و به احتمال قوی در دانشگاه تهران ادامه تحصیل می‌دهم.

فارس: نقش و حمایت‌های خانواده‌تان به چه میزان در موفقیت شما در کنکور سراسری موثر بوده است؟

میر‌رضی: بدون شک مهم‌ترین نقش پدر و مادر حمایت معنوی و روحی آنها است و پدر و مادرم در زمان درس خواندنم برای کنکور سراسری با حمایت‌های معنوی و نظارت به اندازه خود سبب موفقیتم در کنکور سراسری شدند و قبولی‌ام در کنکور سراسری را مدیون حمایت‌های خانواده‌ام هستم.

فارس: به نظر شما امکانات و تسهیلات مورد نظر برای ارتقا و توسعه علمی در کشور وجود دارد؟

میر‌رضی: ظرفیت‌های بالایی در کشور وجود دارد و استعداد‌های افراد با استفاده از این ظرفیت‌ها شکوفا می‌شود اما یکی از مشکلات موجود در کشور این است که علوم انسانی در کشور جایگاه خود را پیدا نکرده که البته تلاش‌های بسیاری در این زمینه صورت گرفته اما هنوز علوم انسانی در کشور به جایگاه واقعی خود نرسیده است و باید به مبانی اسلامی توجه شود تا علوم انسانی در دانشگاه‌ها متناسب با فرهنگ ایرانی، اسلامی باشد.

فارس: اگر صحبت پایانی دارید،‌بفرمایید.

میر‌رضی: نمی‌توانم در یک جمله از زحمات و تلاش‌های پدر و مادرم تشکر کنم اما از تمام تلاش‌‌ها و زحمات آنها برای موفقیتم در تمام عرصه‌های زندگی‌ام سپاسگزاری می‌کنم.

-----------------------------

گفت‌و‌گو از: پروین احمدی

-----------------------------

انتهای پیام/63004/ل30/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
روزهایی که مدرسه نمی‌رفتم بین 10 تا 12 ساعت درس می‌خواندم

رتبه سوم گروه علوم انسانی کنکور سراسری سال 94 گفت: تنها از کلاس‌های فوق برنامه‌ای که در مدرسه بود استفاده کردم و معلمانم را در کسب این موفقیت بسیار دخیل می‌دانم.

خبرگزاری فارس: روزهایی که مدرسه نمی‌رفتم بین 10 تا 12 ساعت درس می‌خواندم
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابوالفضل مشیری متولد سال 1376 و نفر سوم کنکور سراسری سال 94 در رشته علوم انسانی است، او فرزند سوم و آخر خانواده است و پدرش دندان‌پزشک و مادرش خانه‌دار است.

خبرنگار فارس به دنبال موفقیت این نوجوان اصفهانی در آزمون سراسری سال 94 با مشیری گفت‌وگویی انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

فارس: چرا رشته علوم انسانی را در دبیرستان انتخاب کردید؟

مشیری: علاقه من به علوم انسانی بر می‌گردد به دوران راهنمایی که علاقه شدیدی به تاریخ و فلسفه داشتم، در سال دوم دبیرستان با انگیزه‌تر به دنبال تحصیل در رشته مدیریت بودم اکنون پس از حقوق اولویت اولم رشته علوم سیاسی است.

فارس: آیا در طول تحصیل همیشه شاگرد اول بودید؟

مشیری: از دوران دبستان همیشه در ردیف شاگردهای خوب بودم اما در دوره راهنمایی دوره تحصیلی متوسط‌‌‌تری داشتم و به محض ورود به دبیرستان و بعد از سال دوم به اوج بازگشتم.

فارس: فکر می‌کردید روزی رتبه 3 کنکور سراسری را از آن خود کنید؟

مشیری: من همیشه به رتبه برتر و حتی رتبه یک فکر می‌کردم ولی می‌دانستم که بلند پروازی است، با آزمون‌های آزمایشی که در طول سال تحصیلی انجام می‌دادم به خودم امیدوار بودم و بعد از کنکور هم تخمین رتبه 10 تا 20 را داشتم.

فارس: روزی چند ساعت درس ‌می‌خواندید؟

مشیری: درس خواندن من از سال سوم که امتحانات نهایی داشتیم جدی‌تر شد و با نزدیک شدن به زمان کنکور تمام فکرم را معطوف درس خواندن کردم. روزهایی که مدرسه نمی‌رفتم بین 10 تا 12 ساعت درس می‌خواندم و در روزهای نزدیک کنکور با حداکثر توان و تا 13 ساعت هم مطالعه داشتم.

فارس: آیا در کلاس‌های فوق برنامه و آزمون‌های موسسات شرکت کرده‌اید؟

مشیری: من فقط در کلاس‌های فوق برنامه‌ای که در مدرسه گذاشته می‌شد شرکت می‌کردم که در آن موقع کلاس عربی و زبان فارسی و ریاضی بود. من به جز شرکت در آزمون‌های سازمان سنجش در هیچ آزمونی شرکت نکردم و اگر موسسه‌ای برای تبلیغ از من استفاده کند، خلاف واقع است.

فارس: نقش معلمان خود را در کسب این موفقیت چه می‌دانید؟

مشیری: معلمان ما در مدرسه برای پیشرفت ما از هر جهت بسیار موثر بودند، جو آرامی را که مدیر مدرسه برای ما ایجاد کرده بود با کار خوب معلمان تکمیل شد. من از معلمان درس جغرافی و جامعه‌شناسی و زبان فارسی بسیار تشکر می‌کنم که با نحوه درس دادن و پرسش و آزمون خاصی که در کلاس داشتند به یادگیری ما بسیار خوب کمک می‌کردند. معلمان ما نه تنها در درس بلکه در سایر جهات هم به ما نیرو و انرژی می‌دادند و روابط دوستانه‌ای داشتیم.

فارس: از شنیدن خبر کسب این رتبه چه احساسی داشتید؟

مشیری: ساعت 10 و 45 دقیقه صبح بود که یکی از دوستان قدیمی با من تماس گرفت و خبر قبولی را به من داد، من فکر کردم با من شوخی می‌کند اما به دنبال تماس‌های مکرر باور کردم و بسیار خوشحال شدم و انرژی زیادی گرفتم.

فارس: چه توصیه‌ای برای روش درس خواندن دانش‌آموزان کنکوری دارید؟

مشیری: روش درس خواندن من به گونه‌ای بود که پس از خواندن دروس حفظی مثل تاریخ، جغرافی و تاریخ ادبیات برای خودم سئوال طرح می‌کردم و پیش آمادگی برای امتحان ایجاد می‌کردم. در دروسی مانند آرایه‌های ادبی و ادبیات هم سعی کردم با تست زدن مکرر تسلط خود را بالا ببرم.

فارس: میزان درصد پاسخ صحیح شما به تفکیک هر درس چقدر بود؟

مشیری: زبان 85.4، عربی عمومی 92، فرهنگ و معارف 69.4، زبان خارجی 90.7، آمار و ریاضی 88.4، اقتصاد 84.05، ادبیات تخصصی 84.5، عربی 93.4، تاریخ و جغرافی 95.6، علوم اجتماعی 100، فلسفه و منطق 73.4 و روانشناسی 100 درصد تست‌ها را صحیح پاسخ دادم.

---------------------------------

گفت‌وگو از: نرجس مقصودی

---------------------------------

انتهای پیام/63049/ل20/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:01 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
بیماری تب برفکی در ارومیه کاملا کنترل شده است

رئیس شبکه دامپزشکی ارومیه گفت: بیماری تب برفکی در ارومیه کاملا کنترل شده است.

خبرگزاری فارس: بیماری تب برفکی در ارومیه کاملا کنترل شده است
 

سید امید خلیل‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه از واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری تب برفکی در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این اقدام در راستای مبارزه با انتشار بیماری تب برفکی در جمعیت دامی این شهرستان اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری تب برفکی نوعی بیماری عفونی و قابل انتقال در دام‌ها است، تصریح کرد: در صورتی که دام‌ها به این بیماری مبتلا شوند در در بسیاری از موارد جان خود را از دست می‌دهند.

رئیس شبکه دامپزشکی ارومیه با اشاره به علایم بیماری تب برفکی در دام‌ها، افزود: تب شدید، ایجاد تاول در دهان و پاهای دام، لنگش حیوان، بی‌اشتهایی، افسردگی و سست شدن اندام‌های دام از جمله علایم بیماری تب برفکی در دام‌ها است.

این مسئول با بیان اینکه واکسیناسیون دام‌ها تنها روش جلوگیری از ابتلای دام به تب برفکی است، خاطرنشان کرد: سالانه یکبار دام‌ها علیه بیماری تب برفکی واکسینه می‌شوند و این اقدام به صورت رایگان در ارومیه انجام می‌شود.

خلیل‌زاده عامل انتقال‌دهنده بیماری تب برفکی را ویروس عنوان کرد و اظهار داشت: امکان انتقال بیماری از طریق ویروس جود دارد به طوری‌که بیماری تب برفکی در صورت کنترل نشدن سالانه خسارت‌های جبران‌ناپذیری را بر دامداران وارد می‌کند.

وی با اشاره به انتقال بیماری تب برفکی از دام به انسان را از طریق تماس با تجهیزات دامداری، غذا، وسایل نقلیه، البسه آلوده و حیوانات شکارچی اهلی و وحشی عنوان کرد و گفت: اعمال روش‌های قرنطینه دامی در راستای مبارزه با این بیماری باید رعایت شود.

رئیس شبکه دامپزشکی ارومیه از واکسیناسیون 35 هزار راس دام علیه این بیماری در ارومیه خبر داد و افزود: این اقدامات در چهار ماه نخست امسال اجرایی شده است.

این مسئول ادامه داد: بیماری تب برفکی در ارومیه کاملا کنترل شده است در سال‌های اخیر تعداد مبتلایان به این بیماری به حداقل میزان خود رسیده است.

انتهای پیام/61001/گ30/ث3001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:01 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
هزارجریب نکا همچنان از محرومیت‌ها رنج می‌برد

فرماندار نکا گفت: علی‌رغم وجود همه زیرساخت‌ها، هزارجریب نکا همچنان از محرومیت‌های مختلف رنج می‌برد.

خبرگزاری فارس: هزارجریب نکا همچنان از محرومیت‌ها رنج می‌برد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، جعفر احمدی شامگاه سه‌شنبه در جلسه کارگروه اقتصادی این شهرستان، اظهار کرد: شهرستان نکا از جمله شهرستان‌های محروم مازندران است که در برخی از مناطق همچون هزارجریب این محرومیت‌ها بسیار فراوان است که باید برای رفع محرومیت‌ تلاش مجدانه انجام شود.

وی با اعلام اینکه بعد از انقلاب شاهد رفع محرومیت‌ها و رشد زیرساخت‌های مختلفی همچون برق، راه، آب و ... در روستاهای این منطقه بوده‌ایم، افزود: علی‌رغم وجود همه این زیرساخت‌ها، هزارجریب نکا همچنان از محرومیت‌های مختلف رنج می‌برد.

فرماندار نکا با بیان اینکه نبود منبع درآمد مناسب در هزارجریب و اشتغال‌زایی در این مناطق از جمله مشکلاتی است که گریبان‌گیر مردم است، تصریح کرد: باید در این راستا، توجه ویژه اعمال شود و بسیج سازندگی در رفع محرومیت‌زدایی و نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی بیش از پیش وارد شود.

احمدی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته با توجه به فرمایشات رهبری در راستای نهادینه‌کردن اقتصاد مقاومتی در جامعه، گام‌های موثری در این راستا در روستاهای بخش هزارجریب برداشته شده است، یادآور شد: با توجه به تحریم‌های ظالمانه دشمنان، توجه به اقتصاد درون‌زا از مسائل مهمی است که در دستور کار است و کشت گیاهان دارویی یکی از این موارد است.

وی گفت: شهرستان نکا و شرق مازندران با توجه به دارا بودن شرایط مستعد در کشت گیاهان دارویی، منطقه‌ای مناسب برای این کشت و فرآوری آن است که در همین راستا با دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله تهران برای سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی گیاهان دارویی، تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده و جهاد کشاورزی نیز با عزم جدی در این راستا وارد شده است تا این کار به نقطه نهایی برسد و شاهد شکوفایی اقتصادی در منطقه باشیم.

فرماندار نکا ادامه داد: با توجه به اینکه شغل بیشتر مردم منطقه کشاورزی است و جو و گندم سودآوری مناسبی برای مردم ندارد، لذا باید کشت گیاهان دارویی که دارای سودآوری بهتری است مورد توجه قرار گیرد.

احمدی گفت: تاسیس کارخانه فرآوری تولیدات گیاهان دارویی در بخش هزارجریب نکا از مسائل مهم مورد توجه است که مطالعات احداث این کارخانه در این بخش با حضور مهندسان زبده و کارآزموده انجام شده و طرح عملی و اقتصادی باید آماده شود تا به مرحله اجرایی برسیم و علاوه بر تولید گیاهان دارویی در بخش فرآوری و سودآوری برای منطقه نیز فعال شویم.

وی افزود: شرایط سرمایه‌گذاری برای همه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی گیاهان دارویی در این شهرستان فراهم است و کمک کار آنان خواهیم بود و در این راستا به‌ عنوان بازوان سرمایه‌گذاران در کنار آنان هستیم تا کارها در زمان مطالعات، بررسی و اقدام، به‌خوبی انجام شود.

کارشناس بخش کشاورزی نیز بیان کرد: مهم‌ترین دغدغه ما اشتغال و تولید در راستای اقتصاد مقاومتی و نهادینه‌ کردن این مهم در شهرستان است تا با اتکا به اقتصاد درون‌زا، به رشد و بالندگی در اقتصاد، رشد اشتغال در منطقه و کاهش بیکاری دست یابیم.

محمدعلی شبستانی گفت: با توجه به کارهای کارشناسی و علمی انجام‌شده و هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله تهران، کارهای مطالعاتی، انجام‌ شده و شهرستان نکا مستعد انجام فرآوری گیاهان دارویی در نظر گرفته است و با فراهم‌شدن زمین مناسب برای استقرار این صنایع، کارهای زیربنایی و عملیات اجرایی انجام می‌شود.

انتهای پیام/86002/م40/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
بیماری سیاه‌زخم در بین دام‌های شهرستان خوی کنترل شده است

رئیس شبکه دامپزشکی خوی گفت: بیماری سیاه‌زخم در بین دام‌های شهرستان خوی کاملا کنترل شده است.

خبرگزاری فارس: بیماری سیاه‌زخم در بین دام‌های شهرستان خوی کنترل شده است
 

حسین حسن‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: بیماری سیاه‌زخم یکی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است از این‌رو مبارزه با این بیماری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه در این خصوص دام‌ها علیه بیماری سیاه‌زخم واکسینه می‌شوند، تصریح کرد: ابتلای دام‌ها به این بیماری سبب واردشدن خسارت‌های جبران‌ناپذیری می‌شود که واکسیناسیون دام‌ها از ابتلای دام‌ها به بیماری تب برفکی جلوگیری می‌کند.

رئیس شبکه دامپزشکی خوی از واکسیناسیون سالانه یک نوبت دام‌ها علیه بیماری سیاه‌زخم خبر داد و افزود: واکسیناسیون سالانه دام‌ها تا میزان قابل توجهی، جلوی ابتلای دام‌ها به این بیماری را می‌گیرد.

این مقام مسئول با اشاره به اقدامات انجام‌گرفته در این زمینه، خاطرنشان کرد: امسال 50 هزار راس دام علیه بیماری سیاه‌زخم در شهرستان خوی به صورت رایگان توسط اکیپ‌های دامپزشکی واکسینه شدند.

حسن‌زاده، بیماری سیاه‌زخم را نوعی بیماری عفونی عنوان کرد و اظهار داشت: در ایام گرم سال و در مناطقی با آب و هوای گرم و خاک مرطوب بیشتر شاهد بروز و ظهور این بیماری هستیم.

وی به عوامل انتقال‌دهنده بیماری سیاه‌زخم اشاره کرد و ادامه داد: ادرار خونی، تب شدید تا 42 درجه سانتی‌گراد، بی‌اشتهایی و مرگ ناگهانی از جمله علائم این بیماری در دام‌ها است.

رئیس شبکه دامپزشکی خوی با بیان اینکه در موارد حاد دام‌های مبتلا به سیاه‌زخم جان خود را از دست می‌دهند، تصریح کرد: بیماری سیاه زخم در خوی کاملا کنترل شده است.

انتهای پیام/61001/م20/ث3001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:01 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سومین ورود آنفلوآنزای مرغی به مازندران مهار شد

پژوهشگر موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: سومین مرحله انتشار ورود آنفلوآنزای مرغی به مازندران مهار شده است.

خبرگزاری فارس: سومین ورود آنفلوآنزای مرغی به مازندران مهار شد
 

عبدالحمید شوشتری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به انتقال ویروس آنفلوآنزای مرغی توسط موجود زنده اظهار کرد: ویروس آنفلوآنزای مرغی از طریق پرندگان وحشی وارد کشور می‌شود.

وی مسیر پرندگان مهاجر را از مسیر شمال و آسیای جنوبی شرقی به کشور عنوان کرد و افزود: پرندگان از مسیر سیبری در روسیه از شمال به طرف جنوب حرکت می‌کنند و مسیر حرکت پرندگان از آسیای جنوب شرقی به طرف خاورمیانه است.

شوشتری با بیان اینکه پرندگان اواخر شهریورماه و پاییز از شمال و آسیای جنوب شرقی به طرف جنوب و غرب حرکت می‌کنند، تصریح کرد: جلوی مهاجرت پرندگان را نمی‌توان گرفت اما می‌توانیم از انتشار ویروس در داخل کشور جلوگیری کنیم.

پژوهشگر موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی به ورود سه ویروس آنفلوآنزای مرغی در سال‌های 84، 89 و 94 به داخل کشور اشاره کرد و گفت: امسال سومین مرحله انتشار ورود آنفلوآنزای مرغی به مازندران مهار شده است.

وی با اشاره به اینکه پرندگان روستای آلوده به ویروس آنفلوآنزای مرغی در مازندران تا شعاع مشخص معدوم شدند، بیان کرد: زنجیره انتشار ویروس آنفلوآنزای مرغی در مازندران قطع شده است.

شوشتری مقابله با ویروس آنفلوآنزای مرغی را فراسازمانی دانست و خاطرنشان کرد: ماه‌ها ممکن است ویروس مذکور در مدفوع پرندگان باقی بماند.

پژوهشگر موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با بیان اینکه اقدام‌های گسترده‌ای برای جلوگیری از انتشار ویروس آنفلوآنزای مرغی انجام شده است، یادآور شد: ویروس از طریق پرندگان مهاجر منتقل می‌شود و در بازارهای محلی می‌تواند به پرنده حساس انتقال پیدا کند.

وی خواستار حمایت سازمان دامپزشکی برای مقابله با ویروس آنفلوآنزای مرغی شد و اظهار کرد: اطلاع‌رسانی و ارتقای آگاهی در پیشگیری از ویروس مذکور حائز اهمیت است.

شوشتری بر اختصاص اعتبارات لازم به سازمان دامپزشکی برای پیشگیری و مقابله با ویروس آنفلوآنزای مرغی تاکید کرد و افزود: مجلس با تصویب قانون می‌تواند به سازمان دامپزشکی در موارد ویژه کمک کند و اعتبارات به طور شفاف در اختیار این سازمان گذاشته شود.

پژوهشگر موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی ساختار صنعت مرغداری کشور را ضعیف خواند و بیان کرد: فاصله بین مرغداری‌ها کاهش پیدا کرده و این روند باید اصلاح شود.

انتهای پیام/84001/م30/ث3001


ادامه مطلب
نظرات 0
شناسایی حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت توسط جوان بوکانی

حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت توسط جوان بوکانی شناسایی شد.

خبرگزاری فارس: شناسایی حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت توسط جوان بوکانی
 

احمد کرمی بوکانی، کاشف حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوکان از شناسایی حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت خبر داد و اظهار داشت: در این راستا می‌توان بخش عظیمی از فیلترشکن‌ها را شناسایی و متوقف کرد.

وی تصریح کرد: در چند سال گذشته سیستم‌های امنیتی و مخابراتی هزینه‌های هنگفتی را بابت حفره‌های امنیتی پرداخت کرده‌اند که عدم شناخت برخی حفره‌ها، می‌تواند با استفاده از آن سیستم فیلترینگ مخابرات را دچار مشکل کند.

این مخترع گفت: با استفاده از یک خط کد، مرکز پردازش محتوا در مخابرات کشورمان قادر به شناسایی افرادی خواهد بود که استفاده نادرست و مغایر با قانون در فضای مجازی انجام می‌دهند.

کرمی بوکانی در خصوص چگونگی دسترسی به این فیلترشکن‌ها، افزود: استفاده از کلید واژه‌هایی  که هر یک از این واژه‌ها معانی خاصی را در بر می‌گیرد در واقع فیلترشکن با استفاده از این کلید واژه‌ها نوع دسترسی به سایت هدف را بر اساس نیاز کاربر مشخص می‌کند و بخش فیلترینگ مخابرات تاکنون آگاهی از این کلید واژه‌ها ندارد.

وی با اشاره به نحوه شناسایی این موضوع، تصریح کرد: در این راستا براساس تحلیل و نحوه به‌کارگیری از این فیلترشکن‌ها، نقطه ضعف آنها را با استفاده از این کلید واژه‌ها پیدا کرده‌ام.

این مخترع با اشاره به اختراعات قبلی خود، اعلام کرد: در سال 1387، پنج باگ (خطا یا اشتباه در اجرای نرم‌افزاری) مختلف از یکی از شرکت‌های مخابراتی کشف کردم ولی آنچه در تمام این موارد مد نظر است لزوم مراقبت از امنیت کشور و مراقبت از دشمنان از طریق پرکردن همین خلاء‌ها است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه احمد کرمی بوکان، دارای مدرک کارشناسی مهندسی نرم‌افزار بوده و هم اکنون بر روی پروژه‌های مختلف علمی و تحقیقاتی مانند شبیه‌سازی طبیعت(قوانین فیزیک و ریاضی)، پروژه‌های ویژوالیزیشن و واقعیت مجازی کار می‌کند.

انتهای پیام/61006/م30/ث3001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:01 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تاثیر بشقاب کثیف بر اندام اصیل ایرانی

هوا که گرم‌تر می‌شود بازار شبکه‌های ماهواره‌ای نیز برای ارائه مدهای رنگارنگ و خنک داغ‌تر می‌شود، چنین تلاش‌های ماهواره‌ای به بهانه گرما، موج آزادی در حجاب را در جامعه ترویج می‌کند.

خبرگزاری فارس: تاثیر بشقاب کثیف بر اندام اصیل ایرانی
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجاب صدفی است که از گوهر وجودی زن نگهداری می‌کند، به حق این تعبیر جز منزلت و مقام والای زن را بیانگر نیست.

حجاب یکی از واجبات اساسی دین اسلام و یک نیاز برای مردان و زنان است؛ حجاب، جامعه، خانواده و شخصیت درونی افراد را از فروپاشی نجات می‌دهد.

رسانه به دلیل همگانی و قابل دسترس‌بودن برای همه، مهمترین ابزار برای ترویج حجاب و یا بدحجابی در جامعه است، از این رو در میان رسانه‌های جمعی و شبکه‌های اجتماعی، برنامه‌های ماهواره‌ای امروزه بیشترین تاثیر را بر نحوه حجاب و پوشش افراد دارند.

شبکه‌های ماهواره‌ای با تلاش شبانه‌روزی برای خدشه‌دار کردن پوشش اصیل ایرانی اسلامی، سعی دارند تا این فرهنگ باستانی را به حاشیه کشانده و با تبلیغ مدهای رنگارنگ، موجبات فروپاشی خانواده‌ها و به دنبال آن اجتماع چندمیلیونی ایران را فراهم کنند.

در گفت‌گویی که با سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی صورت پذیرفت، آثار سوءشبکه‌های ماهواره بر حجاب و پوشش افراد جامعه بررسی شد.

حجاب ترنم بعد ملکوتی انسان است

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، در مورد فلسفه حجاب اظهار داشت: حجاب ترنم بعد ملکوتی انسان است و اگر بانویی عفت داشته باشد به طور یقین حجاب در ظاهر وی پدیدار می‌شود.

زهره روستا افزود: دستور حجاب از سوی پروردگار یک تدبیر برای حفظ ابعاد ملکوتی انسان است.

وی ادامه داد: اگر انسان با عالم معنا و اصل خلقت خود ارتباط بگیرد مهم‌ترین تامین‌کننده این اصل به حفظ حجاب برمی‌گردد بنابر این دیدگاه حجاب یک باید رفتاری و یک اجبار اجتماعی نیست بلکه یک حقیقت تأثیرگذار است.

سیاسی‌کردن حجاب از بعد تکلیفی آن می‌کاهد

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی تصریح کرد: متأسفانه در جوامع امروزی حجاب به یک مقوله سیاسی تبدیل شده نه یک امر عبادی؛ بنابراین زمانی که حجاب یک موضوع سیاسی ‌شود از بعد تکلیفی آن کاسته می‌شود.

روستا بیان داشت: زمانی که انسان بداند حجاب برای شکوفاشدن استعدادهای درونی او لازم و ضروری است مطیع‌تر آن را می‌پذیرد تا اینکه یک امر اجباری و سیاسی باشد.

وی با اشاره به کارکردهای مختلف حجاب، افزود: بانوانی که پوشش کامل دارند امنیت اجتماعی، آرامش روانی، طمأنینه و وقار را برای خود انتخاب کرده‌اند.

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با اشاره به تأثیر شبکه‌های ماهواره بر حجاب و پوشش مخاطبین، اظهار داشت: رسانه‌های غربی از دو طریق طرح سوال و یا برجسته‌سازی و تقلید، در ضمیر ناخودآگاه مخاطبین خود اثر می‌گذارند.

روستا بیان داشت: برخی از تولیدات رسانه‌های غربی از ترفندهای مختلف این تصور را در بیننده ایجاد می‌کند که در آزادی کامل به سر می‌برد و قدرت هرگونه انتخاب را دارد اما در عمل موردی را تحمیل می‌کنند که مدیران رسانه‌های غربی می‌خواهند.

رسانه‌های غربی شاخصه‌های سنجش را تغییر می‌دهند

وی با بیان اینکه رسانه‌های غربی شاخصه‌ها و ملاک‌های سنجش را در اذهان عمومی تغییر می‌دهند، افزود: به طور مثال فردی که تاکنون پوشش کمتر در مقابل نامحرم برای وی جنبه عریانی داشته پس از تماشای رسانه‌های غربی این شاخصه برای او تغییر کرده و مقوله حجاب کمرنگ می‌شود و فرد دیگر با بی‌حجابی در اجتماع احساس خطر نمی‌کند.

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی، فرآیند تقلید را یکی دیگر از آثار منفی شبکه‌های ماهواره بر روی حجاب دانست و گفت: در سریال‌های ماهواره‌ای وقتی افراد رفتاری را تقلید می‌کنند ناخودآگاه در ضمیر بیننده نیز تأثیر گذاشته و این تقلید به شکل یک هنجار و یک فرهنگ در جامعه نمود پیدا می‌کند.

فعالیت 26 شبکه ماهواره‌ای در زمینه سبک زندگی

روستا اذعان داشت: در حال حاضر 26 شبکه ماهواره‌ای فقط در زمینه سبک زندگی فعالیت دارند و در ساعات پر مخاطب پخش برنامه داشته و چندین بار در طول هفته پخش مجدد می‌شوند.

وی ادامه داد: از آنجایی که زن بیشترین تأثیر را در کانون خانواده و بعد از آن بیشترین تأثیر را در فرهنگ‌سازی در جامعه دارد، این 26 شبکه ماهواره‌ای بیشتر در موضوع زنان فعالیت دارند.

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: شبکه‌های ماهواره‌ای برداشت بانوان را در حوزه خودشان متفاوت از واقعیت جلوه می‌دهند؛ به طور مثال از طریق کمرنگ و کوچک نشان‌دادن جایگاه و طبقه اجتماعی بانوان قصد تحریک و تحقیر این قشر را دارند.

روستا بیان داشت: با وجودی که جایگاه بانوان ایرانی پس از انقلاب اسلامی ایران در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی واقعیت خود را درک کرد اما رسانه‌های غربی در تلاش هستند تا به بانوان القا کنند که هنوز جایگاه آنان مظلوم و مغفول مانده‌اند.

وی با اشاره به تاثیر برنامه‌های ماهواره بر روی کانون خانواده، افزود: سریال‌های ماهواره‌ای از سوی جریان‌های مغرض مدیریت می‌شوند و از طریق جلوه برخی از جاذبه‌ها، بر روی خانواده‌ها اثر می‌گذارند و انجام ناهنجاری‌ها را راهی برای رسیدن به پیشرفت اجتماعی دانسته و به ذهن مخاطب تحمیل می‌کنند.

تقویت ایمان، راهکار قرآن برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با اشاره به راهکارهایی برای مقابله با هجمه فرهنگی ماهواره، تصریح کرد: برترین راهکار در این زمینه به فرموده قرآن تقویت ایمان است.

روستا ادامه داد: زمانی که ایمان فردی قوی باشد می‌تواند انتخاب‌گر باشد و زمانی که جوان به جریانات پشت پرده شبکه‌های ماهواره‌ای مسلط باشد می‌تواند با مدیریت صحیح از امکانات مفید ماهواره استفاده کرده و خود را از محیط‌های خطر دور نگه دارد.

وی با اشاره به راهکارهای غیر مستقیم برای مقابله با تاثیرات منفی ماهواره، افزود: آسیب عمده‌ای که برنامه‌های ماهواره‌ای بر روی اشخاص دارد، انزوا و فردگرایی است که در این زمینه می‌توان با صله رحم و قرار گرفتن در بزرگترین شبکه اجتماعی یعنی مساجد بر این تاثیر سوء غلبه کند.

سرپرست جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: زندگی امروزی اقتضا می‌کند از امکانات به روز دنیا بهره‌مند باشیم اما می‌توان با استفاده از تکنولوژی‌های داخلی نیز از این امکانات استفاده کرد به عنوان مثال به جای استفاده از جستجوگر گوگل که با هر بار استفاده از آن مبلغی علیه خودمان هزینه می‌شود، از موتورهای جستجوگر فارسی استفاده کرد.

روستا با بیان اینکه امکانات به روز داخلی مغفول مانده است، یادآور شد: اصحاب فرهنگ باید این ظرفیت‌ها را حداقل به جامعه داخلی معرفی کنند.

وی با اشاره به آخرین دستاوردهای طرح مقابله با ماهواره که از چندی پیش از سوی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در جریان بود، خاطرنشان کرد: این طرح با نصب بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح میادین شهر و اقدامات چهره به چهره توفیقات خوبی به همراه داشت تا جایی که برخی از خانواده‌ها برای تحویل ماهواره‌های خود اقدام کردند و این نشان از قبح‌زایی این موضوع در جامعه است.

--------------------------------

گزارش از: محبوبه قاسم‌زاده

--------------------------------

انتهای پیام/224848/م40/ض1002


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:01 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
انتقال مراکز «دی آی سی» به نقاط در معرض دید پلیس

رئیس کمیسیون خدمات شهری، محیط‌زیست و بهداشت محیط شورای اسلامی شهر شیراز گفت: مراکز «دی آی سی» باید از کوچه‌های دور از دسترس بافت تاریخی به نقاط در معرض دید پلیس منتقل شود.

خبرگزاری فارس: انتقال مراکز «دی آی سی» به نقاط در معرض دید پلیس
 

محمد حق نگر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: ما زمانی به دنبال جمع‌آوری کامل مراکز «دی آی سی» و تعطیلی آن بودیم اما برای آنکه آلودگی ناشی از بیماری‌های نظیر «اچ آی وی» و هپاتیت که در میان معتادان تزریقی شایع است با افزایش استفاده از سرنگ‌های آلوده نرخ صعودی پیدا نکند و همچنین با پراکنده شدن این سرنگ‌ها در سطح کوچه و خیابان، کودکان و افراد سالم به بیماری مبتلا نشوند، تصمیم گرفتیم که مراکز ارائه خدمات به معتادان، تعطیل نشده و تنها از اطراف بافت تاریخی و فرهنگی شیراز جمع‌آوری شود.

وی افزود: این مراکز در وضعیت فعلی در کوچه‌ها و معابر دور از دسترس و به‌نوعی دورافتاده واقع‌ و به سبب دوربودن از نظارت عمومی خود دچار آسیب‌هایی شده‌اند و از این‌رو شورای اسلامی برای حفظ بعد زیارتی و گردشگری بافت تاریخی و حفظ جمعیت اصیل و بومی این مناطق که نسبت به حضور مراکز «دی آی سی» اعتراض جدی دارند تصمیم گرفت این مراکز را با همکاری دستگاه‌های متولی منتقل کند.

این عضو شورا تصریح کرد: مسلما در کوچه‌هایی که به‌عنوان مسیرهای گردشگری مورد اقبال گردشگران است و شهرداری تورهایی را در این مناطق در نظر گرفته نباید شاهد حضور پرتعداد معتادان و گاه قاچاقچیان مواد مخدر باشیم که منظر ناخوشایندی را برای توریست‌های خارجی، مسافران و شهروندان ایجاد می‌کنند.

حق نگر اضافه کرد: اکنون مصوبه شورا جابجایی مراکز «دی آی سی» واقع در بافت تاریخی فرهنگی را مورد تأکید قرار داده و دانشگاه علوم پزشکی یا سایر متولیان باید مطالعه و بررسی کرده و مکان‌هایی در همان حوالی یا نقاط دیگر برای جابجایی پیدا کنند که در وهله نخست در بر و نبش کوچه و خیابان و در معرض دید پلیس باشد و علاوه بر آن در اطراف مراکز زیارتی و گردشگری واقع نشده باشد.

وی یادآور شد: شورا و شهرداری آمادگی کامل دارند تا با همکاری فرمانداری شیراز، بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در روند انتقال این مراکز کمک کنند چراکه اگر این اتفاق نیفتد خود اهالی محل وارد عمل شده و همان‌طور که یک یا دو مرکز را خود تعطیل کردند دیگر مراکز را نیز با مشکل فعالیت مواجه می‌کنند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت و محیط‌ زیست شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: شورا به‌نوعی از رأی ابتدای خود که جمع‌آوری کامل مراکز «دی آی سی» بود کوتاه آمد و آن را به جابجایی تقلیل داد و بنابر این مصوبه اکنون تمرکز ما تنها بر مراکز واقع در کوچه‌پس‌کوچه‌های بافت تاریخی است و با مراکز «دی آی سی» مناطق دیگر کاری نداریم.

حق‌نگر ابراز داشت: دهکده (اردوگاه بازتوانی) سلامی نیز در حال حاضر آماده‌ شده است و ظرفیت پذیرش حدود 800 معتاد و آسیب‌دیده اجتماعی را دارد اما برای نگهداری معتادان باید هماهنگی‌های حقوقی و قضایی لازم با دادگستری و مباحث بهداشت و درمان با سایر دستگاه‌ها صورت پذیرد چراکه شهرداری در این زمینه وظیفه‌ای ندارد و تنها هدف ما کمک بود که با ایجاد فضای نگهداری محقق شد و سایر موارد اعم از هزینه‌های نگهداری بر عهده دستگاه‌های متولی است.

وی اضافه کرد: با راه‌اندازی اردوگاه سلامی، مسئولان استان باید عزم خود را در مبارزه با مواد مخدر به‌طور جدی نشان دهند و اگر بار دیگر اقدام جدی در این موارد مشاهده نکنیم به‌ نوعی این تلقی در مردم ایجاد می‌شود که مسئولان به دنبال شعار بوده و بنای انجام کاری جدی در زمینه نجات چهره سومین حرم اهل‌بیت از اعتیاد کریه‌ المنظر ندارند.

مرکز مطالعات شورا اولویت خود را بر طرح‌های بر زمین‌مانده قرار دهد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت شکل‌گیری واحد مدیریت منابع آب در شهرداری شیراز گفت: مسئول مدیریت منابع آب شهرداری تا جایی که ما اطلاع داریم از مدیران باتجربه در این زمینه است و باید هر چه سریع‌تر طرح‌هایی جدی را در این زمینه ارائه دهد.

حق‌نگر افزود: در شرایطی که برخی از مردم با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند دیگر نباید هیچ نقطه‌ای از فضای سبز شهر با آب شرب آبیاری شود و آب چاه‌های در اختیار شهرداری نیز نباید در اوج گرمای بعدازظهر و به شیوه غرقابی استفاده‌ شده و آب گران‌بها در کف خیابان روان شود.

وی با بیان این‌که شناسایی منابع آبی جدید و مدیریت مصرف باید به‌صورت جدی در شهرداری محقق شود، اضافه کرد: در منطقه شرق شیراز مردم روی آب هستند و آب مزاحم زندگی آنان است و مدیریت منابع آبی یعنی با اجرای طرح‌هایی این آب برای استفاده در مناطق دیگر هدایت شود.

این عضو شورا بیان کرد: در حال حاضر انتظارات ما از شهرداری در مورد مدیریت منابع آبی برآورده نشده و دیگر زمان آن رسیده که برای استفاده بهینه از آب خاکستری و پساب برنامه جدی ارائه شود.

وی یادآور شد: از سویی با توجه به شکل‌گیری مرکز پژوهشی شورای شهر این امید را داریم که طرح‌های متعددی که بعضاً از شورای سوم تاکنون معطل‌مانده پیگیری شود.

حق‌نگر افزود: خود من تاکنون حدود 15 طرح درزمینهٔ بلندمرتبه‌سازی حاشیه باغات برای ایجاد انگیزه در نگهداری آن، به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان کشاورزی در حفظ و حراست فضای سبز شهری، احداث زائرسرا و ... مطرح کرده‌ام که با این عنوان که به مشاور داده می‌شود به فراموشی سپرده‌ شده است و امید داریم که مرکز مطالعاتی و پژوهشی شورا این موارد را در اولویت قرار دهد.

عضو شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه طرح حفظ و نگهداری باغات رها شده است، گفت: این طرح حدود یک سال پیش از طرف کمیسیون خدمات شهری به ستاد باغات شهرداری شیراز ارائه و مقرر شد در مورد اجرائی شدن طرح بررسی و نتیجه را به شورا اعلام کنند.

وی افزود: طبق طرح فوق و برآوردی که صورت گرفت هزینه حفظ و نگهداری باغات رهاشده در سطح یکهزار و 200 هکتار باغات شیراز سالانه مبلغ 10 میلیارد تومان است و از اینرو به‌عنوان مسئول کمیسیون خدمات شهری و محیط‌ زیست که بیشترین مسئولیت را در رابطه با فضای سبز را دارم اعلام می‌کنم چنانچه از شهروندان استعلام شود آیا حاضرند سالانه 10 میلیارد از بودجه شهرداری را برای حفظ باغات یک هزار و 200 هکتاری هزینه شود قطعاً با رأی موافق و بسیار بالای شهروندان مواجه خواهیم شد.

وی در این گفت‌و‌گو در پاسخ به میزان همکاری شهرداری با آبفا در زمینه حل مشکل آب و فاضلاب شهرک آرین نیز گفت: شهرداری در زمینه احداث تصفیه‌خانه‌های محلی تفاهمی با آبفا دارد و در این زمینه آنها چند نقطه را پیشنهاد داده‌اند اما احداث این تصفیه‌خانه‌ها باید با توجه به جمعیت و دبی آب بازده اقتصادی داشته باشد.

حق نگر تصریح کرد: تاکنون مناطقی مانند جوادیه، زیباشهر و حوالی دراک برای این منظور پیشنهاد شده و به نظر می‌رسد با تجمیع فاضلاب شهرک آرین، انجیره و قصر قمشه احداث تصفیه‌خانه لوکال در غرب شیراز توجیه پیدا کند که البته این امر باید توسط کارشناسان و مشاور آبفا بررسی شود.

انتهای پیام/2448/م40/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >