بشار اسد: امیدواریم تمام خاک سوریه را از چنگال تروریست‌ها خارج کنیم

رئیس‌جمهور سوریه گفت دمشق زمانی در جنگ پیروز خواهد بود که تروریست‌ها را از خاک خود بیرون براند.

بشار اسد: امیدواریم تمام خاک سوریه را از چنگال تروریست‌ها خارج کنیم

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی المیادین در خبری فوری گزارش داد: بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در گفتگو با رادیو اروپا-یک گفت امیدواریم تمام خاک سوریه را از دست تروریست ها خارج کنیم. ما فقط زمانی در جنگ پیروز خواهیم بود که تروریست ها را از سوریه بیرون برانیم.

 

بشار اسد بار دیگر گزارش سازمان عفو بین الملل را رد کرد و افزود: بسیار زشت است که یک سازمان بین المللی گزارشی را بر اساس ادعاهای نادرست تنظیم و منتشر کند.

 

وی در ادامه سخنان خود اعلام کرد: غرب به گمان اینکه گروه های مسلح، میانه رو هستند از آنها حمایت کرد اما در واقع در حال حمایت از القاعده بود و اکنون هزینه آن را پرداخت می کند.

 

رئیس‌جمهور سوریه گفت: روسیه به ما در مبارزه با تروریسم کمک کرد و در عین حال استقلال و حاکمیت سوریه را محترم شمرد. حمایت های روسیه نقش اساسی در مبارزه با داعش و تروریستها داشت.

 

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 28 بهمن 1395  | 12:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

وزیر دفاع روسیه: واشنگتن با منطق زور به جایی نمی‌رسد

سرگئی شویگو گفت مسکو از پنتاگون درباره طرح آمریکا جهت گفتگو با روسیه از موضع قدرت توضیح می‌خواهد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی الاخباریه در خبری فوری گزارش داد: سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه گفت اگر واشنگتن بخواهد با منطق زور با مسکو وارد گفتگو شود مطمئنا به جایی نخواهد رسید.

 

وزیر دفاع روسیه گفت از وزارت دفاع آمریکا درباره طرح های این کشور برای گفتگو با روسیه از موضع قدرت توضیح می خواهد.

 

وی افزود مسکو آماده از سرگیری گفتگو با وزارت دفاع آمریکا است.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

هشدار فرانسه به روسیه درخصوص دخالت در انتخابات ریاست جمهوری

دولت فرانسه به روسیه هشدار داد در انتخابات ریاست جمهوری این کشور دخالت نکند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از خبرگزاری فرانسه؛ "ژان مارک آیرو"، وزیر امور خارجه فرانسه، در پارلمان این کشور اظهار داشت: ما به هیچ کشوری از جمله روسیه اجازه نخواهیم داد در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان دخالت کند. فرانسه در این باره محدودیت‌هایی را اعمال خواهد کرد. کسی نمی‌تواند بر انتخاب مردم فرانسه نظری را تحمیل کند و هیچ کشور خارجی اجازه ندارد رئیس جمهور بعدی ما را تعیین کند. 

 

"امانوئل ماکرون"، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، مدعی شده است هکرهای روسی در ماه گذشته چند صد حمله سایبری به سرورهای کمپین انتخاباتی‌اش انجام داده‌اند. ماکرون اظهار داشت اغلب این حملات سایبری از طریق خاک اوکراین صورت گرفتند.

 

با توجه به جنجال‌های پیش آمده درباره دخالت احتمالی روسیه در روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دولت فرانسه نیز به مسکو هشدار داده است تا فکر دخالت و یا هرگونه سنگ‌اندازی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را از سر بیرون کند.

 

آیرو در سخنرانی پارلمان فرانسه گفت: پس از اتفاقاتی که در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا افتاد، این وظیفه و مسئولیت دولت فرانسه است تا اطمینان حاصل کند روند دموکراتیک کشور در معرض تهدید قرار ندارد.

 

برخی تحلیلگران در فرانسه مدعی هستند روسیه از پیروزی انتخاباتی "مارین لوپن"، رهبر جبهه ملی، و سپس "فرانسوا فیون"، از حزب همبستگی برای یک جنبش مردمی، حمایت می‌کند. پیروزی هر یک از این نامزدها می‌تواند شکاف بیشتری داخل اتحادیه اروپا بوجود آورد که به نفع روسیه خواهد بود.

 

مقامات روسیه هنوز نسبت به هشدار دولت فرانسه واکنشی نشان نداده‌اند.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 28 بهمن 1395  | 12:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

اعلام حالت فوق‌العاده در نیوزیلند به دلیل آتش‌سوزی

آتش‌سوزی گسترده در مناطق جنگلی نیوزیلند، هزارن نفر را مجبور کرد خانه‌هایشان را ترک کنند.

اعلام حالت فوق‌العاده در نیوزلند به علت آتش‌سوزی

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری النشره، آتش سوزی گسترده در مناطق جنگی "کرایست چرچ" نیوزیلند هزاران نفر را مجبور کرد خانه‌هایشان را ترک کنند.

صدها آتش‌نشان و ده‌ها فروند بالگرد اطفای حریق به دنبال خاموش کردن و مهار آتش‌سوزی گسترده در جنگل های سومین شهر نیوزیلند هستند.

بیل اینگلیش، نخست وزیر نیوزیلند به دنبال گسترش یافتن این آتش سوزی حالت فوق العاده در شهر کرایست چرچ اعلام کرد.

وی در مصاحبه با خبرنگاران این شهر گفت: مردم بسیاری به دنبال این حادثه آسیب جانی و مالی دیده اند و برخی از آنان خانه های خود را از دست داده اند.

نخست وزیر نیوزیلند در خصوص اطفای حریق گفت: ممکن است اطفای کامل این آتش سوزی یک هفته به طول بیانجامد، اما این حادثه هم اکنون مهار شده است و آتش به مناطق جدیدی انتشار نیافته است.

وی افزود: 17 فروند بالگرد اطفای حریق و گلایدر به این منطقه اعزام شده است و احتمال می‌رود وزش باد به اطفای حریق کمک کند.

به گفته برخی منابع خبری، 450 خانه مسکونی در این شهر تخلیه شده و هزار نفر خانه هایشان را ترک کرده اند و تاکنون 11 خانه در این حادثه ویران شده است.


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 28 بهمن 1395  | 12:55 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سود شرکت لنوو 67 درصد کاهش یافت

لنوو در سه ماهه سوم سال مالی گذشته با کاهش 67 درصدی سود مواجه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از رویترز؛ لنوو، بزرگترین سازنده کامپیوترهای شخصی در جهان، روز پنجشنبه گزارشی مبنی بر کاهش 67 درصدی سود در سه ماهه سوم سال مالی خود منتشر کرد.


سود این شرکت در سه ماه منتهی به دسامبر برابر با 98 میلیون دلار بود که کاهشی چشمگیر نسبت به 300 میلیون دلار سال گذشته را نشان می دهد. تحلیلگران پیشتر پیش بینی کرده بودند سود لنوو در این مدت زمان برابر با 159.53 میلیون دلار خواهد بود.


درآمد لنوو نیز با 6 درصد کاهش به 12.2 میلیارد دلار رسید.


محدودیت های بازار قطعات که حوزه شرکت لنوو است، بازار دشوار قطعات ماکرو و وضع کنونی بازار جهانی باعث شده تا عملکرد این شرکت تحت تاثیر قرار گیرد.


این گزارش ها در حالی منتشر شده است که بازار جهانی کامپیوتر همچنان دستخوش رقابت شدید میان تبلت ها و تلفن های همراه هوشمند است؛ ابزارهایی که بسیاری از مصرف کنندگان از آن ها برای دسترسی به اینترنت بهره می برند.


در همین حال ارزش سهام لنوو امسال با افزایشی 10 درصدی مواجه بوده است.


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

سه عامل انتحاری در انجام عملیات تروریستی در بغداد ناکام ماندند

نیروهای عراقی 3 عامل انتحاری را از انجام عملیات‌های تروریستی در بغداد بازداشتند.

ناکامی سه عامل انتحاری در بغداد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه خبری معلومه، فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد: نیروهای امنیتی عراق با محاصره 3 عامل انتحاری در غرب بغداد  آنان را از انجام عملیات تروریستی بازداشتند.

به گزارش مرکز فرماندهی عملیات بغداد، نیروهای لشکر هفتم ارتش با همکاری نیروهای امنیتی، در عملیاتی اطلاعاتی تلاش عاملان انتحاری که کمربند انفجاری به همراه داشتند را برای منفجر کردن چندین ساختمان در منطقه "رضوانیه" بغداد ناکام گذاشتند.

در این عملیات یکی از عاملان انتحاری کشته شد و دو عامل دیگر به دست نیروهای عراقی بازداشت شدند.

روز گذشته (چهارشنبه) نیز بر اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در شهرک صدر بغداد، دست‌ کم 15 نفر کشته و 50 نفر زخمی شدند.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 28 بهمن 1395  | 12:55 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

آیا ییلدیریم آخرین نخست‌وزیر ترکیه خواهد بود؟

خبرگزاری فرانسه در گزارشی به بررسی آینده سمت نخست‌وزیری در ترکیه پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، با توجه به این‌که "بینالی ییلدیریم" – نخست وزیر ترکیه -- در حال تبلیغ برای رای مثبت در همه‌پرسی اصلاحات قانون اساسی این کشور است، به نظر می‌رسد وی یکی از حامیان سرسخت افزایش اختیارات رجب طیب اردوغان – رئیس جمهور ترکیه – باشد. در صورتی که این اصلاحات تایید شود، سمت نخست‌وزیری به کلی لغو خواهد شد.

 

به موجب پیش‌نویس قانون اساسی که به وسیله پارلمان ترکیه به تایید رسیده است و در روز 16 آوریل به همه‌پرسی گذاشته خواهد شد، سمت نخست وزیر برای نخستین بار حذف شده و به جای آن، یک و یا چند معاون رئیس جمهور آغاز به کار خواهند کرد.

 

اردوغان در یک سخنرانی در روز 8 فوریه گفت دفاتر رئیس جمهور و نخست وزیر ادغام، و یک بوروکراسی قدرتمند و واحد زیر نظر رئیس دولت تشکیل خواهد شد.

 

وی گفت: "مردم متوجه خواهند شد به چه کسی رای دهند، چه انتظاری داشته باشند و چه کسی را مسئول بدانند. اکنون این فرد، رئیس جمهور است."

 

حذف این مقام دولتی که حتی پیش از دوران ترکیه مدرن نیز وجود داشته است، یکی از پراهمیت‌ترین اقدامات قانون پیشنهادی به شمار می‌آید.

 

ییلدیریم معتقد است این تغییرات از بروز مسائلی مانند اختلاف نظر "تورگوت اوزال" – رئیس جمهور اسبق ترکیه – و "سلیمان دمیرل" – نخست وزیر دولت اوزال – جلوگیری خواهد کرد.

 

یکی از اعضای شورای روابط خارجی اروپا در این‌باره گفت در صورتی که نظام سیاسی ترکیه از جانب قوه قضاییه و پارلمان آن تقویت شود، لغو سمت نخست وزیری تغییر محسوسی را در این کشور ایجاد نخواهد کرد. با این‌حال، وی گفت: "نیروهایی که انتظار داریم بر یکدیگر نظارت کنند، هردو به دستان رئیس جمهور خواهند افتاد."

 

ییلدیریم 61 ساله همواره به اردوغان وفادار بوده است. وی سال‌ها به عنوان وزیر حمل و نقل، دریانوردی و ارتباطات برای اردوغان فعالیت کرده است.

 

در صورتی که این همه‌پرسی پیروز شود، قانون اساسی جدید ترکیه و لغو سمت نخست وزیری ترکیه پس از انتخابات ماه نوامبر 2019، به مرحله اجرا خواهد رسید.

 

احتمال دارد ییلدیریم به عنوان یکی از دو معاون رئیس جمهور ترکیه اعلام شود. گزارش‌ها حاکی است معاون احتمالی دیگر اردوغان نیز، "دولت باغچلی" – رئیس حزب حرکت ملی ترکیه – خواهد بود.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 28 بهمن 1395  | 12:54 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

عادل الجبیر: به دنبال همکاری با ترامپ هستیم

وزیر امور خارجه عربستان اعلام کرد در انتظار همکاری با دونالد ترامپ در راستای حل مشکلات منطقه است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل رویترز؛ عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، روز پنجشنبه اعلام کرد وی به گذر از بسیاری از موانع منطقه امیدوار است و در انتظار همکاری با دولت دونالد ترامپ در آینده نزدیک است.


الجبیر در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا او نگران دوری ترامپ از راهکار دو کشوری در خصوص مسئله اسرائیل و فلسطین است، گفت: "ما در انتظار همکاری با دولت ترامپ در حل کردن تمام مشکلات منطقه هستیم. ما درباره قابلیت‌مان در خصوص گذر از چالش های پیش رو در منطقه بسیار خوشبین هستیم."


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: جهان در آستانه ورود به «عصر پس از غرب» است

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرد نفوذ اروپا و آمریکا در جهان کاهش پیدا کرده و ضعف نظم جهانی دیرینه لیبرال را در مقابله با بحران‌های جهانی آشکار شده است.

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: جهان در آستانه ورود به «عصر پس از غرب» استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه ایندیپندنت، بر اساس گزارش سالانه رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ نوشت: جهان در حالی در آستانه ورود به «عصر پس از غرب» است که کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده است تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. 

 

این روزنامه در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: ولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ، اعلام کرد همه‌پرسی درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) و انتخاب دونالد ترامپ به سمت ریاست جمهوری آمریکا، نهادهای جهانی همچون اتحادیه اروپا، سازمان ملل، و ناتو را در وضعیت متزلزلی قرار داده است. 

 

این اظهارات به دنبال 12 ماه آشفتگی که با ظهور عوامفریبی در اروپا و آمریکا، و افزایش حمایت از مرزهای بسته و ملی گرایی همراه بوده است، در گزارشی سالانه منتشر شد. 

 

این دیپلمات سابق گفت: «نظم بین‌المللی لیبرال، به طور کلی، زمینه را برای دوره استثنائی صلح  و توسعه اقتصادی فراهم کرده است.» وی افزود اما احتمال می رود آمریکا سیاست خود را تغییر دهد و از یک کشور «تامین کننده کالاها و خدمات عمومی، و امنیت بین المللی به کشوری تبدیل شود که سیاست خارجی غیرواقع بینانه‌تر، و شاید حتی ملی‌گرایانه‌تر را دنبال می کند.» 

 

وی با هشدار درباره اینکه دولت جدید آمریکا ممکن است به منزله کاتالیزور برای یک «جهان پسانظم» عمل کند گفت فضای امنیتی بین المللی «مسلماً در حال حاضر بی ثبات تر از هر مقطع دیگر از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون است.»

 

وی گفت: «بنابراین ممکن است ما در آستانه دوره عبور از غرب باشیم؛ دوره ای که در آن بازیگران غیرغربی امور بین المللی را شکل می دهند، که اغلب موازی یا حتی به ضرر چارچوب های بین المللی دقیقی است که مبنای نظم بین المللی لیبرال از سال 1945 است.» 

 

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: «برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم بین المللی لیبرال تضعیف شده است. دشمنان جوامع باز، تهاجمی عمل می کنند یا آماده رفتار تهاجمی هستند. روشن است که دموکراسی های لیبرال در برابر تلاش ها برای انتشار اطلاعات نادرست و گمراه کننده در سیاست های بین المللی پساحقیقت آسیب‌پذیر بوده‌اند.» 

 

وی افزود: «از سوی دیگر، به نظر می رسد نظام های غیرلیبرال جایگاه محکمی دارند و با قدرت عمل می کنند، در حالی که تمایل و توانایی دموکراسی غربی برای شکل دادن امور بین‌المللی و دفاع از نظم لیبرال قانون محور رو به کاهش است.»  شکست سران غرب برای پاسخ به درگیری ها در سوریه و اوکراین، ضعف نظم جهانی دیرینه لیبرال را در مقابله با بحران های جهانی آشکار کرده است. 

 

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در ادامه نوشت: سستی و بی‌حرکتی غرب زمینه را برای پر شدن خلاء جهانی از سوی کشورهای دیگر همچون روسیه و ایران فراهم کرده است. 

 

در این گزارش آمده است: «با اینکه مقامات غرب بارها اعلام کرده اند که «هیچ راه حل نظامی» برای جنگ در سوریه وجود ندارد، روسیه و متحدانش این مسیر را دنبال کردند- و به نظر می رسد که موفقیت آمیز خواهد بود.» 

 

همچنین به موجب این گزارش، جنبش های عوام‌فریب، خلاء موجود در رهبری سیاسی را با گروههایی پر می کنند که تاکتیک های خود را تغییر می دهند و برای افزایش نفوذ خود همکاری در خارج از مرزها را بیش از پیش افزایش داده اند. 

 

به موجب این گزارش، بخشی از این مشکل تقصیر خود کشورهای غربی است که اقدام به اجرای بسیار سریع تغییرات گسترده اجتماعی و اقتصادی می کنند. 

 

ایشینگر این سؤال را مطرح کرد که «آیا ویژگی این دوره جدید، بار دیگر تنش های بیشتر، و احتمالاً حتی درگیری آشکار بین قدرت های بزرگ جهان، به ویژه بین چین و آمریکا خواهد بود؟ آیا این دوره، دوره جهان پسانظمی است که در آن مبانی نظم بین‌المللی لیبرال، تنها به این دلیل که کسی نیست از آنها حفاظت کند، تضعیف می شود؟ جهان به زودی به پاسخ این سؤالات پی خواهد برد.»

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

نیویورک تایمز: تروریست دستگیرشده در یمن آزمون جدید ترامپ درباره گوانتانامو

کابینه دونالد ترامپ درحال بررسی امکان انتقال تروریست دستگیرشده در یمن به زندان گوانتانامو است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نیویورک تایمز؛ برخلاف "باراک اوباما"، رئیس جمهور پیشین آمریکا، که در ظاهر تلاش زیادی برای بستن زندان نظامی گوانتانامو در کوبا بکار بست اما در این امر ناکام ماند، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور جدید آمریکا، در جریان تبلیغات انتخاباتی گفت تمام تروریست‌های دستگیر شده را به این پایگاه نظامی منتقل خواهد کرد. حالا کابینه ترامپ در موقعیت ویژه‌ای قرار گرفته است که باید درمورد سرنوشت تروریست دستگیر شده در یمن تصمیم‌گیری کنند.

 

"ابوخیبر"، تروریستی است که پائیز گذشته در یمن دستگیر شد و هم اکنون در یک کشور ثالث نگهداری می‌شود. وی مظنون به همکاری با القاعده است و کابینه ترامپ باید تصمیم بگیرد فرد دستگیر شده را به زندان گوانتانامو بفرستد یا خیر.

 

یک دادگاه در نیویورک حکم دستگیری ابوخیبر را به اتهام انجام اقدامات تروریستی صادر کرده است. این فرد به آزمون مهمی برای دونالد ترامپ تبدیل شده است. ترامپ در انتقادات متعددی که از باراک اوباما کرده بود تاکید داشت وی با مظنونان تروریستی نرم رفتار می‌کرد. در مقابل وی بار‌ها اظهار داشت "آدمهای بد" را به گوانتانامو می‌فرستد.

 

"جف سشنز"، دادستان کل آمریکا، سابق بر این اعلام کرده بود مظنونان تروریستی نباید در دادگاه‌های مدنی محاکمه شوند؛ وی اخیرا از ادامه کار زندان گوانتانامو حمایت کرده است. دادستان‌های وزارت دادگستری و مقامات اف بی آی بر سر محل دادگاهی شدن مظنونان تروریستی با یکدیگر اختلاف نظر دارند. اف بی آی معتقد است دادگاه‌های جنایی در مقایسه با دادگاه‌های نظامی محل بهتری برای رسیدگی به پرونده افراد مظنون به انجام فعالیتهای تروریستی هستند. 

 

پرونده "ابوخیبر" احتمالا دستور اجرایی رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر اینکه مظنونان به انجام اعمال تروریستی باید به زندان گوانتانامو فرستاده شوند تسریع می‌کند. 

 

به موجب قرارداد 1903 که میان آمریکا و کوبا امضا شد، پایگاه گوانتانامو در اجاره نیروی دریایی آمریکا قرار گرفت. پس از انقلاب کوبا در دهه 1950، این کشور بار‌ها درخواست لغو قرارداد را مطرح کرد که هر بار با امتناع واشنگتن روبرو شد. پس از حملات تروریستی 11 سپتامبر 2001 در آمریکا، مقامات واشنگتن دکترین "مبارزه جهانی با تروریسم" را آغاز و بازداشتگاهی را در پایگاه نظامی گوانتانامو تاسیس کردند تا افرادی را که در ارتباط با اقدامات تروریستی در نقاط مختلف جهان بازداشت می‌شوند، در این محل زندانی کنند.

 

بازداشت‌شدگان در گوانتانامو از دید آمریکا "نیروی نظامی دشمن" نیستند و به همین دلیل آنان از حقوق اسیران جنگی برخوردار نبوده و از آنجا که نه تابعیت آمریکایی دارند و نه در خاک آمریکا دستگیر یا زندانی شده‌اند، در حوزه قضایی ایالات متحده قرار ندارند.

 

شرایط بازداشت‌شدگان در گوانتانامو به نحوی است که مشمول حقوق بازداشت شدگان در قوانین آمریکا، مانند تفهیم رسمی اتهام، دسترسی به وکیل مدافع در مراحل بازجویی و حق محاکمه سریع و عادلانه، نمی‌شوند. 

 

باید دید دولت ترامپ چه تصمیمی درمورد نخستین فرد متهم به اعمال تروریستی که در زمان ریاست جمهوری وی بازداشت می‌شود، اتخاذ خواهد کرد. نحوه رفتار با این مظنون می‌تواند درمورد دستگیرشدگان آتی نیز اعمال شود.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 74 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >