تاکید محمود الزهار بر لزوم از سرگیری روابط حماس با دولت سوریه/ تنها ایران از مقاومت حمایت میکند
یکی از رهبران جنبش حماس بر لزوم از سرگیری روابط این جنبش با دولت سوریه و همکاری با آن در جهت مقاومت تأکید کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، محمود الزهار، یکی از رهبران جنبش حماس، بر لزوم از سرگیری روابط این جنبش با دولت سوریه تأکید کرد.
وی در اظهاراتی تصریح کرد ضرورت دارد جنبش حماس روابط خودش را با سوریه که به همراه شمار دیگری از کشورهای عربی ویران شد، از سر بگیرد تا از سوریه برای برنامه مقاومت استفاده شود.
این عضو جنبش مقاومت اسلامی فلسطین به المیادین نت گفت: انتخابات داخلی (در غزه)، مواضع این جنبش یا سیاستهای آن را در ارتباط با مقابله با اسرائیل تغییر نخواهد داد.
وی در بخشی دیگر از اظهاراتش ضمن اشاره به حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از مقاومت و نیز با اشاره به مانعتراشی مصر در مسیر تقویت روابط حماس با ایران، از کشورهای عربی و اسلامی به علت تنها گذاشتن مقاومت به شدت انتقاد کرد.
الزهار درباره آرمان فلسطین گفت: «فرضاً شما از آرمان فلسطین حمایت می کنید چه حمایتی می کنید؟ کشورهای مغرب عربی از این آرمان حمایت می کنند چه حمایتی می کنند؟ سنگال حامی آرمان فلسطین است چه حمایتی می کند؟ معنای حمایت چیست؟ من مشخصاً از جهان اسلام صحبت می کنم که الان یک سوم جمعیت جهان را تشکیل می دهد. جهان اسلام چه حمایتی از آرمان فلسطین می کند؟ هیچ. ایران از مقاومت حمایت می کند؛ اما آیا حمایتهای ایران به تنهایی برای ایجاد توازن بین رژیم اسرائیل که بمبهای هسته ای در اختیار دارد و بین جنبش مقاومت حداقل در غزه و مقاومت مردمی که راهی به غیر از مقابله با استفاده از چاقو و زیر گرفتن با خودرو و تحصن در کرانه باختری و قدس ندارد، کافی است؟ من از حجم توازن صحبت می کنم. حمایت به مرحله ایجاد توازن راهبردی که به محو رژیم اسرائیل منجر شود نرسیده است.
این عضو حماس گفت ما می خواهیم روابط خود را هرچه بیشتر با ایران تقویت کنیم به همین سبب نمونه ای از موانعی را که در راه تقویت روابط با ایران وجود دارد، بیان می کنم. ما درخواست کردیم گذرگاه [گذرگاه بین غزه و مصر] برای سفر به ایران به منظور حضور در کنفرانس حمایت از مقاومت باز شود اما تا الان به ما وعده خروج از این گذرگاه داده نشده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نمایندگان ایران، روسیه و ترکیه در آستانه دیدارهایی دوجانبه خواهند داشت
نمایندگان ایران، روسیه و ترکیه قرار است امروز چهارشنبه مجموعه دیدارهای دوجانبهای را در قزاقستان درباره حل بحران سوریه برگزار کنند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک منبع نزدیک به گفتگوهای آستانه به خبرگزاری ایتارتاس روسیه گفت نمایندگان روسیه، ایران و ترکیه، که تضمینکنندگان آتشبس در سوریه هستند، قرار است روز چهارشنبه مجموعه دیدارهای دوجانبهای را در شهر آستانه قزاقستان برگزار کنند.
این رایزنیها در آستانه درباره نشست مربوط به حل مناقشه سوریه که قرار است شانزده فوریه برگزار شود، صورت میگیرد.
پیشتر وزارت امور خارجه قزاقستان از تعویق یک روزه این نشست خبر داد و افزود این نشست دو روزه که قرار بود چهارشنبه آغاز شود به روز پنجشنبه موکول شده است.
در همین حال، منبعی در وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، تعویق یا تاخیری در برگزاری مذاکرات آستانه وجود ندارد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
دیدار نتانیاهو با وزیر امور خارجه آمریکا
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به واشنگتن با رکس تیلرسون دیدار کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسرائیل نشنال نیوز، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه شنبه شب با «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه جدید آمریکا در واشنگتن دیدار کرد.
در این دیدار، که حدود 2 ساعت به طول انجامید، نتانیاهو و تیلرسون درخصوص مسائل منطقه ای، به ویژه ایران، با یکدیگر بحث و گفتگو کردند.
در پایان این دیدار نتانیاهو از تیلرسون برای سفر به اسرائیل دعوت کرد و از وی خواست تا ارتباط مستقیمی میان وزیر امور خارجه آمریکا و تیمش با دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی برقرار شود.
این دیدار در آستانه ملاقات رسمی ترامپ و نتانیاهو، که قرار است چهارشنبه شب برگزار شود، انجام شد. در پایان این دیدار، تیلرسون و نتانیاهو در یک کنفرانس خبری شرکت کردند و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
درخواست 14 عضو یهودی مجلس نمایندگان آمریکا برای برکناری استراتژیست ارشد ترامپ
اعضای یهودی مجلس نمایندگان آمریکا خواستار حذف استیون بنن از شورای امنیت ملی این کشور شدند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از جروزالمپست، دستکم 14 عضو یهودی مجلس نمایندگان آمریکا از لایحهای که رئیسجمهور این کشور را برای حذف «استیون بنن» از شورای امنیت ملی تحت فشار قرار میدهد، حمایت کردند.
«نیتا لوی» یکی از اعضای دموکرات در کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد به دلیل ارتباط بنن با اقدامات یهودستیزانه در آمریکا از لایحه مذکور حمایت میکند.
لوی در یک پیام توییتری نوشت: «استیون بنن برای بر عهده گرفتن هیچ سمتی در کاخ سفید مناسب نیست چه رسد به عضویت در شورای امنیت ملی. او به عنوان مدیر سابق وبسایت خبری «بریتبارت» از بیگانه ستیزی و یهودستیزی حمایت میکند که این مسئله در جهت ارزشهای آمریکا نیست».
استیون بنن که در حال حاضر استراتژیست ارشد ترامپ است پیش از این مدیر وبسایت خبری بریتبارت بود. به گفته مخالفان ترامپ، وی از حامیان برتری نژاد سفید است و در مطالب سایت خبری او نشانههایی از یهودستیزی یافت میشود.
113 نماینده دموکرات کنگره از جمله 13 نماینده یهودی از لایحه مذکور حمایت کردهاند. هنوز نام لوی در لیست رسمی حامیان این لایحه وارد نشده ولی او در توییتر، حمایت خود از آن را اعلام کرده است. تا این لحظه، هیچ عضو جمهوریخواهی از این لایحه حمایت نکرده است؛ به همین دلیل احتمال تصویب آن بسیار اندک است.
تد دویچ و جرالد ندلر –اعضای مجلس نمایندگان آمریکا- ماه گذشته درخواست اخراج استیون بنن را در نامهای که به امضای 50 نماینده دموکرات رسیده بود برای دونالد ترامپ ارسال کردند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
آیا ابوبکر بغدادی در عملیات شرق موصل به هلاکت رسیده است؟
منابع خبری از احتمال هلاکت ابوبکر بغدادی در بمباران هوایی شرق موصل خبر دادند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، نام 13 فرمانده ارشد داعش که روز یکشنبه در عملیات هوایی نیروهای عراقی در شرق موصل کشته شدند، روز دوشنبه منتشر شد؛ اما نام ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش، در میان آنها نبود. این در حالی است که هنوز اطلاعی از سرنوشت وی در دست نیست. برخی منابع از احتمال کشته یا مجروح شدن وی در عملیات اخیر نیروهای عراقی در موصل خبر می دهند.
وزارت دفاع عراق در بیانیه ای اعلام کرد دست کم 64 عضو دیگر داعش نیز در این عملیات به هلاکت رسیدند. نیروهای امنیتی عراق معتقدند ابوبکر بغدادی، که نام واقعی وی ابراهیم السامرائی است، از رقه به موصل آمده بود تا برای اوضاع تروریست های داعش در این شهر چاره ای بیاندیشد و جانشینی را برای خود منصوب کند.
تاریخ آخرین پیام عمومی وی به نوامبر 2016 بازمی گردد که از عناصر داعش خواسته بود در برابر تلاش ها برای بازپس گیری موصل مقاومت کنند؛ اما تاکنون دیگر خبری از وی به دست نیامده است و احتمال دارد سرکرده داعش در عملیات هوایی روز یکشنبه در موصل به هلاکت رسیده باشد.
عملیات آزادسازی موصل، که از اواسط اکتبر آغاز شده است، همچنان ادامه دارد و نیروهای ارتش عراق با پیروزی در شرق این شهر به دنبال بازپس گیری قسمت غربی آن هستند.
گروه تروریستی داعش در سال 2014 با حمله وحشیانه خود به عراق توانست حدود یک سوم این کشور را تحت اشغال خود درآورد. در حال حاضر، داعش حدود یک چهارم قلمرو خود را از دست داده است. نیروهای عراقی در تلاشند ضمن آزادسازی کامل موصل، مانع بازگشت تروریست ها به سوریه شوند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر نقض پیمان موشکی از سوی روسیه
مقامات آمریکایی مدعی هستند استقرار پنهانی موشکهای کروز روسیه، ناقض توافق تسلیحاتی دهه 80 میلادی است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت؛ مقامات آمریکایی مدعی هستند روسیه به طور پنهان موشکهای کروز خود را در پایگاههای این کشور مستقر کرده و این عمل ناقض توافق تسلیحاتی واشنگتن- مسکو در سال 1987 است.
توافقنامه تسلیحاتی میان واشنگتن و مسکو نقش مهمی در پایان دادن به جنگ سرد میان آمریکا و شوروی سابق ایفا کرد و اگر روسیه موشکهای کروز خود را مخفیانه در پایگاههای نظامی این کشور مستقر کرده باشد، این توافقنامه نیز ملغی خواهد شد.
آمریکا مدعی است روسیه دو گردان از موشکهای کروز را در اختیار دارد؛ یکی از گردانها در تاسیسات آزمایش موشکی روسیه در "کاپوستین یارد"، واقع در جنوب شرقی این کشور، مستقر است و دیگری دسامبر گذشته از این مکان به پایگاه عملیاتی دیگری منتقل شد.
تحلیلگران آمریکایی معتقدند استقرار موشکهای کروز روسیه چالش بزرگ دولت "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، خواهد بود، زیرا وی علاقه زیادی به بهبود روابط با "ولادیمیر پوتین"، همتای روس خود دارد. ترامپ حتی مایل است توافقهای تسلیحاتی بیشتری با روسیه امضا کند.
موشکهای کروز مورد بحث روسیه از نوع سطح به سطح هستند و دولت "باراک اوباما"، رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال 2014 اعلام کرد آزمایش این موشکها ناقض توافقنامه تسلیحاتی سال 1987 است. طبق آن توافق، هر دو کشور روسیه و آمریکا از استقرار موشکهای میانبرد سطح به سطح منع شدهاند.
ترامپ اخیرا یک مکالمه تلفنی با پوتین داشت و در جریان آن از پیمان هستهای "استارت" که در سال 2010 میان آمریکا و روسیه منعقد شد به عنوان "توافقی بد" که در زمان باراک اوباما امضا شده بود، یاد کرد. در پیمان هستهای "استارت" آمریکا و روسیه در تعداد سلاحهای اتمی با محدودیتهای مواجه میشوند.
ترامپ دسامبر گذشته در حساب کاربری توییتر خود نوشت: آمریکا باید توان و حجم تسلیحات هستهای خود را افزایش دهد. جهان به سمت جنگ هستهای پیش میرود و ما از هر قدمی که آنها بردارند، جلوتر خواهیم بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
استقرار 500 تانک و نظامی آمریکایی در رومانی
سفیر آمریکا در رومانی از مستقر شدن صدها تانک و سرباز آمریکایی در دریای سیاه در رومانی خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، "هانس جی کلم"، سفیر آمریکا در رومانی روز گذشته (سه شنبه) اعلام کرد: 500 سرباز و تانک آمریکایی با هدف تقویت قدرت دفاعی ناتو در بندری در دریای سیاه در رومانی مستقر شده اند. استقرار این نیروها در دریای سیاه نشاندهنده همکاری استراتژیک آمریکا و رومانی است.
وی در ادامه افزود: حضور سربازان آمریکایی در این منطقه ظرفیت ما را برای حفظ صلح و امنیت در جنوب شرق اروپا و منطقه دریای سیاه گسترش می دهد. این سربازان در تمرین های چند ملیتی مختلفی شرکت خواهند کرد.
حضور نظامی ناتو در شرق اروپا از آوریل 2014 پس از بحران اوکراین افزایش یافت. این درحالیست که روسیه بارها در خصوص حضور نظامی ناتو در این منطقه هشدار داده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ورود هیئتهای روسی و سوری به قزاقستان برای شرکت در مذاکرات سوریه
هیئتهای روسی و سوری برای حضور در مذاکرات آستانه درباه بحران سوریه وارد قزاقستان شدند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری نووستی روسیه، خیرات عبدالرحمانف، وزیر خارجه قزاقستان اعلام کرد: هیئت مذاکره کننده روسیه و سوریه وارد آستانه شدند تا در مذاکرات روز آتی درباره بحران سوریه مشارکت کنند.
وی افزود: انتظار می رود هیئت ایران و اردن نیز امروز (سهشنبه) وارد آستانه شوند.
وزارت خارجه قزاقستان اعلام کرد در نشست آستانه درباره نظارت بر آتشبس در سوریه گفتگو خواهد شد.
دور گذشته مذاکرات آستانه 23 و 24 ژانویه میان نمایندگان طرفها درگیر سوری با حضور ایران، ترکیه و روسیه در قزاقستان برگزار شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نتانیاهو وارد واشنگتن شد
نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای دیدار با رئیسجمهور جدید آمریکا وارد پایتخت این کشور شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه جروزالم پست، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به منظور برگزاری اولین نشست خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، وارد واشنگتن شد.
وی هنگام خروج از فلسطین اشغالی و ورود به آمریکا، هیچ حرفی درباره مسائل پیچیده مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی بیان نکرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
عکس یادگاری یکی از کارکنان ترامپ با چمدان اتمی رئیس جمهور+ تصاویر
یکی از کارکنان عمارت خصوصی "دونالد ترامپ" در فلوریدا با چمدان اتمی رئیس جمهور عکس یادگاری گرفت و دردسر جدیدی به بار آورد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت؛ همزمان با میزبانی "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، از "شینزو آبه"، نخست وزیر ژاپن، در عمارت "مارالاگو" واقع در ایالت فلوریدا، یکی از کارکنان این عمارت تاریخی و مجلل با شخصی که مسئول حمل چمدان اتمی رئیس جمهور است عکس یادگاری انداخت.
چهره مامور حمل کننده چمدان اتمی رئیس جمهور بنابر مصالح امنیتی مخدوش شده است.
درحالیکه ترامپ و شینزو آبه در کلوپ خصوصی رئیس جمهور مشغول گفتگو بر سر تهدیدات اتمی کره شمالی بودند، مامور ویژه ترامپ که مسئولیت حمل چمدان اتمی وی را برعهده دارد به گشت و گذار در این کلوپ خصوصی پرداخت. طبق قوانین آمریکا، چمدان اتمی رئیس جمهور هیچگاه نباید از وی دور شود تا در صورت لزوم و شرایط اضطرار بتواند در هر لحظهای فرمان آغاز جنگ هستهای را صادر کند. علاوه بر این، عکس گرفتن با مامور ویژه حملکننده این چمدان و انتشار عمومی آن نیز یک تخلف بزرگ محسوب میشود که تیم ترامپ بدون توجه به آن، مانع از انتشار تصویر مذکور نشد.
مامور ویژه رئیس جمهور در حال حمل چمدان اتمی (سمت راست تصویر)
در محافل آمریکایی از این چمدان که حاوی کدهای محرمانه استفاده از بمب اتم است، با عنوان "توپ فوتبال هستهای" و یا "کیف مدرسه اضطراری رئیس جمهور" نیز یاد میشود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب